Εγω ειμαι σε συνεδρια και σε χωρους που υπαρχει γνωση, ειναι ιατροι και τους βλεπεις καταφατσα.
οχι αμορφωτα (ιατρικα!) παιδακια που νομιζουν πως επειδη ειδαν 10 περιστικα και ο
@CVIAL τους εμαθε αλαφαβητα εγιναν Νοστογιεσφκι
Κλειστα comment για τους 10 γνωστους ψυχασθενείς
Ελευθερα μολυνουν αλλους χωρους ομως, enjoy
ΚΙΝΗΤΡΟ αγορακι του εδωσα ενα ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΙΚΟ για να σου τριψω στη μουρη το ποσο αριστο αποτελεσμα θα εχει για να νιωσεις ΑΚΟΜΑ πιο γελοιος (καλα, δεν παιζει αυτο, τα εχουμε ξαναπει αυτα, εισαι υπερανω κριτικης εσυ. τι κριμα να μην μου μιλησεις απο κοντα εκεινο το βραδυ....)
Δεν εχω πει οτι με υποστηριζει κανενας εδω μεσα.
Με υποστηριζουν οι πελατες μου με τα λεφτα τους.
ΟΧΙ, σε ανωνυμους δεν οφειλω καμια εξξγηση.
Μπηκα να αποκαταστησω την πραγματιότηατ και τα γεγονοτα για ψεμματα που εγραφαν καποαι γελοια υποκειμενα που αν ειχαν ταυτοτητα και δεν ηταν ΔΕΙΛΟΙ θα τους ειχα καταστρεψει νομικα.
Ωραια προσταση.
Στειλε μου address σε pm, ειναι να ανεβω αμεσως μετα τις εορτες.
θα ειναι πολυ ενδιαφερον!
Ρωτα το
@CVIAL ΤΙ ειμαι
ο
@Panos1982 ειναι τερμα ψυχαναγακαστικός hater που εφαγε ΩΡΕ΅με μονο σκοπο να διαστρευλωσε ΟΛΑ οσα διαβασε και να πεισει και εσας..
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΑΩ 2-3 ωρες για εσενα και τους υπολοιπους haters να δειξω τι ΨΕΜΜΑΤΑ εγραψε.
δεν θα αλλαξει κατι και απλα θα χασω χρονο.
ΟΤΙ και να γινει αγορακι μου, βραβειο ΝΟΜΠΕΛ να παρω εσυ και 5-6 ατομα θα επιμενετε για την αποψη σας.
Την αποψη που σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις σας εχω προτεινει να ερθετε να την εκφερετε απο κοντα, αλλα τσαμπα κερναγε ο πατερας σας στην μαιευτηριο προφανως.
ΟΥΤΕ αυτο αλλαζει.
Ενας ΑΝΤΡΑ ουτε καταδεχεται να γραφει αυτα που γραφετε ΑΝΩΝΥΜΑ, ουτε ΚΑΝ μισει και αντιμαχεται καποιον χωρις λογο, απλα και ΜΟΝΟ επειδη μπορει να του κανει ζημια χωρις κοστος.
ΟΣΟ σας απανταω, τοσο με μισειτε, διότι σας θυμιζω ΤΙ ειστε: Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers με πρωην καραφλα (καποιοι ακομα) που ειστε εδω μεσα για ενα κουσουρι σας εμφανησιακο (προφανως οχι ΜΟΝΟ εμφανησιακο, trust me)
Και ΣΟΡΡΥ, και τιποτα να μην γραψω\και τιποτα να μην ξαναποσταρω, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ καποιοι Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers.
και ΟΣΟ και να με βριζεις εδω μεσα, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπλυνει την ντροπη που νιωθεις στον καθρεπτη οταν θυμασαι πως σε αποκαλβ ΔΕΙΛΟ και δεν κανεις κατι για αυτο και προσπαθεις να την μεταμφιεσεις σε δηθεν θυμο εναντιον μου και οτι κανεις το ...σωστο με το να με βριζεις..
Π@Π@ΡΙΑ
μεσα σου ξερεις πως εχω δικιο και εισαι απλα ενας δειλος που φθονει. και απλα εχει ςνα πεις πως στο ΕΝΑ πραγμα που ΔΕΝ ευθυνεσαι, εισαι καλυτερος: οτι εισαι ψηλος!!
TRAGIC!