Όροι χρήσης [Forum]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Οι παρακάτω κανόνες λειτουργίας ισχύουν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo forum του hairlossgr.com.
Οι παρακάτω κανόνες αφορούν την χρήση του forum, για τους γενικούς κανόνες του site, δείτε εδώ.
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας εδώ σημαίνει την πλήρη αποδοχή αυτών των κανόνων λειτουργίας.

1. Όσοι ζητούν βοήθεια στο forum, έχουν υποχρέωση να περιγράφουν αναλυτικά αυτό που θέλουν, ώστε να διευκολύνουν και τους υπόλοιπους στην κατανόηση του θέματος.

2. Στα ζητήματα προϊόντων που συζητιούνται στο forum, πρέπει να αποφεύγουμε το φανατισμό. Οι τοποθετήσεις που δείχνουν γνώση του θέματος, είναι χρήσιμες, ενώ οι τοποθετήσεις που έχουν τη λογική «Έτσι είναι γιατί το λέω εγώ…» θεωρούνται κακή συμπεριφορά και δε γίνονται αποδεκτές.

3. Στο forum αλλά και σε όλη την κοινότητά μας, τα μέλη μας έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, αρκεί να μη χρησιμοποιούν επιθετικές εκφράσεις, ύβρεις και ειρωνεία στο λόγο τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους και των «πτυχίων» τους.

4. Δεν επιτρέπεται να γράφουμε ένα ολόκληρο κείμενο με κεφαλαία γράμματα. Στο Internet, όταν κάποιος γράφει με κεφαλαία, σημαίνει ότι φωνάζει

5. Δεν επιτρέπεται η χρήση σε ολόκληρο το κείμενο τονισμένων χαρακτήρων (bold). Με bold γράφουμε μόνο τις λέξεις που θέλουμε να τονίσουμε ως σημαντικές.

6. Δεν επιτρέπεται η χρήση Greeklish σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο του site (forum posts, σχόλια κ.λπ.).

7. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις υπογραφές και στις δημοσιεύσεις. Δημοσιεύσεις με έμμεση ή άμεση διαφημιστική «διάθεση» σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες οποιασδήποτε μορφής θα διαγράφονται.

8. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση στο forum προσωπικών δεδομένων τρίτων (όπως το τηλέφωνο, η διεύθυνση e-mail ή η ταχυδρομική διεύθυνση) χωρίς την έγκρισή τους.

9. Στην κοινότητά μας σεβόμαστε την ισχύουσα νομοθεσία, συνεπώς δε δίνουμε και δε ζητάμε πληροφορίες και links για πειρατικό software, ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. ούτε για sites με πορνογραφικό περιεχόμενο.

10. Το όνομα χρήστη (user name) και το avatar που τα μέλη επιλέγουν για χρήση στο forum και στο site, πρέπει να μην είναι προκλητικά και να μην προσβάλλουν κατά κανένα τρόπο τα υπόλοιπα μέλη. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν οποιοδήποτε προσβλητικό user name ή avatar.

11. Οι εικόνες που χρησιμοποιούμε στην υπογραφή μας, δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 500×200 pixels και τα 30Kb. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να τις αφαιρέσουν.

12. Δεν κάνουμε posts χωρίς λόγο κι αν δεν έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε. Τα posts χωρίς ουσία θα χαρακτηρίζονται «spam posts» και θα διαγράφονται.

13. Οι συντονιστές (moderators) έχουν την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του forum και είναι στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι μέλη του forum, όπως όλοι, και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Όταν κάποιο μέλος έχει ενστάσεις για την παρέμβαση κάποιου moderator, πρέπει να του στέλνει προσωπικό μήνυμα ή να αναφέρει το πρόβλημα στους διαχειριστές (administrators) του site.

14. Πριν κάνετε οποιοδήποτε post για να ρωτήσετε κάτι: – Χρησιμοποιήστε το Search (Αναζήτηση) του site μας, μια και η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να υπάρχει ήδη σε παλιότερο ερώτημα από άλλο μέλος.<br>
- Μην ξεχνάτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του site ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και κυρίως ότι δεν υπάρχουν για όλα τα θέματα άμεσες απαντήσεις.

15. Ελέγξτε το μήνυμά σας για τυχόν λάθη που ίσως αλλοιώνουν το νόημά του. ΜΗΝ κάνετε συμπληρωματικά μηνύματα για να αλλάξετε κάτι που σας ξέφυγε. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Επεξεργασία» για να διορθώσετε το μήνυμά σας.

16. Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε, καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών λογαριασμών δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του συγκεκριμένου κανόνα θα αποκλείονται από το forum (ban).

17. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλο site ή από κάποια άλλη πηγή, πρέπει να αναφέρετε την πηγή του κειμένου και να δίνετε link προς αυτή.

18. Ο τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε παράβασης των κανόνων του forum είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών του και εξαρτάται από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

19. Παρ' ότι οι administrators και οι moderators του hairlossgr.com προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα μηνύματα που αντιβαίνουν τους κανόνες αυτού του forum, είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και ούτε οι ιδιοκτήτες του hairlossgr.com, ούτε κάποιος άλλος από την ομάδα διαχείρισης του site μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

20. Οι administrators του hairlossgr.com διατηρούν πάντα το δικαίωμα να αφαιρούν, να διαμορφώνουν, να μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα για οποιονδήποτε λόγο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα