Δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ για εσενα.
Ειπα τι δεν θα βρει καποιος οσο και να ψαξει ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Οποτε αραξε, δεν σε ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ για τιποτα!
Επισης, αφησες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ υπονούμενα, οταν γραφεις
"Τώρα και εσύ όσο σκάβεις θα βρίσκεις τι ψάχνεις να βρεις χαχα..
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα ανασύρουμε σκελετούς και φαντάσματα και haters πολλούς."
Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα βρει αποπειρα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ολοκληρου του φορουμ, ουτε ποτε να με εχει κραξει ο
@CVIAL οτι κοροιδευω τον κοσμο, που δεν το εχει ξανακανει ποτε σε παλιο μελος!!!!
Οποτε, αραξε, ειδικα ΕΣΥ!
Οπότε τιποτα δεν αφορά εμένα αλλά τον ουρανό με τα άστρα,τα ταρώ,τον ανώνυμο που καραδοκεί στη γωνία να σε σημαδέψει και γενικά όλους τους άλλους αλλά εμένα δεν με αφορά γιατί δεν με στοχοποιείς.
Μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά τα γραπτά σου.
Πραγματικά γελάμε-ενώ εγώ άφησα υπονοούμενα και αναφέρομαι σε σένα που λέω ότι αν ψάξουμε θα βρούμε ψεγάδια άπειρα.
Μάλιστα.
Πάμε τώρα στα σοβαρά.
Εδώ μέσα δεν ανήκεις πρέπει να το καταλάβεις.
Δυστυχώς το είχα επισημάνει απο την αρχή εκεί που έπρεπε αλλά δεν εισακούστηκα.
Δεν είμαι εγώ το αφεντικό φυσικά και ούτε θέλω ποτέ να γίνω.
Αλλά επειδή γνώριζα και ήξερα που θα πάει και που θα καταλήξει το έργο αυτό,βλέπουμε 4 χρόνια τώρα την γνωστή κατάληξη.
Όλα τα σοβαρά μέλη αποχωρήσανε,καμία παρουσίαση δεν γίνεται πλέον γιατί μπαίνεις παντού και ανακατεύεσαι,κανένας γιατρός σοβαρός δε θέλει να γράφει εδώ μέσα γιατί θα γίνει πιγκ-πονγκ,και γνωρίζουνε ακριβώς τι συμβαίνει,με λίγα λόγια το έκανες τσιφλίκι δικό σου στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Εσύ ανήκεις σε γκρουπ γιατρών όχι εδώ μέσα να πας να κάνεις εκεί τις διαλέξεις σου και τα μαθήματα σου,εδώ είμαστε μόνο εμείς και κανένας άλλος το κατάλαβες?
Από τότε που καταπατήθηκε αυτός ο όρος αυτά είναι τα αποτελέσματα και η κατάντια του φόρουμ.Δυστυχώς δεν μπήκε ένα πλαίσιο αυστηρό αποκλειστικά και μόνο για εσένα γιατί το ξαναλέω είσαι σε φόρουμ που δεν ανήκεις.
Παρόλο που αρχικά η πρόθεση ήταν αγαθή και της προσφοράς.
Ξέρεις τι είναι σουρεάλ?
Να κατηγορείς ένα μέλος για δήθεν εξαπάτηση με κέρδος τι?
Απολύτως τίποτα.
Σε αντίθεση με σένα εδώ μέσα που μόνο κέρδος έχεις και τίποτα άλλο.
Και πες μου τι αποπειράθηκα να κάνω με στόχο τι?
Θέλω πολύ να μάθω.
Αν έχεις στοιχεία κατέθεσε τα και τεκμηρίωσε αυτό που θα πεις
Αυτά είναι τα αισχρά υπονοούμενα.
Και να μας κάνεις μαθήματα εσύ πέρα από τους άπειρους χαρακτηρισμούς που μας έχεις κάνει,μας έχει διασύρει λες και έχεις κάποιο δικαίωμα.
Σε φόρουμ που είναι η πιο σωστά ήταν μόνο με μέλη συμμετέχοντες.
Για αυτό και εγώ αποχώρησα γιατί σιχάθηκα πλέον αυτό το τοξικό περιβάλλον και της μηδενικής προσφοράς.
Θα αποσυρθώ όμως εντελώς και θα διαγράψω το λογαριασμό μου,όταν και εσύ με τη σειρά σου θα απαντήσεις τεκμηριωμένα σε όλα αυτά που είπαν οι ασθενείς σου για εσένα και θα απαντήσεις στα μέλη του φόρουμ για αυτά τα 10 περιστατικά τα δικά σου που παρατέθηκαν.
Νομίζω πρέπει να μας μοιράσεις τις γνώσεις σου ώστε να ξέρουν τα νέα μέλη τι να περιμένουν.
Αλλά ξέρω εμείς είμαστε δικαστές και εισαγγελείς για πράγματα που είπανε οι δικοί σου ασθενείς ενώ εσύ που κατηγορείς για εξαπάτηση είσαι κάτι άλλο.
Επώνυμος με ονοματεπώνυμο.
Και οι εξηγήσεις που οφείλεις στους ασθενείς σου ξέρεις γιατί οφείλεις να τις δώσεις εδώ?
Γιατί οι οι ίδιοι δε θέλουν από κοντά όχι γιατί θέλουμε να σε δικάσουμε.
Πως σου φαίνεται πολύ αντρικό και δίκαιο έτσι?
Εγώ θα έλεγα υπερβολικά σουρεάλ που κατάντησε μαύρη κωμωδία.