Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αναστασακη ολοι εδω μεσα σε εχουν παρει στο ψηλο πλεον, απο ατομα που εινα νεα μελη μεχρι ακομα και παλια μελη που προσπαθουσαν να μενουν ουδετεροι με τη συμπεριφορα σου πχ bobby και tasos33 εχουν ξεκινησει το γλεντι, και σχεδον ολοι ενας προς ενας ξεκινησαμε με καλη διαθεση να κανουμε αντικειμενικη ευγενικη κριτικη, μεχρι που η απαντηση σε αυτα ηταν ειρωνικη με υφος δημοτικου. Λουζεσαι τη δικη σου ανωριμη και κομπλεξικη συμπεριφορα…
Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,
Εδώ η συνεργάτιδα του γιατρού! Σας χαιρετάει και η μικρή μου μπέμπα!
Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Σου ευχόμαι ότι καλύτερο για σένα και τη μπέμπα σου με υγεία και ευτυχία.Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,
Εδώ η συνεργάτιδα του γιατρού! Σας χαιρετάει και η μικρή μου μπέμπα!
Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βοηθησε με να καταλαβω για ποιο πραγμα μιλας?Εγω προσπερνω τα λαθη που οκ γινονται καμια φορα...
Αυτο που δεν μποιρω να καταλαβω ειναι πως καποιος εχει το σθενος να αφοριζει και να αποδοκιμαζει συμπεριφορες και ενεργειες με απολυτο τροπο λες και ο ιδιος ειναι αμολυντος και τιμιος,την στιγμη που και ο ιδιος εχει κανει τις παρατυπιες(για να το πω ευγενικα)που κραζει.Πραγματικα αυτο το θεωρω θρασος αλλα και δυναμη ταυτοχρονα γιατι εγω δεν θα αντεχα μεσα μου.
Μη δινεις σημασια γιατρε κατι για σκονες-πομαδες κτλπ που ανεφερες στο βιντεο ακουσα και μου ηρθε ενας συνειρμος.
Θα της ζητησαω να σου τραβηξει μια φωτογραφια με πρωτοσελιδο ημερας οπως κανουν στις απαγωγές.Εγκυμονουσα συνεργατιδα του γιατρου με το καλό το παιδακι σου κ καλες γιορτες.
Η φωτο δεν ειναι λαιβ την ειχες τραβηξει ημέρα.
Γενικα βλεπω καλο φωτισμο στο σπιτι σου , μηπως να αναλαβεις και τα περιστατικα που ερχονται για επανέλεγχο μιας κ εχεις καλυτερο φωτισμο απ οτι στη κλινικη ??
Ειπε το φουσκωτό βουνόΘα της ζητησαω να σου τραβηξει μια φωτογραφια με πρωτοσελιδο ημερας οπως κανουν στις απαγωγές.
Η φωτογραφια ειναι απο το γραφειο της σε αλλο οροφο του κτιριου, μαλλον πριν κανα 20μερο, αλλα μπορουμε να ζητησουμε metadata της φωτο για επιβεβαιωση.
Η συγκεκριμενη τραβουσε ΟΛΑ τα βιντεο σε επανελγχους εδω και μηνες, αμεσως μετα τις φωτογραφιες που τραβαω ΜΟΝΟ εγω
Οσον αφορα την ανησυχια σου (Αληθεια, αφου ρε φιλαρακι ΔΕΝ σκοπευεις ποτε να κανει ςμεταμοσχευση σε εμενα, ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ?? Εσυ αν κανεις ποτε θα κανεις στο καλυτερο παγκοσχμιως, που θα στον πει το φορουμ και θα ειναι και με 1 ευρωπουλο το τριχθυλακιο! Γιατι ανησυχεις? Ανησυχεις για τους αλλους??? μην παθουν κατι? εισαι ΤΟΣΟ καλος ανθρωπος? εισαι ετσι γενιακ ή ειναι οι γιορτες?? Μηπως να γινεις λιγο καλυτερος και προς εμενα αν ειναι???? λεμε τωρα...)
Η συγκεκριμενη συενργατιδα ΔΕΝ σχετιζεται με την κλινική εργασιακα, ειναι σε ΑΛΛΗ εταιρεια μου προσληφθησα, και ΝΑΙ στον κλινικά ΑΣΗΜΑΝΤΟ τομεα των social media, ΥΠΑΡΧΕΙ περιθωριο μικρολαθων γιατι χεσ@@@@ αν γινει καποιο λαθος, μιας και μονο κολλημενοι και κομπλεξικοι losers ασχολουνται με μικρολαθακια σε social media αντι να βλεπουν την ουσια!
Φυσικα την εχω "μαλωσει" γιατι της λεω οτι με αφηνει εκτεθειμενο σε γελοιους να πρεπει να απολογουμαι για ασημαντα πραγματα που προσπαθουν να τα μεγαλοποιησουν για να κανουν ζημια ΟΠΩΣ μπορουν (γενικα μιλαω παντα, μην το παρει προσωπικα, εσυ δεν εισαι τετοιος, εισαι ΚΥΡΙΟΣ!!!) και να αφησουν υπονοιες.
Υποθετω για αυτο μπηκε η καημενη να γραψει, δεν με ρωτησε!
Εγώ πάντως το έβγαλα μια φωτογραφία να υπάρχει πριν τα διορθώσει γιατί οι χαρακτηρισμοί περί γελοίων και λουσερςζ, αποδεικνύει πολλά.
Όταν αυτός πήγε στον Hasson και στον Erdo, εσένα σου κάνανε μμ από τα lidl στο κεφάλι σου έμπειρε γιατρέ. Κατάλαβαινώ γιατί σε σένα μοιάζει παράξενο κάποιος να είναι καλός άνθρωπος.Οσον αφορα την ανησυχια σου (Αληθεια, αφου ρε φιλαρακι ΔΕΝ σκοπευεις ποτε να κανει ςμεταμοσχευση σε εμενα, ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ?? Εσυ αν κανεις ποτε θα κανεις στο καλυτερο παγκοσχμιως, που θα στον πει το φορουμ και θα ειναι και με 1 ευρωπουλο το τριχθυλακιο! Γιατι ανησυχεις? Ανησυχεις για τους αλλους??? μην παθουν κατι? εισαι ΤΟΣΟ καλος ανθρωπος? εισαι ετσι γενιακ ή ειναι οι γιορτες?? Μηπως να γινεις λιγο καλυτερος και προς εμενα αν ειναι???? λεμε τωρα...)
Φουσκωτο πραγματι.
Οι καλοι φαινονται απο το πως ΦΕΡΟΝΤΑΙ, ειδικα when they can get away with it, οπως σας επιτρεπει ο @CVIAL εδω μεσα να προσβαλετε να αφηνετε υπονούμενα και να επιτηθεστε επι ρποσωπικου, λεγοντας οτι ΔΗΘεν ειναι ...κριτικη.Όταν αυτός πήγε στον Hasson και στον Erdo, εσένα σου κάνανε μμ από τα lidl στο κεφάλι σου έμπειρε γιατρέ. Κατάλαβαινώ γιατί σε σένα μοιάζει παράξενο κάποιος να είναι καλός άνθρωπος.
καλές γιορτές.
Φουσκωτο πραγματι.
Με πολλη κοπο και θυσιες
Αν ειναι ΕΝΑ πραγμα που εχει δειξει η ζωη ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ με λεφτα δεν λοιδορει καποιον πλουσιο, κανεις γυμνασμ,ενος δεν λοιδορει αλλον γυμνασμ,ενο, κανεις μορφωμενος δεν κοροιδευει άλλον μορφωμενο, κανεις πετυχημ,ενος δεν βριζει /ζηλευει/ φθονει άλλον πετυχημενο.
Οι μονοι που τα κανουν αυτα ειναι οι μπατηρηδες, αγυμναστοι, αμορφωτοι, αποτυχημενοι
Εσυ νομιζω απεναντι μου τα εχει κανει ΟΛΑ αυτα.
Ευτυχως για σενα εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ και μπορει να το παιξεις οτι εισαι ο "γ@μ@ω".
Η συμπεριφορα σου δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ ποαι ειναι η πραγματική σου ΑΥΤΟ-αξια.
Οπότε μιας που ξέρω τουλάχιστον 3 εδώ μέσα που σε λοιδορούν και είναι είτε μορφωμένοι, είτε μπρατσωμένοι, είτε έχουν λεφτά άκυρο το επιχειρημά σου. Ο @Aldo θεωρείς πως σε λοιδορεί; μιας που έχει phd ξέρω γω....Οι καλοι φαινονται απο το πως ΦΕΡΟΝΤΑΙ, ειδικα when they can get away with it, οπως σας επιτρεπει ο @CVIAL εδω μεσα να προσβαλετε να αφηνετε υπονούμενα και να επιτηθεστε επι ρποσωπικου, λεγοντας οτι ΔΗΘεν ειναι ...κριτικη.
Οχι απο τι ...λενε.
κανε αυτη την ..κριτικη απο κοντα σε καποον αγνωστο στο ...Voodoo και θα σε χωσει στην τουαλετα με το κεφαλι, μπρο.
Αλλα, ειπαμε, αυτα στα φορουμ μονο....