#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν θα έχει 20.000 ++ μέλη εκεί ..λες να μην το έχει σκεφτεί??
Εδώ είναι το χρήμα bobby μαζεμένο..ξεκάθαρα .
Δεν θυμάσαι τη συνέντευξη με τον @CVIAL που έκαναν που σε ένα σημείο της κουβέντας ,έκλεινε το ματάκι στα μέλη του φόρουμ για τις τιμές ,επειδή τότε γινόταν φασαρία που δεν της έλεγε,και μόλις τις είπε ,γελαγε όλο το φόρουμ...και έλεγε ξεκάθαρα πως από κοντά μπορούμε να τα βρούμε ,κάτι περίεργα για μη αποδείξεις κτλ ..να ανέβει το βίντεο παρακαλώ να συζητηθεί το κομμάτι της συνέντευξης αυτής το συγκεκριμένο στιγμιότυπο..να διευκρινιστεί τι ακριβώς προσπαθεία έγινε με τα λεγόμενα αυτά ..
Ελπίζω να υπάρχει ολόκληρη η συνέντευξη αυτή,και να μην έχει κοπεί το στιγμιότυπο αυτό
Άλλα αντί άλλων…. Τι σχέση έχει το φορουμ για την καράφλα με το ποδόσφαιρο; Τι κανονισμοί υπάρχουν στο φορουμ που δεν εφαρμόζονται;

Μην μας αραδίαζεις ασυναρτησίες λες και μιλάς σε ασπόνδυλα. Πολλοί εδώ, αν και όχι γιατροί, είναι πολύ περισσότερο μορφωμένοι και επιτυχημένοι από εσένα, και ας μην οδηγάνε πόρσε..

Αν θες να καθορίσεις τους κανόνες μπορείς πάντα να φτιάξεις ένα δικό σου φόρουμ για την καράφλα π.χ. www.o_master_tis_karaflas_anastasakis.gr και να μην μας πρήζεις εδώ μέσα. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η γκρίνια μόλις κάποιος πει κάτι που δεν σου αρέσει…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Οπότε τιποτα δεν αφορά εμένα αλλά τον ουρανό με τα άστρα,τα ταρώ,τον ανώνυμο που καραδοκεί στη γωνία να σε σημαδέψει και γενικά όλους τους άλλους αλλά εμένα δεν με αφορά γιατί δεν με στοχοποιείς.
Μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά τα γραπτά σου.
Πραγματικά γελάμε-ενώ εγώ άφησα υπονοούμενα και αναφέρομαι σε σένα που λέω ότι αν ψάξουμε θα βρούμε ψεγάδια άπειρα.
Μάλιστα.
Πάμε τώρα στα σοβαρά.

Εδώ μέσα δεν ανήκεις πρέπει να το καταλάβεις.
Δυστυχώς το είχα επισημάνει απο την αρχή εκεί που έπρεπε αλλά δεν εισακούστηκα.
Δεν είμαι εγώ το αφεντικό φυσικά και ούτε θέλω ποτέ να γίνω.
Αλλά επειδή γνώριζα και ήξερα που θα πάει και που θα καταλήξει το έργο αυτό,βλέπουμε 4 χρόνια τώρα την γνωστή κατάληξη.
Όλα τα σοβαρά μέλη αποχωρήσανε,καμία παρουσίαση δεν γίνεται πλέον γιατί μπαίνεις παντού και ανακατεύεσαι,κανένας γιατρός σοβαρός δε θέλει να γράφει εδώ μέσα γιατί θα γίνει πιγκ-πονγκ,και γνωρίζουνε ακριβώς τι συμβαίνει,με λίγα λόγια το έκανες τσιφλίκι δικό σου στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Εσύ ανήκεις σε γκρουπ γιατρών όχι εδώ μέσα να πας να κάνεις εκεί τις διαλέξεις σου και τα μαθήματα σου,εδώ είμαστε μόνο εμείς και κανένας άλλος το κατάλαβες?
Από τότε που καταπατήθηκε αυτός ο όρος αυτά είναι τα αποτελέσματα και η κατάντια του φόρουμ.Δυστυχώς δεν μπήκε ένα πλαίσιο αυστηρό αποκλειστικά και μόνο για εσένα γιατί το ξαναλέω είσαι σε φόρουμ που δεν ανήκεις.
Παρόλο που αρχικά η πρόθεση ήταν αγαθή και της προσφοράς.

Ξέρεις τι είναι σουρεάλ?
Να κατηγορείς ένα μέλος για δήθεν εξαπάτηση με κέρδος τι?
Απολύτως τίποτα.
Σε αντίθεση με σένα εδώ μέσα που μόνο κέρδος έχεις και τίποτα άλλο.
Και πες μου τι αποπειράθηκα να κάνω με στόχο τι?
Θέλω πολύ να μάθω.
Αν έχεις στοιχεία κατέθεσε τα και τεκμηρίωσε αυτό που θα πεις
Αυτά είναι τα αισχρά υπονοούμενα.

Και να μας κάνεις μαθήματα εσύ πέρα από τους άπειρους χαρακτηρισμούς που μας έχεις κάνει,μας έχει διασύρει λες και έχεις κάποιο δικαίωμα.
Σε φόρουμ που είναι η πιο σωστά ήταν μόνο με μέλη συμμετέχοντες.

Για αυτό και εγώ αποχώρησα γιατί σιχάθηκα πλέον αυτό το τοξικό περιβάλλον και της μηδενικής προσφοράς.

Θα αποσυρθώ όμως εντελώς και θα διαγράψω το λογαριασμό μου,όταν και εσύ με τη σειρά σου θα απαντήσεις τεκμηριωμένα σε όλα αυτά που είπαν οι ασθενείς σου για εσένα και θα απαντήσεις στα μέλη του φόρουμ για αυτά τα 10 περιστατικά τα δικά σου που παρατέθηκαν.
Νομίζω πρέπει να μας μοιράσεις τις γνώσεις σου ώστε να ξέρουν τα νέα μέλη τι να περιμένουν.

Αλλά ξέρω εμείς είμαστε δικαστές και εισαγγελείς για πράγματα που είπανε οι δικοί σου ασθενείς ενώ εσύ που κατηγορείς για εξαπάτηση είσαι κάτι άλλο.

Επώνυμος με ονοματεπώνυμο.

Και οι εξηγήσεις που οφείλεις στους ασθενείς σου ξέρεις γιατί οφείλεις να τις δώσεις εδώ?
Γιατί οι οι ίδιοι δε θέλουν από κοντά όχι γιατί θέλουμε να σε δικάσουμε.

Πως σου φαίνεται πολύ αντρικό και δίκαιο έτσι?
Εγώ θα έλεγα υπερβολικά σουρεάλ που κατάντησε μαύρη κωμωδία.
Κανένας γιατρός σοβαρός? Το εννοείς Γιάγκο, δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός στο φόρουμ? Στο φόρουμ δεν υπάρχει σοβαρός ιατρός?
Και όλες οι μεταμοσχεύσεις που έχουν γίνει στην κλινική της Tζαιαντ από ποιον έχουν γίνει?

Υσ. Από την σειρά ...ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ..

JimKan1

Well-Known Member
Δεν θα σου απαντησω εδω.
Κραταω το μηνυμα σου.
ΠΟΛΥ κακως καταφευγεις σε προσωπικους χαρακτηρισμούς

Μαλλον προκειται για καποιο ειδος αυτοσαρκασμου αυτο το σχολιο, παρακατω δυο προσφατα παραδειγματα απο πριν λιγες μερες

tasos33

Well-Known Member
Δεν θα σου απαντησω εδω.
Κραταω το μηνυμα σου.
ΠΟΛΥ κακως καταφευγεις σε προσωπικους χαρακτηρισμούς
Screenshot_2024-12-27-16-54-30-446_com.android.chrome.jpg
Κάτι είπες για προσωπικούς χαρακτηρισμούς....

JimKan1

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι πως αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχει κανει ο Ηρακλης τσεπης και εχουν μεσα προσωπικους χαρακτηρισμους απεναντι σε μελη χρειαζομαστε καινουρια ενοτητα στο φορουμ μονο για αυτα

vlafo

Well-Known Member
Κανένας γιατρός σοβαρός? Το εννοείς Γιάγκο, δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός στο φόρουμ? Στο φόρουμ δεν υπάρχει σοβαρός ιατρός?
Και όλες οι μεταμοσχεύσεις που έχουν γίνει στην κλινική της Tζαιαντ από ποιον έχουν γίνει?

Υσ. Από την σειρά ...ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ..
Συγχώρεσε με Βίρνα είμαι ταραγμένος.
Ακόμα και ένας Γιάγκος Δράκος κάνει λάθη.
Υπάρχει ένας Τιτάνας εδώ μέσα.
Αν δεν είχα και σένανε τι θα ήμουν στη γη....

Tetrakis

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι πως αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχει κανει ο Ηρακλης τσεπης και εχουν μεσα προσωπικους χαρακτηρισμους απεναντι σε μελη χρειαζομαστε καινουρια ενοτητα στο φορουμ μονο για αυτα
Και όμως κάνει 120 κιλά πάγκο , παίρνει κρεατινη και trt και κανείς δεν τολμάει να του τα πει από κοντά!!

aeratos28

Just aeratos
Θα του στείλω τον anatoly με την σφουγγαρίστρα την ώρα που κάνει πάγκο,να κάνει άκρη την μπάρα με το ένα χέρι και να την κρατάει οσο σφουγγαριζει ..χαχαχα
Εγκεφαλικό θα πάθει
ΤNT θα θέλει μετά,
Και όμως κάνει 120 κιλά πάγκο , παίρνει κρεατινη και trt και κανείς δεν τολμάει να του τα πει από κοντά!!

όχι trt..

tasos33

Well-Known Member
Θα του στείλω τον anatoly με την σφουγγαρίστρα την ώρα που κάνει πάγκο,να κάνει άκρη την μπάρα με το ένα χέρι και να την κρατάει οσο σφουγγαριζει ..χαχαχα
Εγκεφαλικό θα πάθει
ΤNT θα θέλει μετά,

όχι trt..
Και ταυτόχρονα θα κάνει και τα incision....,οπότε δε μπορεί ο Ντοκ

bobby

Well-Known Member
Εγκεφαλικό θα πάθει
ΤNT θα θέλει μετά,

όχι trt..
Έχω και εγώ ένα γνωστό που δεν χωράει να περάσει από πόρτα…….οχι λόγω πάχους….πρωην σπετζνατζ…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
εδώ μιλάμε για μεσήλικα με κρίση παλιμπαιδισμου, κουμπωμένο με αναβόλια και με δικές του σκέψεις και θεωρίες δικές του τύπου οτι είναι ο πραγματικος Σούπερμαν..
Που να φτουρίσει ο σπετζνατζ....:rolleyes:
Έχω και εγώ ένα γνωστό που δεν χωράει να περάσει από πόρτα…….οχι λόγω πάχους….πρωην σπετζνατζ…..

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι με γνώσεις και μόρφωση πρέπει να κερδίζουν τον σεβασμό μας και την εκτίμηση μας με τα έργα και τους τρόπους τους!Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες ήταν τόσο απλοί και ταπεινοί όσο ο καθημερινός συνάνθρωπος μας που περιμένει κάθε μέρα στην στάση του λεωφορείου να πάει στην δουλειά(που κατα εμέ είναι ο πραγματικός ήρωας)

aeratos28

Just aeratos
Η μόρφωση φίλε μου ,είναι κάτι εντελώς διαφορετικό,από την εξειδίκευση..εδώ,έχουμε ένα τρανό παράδειγμα αποκλειστικά και μόνο εξειδίκευσης,και καμίας απολύτως μόρφωσης ...κλασσική συμπεριφορά αμόρφωτου ανθρώπου που αποκλειστικα και μόνο σαν σκέψη και πραξη έχει το οικονομικό του όφελος,με κάθε τρόπο..απόκρυψη περιστατικών τα οποία δεν πήγαν καλά,παρότρυνση για συνεννοήσεις από κοντά ως προς το οικονομικό κομμάτι και ότι αν δεν υπάρξει απόδειξη αλλάζει η τιμή και κάτι τέτοια περίεργα.
Πολύ θα ήθελα να σχολιαστει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από την συνέντευξη αυτή με τον Cvial ...και από εμάς εδώ αλλά και από όποιον άλλο θέλει ...και ο ίδιος να σχολιάσει ,που έκανε αυτή τη δήλωση ..(((( γελάνε και τα τσιμέντα τώρα που είπα να δώσει απάντηση αυτός που έκανε τη δήλωση αυτή,εδώ δεν απαντάει σε άλλα,αλλά τεσπά)))
Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι με γνώσεις και μόρφωση πρέπει να κερδίζουν τον σεβασμό μας και την εκτίμηση μας με τα έργα και τους τρόπους τους!Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες ήταν τόσο απλοί και ταπεινοί όσο ο καθημερινός συνάνθρωπος μας που περιμένει κάθε μέρα στην στάση του λεωφορείου να πάει στην δουλειά(που κατα εμέ είναι ο πραγματικός ήρωας)

aeratos28

Just aeratos
Την συνέντευξη που έκανε πριν αρκετό καιρό ο Cvial με τον γιατρό...πάνε 3-4-5 χρόνια...δεν θυμάμαι ακριβώς ..ήταν και αναρτημένη εδώ στο φόρουμ ολόκληρη η κουβέντα..1-2 ώρες κουβέντα για διάφορα θέματα ,και ειπώθηκε αυτό περί των οικονομικών από τον γιατρό...πιστεύω θα την βρεις αν την ψάξεις εδώ στο φόρουμ..ξεχωριστό δικό της νήμα έχει ..ελπίζω να μην την κατέβασε κάποιος η να έχει κοπεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο..

bobby

Well-Known Member
Είσαι ρομαντικός ρε Λόβερ…..δυστυχώς αυτοί σπανίζουν…..οι τωρινοί (και καλά μορφωμένοι και επιστήμονες) φλεξάρουν αυτοκίνητα, γκόμενες (αν τους αντέχουν) σπίτια και μούσκουλα μέχρι αηδίας……αλλά κατά τα λοιπά είναι κενοί…..ή φελλοί….. :cool: :cool: :cool: :cool:

bobby

Well-Known Member
Την συνέντευξη που έκανε πριν αρκετό καιρό ο Cvial με τον γιατρό...πάνε 3-4-5 χρόνια...δεν θυμάμαι ακριβώς ..ήταν και αναρτημένη εδώ στο φόρουμ ολόκληρη η κουβέντα..1-2 ώρες κουβέντα για διάφορα θέματα ,και ειπώθηκε αυτό περί των οικονομικών από τον γιατρό...πιστεύω θα την βρεις αν την ψάξεις εδώ στο φόρουμ..ξεχωριστό δικό της νήμα έχει ..ελπίζω να μην την κατέβασε κάποιος η να έχει κοπεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο..
Κάνε δουλίτσα κ. Αεράτε……λινκ και χρονικό σημείο βίντεο δηλαδή…..:p:p:p:p

aeratos28

Just aeratos
Την έψαξα αλλά δεν την βρήκα..μπορεί να μην έψαξα και σωστά...αν μπορεί κάποιος διαχειριστής του φόρουμ,η καλύτερα ο @CVIAL ,να κάνει ένα σποτ την συνέντευξη αυτή,και να μπορέσουμε να την δούμε χωρίς να ψάχνουμε ,ώστε να κάτσω να βρω το ακριβές σημείο στο οποίο αναφέρεται ο γιατρός για αυτό που λέω ..ελπίζω,να μην έχει διαγραφεί,μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αναρτημένη η συνέντευξη εδώ,και ολόκληρη ,με αυτά ακριβώς που αναφέρω για το θέμα τιμής κτλ..

tasos33

Well-Known Member
Μήπως να μας το στείλε private ξέρω γω να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο μήπως εμφανιστεί ο δικαστής DREDD κ την βγάλουμε στην ψειρου γιορταρες μέρες ?

Μπλουζα