#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Πείτε του ρε παιδιά ένα ΝΑΙ, μη του λέτε όλο ΟΧΙ ,χρονιαρες μέρες έχουν έρθει, είστε μπατιρηδες στην τσέπη μην είστε μπατιρηδες και στα αισθήματα. Τρέμει από τα νεύρα του ,μπερδεύει τις λέξεις.

Υσ. Αυτό που μας λέει ανώνυμους αλλά ξέρει και ποιοι είμαστε ταυτόχρονα το λες και διπολική διαταραχη?
οχι, δεν ξερω ΠΟΙΟΙ ειστε, ποτε δεν ειπα αυτο
Ξερω ΤΙ ειστε καποιοι

Ακομα και εσυ μπορεις να καταλαβεις την διαφορα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ πάντως το έβγαλα μια φωτογραφία να υπάρχει πριν τα διορθώσει γιατί οι χαρακτηρισμοί περί γελοίων και λουσερςζ, αποδεικνύει πολλά.
Εμείς πάντως του ευχόμαστε χρόνια πολλά καλή χρονιά με περισσότερα και καλύτερα αποτελεσματα για τους ασθενείς του και λιγότερα λες ιζ μορ
Ελα να στα ξαναγραψω
Υπαρχουν ΓΕΛΟΙΑ ατομα, και ΓΕΛΟΙΕΣ συμπεριφορες εδω μεσα
και loosers της ζωης εδω μεσα.
και ενα 99% νορμαλ, υγιεις ανθρωποι με σωστη συμπεριφορα, που ακομα και αν διαφωνουν σε κατι π.χ. μαζιμου θα το γραψουν ευγενικα, ή θα ερθουν απο το ιατρειο να μου το πουν (ΕΧΕΙ συμβει και ΟΛΟΙ τελικα εγιναν ασθενείς μου!)
Δυστυχως το 99% ειναι ΣΙΩΠΗΛΟ!

Το ΣΙΓΟΥΡΟ που δεν εχω δει ΠΟΤΕ, ειναι καποιον να κανει αυτα που κανουν καποιοι ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Αυτο και μονο δειχνει για τι ατομα μιλαμε: ψευτομαγκες απο το μονιτορ
Το αν ανηκεις σε αυτους, ειναι δικη ΣΟΥ επιλογη.

tasos33

Well-Known Member
Ελα να στα ξαναγραψω
Υπαρχουν ΓΕΛΟΙΑ ατομα, και ΓΕΛΟΙΕΣ συμπεριφορες εδω μεσα
και loosers της ζωης εδω μεσα.
και ενα 99% νορμαλ, υγιεις ανθρωποι με σωστη συμπεριφορα, που ακομα και αν διαφωνουν σε κατι π.χ. μαζιμου θα το γραψουν ευγενικα, ή θα ερθουν απο το ιατρειο να μου το πουν (ΕΧΕΙ συμβει και ΟΛΟΙ τελικα εγιναν ασθενείς μου!)
Δυστυχως το 99% ειναι ΣΙΩΠΗΛΟ!

Το ΣΙΓΟΥΡΟ που δεν εχω δει ΠΟΤΕ, ειναι καποιον να κανει αυτα που κανουν καποιοι ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Αυτο και μονο δειχνει για τι ατομα μιλαμε: ψευτομαγκες απο το μονιτορ
Το αν ανηκεις σε αυτους, ειναι δικη ΣΟΥ επιλογη.
,Χρόνια πολλά και καλά ,με καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς σου και λιγότερα λες ιζ μορ..

Υσ. Ευχές από έναν γελοίο looser που δεν ανήκει ευτυχώς στο σιωπηλό 99%,και επιλέγει να μιλάει γιατί έχει υψηλές προσδοκίες( από τον ιατρό που τον μεταμοσχεύσε δύο φορές) για το κεφάλι του.

gregkont13

Verified MM member
οχι, δεν ξερω ΠΟΙΟΙ ειστε, ποτε δεν ειπα αυτο
Ξερω ΤΙ ειστε καποιοι

Ακομα και εσυ μπορεις να καταλαβεις την διαφορα
Μερικοί ξέρεις ποιοι είναι γιατί έχουν έρθει στη κλινική σου και σε έχουν γνωρισεί για να χειρουργηθούν με άλλο γιατρο.... επισής έχουμε και άτομα με ονομα και επιθέτο που σου έχουν ακυρωσει χειρουργεία και χαρίσει προκαταβολές. οποτε δεν είναι όλοι ανωνύμοι ;)

Anastasakis Hair Clinic

Μερικοί ξέρεις ποιοι είναι γιατί έχουν έρθει στη κλινική σου και σε έχουν γνωρισεί για να χειρουργηθούν με άλλο γιατρο.... επισής έχουμε και άτομα με ονομα και επιθέτο που σου έχουν ακυρωσει χειρουργεία και χαρίσει προκαταβολές. οποτε δεν είναι όλοι ανωνύμοι ;)
Δεν ξερω καμια περιπτωση που εχει "χαριστει" προκαταβολη απο εν δυνάμει ασθενή, ουτε εχω εν γνωσει μου επιτρεψει να χαριστει ΠΟΤΕ προκαταβολη, ακομα και αν ακυρωσε καποιος για εντελως ακυρο λογο.
Ακριβψσ γι ανα μην μ πορει να πει ποτε κανει το οτιδηποτε για 1-2 κατοστταρικα, οπως προσπαθεις εσυ εδω.
Γραφω εν γνωσει μου γιατι οντως το αντιστοιχο τμημα εχει το αρχικο λογο και καμια φορα δεβ φτανει σε εμενα, δεν ασχολουμαι με τα οικονομικα.
Οποτε, στειλε μου ονομα να επιβεβαιωσω αυτο που λες, αλλιως ΚΛΑΣΣΙΚΑ ειναι λασπη και π@π@ρουνες, κατι πολυ συνηθες οταν πεταμε ανωνυμα σχόλια.

Tetrakis

Well-Known Member
Δεν ξερω καμια περιπτωση που εχει "χαριστει" προκαταβολη απο εν δυνάμει ασθενή, ουτε εχω εν γνωσει μου επιτρεψει να χαριστει ΠΟΤΕ προκαταβολη, ακομα και αν ακυρωσε καποιος για εντελως ακυρο λογο.
Ακριβψσ γι ανα μην μ πορει να πει ποτε κανει το οτιδηποτε για 1-2 κατοστταρικα, οπως προσπαθεις εσυ εδω.
Γραφω εν γνωσει μου γιατι οντως το αντιστοιχο τμημα εχει το αρχικο λογο και καμια φορα δεβ φτανει σε εμενα, δεν ασχολουμαι με τα οικονομικα.
Οποτε, στειλε μου ονομα να επιβεβαιωσω αυτο που λες, αλλιως ΚΛΑΣΣΙΚΑ ειναι λασπη και π@π@ρουνες, κατι πολυ συνηθες οταν πεταμε ανωνυμα σχόλια.
Μπορεί να τα παίρνεις και σε HUF. Έχεις και εμπειρία..

gregkont13

Verified MM member
Οκ ο @aris rokos έχει πει οτι σου χάρησε προκαταβολή εδώ με όνομα και επίθετο.

εγω δεν ειπα τπτ. ειπα αυτο που μας ειπαν εδω. στο εχω ξαναγρψει και ειπες οτι θα το διασταυρωσεις πριν 2 χρονια και τωρα εχουμε deja vu.

vlafo

Well-Known Member
Οκ ο @aris rokos έχει πει οτι σου χάρησε προκαταβολή εδώ με όνομα και επίθετο.

εγω δεν ειπα τπτ. ειπα αυτο που μας ειπαν εδω. στο εχω ξαναγρψει και ειπες οτι θα το διασταυρωσεις πριν 2 χρονια και τωρα εχουμε deja vu.
Περσινά ξινά σταφύλια..
Τώρα και εσύ όσο σκάβεις θα βρίσκεις τι ψάχνεις να βρεις χαχα..
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα ανασύρουμε σκελετούς και φαντάσματα και haters πολλούς.

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία για το νέο χρόνο.
Τα πολλά μαλλιά πλέον είναι ξεπερασμένη ευχή.:)

Anastasakis Hair Clinic

Περσινά ξινά σταφύλια..
Τώρα και εσύ όσο σκάβεις θα βρίσκεις τι ψάχνεις να βρεις χαχα..
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα ανασύρουμε σκελετούς και φαντάσματα και haters πολλούς.

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία για το νέο χρόνο.
Τα πολλά μαλλιά πλέον είναι ξεπερασμένη ευχή.:)
Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα βρει αποπειρα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ολοκληρου του φορουμ, ουτε ποτε να με εχει κραξει ο @CVIAL οτι κοροιδευω τον κοσμο, που δεν το εχει ξανακανει ποτε σε παλιο μελος!!!!
Οποτε, αραξε, ειδικα ΕΣΥ!
Δεν εχω ποτε ασχοληθει με το τι εκανες εδω μεσα, δεν σχολιασα ποτε το παραμικρο.
Δεν εκριαν ΠΟΤΕ την συμπεριφορα σου προς ολοκληρο το φορουμ που σε ΠΙΣΤΕΨΕ
Θα σε παρακαλεσω να απεχεις απο υπονούμενα και μπηχτες και δηλητηριο γιατι ειναι απλα γελοιο να αφηνεις ΕΣΥ υπονούμενα για εμενα.
Κανε οση "κριτικη" θες για τα περιστατικά μου, κανε οτι ...συγκρισεις θελεις με αλλους ιατρούς, τιμουλες κτλ., αλλα οτιδηποτε άλλο για το ατομο μου, θα με αναγκασει να απαντησω ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ και δεν θελουμε να χαλαμε τις καρδιες μας χωρις λογο.
Οποτε κανε ΣΟΥ την χαρη και σβησε το παραπανω αισχρο και αδικο υπονούμενο.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα βρει αποπειρα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ολοκληρου του φορουμ, ουτε ποτε να με εχει κραξει ο @CVIAL οτι κοροιδευω τον κοσμο, που δεν το εχει ξανακανει ποτε σε παλιο μελος!!!!
Δεν εχω ποτε ασχοληθει με το τι εκανες εδω μεσα, δεν σχολιασα ποτε το παραμικρο.
Δεν εκριαν ΠΟΤΕ την συμπεριφορα σου προς ολοκληρο το φορουμ που σε ΠΙΣΤΕΨΕ
Θα σε παρακαλεσω να απεχεις απο υπονούμενα και μπηχτες και δηλητηριο γιατι ειναι απλα γελοιο να αφηνεις ΕΣΥ υπονούμενα για εμενα.
Κανε οση "κριτικη" θες για τα περιστατικά μου, κανε οτι ...συγκρισεις θελεις με αλλους ιατρούς, τιμουλες κτλ., αλλα οτιδηποτε άλλο για το ατομο μου, θα με αναγκασει να απαντησω ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ και δεν θελουμε να χαλαμε τις καρδιες μας χωρις λογο.
Οποτε κανε ΣΟΥ την χαρη και σβησε το παραπανω αισχρο και αδικο υπονούμενο.
Κατά πρώτον δεν αναφέρθηκα σε σένα (δεν παίζει ρόλο επειδή είναι περιστατικό σου)αλλά ως συνήθως εμπλέκεσαι και δεν έχεις μάθει που πρέπει και πότε πρέπει να μιλάς.
Βλέπω πομπώδεις εκφράσεις και βαριές κατηγορίες με περίσια ευκολία.Το κρατάω αυτό.
Καμία κατηγορία και υπονοούμενα σε αντίθεση με σένα-όλα είναι καταγεγραμμένα εδω μέσα και έχουν παρατεθεί από όλους τα γεγονότα με συγκεκριμένα στοιχεία δε λέω τίποτα το διαφορετικό.
Δεν σου πέφτει λόγος εσένα να σχολιάσεις τίποτα όσο με αφορά,δεν έχουμε αποκτήσει δικαστή και εισαγγελέα εδώ μέσα για να μας κρίνει,μόνο τα μέλη μπορούν να με κρίνουν εσύ δεν έχεις αυτό το δικαίωμα πρέπει να το καταλάβεις αυτό.
Και επειδή πράγματι δε θέλουμε να χαλάμε τις καρδιές μας μέρες που είναι πάρε πίσω την "απόπειρα εξαπάτησης" που με κατηγόρησες αισχρά.

Anastasakis Hair Clinic

Κατά πρώτον δεν αναφέρθηκα σε σένα (δεν παίζει ρόλο επειδή είναι περιστατικό σου)αλλά ως συνήθως εμπλέκεσαι και δεν έχεις μάθει που πρέπει και πότε πρέπει να μιλάς.
Βλέπω πομπώδεις εκφράσεις και βαριές κατηγορίες με περίσια ευκολία.Το κρατάω αυτό.
Καμία κατηγορία και υπονοούμενα σε αντίθεση με σένα-όλα είναι καταγεγραμμένα εδω μέσα και έχουν παρατεθεί από όλους τα γεγονότα με συγκεκριμένα στοιχεία δε λέω τίποτα το διαφορετικό.
Δεν σου πέφτει λόγος εσένα να σχολιάσεις τίποτα όσο με αφορά,δεν έχουμε αποκτήσει δικαστή και εισαγγελέα εδώ μέσα για να μας κρίνει,μόνο τα μέλη μπορούν να με κρίνουν εσύ δεν έχεις αυτό το δικαίωμα πρέπει να το καταλάβεις αυτό.
Και επειδή πράγματι δε θέλουμε να χαλάμε τις καρδιές μας μέρες που είναι πάρε πίσω την "απόπειρα εξαπάτησης" που με κατηγόρησες αισχρά.
Δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ για εσενα.
Ειπα τι δεν θα βρει καποιος οσο και να ψαξει ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Οποτε αραξε, δεν σε ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ για τιποτα!

Επισης, αφησες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ υπονούμενα, οταν γραφεις
"Τώρα και εσύ όσο σκάβεις θα βρίσκεις τι ψάχνεις να βρεις χαχα..
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα ανασύρουμε σκελετούς και φαντάσματα και haters πολλούς."

Παμε τωρα στο θεμα το ...σοβαρο!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που θα πεις ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???
Πας καθολου καλα????
Μιλας ΕΣΥ για ...εισαγγελεα?
Μιλας ΕΣΥ για ...δικαστη?
Μιλας ΕΣΥ για ....ΚΡΙΤΙΚΗ?
Μιλας ΕΣΥ για τα δικαιωματα ΜΟΥ???
Οτι ΕΓΩ δεν μπορω να κρινω αλλους ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ???
Εχεις τρελαθει εντελώς???

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Ενας ΑΝΩΝΥΜΟΣ εισαι (για ΟΛΟΥΣ εδω μεσα, εκτος απο εμενα) που ΔΕΝ θα αναφερω ΤΙ αποπειραθηκες να κανεις (ΟΛΟΙ ξερουν και μπορουν να βρουν εδω https://www.hairlossgr.com/forum/threads/vlafo-fue-4158g-09-10-01-2021.13134/post-298862) , ΔΕΝ εχεις απολυτως καμια μεγαλυτερη ΑΞΙΑ απο κανεναν, ειδικα μαλιστα οταν κρυβεσαι πισω απο ενα μονιτορ και αν κατι στραβωσει, απλα ...ΑΥΤΟΜΠΑΝΑΡΕΣΑΙ (μεταφραση: εξαφανιζομαι χωρις συνεπειες)
ΕΣΥ λοιπον, ανωνυμε @vlafo να πεις ΕΣΥ στο μοναδικο ατομο εδω μεσα που αναγκαστικα ΕΙΝΑΙ με ονοματεπωνυμο οτι ..δεν εχει δικαιωματα να ...κρινει, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, ειναι ΣΟΥΡΕΑΛ,.
Εναι κριμα να γραφεις πραγματα που σε εκθετουν, σε βλεπεις και ο @CVIAL

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Αν οποιοσδήποτε εδώ μέσα θεωρεί το περιβάλλον τοξικό, πάντα μπορεί να κλείσει τον λογαριασμό του και να αποχωρήσει, το έχουν κάνει πολλοί και είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει την ψυχική του ηρεμία.

aeratos28

Just aeratos
Αφήνεις υπονοούμενα για απόπειρα σε τι ακριβώς απο τον vlafo?
Εμείς μετά τις δημόσιες κατηγορίες πελατών σου, για απόπειρα απόκρυψης των περιστατικών τους ,(((λεγόμενα δικά τους είναι αυτά,εδώ στο φόρουμ...Aldo και Jacksmith τα μέλη..λέω τα ονόματα για να τα βλέπουν τα νέα μέλη που όπως λες εκεί στοχεύεις))) σου λέμε ευθέως ότι προσπάθησες να παραπλανήσεις το φόρουμ και τους μελλοντικούς πελάτες τους οποίους μανιωδώς κυνηγάς εδώ μέσα και δεν έχεις βγει να διαψεύσεις η να πεις ότι το έκανες ..
Έχεις 10+ περιστατικά μόνο ανεξάρτητα ,και όλα είναι με πολλά προβλήματα σε δοτρια ληπτρια κτλ ,έχεις επανειλημμένα ρωτηθεί να δώσεις απαντήσεις στο τι δεν πήγε καλά και δεν λες κουβέντα..επιτέλους,τι θα γίνει με εσένα ?? Αυτός o cvial όπως λες ότι βλέπει,εσένα δεν σε βλέπει ότι λειτουργείς μόνο για την τσέπη σου εδώ μέσα?
Αποκρύπτεις κάθε τι ανεξαρτητο εδώ και χρόνια ,τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους βγήκαν προβληματικα,τα κρύβεις κάτω από το χαλί μην απαντώντας σε τπτ για αυτά..
Έλα σε παρακαλώ με την καραμέλα την ανωνυμίας ..αν δεν σου αρέσει η ανωνυμία κάνε μήνυση . Δεν θα λέμε τα ίδια..μυαλό δεν βάζεις εσύ. ..τυχερός είσαι να ξέρεις .αν ήμουν εγώ mod θα είχες πάρει πούλο από εδώ μέσα εξαρχής ..και θα παλευες με τα στριπ και τα less is more και τις τεχνικές baseball .που έχεις το θράσος και μιλάς εδώ μέσα σε όποιον σου λέει τις αλήθειες που σε τσούζουν ,και με επιθετικότητα .κάνε μας τη χάρη ρε. .σου ξαναλέω,τυχερός είσαι πολυ

Ενας ΑΝΩΝΥΜΟΣ εισαι (για ΟΛΟΥΣ εδω μεσα, εκτος απο εμενα) που ΔΕΝ θα αναφερω ΤΙ αποπειραθηκες να κανεις (ΟΛΟΙ ξερουν και μπορουν να βρουν εδω https://www.hairlossgr.com/forum/threads/vlafo-fue-4158g-09-10-01-2021.13134/post-298862) ,

Anastasakis Hair Clinic

Αν οποιοσδήποτε εδώ μέσα θεωρεί το περιβάλλον τοξικό, πάντα μπορεί να κλείσει τον λογαριασμό του και να αποχωρήσει, το έχουν κάνει πολλοί και είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει την ψυχική του ηρεμία.
Αυτη η νοοτροπια κατεστρεψε το ποδοσφαιρο σε πολλες χωρες.
Μεχρι που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ κανονισμοί, κανεις δεν μπορουσε να φοραει κουκουλα, και ξαφνικα εμαθαν τροπους οταν επαψαν να μπορουν κρυβονται (μια ςκαι δεν μαθαν απο τα σπιτια τους τροπους)
Και μεσα σε λιγα χρόνια:
Γεμισαν τα γηπεδα
Βγηκαν λεφτα απο εισιτηρια
Ηρθαν καλοι παικτες
Φτιαχτηκαν νεα γηπεδα
Ανεβηκε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποδοσφαιρο
ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ οι κακοι παικτες/παραγοντες/διατητες κτλ.

Οι μονοι "χαμενοι": ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ!
Που ξρεις τι εκλεγαν: ΣΕ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

aeratos28

Just aeratos
Ποια είναι η νέα ατμόσφαιρα ρε παπατζη?
Το να κρύβεις τα κακά περιστατικά για να μην τα δουν οι οπαδοί και να συνεχίσουν να πληρώνουν ώστε να σου έρθουν εντός έδρας?? Που τα πουλάς αυτά?.
Παράγκα προσπαθεις να στήσεις εδώ μέσα ρε Μπέο των τριχοθυλακιων? Λίγη ντροπή δεν βλάπτει..με πρακτικές εκφοβισμού αν συνεχιστεί η παρουσίαση εδώ στο φορουμ όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι πελάτες σου που δεν πήραν καλό αποτελεσμα,και μην απαντώντας για τα άλλα περιστατικά που ήταν πατάτες ? Με διαστρέβλωση των γεγονότων ότι αυτά τα καλά περιστατικά που βλέπουμε όλοι και δεν απαντάς ,μας τα παρουσιάζεις ως αποτελέσματα που βγάζουν μάτια?
Με σκοπό ξεκάθαρα να σου έρθουν εντός έδρας οι νέοι οπαδοί?
Ρε κάνε μας τη χάρη που θα μας το παίξεις και εξυγιαντής κιόλας..η διαστρέβλωση και παραποίηση που κάνεις έχει ξεπεράσει κάθε προηγουμενο
Μεχρι που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ κανονισμοί, κανεις δεν μπορουσε να φοραει κουκουλα, και ξαφνικα εμαθαν τροπους οταν επαψαν να μπορουν κρυβονται (μια ςκαι δεν μαθαν απο τα σπιτια τους τροπους)
Και μεσα σε λιγα χρόνια:
Γεμισαν τα γηπεδα
Ηρθαν καλοι παικτες
Φτιαχτηκαν νεα γηπεδα

Που ξρεις τι εκλεγαν: ΣΕ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Tetrakis

Well-Known Member
Το να κρύβεις τα κακά περιστατικά για να μην τα δουν οι οπαδοί και να συνεχίσουν να πληρώνουν ώστε να σου έρθουν εντός έδρας?? Που τα πουλάς αυτά?.
Παράγκα προσπαθεις να στήσεις εδώ μέσα ρε Μπέο των τριχοθυλακιων? Λίγη ντροπή δεν βλάπτει..με πρακτικές εκφοβισμού αν συνεχιστεί η παρουσίαση εδώ στο φορουμ όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι πελάτες σου που δεν πήραν καλό αποτελεσμα,και μην απαντώντας για τα άλλα περιστατικά που ήταν πατάτες ? Με διαστρέβλωση των γεγονότων ότι αυτά τα καλά περιστατικά που βλέπουμε όλοι και δεν απαντάς ,μας τα παρουσιάζεις ως αποτελέσματα που βγάζουν μάτια?
Ρε κάνε μας τη χάρη που θα μας το παίξεις και εξυγιαντής κιόλας..η διαστρέβλωση και παραποίηση που κάνεις έχει ξεπεράσει κάθε προηγουμενο
Ποιος μπεος ρε φίλε; Θωμάς μητροπουλος ειναι ο τύπος… Α και ο Θωμάς ειχε καλές Σχέσεις και με τον Ντέταρι από την Ουγγαρία!! Να ναι καλά ο δοαταπ

Anastasakis Hair Clinic

Δεν θα σου απαντησω εδω.
Κραταω το μηνυμα σου.
ΠΟΛΥ κακως καταφευγεις σε προσωπικους χαρακτηρισμούς

vlafo

Well-Known Member
Δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ για εσενα.
Ειπα τι δεν θα βρει καποιος οσο και να ψαξει ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Οποτε αραξε, δεν σε ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ για τιποτα!

Επισης, αφησες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ υπονούμενα, οταν γραφεις
"Τώρα και εσύ όσο σκάβεις θα βρίσκεις τι ψάχνεις να βρεις χαχα..
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα ανασύρουμε σκελετούς και φαντάσματα και haters πολλούς."

Οπότε τιποτα δεν αφορά εμένα αλλά τον ουρανό με τα άστρα,τα ταρώ,τον ανώνυμο που καραδοκεί στη γωνία να σε σημαδέψει και γενικά όλους τους άλλους αλλά εμένα δεν με αφορά γιατί δεν με στοχοποιείς.
Μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά τα γραπτά σου.
Πραγματικά γελάμε-ενώ εγώ άφησα υπονοούμενα και αναφέρομαι σε σένα που λέω ότι αν ψάξουμε θα βρούμε ψεγάδια άπειρα.
Μάλιστα.
Πάμε τώρα στα σοβαρά.

Εδώ μέσα δεν ανήκεις πρέπει να το καταλάβεις.
Δυστυχώς το είχα επισημάνει απο την αρχή εκεί που έπρεπε αλλά δεν εισακούστηκα.
Δεν είμαι εγώ το αφεντικό φυσικά και ούτε θέλω ποτέ να γίνω.
Αλλά επειδή γνώριζα και ήξερα που θα πάει και που θα καταλήξει το έργο αυτό,βλέπουμε 4 χρόνια τώρα την γνωστή κατάληξη.
Όλα τα σοβαρά μέλη αποχωρήσανε,καμία παρουσίαση δεν γίνεται πλέον γιατί μπαίνεις παντού και ανακατεύεσαι,κανένας γιατρός σοβαρός δε θέλει να γράφει εδώ μέσα γιατί θα γίνει πιγκ-πονγκ,και γνωρίζουνε ακριβώς τι συμβαίνει,με λίγα λόγια το έκανες τσιφλίκι δικό σου στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Εσύ ανήκεις σε γκρουπ γιατρών όχι εδώ μέσα να πας να κάνεις εκεί τις διαλέξεις σου και τα μαθήματα σου,εδώ είμαστε μόνο εμείς και κανένας άλλος το κατάλαβες?
Από τότε που καταπατήθηκε αυτός ο όρος αυτά είναι τα αποτελέσματα και η κατάντια του φόρουμ.Δυστυχώς δεν μπήκε ένα πλαίσιο αυστηρό αποκλειστικά και μόνο για εσένα γιατί το ξαναλέω είσαι σε φόρουμ που δεν ανήκεις.
Παρόλο που αρχικά η πρόθεση ήταν αγαθή και της προσφοράς.

Ξέρεις τι είναι σουρεάλ?
Να κατηγορείς ένα μέλος για δήθεν εξαπάτηση με κέρδος τι?
Απολύτως τίποτα.
Σε αντίθεση με σένα εδώ μέσα που μόνο κέρδος έχεις και τίποτα άλλο.
Και πες μου τι αποπειράθηκα να κάνω με στόχο τι?
Θέλω πολύ να μάθω.
Αν έχεις στοιχεία κατέθεσε τα και τεκμηρίωσε αυτό που θα πεις
Αυτά είναι τα αισχρά υπονοούμενα.

Και να μας κάνεις μαθήματα εσύ πέρα από τους άπειρους χαρακτηρισμούς που μας έχεις κάνει,μας έχει διασύρει λες και έχεις κάποιο δικαίωμα.
Σε φόρουμ που είναι η πιο σωστά ήταν μόνο με μέλη συμμετέχοντες.

Για αυτό και εγώ αποχώρησα γιατί σιχάθηκα πλέον αυτό το τοξικό περιβάλλον και της μηδενικής προσφοράς.

Θα αποσυρθώ όμως εντελώς και θα διαγράψω το λογαριασμό μου,όταν και εσύ με τη σειρά σου θα απαντήσεις τεκμηριωμένα σε όλα αυτά που είπαν οι ασθενείς σου για εσένα και θα απαντήσεις στα μέλη του φόρουμ για αυτά τα 10 περιστατικά τα δικά σου που παρατέθηκαν.
Νομίζω πρέπει να μας μοιράσεις τις γνώσεις σου ώστε να ξέρουν τα νέα μέλη τι να περιμένουν.

Αλλά ξέρω εμείς είμαστε δικαστές και εισαγγελείς για πράγματα που είπανε οι δικοί σου ασθενείς ενώ εσύ που κατηγορείς για εξαπάτηση είσαι κάτι άλλο.

Επώνυμος με ονοματεπώνυμο.

Και οι εξηγήσεις που οφείλεις στους ασθενείς σου ξέρεις γιατί οφείλεις να τις δώσεις εδώ?
Γιατί οι οι ίδιοι δε θέλουν από κοντά όχι γιατί θέλουμε να σε δικάσουμε.

Πως σου φαίνεται πολύ αντρικό και δίκαιο έτσι?
Εγώ θα έλεγα υπερβολικά σουρεάλ που κατάντησε μαύρη κωμωδία.

aeratos28

Just aeratos
Εδώ καταφεύγεις εσύ σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κρίνεις την εμφάνιση τη ζωή και το τι κάνω στη ζωή μου..αν έχω η όχι ψυχολογικά προβλήματα ,αν έχω κάνει η όχι τπτ στη ζωή μου και αν έχω αξία σαν άνθρωπος ..και κρατάς εσύ τι ακριβώς? Κράτα ότι θέλεις ..έχω κρατήσει και εγώ και κρατάω τα πάντα για σένα ..
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
Δεν θα σου απαντησω εδω.
Κραταω το μηνυμα σου.
ΠΟΛΥ κακως καταφευγεις σε προσωπικους χαρακτηρισμούς

bobby

Well-Known Member
Και μεσα σε λιγα χρόνια:
Γεμισαν τα γηπεδα
Ηρθαν καλοι παικτες
Φτιαχτηκαν νεα γηπεδα

Άλλα αντί άλλων…. Τι σχέση έχει το φορουμ για την καράφλα με το ποδόσφαιρο; Τι κανονισμοί υπάρχουν στο φορουμ που δεν εφαρμόζονται;

Μην μας αραδίαζεις ασυναρτησίες λες και μιλάς σε ασπόνδυλα. Πολλοί εδώ, αν και όχι γιατροί, είναι πολύ περισσότερο μορφωμένοι και επιτυχημένοι από εσένα, και ας μην οδηγάνε πόρσε..

Αν θες να καθορίσεις τους κανόνες μπορείς πάντα να φτιάξεις ένα δικό σου φόρουμ για την καράφλα π.χ. www.o_master_tis_karaflas_anastasakis.gr και να μην μας πρήζεις εδώ μέσα. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η γκρίνια μόλις κάποιος πει κάτι που δεν σου αρέσει…..

Μπλουζα