Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν λυπηθηκα ΓΙΑ εσεναΝα λυπάσαι το εαυτό σου και όχι εμένα. Αυτό το έγραψα για να σου δείξω ότι όλα αυτά που γράφεις για αμόρφωτους γονείς πέρα από προσβλητικά είναι και μέγιστη ηλιθιότητα. Συνήθως οι περισσότεροι που καταφέρνουν κάτι στην ζωή τους προέρχονται από φτωχές οικογένειες και όχι από πλούσιες σαν την δικιά σου, γιατί οι δεύτεροι που τα έχουν όλα στο χέρι είναι χορτάτοι ή μαλθακοί. Πολλοί λίγοι από αυτούς κάνουν κάτι ουσιαστικό.
Δεν νιώθω άτυχος. Ίσα ίσα νιώθω πολύ δυνατός γιατί ότι έκανα στην ζωή το έκανα με τις πλάτες τις δικές μου και όχι πάνω στις πλάτες άλλων. Και το παιδί μου το γαλουχώ με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή ότι του παρέχω τα έχει επειδή έχω κοπιάσει εγώ και η μαμά του που δεν βρήκανε τίποτα έτοιμο.
Αυτοί που είχαν πλάτες, όπως εσύ, έχουν τέτοια έπαρση και τέτοια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που μιλάνε και σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους….![]()
![]()
![]()
Στην πραγματικότητα όμως είναι παιδάκια που άμα τους κάτσει μια στραβή θα τρέχουν στον μπαμπά κλαίγοντας…..το οποίο δεν είναι κακό αν είσαι μικρότερος από 8 χρόνων αλλά όχι όταν είσαι ενήλικας ή 50άρης.
Ειπα λυπαμαι ανθρωπινα για την ατυχία σου
ΜΑθε να διαβαζεις και μην φερεσαι ανοητα απλα για να κανεις το μαγκα σε αλλους ανωνυμους
Δεν αποκαλεσα ΠΟΤΕ κανενα γονιο μορφωτο, ψευτη.
Η οικογενεια μου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν πλουσια, αλλα απολυτα επαρκης και τιμια.
Αν θεωρεις οτι τα ειχα ολα ετοιμα , αληθεια, χ@στηκ@.
ΠΑΛΙ ασχολησε μαζι μου και δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ!
Get a life
Αν θεωρεις οτι τα εκανες ολα μονος σου, μπραβο σου αλλα κανεις δεν καταφερνει τιποτα μονος του, ακομα και το πληκτρολογιο που γραφεις καποιοοι το ανακαλυψαν...
Αλλα ζησε το, τσαμπα ειναι να εισαι Ελληναρας
Πιστευε οτι θελεις για την εικονα που νομιζεις οτι εχω για εμενα
Ξερει ποιος εχει μεγαλη ιδεα και ΔΕΝ το αξιζει ομως:
Αυτος που μετατρεπεται σε ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ πισω απο ενα μονιτορ
Εσυ , λοιπον. αυτα που γραφεις ειναι πολυ προσβλητικα.
Επιβεβαιωσε μου οτι τα εννοεις για ΕΜΕΝΑ και προχωραμε το θεμα και την συζητηση εκει που ΠΡΕΠΕΙ!
@CVIAL απλα να εισαι ενημερος , μην ξαχνεις το γιατι και πως μετα.