#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Να λυπάσαι το εαυτό σου και όχι εμένα. Αυτό το έγραψα για να σου δείξω ότι όλα αυτά που γράφεις για αμόρφωτους γονείς πέρα από προσβλητικά είναι και μέγιστη ηλιθιότητα. Συνήθως οι περισσότεροι που καταφέρνουν κάτι στην ζωή τους προέρχονται από φτωχές οικογένειες και όχι από πλούσιες σαν την δικιά σου, γιατί οι δεύτεροι που τα έχουν όλα στο χέρι είναι χορτάτοι ή μαλθακοί. Πολλοί λίγοι από αυτούς κάνουν κάτι ουσιαστικό.

Δεν νιώθω άτυχος. Ίσα ίσα νιώθω πολύ δυνατός γιατί ότι έκανα στην ζωή το έκανα με τις πλάτες τις δικές μου και όχι πάνω στις πλάτες άλλων. Και το παιδί μου το γαλουχώ με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή ότι του παρέχω τα έχει επειδή έχω κοπιάσει εγώ και η μαμά του που δεν βρήκανε τίποτα έτοιμο.

Αυτοί που είχαν πλάτες, όπως εσύ, έχουν τέτοια έπαρση και τέτοια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που μιλάνε και σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους…. :p :p :p :p

Στην πραγματικότητα όμως είναι παιδάκια που άμα τους κάτσει μια στραβή θα τρέχουν στον μπαμπά κλαίγοντας…..το οποίο δεν είναι κακό αν είσαι μικρότερος από 8 χρόνων αλλά όχι όταν είσαι ενήλικας ή 50άρης.
Δεν λυπηθηκα ΓΙΑ εσενα
Ειπα λυπαμαι ανθρωπινα για την ατυχία σου
ΜΑθε να διαβαζεις και μην φερεσαι ανοητα απλα για να κανεις το μαγκα σε αλλους ανωνυμους

Δεν αποκαλεσα ΠΟΤΕ κανενα γονιο μορφωτο, ψευτη.
Η οικογενεια μου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν πλουσια, αλλα απολυτα επαρκης και τιμια.
Αν θεωρεις οτι τα ειχα ολα ετοιμα , αληθεια, χ@στηκ@.
ΠΑΛΙ ασχολησε μαζι μου και δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ!
Get a life

Αν θεωρεις οτι τα εκανες ολα μονος σου, μπραβο σου αλλα κανεις δεν καταφερνει τιποτα μονος του, ακομα και το πληκτρολογιο που γραφεις καποιοοι το ανακαλυψαν...
Αλλα ζησε το, τσαμπα ειναι να εισαι Ελληναρας

Πιστευε οτι θελεις για την εικονα που νομιζεις οτι εχω για εμενα
Ξερει ποιος εχει μεγαλη ιδεα και ΔΕΝ το αξιζει ομως:
Αυτος που μετατρεπεται σε ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ πισω απο ενα μονιτορ
Εσυ , λοιπον. αυτα που γραφεις ειναι πολυ προσβλητικα.
Επιβεβαιωσε μου οτι τα εννοεις για ΕΜΕΝΑ και προχωραμε το θεμα και την συζητηση εκει που ΠΡΕΠΕΙ!
@CVIAL απλα να εισαι ενημερος , μην ξαχνεις το γιατι και πως μετα.

Συνημμένα

• Screenshot 2024-12-31 at 16-13-14 (3) #monotovideometraei case #223 3500 τριχοθυλάκια στάδιο 6...png
    Screenshot 2024-12-31 at 16-13-14 (3) #monotovideometraei case #223 3500 τριχοθυλάκια στάδιο 6...png
    338 KB · Προβολές: 86

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Εμένα ο Πατέρας μου ήταν Νταλικέρης και εναερίτης!Δεν μορφώθηκε δεν έκανε λεφτά αλλά μου έδωσε όση αγάπη ήθελα και όση στήριξη χρειάστηκα στην ζωή μου ήταν πάντα δίπλα μου!Είναι ο κλασσικός Έλληνας που δεν θα τον άλλαζα για κανέναν άλλον πατέρα είτε γιατρό είτε αστροναύτη!Δεν έχει να κάνει τι δουλειά κάνει ο γονιός!Έχει να κάνει τι αρχές δίνει στο παιδί του άσχετα της οικονομικής καταστάσεως!Το ήθος και οι καλοί τρόποι δεν μαθεύονται σε κανένα Πανεπιστήμιο!
Συμφωνω 100%
Για αυτο και η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ που εχω γραψει ειναι στα ΙΑΤΡΙΚΑ ζητηματα και μονο,.

Οποτε, καταλαβαινεις για τι μιλαμε εδω μεσα...

JimKan1

Well-Known Member
Εγραψα με ΑΚΡΙΒΕΙΑ οτι ατομα που φαινονται ΑΜΟΡΦΩΤΑ ακαδημαικα και σιγουρα ΙΑΤΡΙΚΑ, γραφουν αυτα που γραφουν.
Δεν εγραψα για ΑΕΙ και ΤΕΙ, αυτα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

ΝΑι, ΚΑΝΕΙΣ δεν ερχεται να τα πει απο κοντα.
Κοτες της κερκιδας, κρυμμνες φωνες μεσα στον οχλο.
Ξαναδιαβασε το να το αποστηθισεις.

Αν καταλαβες οτι κανω το θυμα απο ΟΛΑ οσα εχω γραψει, εισαι beyond help και σπαταλας τον χρονο ολων μας.
Εδω παντως για ΤΕΙ γραφεις, οπως και πολλα αλλα.

Μαλλον ξεκινησε το αλτχαιμερ, ειναι της ηλικιας

IMG_3002.jpeg

gregkont13

Verified MM member
Δεν λυπηθηκα ΓΙΑ εσενα
ΜΑθε να διαβαζεις και μην φερεσαι ανοητα απλα για να κανεις το μαγκα σε αλλους ανωνυμους

Get a life

Αν θεωρεις οτι τα εκανες ολα μονος σου, μπραβο σου αλλα κανεις δεν καταφερνει τιποτα μονος του, ακομα και το πληκτρολογιο που γραφεις καποιοοι το ανακαλυψαν...

Επιβεβαιωσε μου οτι τα εννοεις για ΕΜΕΝΑ και προχωραμε το θεμα και την συζητηση εκει που ΠΡΕΠΕΙ!
Ο μονος προσβλητικός είσαι εσύ. Και γράφεις για γονείς αμόρφωτους και μπατίρηδες γενικά και όχι στα ιατρικά. Άνθρωπος χωρίς ντροπή είσαι.

aeratos28

Just aeratos
Ρε μην πέφτετε στην παγίδα και αναλώνεστε σε χαζομάρες που λέει για να αποπροσανατολίζει την κουβέντα..οι μόνες ερωτήσεις που έχουν σημασία να λέγονται και να περιμένουμε απαντήσεις είναι οι γνωστές...
Γιατί προσπάθησε (λόγια των πελατών του είναι αυτά Aldo και jacksmith ) να αποκρύψει από το φόρουμ τα περιστατικά τους επειδή δεν πήραν σωστό αποτέλεσμα και το άλλο,είναι να αρχίσει να απαντάει σε ένα προς ένα στα ανεξάρτητα περιστατικά του που έχει στο φόρουμ ,στα οποία ο φίλος Πάνος έδειξε τα προβλήματα που έχουν σε δοτρια και ληπτρια και ο γιατρός τα παρουσιάζει ως περιστατικά που βγάζουν μάτια και δεν δίνει καμία απάντηση στα εύλογα ερωτήματα και του Πάνου αλλά και όλων...

Kostas97

Well-Known Member
Δεν λυπηθηκα ΓΙΑ εσενα

Get a life

Μιας και ασχολειστε με το αθλημα.
Δεν ειπε κατι διαφορετικο...

Legwg James

Well-Known Member
Ο μονος προσβλητικός είσαι εσύ. Και γράφεις για γονείς αμόρφωτους και μπατίρηδες γενικά και όχι στα ιατρικά. Άνθρωπος χωρίς ντροπή είσαι.
Λείπει και ο Χρηστάρας και αναγκάζεται να βαράει διπλοβάρδιες ο Δόκτωρ.

bobby

Well-Known Member
Δεν λυπηθηκα ΓΙΑ εσενα

Get a life

@CVIAL απλα να εισαι ενημερος , μην ξαχνεις το γιατι και πως μετα

Δεν θες να παίξουμε αυτό το παιχνίδι γιατί θα σου ανεβάσω 500+ screenshot που προβαίνεις σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς και υπάρχουν και άλλα 20+ μέλη με επίσης 500+ υβριστικούς χαρακτηρισμούς ο καθένας από εσένα.

Κάνεις δεν ασχολείται μαζί σου γιατί δεν αξίζει, αλλά δεν θα καθόμαστε να μας βρίζεις χωρίς να υπάρχει αντίλογος.

Επίσης δεν καταλαβαίνω που είπα κάτι προσβλητικό για εσένα. Εκτός αν κάθε φορά μετά από μια στραβή τρέχεις στον μπαμπά σου. Αλλά και πάλι η λέξη παιδάκι είναι προσβλητική; Άλλοι σου δίνουν τα ωραία τους λεφτά για να βάλουν παιδιά και να δείχνουν παιδάκια…βέβαια με εσένα τα πάντα θεωρούνται προσβλητικά όταν τα λένε άλλοι αλλά όταν εσυ βρίζεις και χαρακτηρίζεις τους άλλους με βαριές εκφράσεις είναι απλά Τρίτη….

@CVIAL σε παρακαλω μάζεψε τον κύριο που προβαίνει και σε απειλές.

bobby

Well-Known Member
Άστο φίλε. Γράφει ότι γράφει και μετά μου λέει ότι λέω και άσχετα. Λίγη ντροπή.
Εδώ έχει ντραπεί και η ντροπή φίλε…..νομίζει ότι μιλάει σε ασπόνδυλα και ότι οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν εμάς στους οποίους απευθύνεται αλλά τον Χατζηπετρή….. είναι σαν το less is more δόγμα…..που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «δεν θα έχεις μαλλιά αλλά θα είναι σαν να έχεις»…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ,πάγια τακτική του είναι αυτή για να κάνει τον κοκοβιό στις πολύ απλές ερωτήσεις που του έχουμε κάνει και τις αποφευγει όπως ο διάολος το λιβάνι..καταφεύγει σε αυτές τις τακτικές γιατί τρέμει το φυλοκάρδι του μόλις βλέπει ερωτήσεις που αντιστοιχούν σε πραγματικά γεγονότα,και αρχίζει να βρίζει ώστε να δημιουργηθεί φασαρία,να σταθούμε σε αυτά,να απαντάμε σε αυτές τις χυδαίες προσβολές που κάνει και να συνεχίζουν να μένουν αναπάντητα τα σοβαρά ερωτήματα ..μείνε απλά στις ερωτήσεις αυτές για τα περιστατικά του aldo και του jacksmith ,και σε όλα του τα ανεξάρτητα τα οποία ο Πάνος κατεδειξε σε κάθε ένα τα προβλήματα που έχουν οι δοτριες και οι ληπτριες ..εκεί δεν έχει καν το θάρρος και την περηφάνια να δώσει απαντήσεις ..και βρίζει για να ξεχαστούν ..επέμεινε να πάρεις απαντήσεις για αυτά,και κάτσε γελα με το ότι κρύβεται και δεν βγάζει άχνα ..απλό είναι αδερφέ..
Τώρα για τις απειλές του που είπες φίλε bobby,ας φάει μια φασολάδα θα πρότεινα..
Εδώ έχει ντραπεί και η ντροπή φίλε…..νομίζει ότι μιλάει σε ασπόνδυλα και ότι οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν εμάς στους οποίους απευθύνεται αλλά τον Χατζηπετρή….. είναι σαν το less is more δόγμα…..που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «δεν θα έχεις μαλλιά αλλά θα είναι σαν να έχεις»…..

Anastasakis Hair Clinic

Δεν θες να παίξουμε αυτό το παιχνίδι γιατί θα σου ανεβάσω 500+ screenshot που προβαίνεις σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς και υπάρχουν και άλλα 20+ μέλη με επίσης 500+ υβριστικούς χαρακτηρισμούς ο καθένας από εσένα.

Κάνεις δεν ασχολείται μαζί σου γιατί δεν αξίζει, αλλά δεν θα καθόμαστε να μας βρίζεις χωρίς να υπάρχει αντίλογος.

Επίσης δεν καταλαβαίνω που είπα κάτι προσβλητικό για εσένα. Εκτός αν κάθε φορά μετά από μια στραβή τρέχεις στον μπαμπά σου. Αλλά και πάλι η λέξη παιδάκι είναι προσβλητική; Άλλοι σου δίνουν τα ωραία τους λεφτά για να βάλουν παιδιά και να δείχνουν παιδάκια…βέβαια με εσένα τα πάντα θεωρούνται προσβλητικά όταν τα λένε άλλοι αλλά όταν εσυ βρίζεις και χαρακτηρίζεις τους άλλους με βαριές εκφράσεις είναι απλά Τρίτη….

@CVIAL σε παρακαλω μάζεψε τον κύριο που προβαίνει και σε απειλές.
Περιμενω να μου δειξεις ΜΙΑ αναρτηση μου που "βριζω" πρωτος και και οχι ως απαντηση σε καποιο χουλιγακανικι της φακης
Απο τις ...500 που λες, ΜΙΑ θα βρεις, ε?

Ουτε ΜΙΑ δεν θα βρεις
ΠΟΤΕ δεν εχω "βρισει" ουτε εχω επιτεθει σε ατομο ΠΡΩΤΟΣ.
Απλα ειναι καποιοι τοσο τραγικες κοτες που επειδη ξερουν οτι μπορουν να κανουν την ανωνημη ζημια προς εμενα τους ΧΩΡΙΣ συνεπειες (σε αυτο φταιει ο @CVIAL κατα τη γνωμη μου) περιμενουν να κωλωσω και να μην απαντησω επειδη ΔΗΘΕΝ δεν μπορω να τους βρω ή να τους κανω ζημια οπως κανουν αυτη.

Οποτε περιμενω την μια ανρτηση
Επισης, περιμενω να πεις αν τα εγραφες ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ αυτα που εγραφες πριν.

Anastasakis Hair Clinic

Εδω παντως για ΤΕΙ γραφεις, οπως και πολλα αλλα.

Μαλλον ξεκινησε το αλτχαιμερ, ειναι της ηλικιας

Προβολή συνημμένου 66674
ναι τρολακι, σου γραφω οτι δεν εχεις βγαλει ΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ γραφω το μην εχεις βγαλει ουτε ΤΕΙ, αλλα ΟΧΙ ΓΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.

Ποσο τενεκες πρπει να ειναι καποιος γι ανα μην το καταλαβει? Το ΕΞΗΓΩ οτι ΔΕΝ ειναι προβλημα το να ην εχει βγαλει ΤΕΙ!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗΣ και ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ενω ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!

Anastasakis Hair Clinic

Η συμπεριφορα καποιων δειχνει ΤΕΡΜΑ αμορφωσια και ελλειψη καλλιεργειας. Χουλιγκανισμός γηπεδου.
ΠΟΤΕ ρε ΨΕΥΤΗ δεν εχω γραψει ΤΙΠΟΤΑ για γονεις, περαν οτι Αν ηξεραν τι γραφουν τα παιδια τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ κρυμμενοι πισω απο ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ!!! Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι οι γονεις ολονων των χουλοιγκαν εδω μεσα ειναι ΠΙΟ παλληκαρια αποτα βλασταρια τους!

Τωρα, ΕΣΥ , ο ανωνυμος cyber-χουλιγκαν, να λες σε ΕΜΕΝΑ οτι δεν εχω ντροπη που γραφω με ΚΟΣΤΟΣ εναντι σε 10 κομπλεξικα τρολακια-haters που την εχουν δει γνωστες και "δικαστες" ενω εσυ τρολακι κρυβεσαι σαν κοτα πισω απο το μονιρτορ, ειναι πιο γελοιο και απο σενα.

Ξαναγραφω, φταιει ο @CVIAL που επιτρεπει επιθεσεις ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ (σε εμενα βασικα, γιατι καποια μελη τα προστατευει μια χαρα!), υπονοούμενα, λασπη και τοξικοτητα αντι να επιτρεπει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ κριτική ΧΩΡΙΣ τα παραπανω.
Εχει και αυτος τους λογους του φαινεται...

bobby

Well-Known Member
Περιμενω να μου δειξεις ΜΙΑ αναρτηση μου που "βριζω" πρωτος και και οχι ως απαντηση σε καποιο χουλιγακανικι της φακης
Απο τις ...500 που λες, ΜΙΑ θα βρεις, ε?

Ουτε ΜΙΑ δεν θα βρεις
ΠΟΤΕ δεν εχω "βρισει" ουτε εχω επιτεθει σε ατομο ΠΡΩΤΟΣ.
Απλα ειναι καποιοι τοσο τραγικες κοτες που επειδη ξερουν οτι μπορουν να κανουν την ανωνημη ζημια προς εμενα τους ΧΩΡΙΣ συνεπειες (σε αυτο φταιει ο @CVIAL κατα τη γνωμη μου) περιμενουν να κωλωσω και να μην απαντησω επειδη ΔΗΘΕΝ δεν μπορω να τους βρω ή να τους κανω ζημια οπως κανουν αυτη.

Οποτε περιμενω την μια ανρτηση
Επισης, περιμενω να πεις αν τα εγραφες ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ αυτα που εγραφες πριν.
Ποτέ μα ποτέ δεν σε έχω χαρακτηρίσει οτιδήποτε (βγάλε φωτο ποστ μου- εγώ δεν τα κάνω edit όπως εσύ….), δεν χρειάζεται άλλωστε γιατί από μόνος σου δείχνεις τον χαρακτήρα σου.

Ως προς το ποιος κάνει χαρακτηρισμους και βρίζει (γιατί από τα παρακάτω τα περισσότερα είναι βρισιές και είμαι σίγουρος ότι από κοντά δεν θα τα έλεγες σε κανέναν, ακόμη και κοντύτερο σου ή λιγότερο φουσκωτό), σε τρία μόνο πόστ παραπάνω σημειώνω:

«χουλιγακανικι της φακης» :D :D :D :D
«τραγικες κοτες»
«τρολακι»
«τενεκες»
«αμορφωσια»
«Χουλιγκανισμός»
«ΨΕΥΤΗ»
«ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ»
«χουλοιγκαν» :D:D:D:D
«cyber-χουλιγκαν»
«κομπλεξικα τρολακια-haters»
«τρολακι»
«κοτα»
«πιο γελοιο και απο σενα»

Νομίζω πρέπει να ρωτήσεις ένα «μορφωμένο» στα νομικά να σου πει αν αυτά είναι ποινικά κολάσιμα. Γιατί αυτά που κατηγορείς τους ανώνυμους εσύ τα κάνεις στον υπερθετικό βαθμό.

Ευχές για μία καλή χρονιά!
Με βαθιά εκτίμηση…..;);););)Bobby.

ΥΓ1: Κατά τα λοιπά να θυμίσω ότι ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και τον Jacksmith.
ΥΓ2: Συνεχίζω τώρα την μόρφωση μου (γράφω την διατριβή μου) μήπως και φτάσω ποτέ το «επίπεδο» σου…..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ξαναγραφω, φταιει ο @CVIAL που επιτρεπει επιθεσεις ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ (σε εμενα βασικα, γιατι καποια μελη τα προστατευει μια χαρα!), υπονοούμενα, λασπη και τοξικοτητα αντι να επιτρεπει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ κριτική ΧΩΡΙΣ τα παραπανω.
Εχει και αυτος τους λογους του φαινεται...
Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα. To είπε ο Carl Sandburg και μετά από κάποια ηλικία αποφάσισα να το υιοθετήσω χωρίς εξαιρέσεις.

Μπλουζα