Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αυτα δεν ειναι βρισιες, ειναι χαρακτηρισμοι συμπεριφορας!Ποτέ μα ποτέ δεν σε έχω χαρακτηρίσει οτιδήποτε (βγάλε φωτο ποστ μου- εγώ δεν τα κάνω edit όπως εσύ….), δεν χρειάζεται άλλωστε γιατί από μόνος σου δείχνεις τον χαρακτήρα σου.
Ως προς το ποιος κάνει χαρακτηρισμους και βρίζει (γιατί από τα παρακάτω τα περισσότερα είναι βρισιές και είμαι σίγουρος ότι από κοντά δεν θα τα έλεγες σε κανέναν, ακόμη και κοντύτερο σου ή λιγότερο φουσκωτό), σε τρία μόνο πόστ παραπάνω σημειώνω:
«χουλιγακανικι της φακης»![]()
![]()
![]()
«τραγικες κοτες»
«τρολακι»
«τενεκες»
«αμορφωσια»
«Χουλιγκανισμός»
«ΨΕΥΤΗ»
«ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ»
«χουλοιγκαν»
«cyber-χουλιγκαν»
«κομπλεξικα τρολακια-haters»
«τρολακι»
«κοτα»
«πιο γελοιο και απο σενα»
Νομίζω πρέπει να ρωτήσεις ένα «μορφωμένο» στα νομικά να σου πει αν αυτά είναι ποινικά κολάσιμα. Γιατί αυτά που κατηγορείς τους ανώνυμους εσύ τα κάνεις στον υπερθετικό βαθμό.
Ευχές για μία καλή χρονιά!
Με βαθιά εκτίμηση…..Bobby.
ΥΓ1: Κατά τα λοιπά να θυμίσω ότι ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και τον Jacksmith.
ΥΓ2: Συνεχίζω τώρα την μόρφωση μου (γράφω την διατριβή μου) μήπως και φτάσω ποτέ το «επίπεδο» σου…..
Εχω ξακαθαρισει οτι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ καποιων ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Και για υατο γραφω συνεχεια: ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ.
Εγω παλι ΚΑΙ απο κοντα θα σου ελεγα οτι ΦΕΡΘΗΚΕΣ ετσι.
γιατι ΔΕΝ ειμαι δειλος.
Σου ΞΑΝΑλεω, ο Πανος διαστρεβλωσε σε τετοιο αστειο βαθμο και ειναι ανωφελο να καθομαι και να απανταω σε ενα ανωνυμο τρολ που καταφερε οταν σχεδον ολα τα περιστατικα ειναι ικανοποιημενα να τα παρουσιασει ΔΗΘΕΝ σαν να ειναι αποτυχημενα.
ΑΛΛΑ, ΟΠΟΤΕ θελει, ερχεται απο την κλινικη μου, ανοιγουμε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα περιιστια, μου λεει απο κοντα τις γελοιοτητες που εγραψε, του απανταω ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, και το ανεβαζουμε σε βιντεο εδω μεσα.
Απλα, γρηγορα, αποτελεσματικα.
Γραψε την διατριβη σου (μα ολοι ρε παιδια να εισαστε πενεμορφοι, πανυψηλοι, πανεξυπνοι, παμπλουτοι ΚΑΙ με μεταπτυχιακα-διδακτορικα ή και Καθηγητες παν/μιου?????
θα ελεγε κανεις οτι οταν εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ....