#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ποτέ μα ποτέ δεν σε έχω χαρακτηρίσει οτιδήποτε (βγάλε φωτο ποστ μου- εγώ δεν τα κάνω edit όπως εσύ….), δεν χρειάζεται άλλωστε γιατί από μόνος σου δείχνεις τον χαρακτήρα σου.

Ως προς το ποιος κάνει χαρακτηρισμους και βρίζει (γιατί από τα παρακάτω τα περισσότερα είναι βρισιές και είμαι σίγουρος ότι από κοντά δεν θα τα έλεγες σε κανέναν, ακόμη και κοντύτερο σου ή λιγότερο φουσκωτό), σε τρία μόνο πόστ παραπάνω σημειώνω:

«χουλιγακανικι της φακης» :D :D :D :D
«τραγικες κοτες»
«τρολακι»
«τενεκες»
«αμορφωσια»
«Χουλιγκανισμός»
«ΨΕΥΤΗ»
«ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ»
«χουλοιγκαν» :D:D:D:D
«cyber-χουλιγκαν»
«κομπλεξικα τρολακια-haters»
«τρολακι»
«κοτα»
«πιο γελοιο και απο σενα»

Νομίζω πρέπει να ρωτήσεις ένα «μορφωμένο» στα νομικά να σου πει αν αυτά είναι ποινικά κολάσιμα. Γιατί αυτά που κατηγορείς τους ανώνυμους εσύ τα κάνεις στον υπερθετικό βαθμό.

Ευχές για μία καλή χρονιά!
Με βαθιά εκτίμηση…..;);););)Bobby.

ΥΓ1: Κατά τα λοιπά να θυμίσω ότι ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και τον Jacksmith.
ΥΓ2: Συνεχίζω τώρα την μόρφωση μου (γράφω την διατριβή μου) μήπως και φτάσω ποτέ το «επίπεδο» σου…..
Αυτα δεν ειναι βρισιες, ειναι χαρακτηρισμοι συμπεριφορας!
Εχω ξακαθαρισει οτι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ καποιων ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Και για υατο γραφω συνεχεια: ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ.

Εγω παλι ΚΑΙ απο κοντα θα σου ελεγα οτι ΦΕΡΘΗΚΕΣ ετσι.
γιατι ΔΕΝ ειμαι δειλος.

Σου ΞΑΝΑλεω, ο Πανος διαστρεβλωσε σε τετοιο αστειο βαθμο και ειναι ανωφελο να καθομαι και να απανταω σε ενα ανωνυμο τρολ που καταφερε οταν σχεδον ολα τα περιστατικα ειναι ικανοποιημενα να τα παρουσιασει ΔΗΘΕΝ σαν να ειναι αποτυχημενα.
ΑΛΛΑ, ΟΠΟΤΕ θελει, ερχεται απο την κλινικη μου, ανοιγουμε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα περιιστια, μου λεει απο κοντα τις γελοιοτητες που εγραψε, του απανταω ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, και το ανεβαζουμε σε βιντεο εδω μεσα.
Απλα, γρηγορα, αποτελεσματικα.

Γραψε την διατριβη σου (μα ολοι ρε παιδια να εισαστε πενεμορφοι, πανυψηλοι, πανεξυπνοι, παμπλουτοι ΚΑΙ με μεταπτυχιακα-διδακτορικα ή και Καθηγητες παν/μιου????? :)) )
θα ελεγε κανεις οτι οταν εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα. To είπε ο Carl Sandburg και μετά από κάποια ηλικία αποφάσισα να το υιοθετήσω χωρίς εξαιρέσεις.
Συμφωνω 100%

Θα ηταν παρα πολυ απλο να με βοηθούσες και εμενα να μην αναγκαζομαι να ξεκατινιαζομαι με καποια θρασυδειλα τρολακια εδω μεσα που συντηρεις με την ανοχη σου
Απλα, βαλε ενα κανονα οτι δεν επιτρεπονται
  • προσωπικες επιθεσεις
  • Υπονούμενα
  • Συκοφαντιες
  • Λάσπη
  • Ρητορική μισους
  • Μισογυνισμός (το ειδαμε ΚΑΙ αυτα)
  • Βρισιες στο ατομο
  • Επιθεση στο ΑΤΟΜΟ αντι για την αποψη του/περιστατικό του
με τιμωρια μπαν και σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ δεν θα χρειαστει να ξαναγραψω ΠΟΤΕ, απλα θα ποσταρω τα περιστατικα (αν επιτρεπεται!) χωρις ΚΑΝ σχολια, ερωτησεις/απαντησεις, ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ!
Απλα, οταν διαβαζω κατι προς το προσωπο μου που υπαγεται στα παραπανω, θα σε ενημερωνω και θα εφαρμοζεις τον κανονα

ΚΡΙΤΙΚΗ? ΟΣΟ ΤΡΑΒΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
Χ@στηκ@ αν ειναι αδικη ή ακυρη, ή μεροληπτική.
Αρκει να ΜΗΝ περιεχει χαρακτηρισμούς που να προκαλουν επαγγελματική βλαβη
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???
Ξερεις, ισως ετσι μπουν και αλλοι ιατροι/κλινικες και δειτε και αλλα πραγματα
Γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαινει με το ΑΣΥΔΟΤΟ αυτο περιβαλλον

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προσπάθησα αρκετά (κάποια χρόνια) αλλά το εγχείρημα απέτυχε. Εσείς με εγκαλείτε για όλα τα παραπάνω όπως με εγκαλούν και οι άλλοι γιατί δεν σας αποβάλλω. Με δεδομένο λοιπόν το απόφθεγμα του Sandburg απολαύστε την άγρια δύση χωρίς σερίφη. Έχει και αυτή τις συγκινήσεις της και αρκετή αδρεναλίνη. Αυτή ίσως είναι και μια εξήγηση για όλη αυτή την σπατάλη χρόνου και το deja vu που βιώνουμε. Μια καλή ταινία που πραγματεύεται το ίδιο θέμα είναι αυτή εδώ.

Anastasakis Hair Clinic

Προσπάθησα αρκετά (κάποια χρόνια) αλλά το εγχείρημα απέτυχε. Εσείς με εγκαλείτε για όλα τα παραπάνω όπως με εγκαλούν και οι άλλοι γιατί δεν σας αποβάλλω. Με δεδομένο λοιπόν το απόφθεγμα του Sandburg απολαύστε την άγρια δύση χωρίς σερίφη. Έχει και αυτή τις συγκινήσεις της και αρκετή αδρεναλίνη. Αυτή ίσως είναι και μια εξήγηση για όλη αυτή την σπατάλη χρόνου και το deja vu που βιώνουμε. Μια καλή ταινία που πραγματεύεται το ίδιο θέμα είναι αυτή εδώ.

Αγαπητε @CVIAL ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Σεριφης.

Η απουσια Σεριφη εχει απαξιώσει το Ελληνικό φορουμ.
Αν υπήρχε εφαρμογή κανονων καλης συμπεριφορας, θα εβλεπες
-περισσοτερες κλινικές να ποσταρουν ωστε το κοινο να εχει πιο σφαιρικη αποψη και να μην κινδυνευει απο την ΑΠΟΨΑΡΑ του καθενος εδω μεσα (που συχνα εχει παει ηδη σε αυτη την κλινική και την διαφημιζει και συχνα ΚΟΝΟΜΑΕΙ στελνωντας ατομα εκει!)
-να μην τολμούν να προσπαθούν να εξαπατησουν καποιοι με ...ψευτοπαρουσιασεις κτλ το κοινο
-θα εγραφαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ περισσοτερα ατομα, ενω τωρα φοβούνται μην πεσουν στο στομα των ... "παλαιων, εμεπιρων μελών" που δρουν σαν αγελη από υαινες και κατασπαραζουν οποιον δεν συμφωνει μαζι τους επειδη ειναι ...παλιοι
-Αντι να ειναι το γηπεδακι που καποιοι χουλιγκαν βγαζουν τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ τους σε οποιον βρουν μπροστα τους επειδη κανεις δεν τους μαζευει, θα ηταν φαρος ΓΝΩΣΗΣ και καταναλωτικής ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, οπως ειναι ΑΠΕΙΡΑ φορουμ που υπαρχει moderation που ανταλλασονται αποψεις, και αν μιλησει ενας επαγγελματιας, δεν πεταγεται ο καθε ερασιτεχνης κομπλεξικος που νιωθει οτι του παιρνει τη δοξα ο ειδικός, να επιτεθει στον ειδικό.

Αυτα και πολλα άλλα θα ηταν τα οφελη.
Καταλαβαινω πως δεν εχεις χρονο, πως δεν εμπιστευσαι καποιον να το κανει για εσενα, αλλα η δηθεν αυτορρυθμιση ΔΕΝ δουλευει οταν το πεδιο ειναι ΑΝΩΝΥΜΟ = zero cost στο καθε χουλιγκαν που κανει ζημια χωρις κοστος.
Ειναι σαν να εχεις 10 νηπια και 10 πιτσες σε ενα δωματιο και να περιμενεις οτι θα φανε ηρεμα και ωραια και θα χορτασουν ολα.
θα καταληξεις με 10 πιτσες στο πατωμα, στους τοιχους και στα ρουχα τους και 10 νηστικα νηπια.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ ανωνυνμο φορουμ δεν αυτορρυθμιζεται χωρις moderation και κανονες

bobby

Well-Known Member
Αυτα δεν ειναι βρισιες, ειναι χαρακτηρισμοι συμπεριφορας!
Εχω ξακαθαρισει οτι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ καποιων ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Και για υατο γραφω συνεχεια: ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ.

Εγω παλι ΚΑΙ απο κοντα θα σου ελεγα οτι ΦΕΡΘΗΚΕΣ ετσι.
γιατι ΔΕΝ ειμαι δειλος.

Σου ΞΑΝΑλεω, ο Πανος διαστρεβλωσε σε τετοιο αστειο βαθμο και ειναι ανωφελο να καθομαι και να απανταω σε ενα ανωνυμο τρολ που καταφερε οταν σχεδον ολα τα περιστατικα ειναι ικανοποιημενα να τα παρουσιασει ΔΗΘΕΝ σαν να ειναι αποτυχημενα.
ΑΛΛΑ, ΟΠΟΤΕ θελει, ερχεται απο την κλινικη μου, ανοιγουμε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα περιιστια, μου λεει απο κοντα τις γελοιοτητες που εγραψε, του απανταω ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, και το ανεβαζουμε σε βιντεο εδω μεσα.
Απλα, γρηγορα, αποτελεσματικα.

Γραψε την διατριβη σου (μα ολοι ρε παιδια να εισαστε πενεμορφοι, πανυψηλοι, πανεξυπνοι, παμπλουτοι ΚΑΙ με μεταπτυχιακα-διδακτορικα ή και Καθηγητες παν/μιου????? :)) )
θα ελεγε κανεις οτι οταν εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ....
Γιατί εσύ που είσαι επώνυμος δεν δηλώνεις ο Lord of the grafts??? Και εσύ το ίδιο κάνεις…..
Από όλες τις δηλώσεις σου όλες είναι υποκειμενικές….ψηλός, γυμνασμένος, έξυπνος, όμορφος, Lord of the grafts ΟΛΑ υποκειμενικά….και κόψε τις ειρωνείες κούρασες….. αυτό που πραγματικά και αντικειμενικά είσαι το ξέρεις μέσα σου και το βλέπεις στον καθρέπτη….σου το λένε και εδώ μέσα….και τους κατηγορείς ως τρολακια….

Αν αυτά που λες δεν είναι βρισιές ΠΟΤΕ σου μην ξανά παραπονεθείς για κανένα εδώ μέσα, πόσο μάλλον για εμένα (που ακόμα περιμένω τα screenshot που σε έβρισα…)

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρέ με το συμπάθειο αλλά προσπαθείτε να βάλετε όρους σε ένα φόρουμ που φιλοξενείστε εσείς όπως και όλοι μας!Ούτε σε εμάς αρέσουν όλα όσα ακούγονται εδώ μέσα αλλά δεν είναι τσιφλίκι μας για να εγκαλούμε τον @CVIAL κάθε λίγο και λιγάκι να μαζέψει τα λουριά!Αν δεν μας αρέσει ο χώρος που φιλοξενούμαστε ή δεν μας αρέσει το φαγητό στο εστιατόριο που τρώμε είναι απλό να το λύσουμε με ένα απλό τρόπο!Δεν ξαναπατάμε εκεί!Μην χαρακτηρίζετε συνέχεια μέλη που δεν σας έχουν χαρακτηρίσει ποτέ γιατί στο τέλος φαίνεται ότι όλο αυτό που συμβαίνει κατά βάθος το διαιωνίζετε εσείς ο ίδιος!

tasos33

Well-Known Member
Πολύ δυναμικά μπήκε ο Ντοκ με το νέο έτος, απανωτά χτυπήματα, καλή χρονιά εύχομαι γιατρέ με δυνατά και απανωτά χτυπήματα και στα αποτελέσματα.

oreo

Well-Known Member
Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Συνημμένα

• Screenshot_20250103_173455.jpg
    Screenshot_20250103_173455.jpg
    262.2 KB · Προβολές: 69

aeratos28

Just aeratos
Οι όροι είναι οι εξής...
Εδώ και τώρα απαντάει ξεκάθαρα για τις περιπτώσεις του Aldo και του jacksmith ..οι οποίοι δημόσια εδώ στο φόρουμ είπαν ότι προσπάθησε ο γιατρός να τους κάνει να αποκρύψουν τα περιστατικά τους επειδή δεν είχαν πάει καλά..ισχυουν τα λεγόμενα τους η όχι?
Και να μας ενημερώσει για τα ανεξάρτητα περιστατικά του,(10 όλα κι όλα) που έβαλε ο Πάνος και σε ένα προς ένα κατέδειξε την μέτρια δουλειά που έχει γίνει ,ενώ ο γιατρός μας τα παρουσιάζει ως περιστατικά και αποτελέσματα φοβερα που βγάζουν μάτια..η εικόνα μιλάει από μόνη της βέβαια αλλά επειδή μας κάνει τη νύχτα μέρα εδώ μέσα ας την κάνει αναλυτικά λοιπόν για τα περιστατικά αυτά. ..απλό είναι..ιδού η Ρόδος κύριε πετυχημένε

Tetrakis

Well-Known Member
Αγαπητε @CVIAL ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Σεριφης.

Η απουσια Σεριφη εχει απαξιώσει το Ελληνικό φορουμ.
Αν υπήρχε εφαρμογή κανονων καλης συμπεριφορας, θα εβλεπες
-περισσοτερες κλινικές να ποσταρουν ωστε το κοινο να εχει πιο σφαιρικη αποψη και να μην κινδυνευει απο την ΑΠΟΨΑΡΑ του καθενος εδω μεσα (που συχνα εχει παει ηδη σε αυτη την κλινική και την διαφημιζει και συχνα ΚΟΝΟΜΑΕΙ στελνωντας ατομα εκει!)
-να μην τολμούν να προσπαθούν να εξαπατησουν καποιοι με ...ψευτοπαρουσιασεις κτλ το κοινο
-θα εγραφαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ περισσοτερα ατομα, ενω τωρα φοβούνται μην πεσουν στο στομα των ... "παλαιων, εμεπιρων μελών" που δρουν σαν αγελη από υαινες και κατασπαραζουν οποιον δεν συμφωνει μαζι τους επειδη ειναι ...παλιοι
-Αντι να ειναι το γηπεδακι που καποιοι χουλιγκαν βγαζουν τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ τους σε οποιον βρουν μπροστα τους επειδη κανεις δεν τους μαζευει, θα ηταν φαρος ΓΝΩΣΗΣ και καταναλωτικής ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, οπως ειναι ΑΠΕΙΡΑ φορουμ που υπαρχει moderation που ανταλλασονται αποψεις, και αν μιλησει ενας επαγγελματιας, δεν πεταγεται ο καθε ερασιτεχνης κομπλεξικος που νιωθει οτι του παιρνει τη δοξα ο ειδικός, να επιτεθει στον ειδικό.

Αυτα και πολλα άλλα θα ηταν τα οφελη.
Καταλαβαινω πως δεν εχεις χρονο, πως δεν εμπιστευσαι καποιον να το κανει για εσενα, αλλα η δηθεν αυτορρυθμιση ΔΕΝ δουλευει οταν το πεδιο ειναι ΑΝΩΝΥΜΟ = zero cost στο καθε χουλιγκαν που κανει ζημια χωρις κοστος.
Ειναι σαν να εχεις 10 νηπια και 10 πιτσες σε ενα δωματιο και να περιμενεις οτι θα φανε ηρεμα και ωραια και θα χορτασουν ολα.
θα καταληξεις με 10 πιτσες στο πατωμα, στους τοιχους και στα ρουχα τους και 10 νηστικα νηπια.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ ανωνυνμο φορουμ δεν αυτορρυθμιζεται χωρις moderation και κανονες
Καταναλωτική προστασία λέγεται να πληρωνει κάποιος 2,5 € το graft στον Αναστασάκη γιατί έτσι πρέπει ρε αδερφέ….

bobby

Well-Known Member
Οι όροι είναι οι εξής...
Εδώ και τώρα απαντάει ξεκάθαρα για τις περιπτώσεις του Aldo και του jacksmith ..οι οποίοι δημόσια εδώ στο φόρουμ είπαν ότι προσπάθησε ο γιατρός να τους κάνει να αποκρύψουν τα περιστατικά τους επειδή δεν είχαν πάει καλά..ισχυουν τα λεγόμενα τους η όχι?
Και να μας ενημερώσει για τα ανεξάρτητα περιστατικά του,(10 όλα κι όλα) που έβαλε ο Πάνος και σε ένα προς ένα κατέδειξε την μέτρια δουλειά που έχει γίνει ,ενώ ο γιατρός μας τα παρουσιάζει ως περιστατικά και αποτελέσματα φοβερα που βγάζουν μάτια..η εικόνα μιλάει από μόνη της βέβαια αλλά επειδή μας κάνει τη νύχτα μέρα εδώ μέσα ας την κάνει αναλυτικά λοιπόν για τα περιστατικά αυτά. ..απλό είναι..ιδού η Ρόδος κύριε πετυχημένε
@aeratos28 τον ξέρεις τον Ρίζο?

Αυτόν που λέει: "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"...... κάπως έτσι είναι και εδώ.

Δεν είδες παραπάνω μέσα σε τρία μόνο ποστ τις βρισιές που έριξε? "Χαρακτηρισμοί" είναι λέει.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Γιατί εσύ που είσαι επώνυμος δεν δηλώνεις ο Lord of the grafts??? Και εσύ το ίδιο κάνεις…..
Από όλες τις δηλώσεις σου όλες είναι υποκειμενικές….ψηλός, γυμνασμένος, έξυπνος, όμορφος, Lord of the grafts ΟΛΑ υποκειμενικά….και κόψε τις ειρωνείες κούρασες….. αυτό που πραγματικά και αντικειμενικά είσαι το ξέρεις μέσα σου και το βλέπεις στον καθρέπτη….σου το λένε και εδώ μέσα….και τους κατηγορείς ως τρολακια….

Αν αυτά που λες δεν είναι βρισιές ΠΟΤΕ σου μην ξανά παραπονεθείς για κανένα εδώ μέσα, πόσο μάλλον για εμένα (που ακόμα περιμένω τα screenshot που σε έβρισα…)
Ρε φιλε, ΕΓΩ δεν σου ειπα οτι με εβρισες
ΕΣΥ ειπες οτι βριζω και ΕΓΩ περιμενω τα σκρινσοτσ.
Ρε σεις, κοιτατε τι γραφετε καποιοι! :))

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ με το συμπάθειο αλλά προσπαθείτε να βάλετε όρους σε ένα φόρουμ που φιλοξενείστε εσείς όπως και όλοι μας!Ούτε σε εμάς αρέσουν όλα όσα ακούγονται εδώ μέσα αλλά δεν είναι τσιφλίκι μας για να εγκαλούμε τον @CVIAL κάθε λίγο και λιγάκι να μαζέψει τα λουριά!Αν δεν μας αρέσει ο χώρος που φιλοξενούμαστε ή δεν μας αρέσει το φαγητό στο εστιατόριο που τρώμε είναι απλό να το λύσουμε με ένα απλό τρόπο!Δεν ξαναπατάμε εκεί!Μην χαρακτηρίζετε συνέχεια μέλη που δεν σας έχουν χαρακτηρίσει ποτέ γιατί στο τέλος φαίνεται ότι όλο αυτό που συμβαίνει κατά βάθος το διαιωνίζετε εσείς ο ίδιος!
Αχ να χαρεις μην καραδοκεις να πεταχτεις οποτε δεις ψωμι!

Εχω πεις και άλλες φορες:
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και ειμαι εδω μεσα με σχολια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ δεν ξαναγραφω ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ αν γινει συμφωνια ΚΥΡΙΩΝ οτι δεν θα με ξαναβαλεις κανεις εδω μεσα στο στομα του.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
Μπορω μαλιστα να μην σας ποσταρω ΞΑΝΑ και ΠΟΤΕ!

Οσο οι haters γραφουν ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΛΑΣΠΗ, ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ και κανουν πολεμο, θα μπαινω για να τους ξεμπροστριαζω
Και αν καποιος το παρατραβηξει στην ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, θα κινηθω νομικα.

Τελος, μη γραφεις ανοησιες: Δεν ΒΑΖΩ κανονες, ΠΡΟΤΕΙΝΩ κανονες

aeratos28

Just aeratos
Απαντα και άσε τις βρισιές ..αν απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα ,θα ανέβουν σε ένα αποκλειστικό νήμα για εσένα ,όλες οι βρισιές, ειρωνίες, προσβολές σου ..όλες οι αναφορές σε προσωπική ζωή μελών ,αν έχουν αξία σαν άνθρωποι η όχι,αν έχουν στον ήλιο μοίρα και άλλα διάφορα τέτοια .αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα .απαντήσεις για Aldo και jacksmith δώσε οι οποίοι δημόσια σε κατηγόρησαν για προσπάθεια απόκρυψης των περιστατικών τους που είχαν κάνει επέμβαση σε εσένα και να μας ενημερώσεις για τα ανεξάρτητα περιστατικά σου εδώ που είναι μετρημένα σε δύο χέρια ,τα οποία έγινε προσπάθεια να περαστεί ότι είναι αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ενώ η πραγματικότητα ,με εικόνες ,δείχνει πως έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και σαν αποτελέσματα κρίνονται ανθυπομετρια.

JimKan1

Well-Known Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ δεν ξαναγραφω ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ αν γινει συμφωνια ΚΥΡΙΩΝ οτι δεν θα με ξαναβαλεις κανεις εδω μεσα στο στομα του.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Για να τηρησεις συμφωνια κυριων πρεπει πρωτα να εισαι εσυ ο ιδιος κυριος, εσυ μεχρι τωρα δειχνεις οτι η λεξη αυτη ειναι αγνωστη για σενα και συμπεριφερεσαι σαν κομπλεξικο 15 χρονο σε σωμα 50ρη

Anastasakis Hair Clinic

Πολύ δυναμικά μπήκε ο Ντοκ με το νέο έτος, απανωτά χτυπήματα, καλή χρονιά εύχομαι γιατρέ με δυνατά και απανωτά χτυπήματα και στα αποτελέσματα.
ο @CVIAL εχει σταχερια του ηδη 4 verified και αυριο αλλα 2

θα ειχε και 3ο αλλα οταν μπηκε και διαβασε τι γινεται εδω, μου ειπε : ουτε καν να ασχοληθω δεν θελω

Anastasakis Hair Clinic

Απαντα και άσε τις βρισιές ..αν απαντήσεις αυτά τα ερωτήματα ,θα ανέβουν σε ένα αποκλειστικό νήμα για εσένα ,όλες οι βρισιές, ειρωνίες, προσβολές σου ..όλες οι αναφορές σε προσωπική ζωή μελών ,αν έχουν αξία σαν άνθρωποι η όχι,αν έχουν στον ήλιο μοίρα και άλλα διάφορα τέτοια .αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα .απαντήσεις για Aldo και jacksmith δώσε οι οποίοι δημόσια σε κατηγόρησαν για προσπάθεια απόκρυψης των περιστατικών τους που είχαν κάνει επέμβαση σε εσένα και να μας ενημερώσεις για τα ανεξάρτητα περιστατικά σου εδώ που είναι μετρημένα σε δύο χέρια ,τα οποία έγινε προσπάθεια να περαστεί ότι είναι αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ενώ η πραγματικότητα ,με εικόνες ,δείχνει πως έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και σαν αποτελέσματα κρίνονται ανθυπομετρια.
Σου εχω πει 100 γ@μ@μ@ν@ες φορες: Ελα να μου παρεις συνεντευξη ειτε στην κλινική ειτε να ερθω ΕΓΩ στο καφενειο της πολης σου!
ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, να ρωτας τις ασημαντες βλ@κειες σου και να παιρνεις επιτοπου απαντηση και να σε κανω φυλλο και φτερο συκοφαντη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

Αλλα, να κατσω ΕΓΩ να σου γραφω "απολογια" Σπυρακο ΕΣΕΝΑ, δεν παιζει.
κανε τον μαγκας στους μαναβηδες, αλλα οχι σε εμενα που ουτε σε βλεπω.
Μαγκας εισαι ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ.

Για αυτο και σε χω προκαλεσει ΤΟΣΕΣ φορες να κανουμε ΟΤΙ συζητηση θες απο κοντα, ακομα και σπιτι σου, και εχει κλ@σει μαλλι.

Anastasakis Hair Clinic

Για να τηρησεις συμφωνια κυριων πρεπει πρωτα να εισαι εσυ ο ιδιος κυριος, εσυ μεχρι τωρα δειχνεις οτι η λεξη αυτη ειναι αγνωστη για σενα και συμπεριφερεσαι σαν κομπλεξικο 15 χρονο σε σωμα 50ρη
ΟΤΙ και να γραφεις ως ανωνυμος hater για εμενα καταλαβαινεις ειναι σαν να λεει ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Αν φυσικα μπορεις να το καταλαβεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Αχ να χαρεις μην καραδοκεις να πεταχτεις οποτε δεις ψωμι!

Εχω πεις και άλλες φορες:
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και ειμαι εδω μεσα με σχολια
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Οσο οι haters γραφουν ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΛΑΣΠΗ, ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ και κανουν πολεμο, θα μπαινω για να τους ξεμπροστριαζω
Και αν καποιος το παρατραβηξει στην ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, θα κινηθω νομικα.

Τελος, μη γραφεις ανοησιες: Δεν ΒΑΖΩ κανονες, ΠΡΟΤΕΙΝΩ κανονες
Σας ζήτησε κάνεις να μην είστε εδώ? Το μόνο που είπα είναι ότι σε όποιον δεν αρέσει το σκηνικό που διαμορφώνεται εδώ πολύ απλά αν θέλει δεν συμμετέχει! Πάλι όμως απαντάτε ειρωνικά Κ μετά λέτε ότι εσείς ποτέ δεν ξεκινάτε να βρίζετε η να μιλάτε άσχημα!

Anastasakis Hair Clinic

Σας ζήτησε κάνεις να μην είστε εδώ? Το μόνο που είπα είναι ότι σε όποιον δεν αρέσει το σκηνικό που διαμορφώνεται εδώ πολύ απλά αν θέλει δεν συμμετέχει! Πάλι όμως απαντάτε ειρωνικά Κ μετά λέτε ότι εσείς ποτέ δεν ξεκινάτε να βρίζετε η να μιλάτε άσχημα!
Δεν νομιζω οτι ξερεις τι ειναι ειρωνεια.
Σου απαντησα απολυτα σοβαρα.

Μαλλον μπερδευεις, οπως και αλλοι, την ειρωνεια, τον χλεαυσμό, τον σαρκασμο, την βρισια με την ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
Απανταω ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ καποιες φορες και ειρωνικα άλλες.
ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ

Και αντιθετα με εσενα ΑΝΩΝΥΜΕ φιλε που μπορει οποτε θες να φυγεις και κανενα προβλημα δεν θα εχεις γιατι κανεις δεν ξςερει ποιος εισαι, εγω που αναγαστικα ειμαι επωνυμος και επαγγελματιας, οταν μπαινει ο καθε ψυχακιας και με την καλυψη της ανωνυμιας προσπαθει να μου προκαλεσει με συκοφαντιες και λασπη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ!
Αυτα θα πρεπε να τα καταλαβαινεις απο μονος σου.

Και ναι, πολλοι εχουν ζητησει να μην ειμαι εδω και δεν εχω κανενα προβλημα να μην ειμαι εδω, με τον ορο που ζητησα.

Μαζεψε λοιπον τους υπολοιπους ανωνυμους haters, συμφωνηστε να ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ μαζι μου, και δεσμευομαι να μην ξαναγραψω τιποτα και ποτε εδω μεσα!

Μπλουζα