#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

aeratos28

Just aeratos
Τι πριβέ ρε συ αφού είναι δημόσια συνέντευξη και είναι αναρτημένη χρόνια στο φόρουμ..ο καθένας έμπαινε και την έβλεπε..δεν έγινε ιδιωτικά η συνέντευξη αυτή ..δεν λέω κάτι παράνομο..μπορεί να το πιστοποιήσει αυτό ,ότι ήταν δημοσιοποιημενη εδώ στο φόρουμ αυτή η συνέντευξη και ο cvial..
Μήπως να μας το στείλε private ξέρω γω να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο μήπως εμφανιστεί ο δικαστής DREDD κ την βγάλουμε στην ψειρου γιορταρες μέρες ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Τι πριβέ ρε συ αφού είναι δημόσια συνέντευξη και είναι αναρτημένη χρόνια στο φόρουμ..ο καθένας έμπαινε και την έβλεπε..δεν έγινε ιδιωτικά η συνέντευξη αυτή ..δεν λέω κάτι παράνομο..μπορεί να το πιστοποιήσει αυτό ,ότι ήταν δημοσιοποιημενη εδώ στο φόρουμ αυτή η συνέντευξη και ο cvial..
Επιβεβαιωνω την ειχα ξανα δει πριν καποιους μηνες.

aeratos28

Just aeratos
Δεν ανοίγει?? Υποψιάζομαι παρόμοια τακτική με τα ανεξάρτητα περιστατικα... ΑΝ,έχει γίνει κάτι τέτοιο ,ποιος το έκανε και για ποιο λόγο? Προσπάθεια διαγραφής των όσων είπε ο κύριος? Μήπως είναι λίγο παράνομο αυτό?? Ο υπεύθυνος διαγραφής του δεύτερου βίντεο ποιος είναι? Παρέχετε προστασία από το νομικό ατόπημα των λεγομένων του ιατρού?

gregkont13

Verified MM member
Αυτη η νοοτροπια κατεστρεψε το ποδοσφαιρο σε πολλες χωρες.
Μεχρι που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ κανονισμοί, κανεις δεν μπορουσε να φοραει κουκουλα, και ξαφνικα εμαθαν τροπους οταν επαψαν να μπορουν κρυβονται (μια ςκαι δεν μαθαν απο τα σπιτια τους τροπους)
Και μεσα σε λιγα χρόνια:
Γεμισαν τα γηπεδα
Βγηκαν λεφτα απο εισιτηρια
Ηρθαν καλοι παικτες
Φτιαχτηκαν νεα γηπεδα
Ανεβηκε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποδοσφαιρο
ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ οι κακοι παικτες/παραγοντες/διατητες κτλ.

Οι μονοι "χαμενοι": ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ!
Που ξρεις τι εκλεγαν: ΣΕ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Αναστασάκη αγόρι μου αν είσαι μάγκας κάνε ένα φόρουμ με γιατρούς δικό σου. Γέμισε το και με θεατές-μέλη και κάνε εκεί τη παρουσιάση της δουλείας σου. Και να δω πόσοι θα μπουν από μόνοι τους και θα σε σεβαστούν εσένα και τις γνώσεις τους για να σε ακούνε εκεί. Και αν είναι πολλοί, μιλάμε....

Εγώ ξέρεις τι έχω δει? κλειστα comment youtube. πληρωμη σε πελάτη για να παρουσιάσει εδώ (εσύ το γράψες για ένα γιώργο ότι πρόσφερες αμοιβή να παρουσιάσει). Ελάχιστα πραγματικά ανεξάρτητα. Και επίσης σε έχω δει να κάνεις και το άλλο τέλειο. Λες συνέχεια, οι οπαδοί κοιτάνε από τη κερκίδα και οι χουλιγκαν μονο εδώ με κράζουν. Μια σαχλαμαρα που δεν μπορεί κανείς να αποδείξει. οκ. Εγώ βλέπω ότι ΌΛΟΙ εδώ μέσα και άλλοι 20 μόνο σε μένα σε dm που δεν είμαι και τόσο ενεργός, σε κράζουν. Αν είσαι μάγκας κάνε αυτό το ΛΑΟ που σε υποστηρίζει, αλλά δεν γράφει (κλαίω), να γράψει και να σε υποστηρίξει και θα ελέγχουμε τις IP να δούμε. Πόσοι είναι πια αυτοί οι οπαδοί. Γτ εκτός από 2-3 account που ξέρουμε τι είναι (χρήστος...κλπ) και άλλον ένα με 5 account και μια ip, εγώ δεν έχω δει κανένα λαό. Έχω δει όμως κάτι παιχτές τοπικού που νομίζουν ότι είναι ο μέσσι και παίζουν τοπικό στη καβάλα.

Μπήκες εδώ για να δικαιολογηθείς για ένα νήμα που είχε ανοίξει που ήσουν στα δικαστήρια με έναν ασθενή (με δική σου παραδοχή) και από τότε μόνο εσύ κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ενώ εγώ πχ ποτέ δεν σε έχω βρίσει μου λές ότι με γλεντάς και άλλα τέτοια. Και μετά λες όποιος είναι άντρας να έρθει να μου τα πει στη κλινική. Όχι φίλε.... εγώ δεν γουστάρω να έρθω στη κλινική σου να δω τη φάτσα σου. Αν θες εσύ να έρθεις να μου ζητήσεις το λόγο για όσα λέω. Να σου δώσω αν θες διευθύνση Αγγλία(αν και παίζει να πάω αμερική σύντομα :p) να έρθεις εσύ και θα στα πω όλα στη μούρη όπως επιζητάς. Αλλιώς θα είσαι εδώ και θα ακούς ότι μας επιτρέπει ο Cvial να λέμε όπως γίνετε σε όλα τα φόρουμ.

Είσαι και εξυγιαντής της κοινότητας μεταμόσχευσης μαλλιών. οκ... Και εγώ είμαι ο David Solomon τότε.

τέλος έχεις κάνει και το άλλο θεικό. Έλεγες στον @Panos1982 ότι κρυβει την αλήθεια και δεν μιλάει για τα 15 ανεξάρτητα που έβγαλαν ματια. Έκατσε ο άνθρωπος και τα είδε όλα. Στα έγραψε όλα. Και μόλις στα έγραψε έκανες ΚΟ ΚΟ ΚΟ και δεν απάντησες τίποτα γιατί ήταν επαγγελματική απόφαση αφού εσύ του ζήτησες πρώτα να τα σχολιάσει. Μεγαλύτερο κωλοτούμπα δεν έχω δει.

Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

Well-Known Member
Και όμως κάνει 120 κιλά πάγκο , παίρνει κρεατινη και trt και κανείς δεν τολμάει να του τα πει από κοντά!!
Ούτε κατά διάνοια, 90 μαξ 3 reps το πολύ με μισή κίνηση και μηδενικό έλεγχο της αρνητικής. Να ετοιμάσω το τσιμέντο μου ;

Legwg James

Well-Known Member
Ούτε κατά διάνοια, 90 μαξ 3 reps το πολύ με μισή κίνηση και μηδενικό έλεγχο της αρνητικής. Να ετοιμάσω το τσιμέντο μου ;

Η αληθεια ειναι πως αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχει κανει ο Ηρακλης τσεπης και εχουν μεσα προσωπικους χαρακτηρισμους απεναντι σε μελη χρειαζομαστε καινουρια ενοτητα στο φορουμ μονο για αυτα
Το ηρακλής τσέπης μου θύμισε το baby shaq που είχε βγεί για τον Σχορτσιανίτη :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημοσίευση στο νήμα 'Zoom meeting με Δρ. Αναστασακη'
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/zoom-meeting-με-Δρ-Αναστασακη.13090/post-244177

Αυτο το λινκ δεν ανοιγει παντως
Όλη η κατηγορία στη διαδικασία backup χάθηκε (δεν υπάρχει τίποτα, ούτε αυτά που είχα ποστάρει όσα πρέπει να ξέρετε για λήπτρια, δότρια, φίνα, κλπ). Ζήτησα (εδώ και 2 μήνες) και μου στάλθηκε παλιότερο backup και έχουν ανακτηθεί τα νήματα. Σε αυτά εμπεριέχεται και το βίντεο αυτό, το οποίο έχει διασωθεί αυτούσιο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αναστασάκη αγόρι μου αν είσαι μάγκας κάνε ένα φόρουμ με γιατρούς δικό σου. Γέμισε το και με θεατές-μέλη και κάνε εκεί τη παρουσιάση της δουλείας σου. Και να δω πόσοι θα μπουν από μόνοι τους και θα σε σεβαστούν εσένα και τις γνώσεις τους για να σε ακούνε εκεί. Και αν είναι πολλοί, μιλάμε....
Εγω ειμαι σε συνεδρια και σε χωρους που υπαρχει γνωση, ειναι ιατροι και τους βλεπεις καταφατσα.
οχι αμορφωτα (ιατρικα!) παιδακια που νομιζουν πως επειδη ειδαν 10 περιστικα και ο @CVIAL τους εμαθε αλαφαβητα εγιναν Νοστογιεσφκι
Εγώ ξέρεις τι έχω δει? κλειστα comment youtube. πληρωμη σε πελάτη για να παρουσιάσει εδώ (εσύ το γράψες για ένα γιώργο ότι πρόσφερες αμοιβή να παρουσιάσει). Ελάχιστα πραγματικά ανεξάρτητα. Και επίσης σε έχω δει να κάνεις και το άλλο τέλειο. Λες συνέχεια, οι οπαδοί κοιτάνε από τη κερκίδα και οι χουλιγκαν μονο εδώ με κράζουν. Μια σαχλαμαρα που δεν μπορεί κανείς να αποδείξει. οκ. Εγώ βλέπω ότι ΌΛΟΙ εδώ μέσα και άλλοι 20 μόνο σε μένα σε dm που δεν είμαι και τόσο ενεργός, σε κράζουν. Αν είσαι μάγκας κάνε αυτό το ΛΑΟ που σε υποστηρίζει, αλλά δεν γράφει (κλαίω), να γράψει και να σε υποστηρίξει και θα ελέγχουμε τις IP να δούμε. Πόσοι είναι πια αυτοί οι οπαδοί. Γτ εκτός από 2-3 account που ξέρουμε τι είναι (χρήστος...κλπ) και άλλον ένα με 5 account και μια ip, εγώ δεν έχω δει κανένα λαό. Έχω δει όμως κάτι παιχτές τοπικού που νομίζουν ότι είναι ο μέσσι και παίζουν τοπικό στη καβάλα.
Κλειστα comment για τους 10 γνωστους ψυχασθενείς
Ελευθερα μολυνουν αλλους χωρους ομως, enjoy
ΚΙΝΗΤΡΟ αγορακι του εδωσα ενα ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΙΚΟ για να σου τριψω στη μουρη το ποσο αριστο αποτελεσμα θα εχει για να νιωσεις ΑΚΟΜΑ πιο γελοιος (καλα, δεν παιζει αυτο, τα εχουμε ξαναπει αυτα, εισαι υπερανω κριτικης εσυ. τι κριμα να μην μου μιλησεις απο κοντα εκεινο το βραδυ....)
Δεν εχω πει οτι με υποστηριζει κανενας εδω μεσα.
Με υποστηριζουν οι πελατες μου με τα λεφτα τους.

Μπήκες εδώ για να δικαιολογηθείς για ένα νήμα που είχε ανοίξει που ήσουν στα δικαστήρια με έναν ασθενή (με δική σου παραδοχή) και από τότε μόνο εσύ κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ενώ εγώ πχ ποτέ δεν σε έχω βρίσει μου λές ότι με γλεντάς και άλλα τέτοια. Και μετά λες όποιος είναι άντρας να έρθει να μου τα πει στη κλινική. Όχι φίλε.... εγώ δεν γουστάρω να έρθω στη κλινική σου να δω τη φάτσα σου. Αν θες εσύ να έρθεις να μου ζητήσεις το λόγο για όσα λέω. Να σου δώσω αν θες διευθύνση Αγγλία(αν και παίζει να πάω αμερική σύντομα :p) να έρθεις εσύ και θα στα πω όλα στη μούρη όπως επιζητάς. Αλλιώς θα είσαι εδώ και θα ακούς ότι μας επιτρέπει ο Cvial να λέμε όπως γίνετε σε όλα τα φόρουμ.
ΟΧΙ, σε ανωνυμους δεν οφειλω καμια εξξγηση.
Μπηκα να αποκαταστησω την πραγματιότηατ και τα γεγονοτα για ψεμματα που εγραφαν καποαι γελοια υποκειμενα που αν ειχαν ταυτοτητα και δεν ηταν ΔΕΙΛΟΙ θα τους ειχα καταστρεψει νομικα.
Ωραια προσταση.
Στειλε μου address σε pm, ειναι να ανεβω αμεσως μετα τις εορτες.
θα ειναι πολυ ενδιαφερον!

Είσαι και εξυγιαντής της κοινότητας μεταμόσχευσης μαλλιών. οκ... Και εγώ είμαι ο David Solomon τότε.
Ρωτα το @CVIAL ΤΙ ειμαι
τέλος έχεις κάνει και το άλλο θεικό. Έλεγες στον @Panos1982 ότι κρυβει την αλήθεια και δεν μιλάει για τα 15 ανεξάρτητα που έβγαλαν ματια. Έκατσε ο άνθρωπος και τα είδε όλα. Στα έγραψε όλα. Και μόλις στα έγραψε έκανες ΚΟ ΚΟ ΚΟ και δεν απάντησες τίποτα γιατί ήταν επαγγελματική απόφαση αφού εσύ του ζήτησες πρώτα να τα σχολιάσει. Μεγαλύτερο κωλοτούμπα δεν έχω δει.
ο @Panos1982 ειναι τερμα ψυχαναγακαστικός hater που εφαγε ΩΡΕ΅με μονο σκοπο να διαστρευλωσε ΟΛΑ οσα διαβασε και να πεισει και εσας..
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΑΩ 2-3 ωρες για εσενα και τους υπολοιπους haters να δειξω τι ΨΕΜΜΑΤΑ εγραψε.
δεν θα αλλαξει κατι και απλα θα χασω χρονο.

ΟΤΙ και να γινει αγορακι μου, βραβειο ΝΟΜΠΕΛ να παρω εσυ και 5-6 ατομα θα επιμενετε για την αποψη σας.
Την αποψη που σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις σας εχω προτεινει να ερθετε να την εκφερετε απο κοντα, αλλα τσαμπα κερναγε ο πατερας σας στην μαιευτηριο προφανως.
ΟΥΤΕ αυτο αλλαζει.
Ενας ΑΝΤΡΑ ουτε καταδεχεται να γραφει αυτα που γραφετε ΑΝΩΝΥΜΑ, ουτε ΚΑΝ μισει και αντιμαχεται καποιον χωρις λογο, απλα και ΜΟΝΟ επειδη μπορει να του κανει ζημια χωρις κοστος.
ΟΣΟ σας απανταω, τοσο με μισειτε, διότι σας θυμιζω ΤΙ ειστε: Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers με πρωην καραφλα (καποιοι ακομα) που ειστε εδω μεσα για ενα κουσουρι σας εμφανησιακο (προφανως οχι ΜΟΝΟ εμφανησιακο, trust me)
Και ΣΟΡΡΥ, και τιποτα να μην γραψω\και τιποτα να μην ξαναποσταρω, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ καποιοι Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers.

και ΟΣΟ και να με βριζεις εδω μεσα, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπλυνει την ντροπη που νιωθεις στον καθρεπτη οταν θυμασαι πως σε αποκαλβ ΔΕΙΛΟ και δεν κανεις κατι για αυτο και προσπαθεις να την μεταμφιεσεις σε δηθεν θυμο εναντιον μου και οτι κανεις το ...σωστο με το να με βριζεις..
Π@Π@ΡΙΑ
μεσα σου ξερεις πως εχω δικιο και εισαι απλα ενας δειλος που φθονει. και απλα εχει ςνα πεις πως στο ΕΝΑ πραγμα που ΔΕΝ ευθυνεσαι, εισαι καλυτερος: οτι εισαι ψηλος!!
TRAGIC!

Tetrakis

Well-Known Member
Εγω ειμαι σε συνεδρια και σε χωρους που υπαρχει γνωση, ειναι ιατροι και τους βλεπεις καταφατσα.
οχι αμορφωτα (ιατρικα!) παιδακια που νομιζουν πως επειδη ειδαν 10 περιστικα και ο @CVIAL τους εμαθε αλαφαβητα εγιναν Νοστογιεσφκι

ΚΙΝΗΤΡΟ αγορακι του εδωσα ενα ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΙΚΟ για να σου τριψω στη μουρη το ποσο αριστο αποτελεσμα θα εχει για να νιωσεις ΑΚΟΜΑ πιο γελοιος (καλα, δεν παιζει αυτο, τα εχουμε ξαναπει αυτα, εισαι υπερανω κριτικης εσυ. τι κριμα να μην μου μιλησεις απο κοντα εκεινο το βραδυ....)

Μπηκα να αποκαταστησω την πραγματιότηατ και τα γεγονοτα για ψεμματα που εγραφαν καποαι γελοια υποκειμενα που αν ειχαν ταυτοτητα και δεν ηταν ΔΕΙΛΟΙ θα τους ειχα καταστρεψει νομικα.
Ωραια προσταση.

Ρωτα το @CVIAL ΤΙ ειμαι

ο @Panos1982 ειναι τερμα ψυχαναγακαστικός hater που εφαγε ΩΡΕ΅με μονο σκοπο να διαστρευλωσε ΟΛΑ οσα διαβασε και να πεισει και εσας..
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΑΩ 2-3 ωρες για εσενα και τους υπολοιπους haters να δειξω τι ΨΕΜΜΑΤΑ εγραψε.
δεν θα αλλαξει κατι και απλα θα χασω χρονο.

ΟΤΙ και να γινει αγορακι μου, βραβειο ΝΟΜΠΕΛ να παρω εσυ και 5-6 ατομα θα επιμενετε για την αποψη σας.
Την αποψη που σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις σας εχω προτεινει να ερθετε να την εκφερετε απο κοντα, αλλα τσαμπα κερναγε ο πατερας σας στην μαιευτηριο προφανως.
ΟΥΤΕ αυτο αλλαζει.
Ενας ΑΝΤΡΑ ουτε καταδεχεται να γραφει αυτα που γραφετε ΑΝΩΝΥΜΑ, ουτε ΚΑΝ μισει και αντιμαχεται καποιον χωρις λογο, απλα και ΜΟΝΟ επειδη μπορει να του κανει ζημια χωρις κοστος.
ΟΣΟ σας απανταω, τοσο με μισειτε, διότι σας θυμιζω ΤΙ ειστε: Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers με πρωην καραφλα (καποιοι ακομα) που ειστε εδω μεσα για ενα κουσουρι σας εμφανησιακο (προφανως οχι ΜΟΝΟ εμφανησιακο, trust me)
Και ΣΟΡΡΥ, και τιποτα να μην γραψω\και τιποτα να μην ξαναποσταρω, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ καποιοι Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers.

και ΟΣΟ και να με βριζεις εδω μεσα, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπλυνει την ντροπη που νιωθεις στον καθρεπτη οταν θυμασαι πως σε αποκαλβ ΔΕΙΛΟ και δεν κανεις κατι για αυτο και προσπαθεις να την μεταμφιεσεις σε δηθεν θυμο εναντιον μου και οτι κανεις το ...σωστο με το να με βριζεις..
Π@Π@ΡΙΑ
μεσα σου ξερεις πως εχω δικιο και εισαι απλα ενας δειλος που φθονει. και απλα εχει ςνα πεις πως στο ΕΝΑ πραγμα που ΔΕΝ ευθυνεσαι, εισαι καλυτερος: οτι εισαι ψηλος!!
TRAGIC!
Εμφανησιακο…Ωραία αρθρογραφία..Ουγγαρεζα…

gregkont13

Verified MM member
Μείνε σε αυτά και φύγε και από δω λοίπον. Αλλά γουστάρεις να είσαι με τους losers μπας βγάλεις κανά χιλιαρικάκι ανάγωγε.

αγοράκι ήσουν και θα είσαι πάντα little man. επίσης έχεις πει πως πολλοί σιωπηλά σε υποστηρίζουν..... αλλά ξέρουμε τι κωλοτουμπάς είσαι.

Ωραια προσταση.
Στείλε μου όταν είσαι αγγλία και αν δεν ειμαι αμερικη (λογικά θα είμαι ως 25 γενάρη) θα στη στείλω. Και θέλω να έρθεις με κάμερες και βίντεο να με λες γελίο. Ελπίζω να μην κάνεις το λάθος να έρθεις με καμιά δεκαριά άτομα. :)

ΟΥΤΕ αυτο αλλαζει.

Π@Π@ΡΙΑ
TRAGIC!
Εσύ βρίζεις. Εγώ όχι. Ο πατέρας ο δικός σου θα ντρεπόταν αν ήξερε τι γράφεις εδώ μέσα που πλήρωσε να σε σπουδάσει. Κουσούρια εμφανησιάκα άσε ποιος έχει. Πάρε τώρα κανά χάπι πιέσης να ηρεμήσεις. Φίλε ένα θα σου πω. Καλύτερα να καθάριζα τουαλέτες μια ζωη (άσχετα από όσα έχω κάνει που δεν έχεις ιδέα, μικρούλη) παρά να έμπαινα σε ένα χώρο με 20.000 ανθρώπους και να τους έλεγα πως έχουν προβληματικη εμφάνιση και να τους έβριζα και να έλεγα όσα λες για να πάρω κανά ευρώ. Να σε χαίρονται αυτοί που σε μεγάλωσαν άνθρωπο χωρίς καμία ηθική αξία.

Όσο για τον Πάνο εσύ τον κάλεσες να απαντήσει και μετά δεν απάντησες εσύ ποτέ αφού πρώτα τον κάλεσες. Άρα εσύ είσαι ο δειλός..... και θα παραμείνεις μέχρι τη σύνταξη που ζυγώνει.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι βοηθούν άλλους ανθρώπους........

Anastasakis Hair Clinic

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι βοηθούν άλλους ανθρώπους........
Βοηθω και ενδιαφερομαι για φυσιολογικούς ανθρωπους.
Δεν οφειλω να ειμαι εγω κατι που δεν ειναι ο "συνομιλητης" μου.
Ποτε δεν εχω γραψει κατι ακομψο ΠΡΩΤΟΣ.
Απλα δεν ειμαι η συνηθισμενη ΚΟΤΑ που επειδη εχω ανωνυμο, κρυμμενο, μασκοφορο, δειλο, οχλο απο losers haters απεναντι μου θα κωλωσω να απαντησω οπως αρμοζει.

Εχετε γινει κουραστικοι καποιοι.
Ασχοληθειτε με τα ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ και αφηστε τον ...χαρακτηρα μου
ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε εσας φερομαι ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΣΤΕ.

Αν θες εσυ και καποιοι αλλοι να με βριζετε και να σας απανταω σαν να ειστε κυριοι, δεν παιζει.
ΟΤΑΝ φερθειτε σαν κυριοι, θα σας γραφω και στον πληθυντικο.
Μακαρι!

bobby

Well-Known Member
Πότε σε έχω βρίσει εγώ ρε φίλε;
ΠΟΤΕ!
Εσύ απεναντίας έχεις κάνει διάφορους χαρακτηρισμούς προς εμένα και πλείστους άλλους εδώ μέσα που δεν σου έχουν πει απολύτως τίποτα προσβλητικό (απλά σχολίασαν περιστατικό σου ως μέτριο ή άσχημο ή είπαν κάτι που δεν σου αρέσει).
Επειδή scripta manent, όλα σου τα γραπτά είναι εδώ για να τα δει κάποιος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα υπενθυμίζει κάποιος και πίστεψε με αυτό θα συνεχίσει να γίνεται ακόμα και αν κάνεις πιρουέτες 180 μοιρών.
Αυτό δυστυχώς είναι το πρόβλημα του να είσαι επώνυμος σε ένα φορουμ…..δεν μπορείς να κρυφτείς…..σε αυτό έχεις δίκιο. Ο χαρακτήρας, η μόρφωση, η συμπεριφορά δεν μπορεί να κρυφτεί και ότι και να κάνεις δεν αλλάζει…..

gregkont13

Verified MM member
ΠΟΤΕ!
Εσύ απεναντίας έχεις κάνει διάφορους χαρακτηρισμούς προς εμένα και πλείστους άλλους εδώ μέσα που δεν σου έχουν πει απολύτως τίποτα προσβλητικό (απλά σχολίασαν περιστατικό σου ως μέτριο ή άσχημο ή είπαν κάτι που δεν σου αρέσει).
Επειδή scripta manent, όλα σου τα γραπτά είναι εδώ για να τα δει κάποιος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα υπενθυμίζει κάποιος και πίστεψε με αυτό θα συνεχίσει να γίνεται ακόμα και αν κάνεις πιρουέτες 180 μοιρών.
Αυτό δυστυχώς είναι το πρόβλημα του να είσαι επώνυμος σε ένα φορουμ…..δεν μπορείς να κρυφτείς…..σε αυτό έχεις δίκιο. Ο χαρακτήρας, η μόρφωση, η συμπεριφορά δεν μπορεί να κρυφτεί και ότι και να κάνεις δεν αλλάζει…..
τσάμπα τα γράφουμε. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που προφανώς όσο μεγάλωνε, πριν μάθει να πουλάει τοπικ και πιάσει κανά ευρώ, έφαγε κοινωνική απορρίψη και δεν πήρε αποδοχή από πολύ κόσμο. Και γι' αυτό είναι έτσι.

Και συνέχεια το παίζει και ο τοπ πετυχημένος. Επειδή και μένα ο πατέρας μου είχε τα λεφτά να με στείλει Αγγλία να σπουδάσω στο Cass (αν και έκανα Ελλάδα Bsc), όσα λέει τα βρίσκω αστεία. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια γιατρών (οπότε είχε έρεισμα), ο πατέρας του πλήρωσε τη σχολή όταν δεν μπήκε Ελλάδα και έτσι, έγινε γιατρός. Δεν μιλάμε ότι μεγάλωσε παιδί εργατών σε ένα χωριό στη Δράμα και ήταν τοπ στην Ελλάδα και μπήκε ιατρική και μετά πήγε με υποτροφία κάπου. Αν ο πατέρας του δεν ήταν ιατρός και δεν είχε λεφτά, ξέρει που θα ήταν? Όπως εγώ γεννήθηκα ψηλός που λέει και αυτός γεννήθηκε με πόρους και λέει μπατίριδες άλλους ανθρωπους(που μπορεί να μην είχαν καμία ευκαίρια), ο ανάγωγος. Έχω συμμαθητή που οι γονείς του αν και πήγαινε σε ιδιωτικό (όπως και εγώ) δεν είχαν πολλούς πόρους (απλά γαμήθηκαν να τον πάνε) και πήγε με υποτρόφια Αμερική και είναι global head στη microsoft τώρα. Στα 35 του αγοράζει τη κλινική του τύπου και την κάνει playroom. Και δεν θα έλεγε ποτέ όσα έχει πει ο άλλος. Άστο... δεν αξίζει να του μιλάς σοβαρά πλέον.

Anastasakis Hair Clinic

ΠΟΤΕ!
ναι, ισχυει
Ολα αυτα που δεν μπορουν να κρυφτουν ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΥΝ καποιους losers.
Και οχι κατι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ για δηθεν ...πορσε και π@π@ριες, που δεν εχω πει ή υπονοήσει ποτε.

θα σου ελεγα να βρεις ΕΝΑ σημειο που ΒΡΙΖΩ καποιον πρωτος (ή και γενικα!) αλλα ξερω οτι ...ξαφνικα "δεν θα μπ
ω στη διαδικασια" κτλ θα απαντησεις. Κλασσικα, ΟΛΟΙ οσοι αφηνουν υπονούμενα ή λασπη, οταν ζητηθει αποδειξη για ταυτο που λενε, μετα κοκοκοκοκο.
Αν σε αδικω, ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα

Μπλουζα