Καλησπέρα στο forum.
Η αλήθεια είναι ότι αμέλησα να ανανεώσω το νήμα και με συγχωρείτε γι'αυτό.
Έβαλα μαζεμένα φωτογραφίες από 3ο, 5ο, 7ο, και 11ο μήνα που θεωρείται το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως θα δείτε και εσείς, η φύτρωση πήγε αρκετά αργά, παρόλο το ότι εφάρμοζα regain (1 φορά την ημέρα).
Η φυσικότητα είναι σε υψηλότατο επίπεδο. Από κοντά είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι έχει γίνει επέμβαση, ακόμα και ένα έμπειρο μάτι. Όταν "στρώσουν" και τα temporal από τις πιο άγριες τρίχες (συνήθως μετά το 12μηνο), θα είναι εξαιρετικά φυσικό.
Tα temporals, ειδικά το δεξί, είναι εξαιρετικό. Το αριστερό θα το ήθελα πιο έντονο, παρόμοιο με το δεξί.
Υπάρχει ένα μικρό θέμα φύτρωσης στους κροτάφους (ειδικά στον δεξιό), το οποίο καλύπτεται αφενός από την καλή βάση που έχω στην Α' ζώνη και αφετέρου με comb over του χτενίσματος. Οι φωτογραφίες ίσως δεν το αναδεικνύουν, αλλά μπορώ να επανέλθω.
Kατά την τελευταία επίσκεψη του γιατρού αρχές Ιουλίου που με είχε δει, είχε αναγνωρίσει την υστέρηση στη φύτρωση, μίλησε χαρακτηριστικά για "mistake" και μου πρότεινε μόνος του να κάνουμε ένα touch up και στους 2, για να κλείσουν όπως πρέπει. Από τη στιγμή που θα μπω για το touch up, ίσως πυκνώσω λίγο και το hairline μπροστά, να έρθει πιο κοντά στη μαμά πυκνότητα.
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι Overall happy με το αποτέλεσμα. Δείχνω και νιώθω νεότερος πράγμα που δεν αποτιμάται με χρήματα
Oπότε παρόλη την ταλαιπωρία, θα το ξαναέκανα.
Κάθε σχολιασμός για το αποτέλεσμα, ευπρόσδεκτος.
ΥΓ: Θα επανέλθω με ένα τελικό σχόλιο με τη βαθμολογία σε σχέση με το αποτέλεσμα και τους επιμέρους στόχους όπως ακριβώς τέθηκαν στο γιατρό και περιγράφονται στο 1ο post του νήματος.