Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ναι, εγινες και ψυχολογος εκτος απο ιατρός!τσάμπα τα γράφουμε. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που προφανώς όσο μεγάλωνε, πριν μάθει να πουλάει τοπικ και πιάσει κανά ευρώ, έφαγε κοινωνική απορρίψη και δεν πήρε αποδοχή από πολύ κόσμο. Και γι' αυτό είναι έτσι.
Κλαιω
Ποσο γελοιος αληθεια...Και συνέχεια το παίζει και ο τοπ πετυχημένος. Επειδή και μένα ο πατέρας μου είχε τα λεφτά να με στείλει Αγγλία να σπουδάσω στο Cass (αν και έκανα Ελλάδα Bsc), όσα λέει τα βρίσκω αστεία. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια γιατρών (οπότε είχε έρεισμα), ο πατέρας του πλήρωσε τη σχολή όταν δεν μπήκε Ελλάδα και έτσι, έγινε γιατρός. Δεν μιλάμε ότι μεγάλωσε παιδί εργατών σε ένα χωριό στη Δράμα και ήταν τοπ στην Ελλάδα και μπήκε ιατρική και μετά πήγε με υποτροφία κάπου. Αν ο πατέρας του δεν ήταν ιατρός και δεν είχε λεφτά, ξέρει που θα ήταν? Όπως εγώ γεννήθηκα ψηλός που λέει και αυτός γεννήθηκε με πόρους και λέει μπατίριδες άλλους ανθρωπους(που μπορεί να μην είχαν καμία ευκαίρια), ο ανάγωγος. Έχω συμμαθητή που οι γονείς του αν και πήγαινε σε ιδιωτικό (όπως και εγώ) δεν είχαν πολλούς πόρους (απλά γαμήθηκαν να τον πάνε) και πήγε με υποτρόφια Αμερική και είναι global head στη microsoft τώρα. Στα 35 του αγοράζει τη κλινική του τύπου και την κάνει playroom. Και δεν θα έλεγε ποτέ όσα έχει πει ο άλλος. Άστο... δεν αξίζει να του μιλάς σοβαρά πλέον.
Φιλε, αυτη την κομπλεξικη μεχρι ΕΜΕΤΟΥ επιχειρηματολογια εχω να την ακουσω χρονια.
να σου απαντησω παρολο τον κοπμπλεξισμό σου οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνώνμων που ο πατερας μου πληρωσε να εχω καθηγητες για
3 ξενες γλωσσες και για να παω στο πανεπιστημιο.
να σου πω και το πιο τρελο:
στο 3ο ετος περασα μεταγραφη στην Ελλαδα, Αθηνα
πηγα 13 ημερες, εφερα και το ν πατερα μου να δει την κατσταση και ΞΑΝΑΕΦΥΓΑ. Και του κοστισα αλλα 4 χρόνια...
Αλλα την έκανε την θυσια
Μου εδωσε τα καλυτερα εφοδια
Μικροτερο με ειχε στειλει και σε ιδιωτικα σχολεια αλλα καταφερα φυγω και να παω τουλαχιστον στο Λυκειο σε δημοσιο, ευτυχως.
Οποτε ναι, ο πατερας μου ΕΙΧΕ πορους, επιτα απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια θυσιες και κοπο και την καλύτερη φημη στην ΩΡΛ κοινοτητα και στους ασθενεις του.
Και ειμαι ΠΟΛΥ περηφανος που δεν ηταν κανας αμορφωτος τεμπελης και να μου πει "κοψε το λαιμο σου"
Οποτε, με του ςπορους του εκανε την καλύτερη ΕΠΕΝΔΥΣη
Και γυρισε πισω με τον καλύτερο τροπο, μετο να ειναι καθε μερα περηφανος ΚΑΙ για την πορεια μου, ΚΑΙ που δεν κωλωνω να υτ βαλω με γελοια ανωνυμα ατομα που απλα μισουν την αποτυχια τους και τους φταιω εγω
Τωρα
- Δημοσιευσεις
- 4 ιατρικα συγγραμματα
- Διδακτορικο
- Ειδικοτητα στο 2ο πιο μαχιμο νοσκομειο της Αθηνας
- Μετεκπαιδευση στην Γερμανια με επαινο
- Fellow ISHRS
- vice-President ABHRS
- και πολλα αλλα που βαριεμαι
μην γινεσαι ΓΕΛΟΙΟΣ.
Μπραβο σου για τις σπουδες σου.
Εγω που δεν ειμαι κομπλεξικος, σε συγχαιρω για αυτο που καταφερες, γιατι ΟΣΑ λεφτα και να βαλει ο μπαμπας σου , αν δεν κανεις ΕΣΥ προσπαθεια, δεν γινεται!
Στα μυαλα ομως εισαι κομπλεξικος "χωριαταρος" με αυτα που γραφεις
και ο πατερας μου αν τα διαβασει θα ντρεπεται!
Αν τολμας δειξτα του