#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
τσάμπα τα γράφουμε. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που προφανώς όσο μεγάλωνε, πριν μάθει να πουλάει τοπικ και πιάσει κανά ευρώ, έφαγε κοινωνική απορρίψη και δεν πήρε αποδοχή από πολύ κόσμο. Και γι' αυτό είναι έτσι.
ναι, εγινες και ψυχολογος εκτος απο ιατρός!
Κλαιω

Και συνέχεια το παίζει και ο τοπ πετυχημένος. Επειδή και μένα ο πατέρας μου είχε τα λεφτά να με στείλει Αγγλία να σπουδάσω στο Cass (αν και έκανα Ελλάδα Bsc), όσα λέει τα βρίσκω αστεία. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια γιατρών (οπότε είχε έρεισμα), ο πατέρας του πλήρωσε τη σχολή όταν δεν μπήκε Ελλάδα και έτσι, έγινε γιατρός. Δεν μιλάμε ότι μεγάλωσε παιδί εργατών σε ένα χωριό στη Δράμα και ήταν τοπ στην Ελλάδα και μπήκε ιατρική και μετά πήγε με υποτροφία κάπου. Αν ο πατέρας του δεν ήταν ιατρός και δεν είχε λεφτά, ξέρει που θα ήταν? Όπως εγώ γεννήθηκα ψηλός που λέει και αυτός γεννήθηκε με πόρους και λέει μπατίριδες άλλους ανθρωπους(που μπορεί να μην είχαν καμία ευκαίρια), ο ανάγωγος. Έχω συμμαθητή που οι γονείς του αν και πήγαινε σε ιδιωτικό (όπως και εγώ) δεν είχαν πολλούς πόρους (απλά γαμήθηκαν να τον πάνε) και πήγε με υποτρόφια Αμερική και είναι global head στη microsoft τώρα. Στα 35 του αγοράζει τη κλινική του τύπου και την κάνει playroom. Και δεν θα έλεγε ποτέ όσα έχει πει ο άλλος. Άστο... δεν αξίζει να του μιλάς σοβαρά πλέον.
Ποσο γελοιος αληθεια...
Φιλε, αυτη την κομπλεξικη μεχρι ΕΜΕΤΟΥ επιχειρηματολογια εχω να την ακουσω χρονια.

να σου απαντησω παρολο τον κοπμπλεξισμό σου οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνώνμων που ο πατερας μου πληρωσε να εχω καθηγητες για
3 ξενες γλωσσες και για να παω στο πανεπιστημιο.
να σου πω και το πιο τρελο:
στο 3ο ετος περασα μεταγραφη στην Ελλαδα, Αθηνα
πηγα 13 ημερες, εφερα και το ν πατερα μου να δει την κατσταση και ΞΑΝΑΕΦΥΓΑ. Και του κοστισα αλλα 4 χρόνια...
Αλλα την έκανε την θυσια
Μου εδωσε τα καλυτερα εφοδια
Μικροτερο με ειχε στειλει και σε ιδιωτικα σχολεια αλλα καταφερα φυγω και να παω τουλαχιστον στο Λυκειο σε δημοσιο, ευτυχως.

Οποτε ναι, ο πατερας μου ΕΙΧΕ πορους, επιτα απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια θυσιες και κοπο και την καλύτερη φημη στην ΩΡΛ κοινοτητα και στους ασθενεις του.
Και ειμαι ΠΟΛΥ περηφανος που δεν ηταν κανας αμορφωτος τεμπελης και να μου πει "κοψε το λαιμο σου"
Οποτε, με του ςπορους του εκανε την καλύτερη ΕΠΕΝΔΥΣη
Και γυρισε πισω με τον καλύτερο τροπο, μετο να ειναι καθε μερα περηφανος ΚΑΙ για την πορεια μου, ΚΑΙ που δεν κωλωνω να υτ βαλω με γελοια ανωνυμα ατομα που απλα μισουν την αποτυχια τους και τους φταιω εγω

Τωρα
  • Δημοσιευσεις
  • 4 ιατρικα συγγραμματα
  • Διδακτορικο
  • Ειδικοτητα στο 2ο πιο μαχιμο νοσκομειο της Αθηνας
  • Μετεκπαιδευση στην Γερμανια με επαινο
  • Fellow ISHRS
  • vice-President ABHRS
  • και πολλα αλλα που βαριεμαι
τα πληρωσε καραγκιοζακο ο μπαμπας αυτα?

μην γινεσαι ΓΕΛΟΙΟΣ.
Μπραβο σου για τις σπουδες σου.
Εγω που δεν ειμαι κομπλεξικος, σε συγχαιρω για αυτο που καταφερες, γιατι ΟΣΑ λεφτα και να βαλει ο μπαμπας σου , αν δεν κανεις ΕΣΥ προσπαθεια, δεν γινεται!
Στα μυαλα ομως εισαι κομπλεξικος "χωριαταρος" με αυτα που γραφεις
και ο πατερας μου αν τα διαβασει θα ντρεπεται!
Αν τολμας δειξτα του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
ναι, εγινες και ψυχολογος εκτος απο ιατρός!
Κλαιω

Ποσο γελοιος αληθεια...
Φιλε, αυτη την κομπλεξικη μεχρι ΕΜΕΤΟΥ επιχειρηματολογια εχω να την ακουσω χρονια.

να σου απαντησω παρολο τον κοπμπλεξισμό σου οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνώνμων που ο πατερας μου πληρωσε να εχω καθηγητες για
3 ξενες γλωσσες και για να παω στο πανεπιστημιο.
να σου πω και το πιο τρελο:
στο 3ο ετος περασα μεταγραφη στην Ελλαδα, Αθηνα
πηγα 13 ημερες, εφερα και το ν πατερα μου να δει την κατσταση και ΞΑΝΑΕΦΥΓΑ. Και του κοστισα αλλα 4 χρόνια...
Αλλα την έκανε την θυσια
Μου εδωσε τα καλυτερα εφοδια
Μικροτερο με ειχε στειλει και σε ιδιωτικα σχολεια αλλα καταφερα φυγω και να παω τουλαχιστον στο Λυκειο σε δημοσιο, ευτυχως.

Οποτε ναι, ο πατερας μου ΕΙΧΕ πορους, επιτα απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια θυσιες και κοπο και την καλύτερη φημη στην ΩΡΛ κοινοτητα και στους ασθενεις του.
Και ειμαι ΠΟΛΥ περηφανος που δεν ηταν κανας αμορφωτος τεμπελης και να μου πει "κοψε το λαιμο σου"
Οποτε, με του ςπορους του εκανε την καλύτερη ΕΠΕΝΔΥΣη
Και γυρισε πισω με τον καλύτερο τροπο, μετο να ειναι καθε μερα περηφανος ΚΑΙ για την πορεια μου, ΚΑΙ που δεν κωλωνω να υτ βαλω με γελοια ανωνυμα ατομα που απλα μισουν την αποτυχια τους και τους φταιω εγω

Τωρα
  • Δημοσιευσεις
  • 4 ιατρικα συγγραμματα
  • Διδακτορικο
  • Ειδικοτητα στο 2ο πιο μαχιμο νοσκομειο της Αθηνας
  • Μετεκπαιδευση στην Γερμανια με επαινο
  • Fellow ISHRS
  • vice-President ABHRS
  • και πολλα αλλα που βαριεμαι
τα πληρωσε καραγκιοζακο ο μπαμπας αυτα?

μην γινεσαι ΓΕΛΟΙΟΣ.
Μπραβο σου για τις σπουδες σου.
Εγω που δεν ειμαι κομπλεξικος, σε συγχαιρω για αυτο που καταφερες, γιατι ΟΣΑ λεφτα και να βαλει ο μπαμπας σου , αν δεν κανεις ΕΣΥ προσπαθεια, δεν γινεται!
Στα μυαλα ομως εισαι κομπλεξικος "χωριαταρος" με αυτα που γραφεις
και ο πατερας μου αν τα διαβασει θα ντρεπεται!
Αν τολμας δειξτα του
Του τα δείξα μόλις. Εδώ τον έχω τον πατέρα. Θα σου πω τι είπε: Ένας γιατρός με κύρος και ηθική δεν θα έμπαινε ποτέ σε φόρουμ να γράφει τέτοια πράγματα. Οπότε.... 1-0.

Πάμε στα υπόλοιπα 50χρόνε, ανάγωγε Αναστασάκη που είσαι μεσηλικάς με συμπεριφορά 5χρόνου. Καραγκιόζης και χωριαταράς είναι μόνος ένας. Κοίτα τον καθρέφτη και θα τον δεις. Χαίρομαι που σε ότι σου λέω βρίζεις όλο και πιο τοξικά γιατί είναι φανερό πόσο σε πονάνε και χτυπάνε φλέβα αυτά που λέω.

Άμα ήξερες να διαβάζεις και είχες νοήση να καταλάβεις, θα έβλεπες το point μου. Αν ο πατέρας σου ΔΕΝ είχε λεφτά να σε στείλει Ουγγαρία, να σου πάρει δασκάλους, να να να.... μπορεί να ήσουν λούστρος σήμερα. Δεν σου είπα ότι δεν έκανε καλή επένδυση να σε σπουδάσει, ανοήτε. Σου είπα οτι και εγώ και εσύ αν είχαμε γεννηθεί σε ένα χωρίο της Κίνας ή σε ένα χωρίο από χτίστες γονείς στις Σέρρες, μπορεί να μην είχαμε κάνει τίποτα. Οπότε όπως εγώ γεννήθηκα ψηλός, εσύ γεννήθηκες με πόρους. Άρα ανόητε, όταν μιλας για τεμπέληδες και μπατίριδες μπορεί εδώ μέσα να μιλάς σε έναν άνθρωπο που είχε άρρωστο γονιό που δεν τον μόρφωσαν και δεν είχε εφόδια και γι' αυτό δεν έκανε κάτι. Εντάξει; Οπότε ευχάριστησε το θεό που βρηκες πόρους και σταμάτα να λες τεμπέλη όποιον δεν έκανε όσα έκανες γιατί μπορούν να σε πουν και σε ένα τεμπέλη αυτοί που έχουν κάνει τα 10πλάσια στα 50.

Επίσης ανόητε, υπάρχουν αμόρφωτοι πατέρες που δεν είναι τεμπέλιδες και γαμιούνται για τα παιδία τους. Εμένα ο πατέρας μου δεν μορφώθηκε, αλλα έχτισε μια επιχείρηση τεράστια και μόρφωσε εμένα. Δεν σε κάνει η μόρφωση εργατικό. Οπότε σταμάτα να είσαι ρατσιστής και ανόητος και να τσουβαλιάζεις τον κόσμο λες και είσαι κανένας αξιοθαυμάστος( γιατί ειδικά στο χαρακτήρα δεν είσαι ;) ). Άντε μικρόψυχε.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Εμένα οι γονείς μου ήταν φτωχοί, ενώ και ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 8,5 καινό αδερφός μου 6,5. Η δε μητέρα μου έκανε τρεις δουλειές για να μας μεγαλώσει. Να παρεξηγηθώ τώρα με τις παπαριές που λένε εδώ μέσα οι «επιστήμονες»; Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι έτσι οι επιστήμονες προτιμώ χίλιες φορές τους αμόρφωτους…..

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Του τα δείξα μόλις. Εδώ τον έχω τον πατέρα. Θα σου πω τι είπε: Ένας γιατρός με κύρος και ηθική δεν θα έμπαινε ποτέ σε φόρουμ να γράφει τέτοια πράγματα. Οπότε.... 1-0.

Πάμε στα υπόλοιπα 50χρόνε, ανάγωγε Αναστασάκη που είσαι μεσηλικάς με συμπεριφορά 5χρόνου. Καραγκιόζης και χωριαταράς είναι μόνος ένας. Κοίτα τον καθρέφτη και θα τον δεις. Χαίρομαι που σε ότι σου λέω βρίζεις όλο και πιο τοξικά γιατί είναι φανερό πόσο σε πονάνε και χτυπάνε φλέβα αυτά που λέω.

Άμα ήξερες να διαβάζεις και είχες νοήση να καταλάβεις, θα έβλεπες το point μου. Αν ο πατέρας σου ΔΕΝ είχε λεφτά να σε στείλει Ουγγαρία, να σου πάρει δασκάλους, να να να.... μπορεί να ήσουν λούστρος σήμερα. Δεν σου είπα ότι δεν έκανε καλή επένδυση να σε σπουδάσει, ανοήτε. Σου είπα οτι και εγώ και εσύ αν είχαμε γεννηθεί σε ένα χωρίο της Κίνας ή σε ένα χωρίο από χτίστες γονείς στις Σέρρες, μπορεί να μην είχαμε κάνει τίποτα. Οπότε όπως εγώ γεννήθηκα ψηλός, εσύ γεννήθηκες με πόρους. Άρα ανόητε, όταν μιλας για τεμπέληδες και μπατίριδες μπορεί εδώ μέσα να μιλάς σε έναν άνθρωπο που είχε άρρωστο γονιό που δεν τον μόρφωσαν και δεν είχε εφόδια και γι' αυτό δεν έκανε κάτι. Εντάξει; Οπότε ευχάριστησε το θεό που βρηκες πόρους και σταμάτα να λες τεμπέλη όποιον δεν έκανε όσα έκανες γιατί μπορούν να σε πουν και σε ένα τεμπέλη αυτοί που έχουν κάνει τα 10πλάσια στα 50.

Επίσης ανόητε, υπάρχουν αμόρφωτοι πατέρες που δεν είναι τεμπέλιδες και γαμιούνται για τα παιδία τους. Εμένα ο πατέρας μου δεν μορφώθηκε, αλλα έχτισε μια επιχείρηση τεράστια και μόρφωσε εμένα. Δεν σε κάνει η μόρφωση εργατικό. Οπότε σταμάτα να είσαι ρατσιστής και ανόητος και να τσουβαλιάζεις τον κόσμο λες και είσαι κανένας αξιοθαυμάστος( γιατί ειδικά στο χαρακτήρα δεν είσαι ;) ). Άντε μικρόψυχε.
Απλα γραφεις ασχετα.
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν γεννηθηκα στην Κινα και με αυτα που γεννηθηκα εκανα οτι καλυτερο μπορεσα.
Εσυ παλι καταφερες να γραφεις ανοησιες ΑΝΩΝΥΜΑ και ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ σε εναν ιατρο επειδη απλα σε ενοχλει ως ατομο.
Εγω ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να αοπανταω σε γελοιους haters
Εσενα ποια ειναι η δικαιολογια σου?
Ρωτα τον πατερα σου, μηπως σε βοηθησει και καταλαβεις με την σοφια που θα εχει

gregkont13

Verified MM member
Απλα γραφεις ασχετα.
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν γεννηθηκα στην Κινα και με αυτα που γεννηθηκα εκανα οτι καλυτερο μπορεσα.
Εσυ παλι καταφερες να γραφεις ανοησιες ΑΝΩΝΥΜΑ και ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ σε εναν ιατρο επειδη απλα σε ενοχλει ως ατομο.
Εγω ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να αοπανταω σε γελοιους haters
Εσενα ποια ειναι η δικαιολογια σου?
Ρωτα τον πατερα σου, μηπως σε βοηθησει και καταλαβεις με την σοφια που θα εχει
Δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Τα γραπτά μας είναι εδώ και των δύο να κρίνουν οι άλλοι ποιος γράφει άσχετα και τι χαρακτήρα έχει ο καθένας.

gregkont13

Verified MM member
Εμένα οι γονείς μου ήταν φτωχοί, ενώ και η πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 8,5 καινό αδερφος μου 6,5. Η δε μητέρα μου έκανε τρεις δουλειές για να μας μεγαλώσει. Να παρεξηγηθώ τώρα με τις παπαριές που λένε εδώ μέσα οι «επιστήμονες»; Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι έτσι οι επιστήμονες προτιμώ χίλιες φορές τους αμόρφωτους…..
Άστο φίλε. Γράφει ότι γράφει και μετά μου λέει ότι λέω και άσχετα. Λίγη ντροπή.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Τα γραπτά μας είναι εδώ και των δύο να κρίνουν οι άλλοι ποιος γράφει άσχετα και τι χαρακτήρα έχει ο καθένας.
μακαρι να μην γραψεις κατι αλλο γιατι ειναι ΑΗΔΙΑ πλεον αυτες οι αναδρες επιθεσεις ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ μου
Ελπιζω να το τηρησεις

Anastasakis Hair Clinic

Εμένα οι γονείς μου ήταν φτωχοί, ενώ και η πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 8,5 καινό αδερφος μου 6,5. Η δε μητέρα μου έκανε τρεις δουλειές για να μας μεγαλώσει. Να παρεξηγηθώ τώρα με τις παπαριές που λένε εδώ μέσα οι «επιστήμονες»; Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι έτσι οι επιστήμονες προτιμώ χίλιες φορές τους αμόρφωτους…..
Λυπαμαι για την ατυχια σου...
Δεν ξερω ΠΩΣ βρεθηκα να απανταω σε επιθεση για το αν ειχε λφετα ο πατερας μου, που σπουδασα, αν ειμαι κοντος, αν ειμαι σφιχτης, και ολα τα ασχετα που ΓΕΛΟΙΑ ατομα βρισκουν για να επιτεθουν.
Σαν ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ που βριζουν και λενε την άλλη πουτ@ν@ γιατι ειναι πιο ομορφη ή εχει πιο πλούσιο αντρα
Καταντια
Αν θες να λαβεις μερος, ειναι αποφαση ΣΟΥ

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Εγω ειμαι σε συνεδρια και σε χωρους που υπαρχει γνωση, ειναι ιατροι και τους βλεπεις καταφατσα.
οχι αμορφωτα (ιατρικα!) παιδακια που νομιζουν πως επειδη ειδαν 10 περιστικα και ο @CVIAL τους εμαθε αλαφαβητα εγιναν Νοστογιεσφκι

Κλειστα comment για τους 10 γνωστους ψυχασθενείς
Ελευθερα μολυνουν αλλους χωρους ομως, enjoy
ΚΙΝΗΤΡΟ αγορακι του εδωσα ενα ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΙΚΟ για να σου τριψω στη μουρη το ποσο αριστο αποτελεσμα θα εχει για να νιωσεις ΑΚΟΜΑ πιο γελοιος (καλα, δεν παιζει αυτο, τα εχουμε ξαναπει αυτα, εισαι υπερανω κριτικης εσυ. τι κριμα να μην μου μιλησεις απο κοντα εκεινο το βραδυ....)
Δεν εχω πει οτι με υποστηριζει κανενας εδω μεσα.
Με υποστηριζουν οι πελατες μου με τα λεφτα τους.

ΟΧΙ, σε ανωνυμους δεν οφειλω καμια εξξγηση.
Μπηκα να αποκαταστησω την πραγματιότηατ και τα γεγονοτα για ψεμματα που εγραφαν καποαι γελοια υποκειμενα που αν ειχαν ταυτοτητα και δεν ηταν ΔΕΙΛΟΙ θα τους ειχα καταστρεψει νομικα.
Ωραια προσταση.
Στειλε μου address σε pm, ειναι να ανεβω αμεσως μετα τις εορτες.
θα ειναι πολυ ενδιαφερον!

Ρωτα το @CVIAL ΤΙ ειμαι

ο @Panos1982 ειναι τερμα ψυχαναγακαστικός hater που εφαγε ΩΡΕ΅με μονο σκοπο να διαστρευλωσε ΟΛΑ οσα διαβασε και να πεισει και εσας..
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΑΩ 2-3 ωρες για εσενα και τους υπολοιπους haters να δειξω τι ΨΕΜΜΑΤΑ εγραψε.
δεν θα αλλαξει κατι και απλα θα χασω χρονο.

ΟΤΙ και να γινει αγορακι μου, βραβειο ΝΟΜΠΕΛ να παρω εσυ και 5-6 ατομα θα επιμενετε για την αποψη σας.
Την αποψη που σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις σας εχω προτεινει να ερθετε να την εκφερετε απο κοντα, αλλα τσαμπα κερναγε ο πατερας σας στην μαιευτηριο προφανως.
ΟΥΤΕ αυτο αλλαζει.
Ενας ΑΝΤΡΑ ουτε καταδεχεται να γραφει αυτα που γραφετε ΑΝΩΝΥΜΑ, ουτε ΚΑΝ μισει και αντιμαχεται καποιον χωρις λογο, απλα και ΜΟΝΟ επειδη μπορει να του κανει ζημια χωρις κοστος.
ΟΣΟ σας απανταω, τοσο με μισειτε, διότι σας θυμιζω ΤΙ ειστε: Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers με πρωην καραφλα (καποιοι ακομα) που ειστε εδω μεσα για ενα κουσουρι σας εμφανησιακο (προφανως οχι ΜΟΝΟ εμφανησιακο, trust me)
Και ΣΟΡΡΥ, και τιποτα να μην γραψω\και τιποτα να μην ξαναποσταρω, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ καποιοι Ημιμαθεις, δειλοι ανωνυμοι, losers.

και ΟΣΟ και να με βριζεις εδω μεσα, ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπλυνει την ντροπη που νιωθεις στον καθρεπτη οταν θυμασαι πως σε αποκαλβ ΔΕΙΛΟ και δεν κανεις κατι για αυτο και προσπαθεις να την μεταμφιεσεις σε δηθεν θυμο εναντιον μου και οτι κανεις το ...σωστο με το να με βριζεις..
Π@Π@ΡΙΑ
μεσα σου ξερεις πως εχω δικιο και εισαι απλα ενας δειλος που φθονει. και απλα εχει ςνα πεις πως στο ΕΝΑ πραγμα που ΔΕΝ ευθυνεσαι, εισαι καλυτερος: οτι εισαι ψηλος!!
TRAGIC!
Μπαμπινιώτης μετά από τσιπουρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Δεν ξερω ΠΩΣ βρεθηκα να απανταω σε επιθεση για το αν ειχε λφετα ο πατερας μου, που σπουδασα, αν ειμαι κοντος, αν ειμαι σφιχτης, και ολα τα ασχετα που ΓΕΟΙΑ ατομα βρισκουν για να επιτεθουν.
Σαν ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ που βριζουν και λενε την άλλη πουτ@ν@ γιατι ειναι πιο ομορφη ή εχει πιο πλούσιο αντρα
Καταντια
Γιατι αρχίζεις φίλε να μιλάς για ΑΕΙ και ΤΕΙ , οτι δεν τολμάει κανεις να στα πει απο κοντά κτλ..Μην παριστανεις το θύμα τώρα….

bobby

Well-Known Member
Δεν ξερω ΠΩΣ βρεθηκα να απανταω σε επιθεση για το αν ειχε λφετα ο πατερας μου, που σπουδασα, αν ειμαι κοντος, αν ειμαι σφιχτης, και ολα τα ασχετα που ΓΕΟΙΑ ατομα βρισκουν για να επιτεθουν.
Καταντια
Να λυπάσαι το εαυτό σου και όχι εμένα. Αυτό το έγραψα για να σου δείξω ότι όλα αυτά που γράφεις για αμόρφωτους γονείς πέρα από προσβλητικά είναι και μέγιστη ηλιθιότητα. Συνήθως οι περισσότεροι που καταφέρνουν κάτι στην ζωή τους προέρχονται από φτωχές οικογένειες και όχι από πλούσιες σαν την δικιά σου, γιατί οι δεύτεροι που τα έχουν όλα στο χέρι είναι χορτάτοι ή μαλθακοί. Πολλοί λίγοι από αυτούς κάνουν κάτι ουσιαστικό.

Δεν νιώθω άτυχος. Ίσα ίσα νιώθω πολύ δυνατός γιατί ότι έκανα στην ζωή το έκανα με τις πλάτες τις δικές μου και όχι πάνω στις πλάτες άλλων. Και το παιδί μου το γαλουχώ με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή ότι του παρέχω τα έχει επειδή έχω κοπιάσει εγώ και η μαμά του που δεν βρήκανε τίποτα έτοιμο.

Αυτοί που είχαν πλάτες, όπως εσύ, έχουν τέτοια έπαρση και τέτοια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που μιλάνε και σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους…. :p :p :p :p

Στην πραγματικότητα όμως είναι παιδάκια που άμα τους κάτσει μια στραβή θα τρέχουν στον μπαμπά κλαίγοντας…..το οποίο δεν είναι κακό αν είσαι μικρότερος από 8 χρόνων αλλά όχι όταν είσαι ενήλικας ή 50άρης.

LoverBoy

Well-Known Member
Εμένα ο Πατέρας μου ήταν Νταλικέρης και εναερίτης!Δεν μορφώθηκε δεν έκανε λεφτά αλλά μου έδωσε όση αγάπη ήθελα και όση στήριξη χρειάστηκα στην ζωή μου ήταν πάντα δίπλα μου!Είναι ο κλασσικός Έλληνας που δεν θα τον άλλαζα για κανέναν άλλον πατέρα είτε γιατρό είτε αστροναύτη!Δεν έχει να κάνει τι δουλειά κάνει ο γονιός!Έχει να κάνει τι αρχές δίνει στο παιδί του άσχετα της οικονομικής καταστάσεως!Το ήθος και οι καλοί τρόποι δεν μαθεύονται σε κανένα Πανεπιστήμιο!

Anastasakis Hair Clinic

Γιατι αρχίζεις φίλε να μιλάς για ΑΕΙ και ΤΕΙ , οτι δεν τολμάει κανεις να στα πει απο κοντά κτλ..Μην παριστανεις το θύμα τώρα….
Εγραψα με ΑΚΡΙΒΕΙΑ οτι ατομα που φαινονται ΑΜΟΡΦΩΤΑ ακαδημαικα και σιγουρα ΙΑΤΡΙΚΑ, γραφουν αυτα που γραφουν.
Δεν εγραψα για ΑΕΙ και ΤΕΙ, αυτα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

ΝΑι, ΚΑΝΕΙΣ δεν ερχεται να τα πει απο κοντα.
Κοτες της κερκιδας, κρυμμνες φωνες μεσα στον οχλο.
Ξαναδιαβασε το να το αποστηθισεις.

Αν καταλαβες οτι κανω το θυμα απο ΟΛΑ οσα εχω γραψει, εισαι beyond help και σπαταλας τον χρονο ολων μας.

tasos33

Well-Known Member
Να λυπάσαι το εαυτό σου και όχι εμένα. Αυτό το έγραψα για να σου δείξω ότι όλα αυτά που γράφεις για αμόρφωτους γονείς πέρα από προσβλητικά είναι και μέγιστη ηλιθιότητα. Συνήθως οι περισσότεροι που καταφέρνουν κάτι στην ζωή τους προέρχονται από φτωχές οικογένειες και όχι από πλούσιες σαν την δικιά σου, γιατί οι δεύτεροι που τα έχουν όλα στο χέρι είναι χορτάτοι ή μαλθακοί. Πολλοί λίγοι από αυτούς κάνουν κάτι ουσιαστικό.

Δεν νιώθω άτυχος. Ίσα ίσα νιώθω πολύ δυνατός γιατί ότι έκανα στην ζωή το έκανα με τις πλάτες τις δικές μου και όχι πάνω στις πλάτες άλλων. Και το παιδί μου το γαλουχώ με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή ότι του παρέχω τα έχει επειδή έχω κοπιάσει εγώ και η μαμά του που δεν βρήκανε τίποτα έτοιμο.

Αυτοί που είχαν πλάτες, όπως εσύ, έχουν τέτοια έπαρση και τέτοια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που μιλάνε και σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους…. :p :p :p :p

Στην πραγματικότητα όμως είναι παιδάκια που άμα τους κάτσει μια στραβή θα τρέχουν στον μπαμπά κλαίγοντας…..το οποίο δεν είναι κακό αν είσαι μικρότερος από 8 χρόνων αλλά όχι όταν είσαι ενήλικας ή 50άρης.
Να είσαι σίγουρος ότι έχει τρέξει...

aeratos28

Just aeratos
Αφού έχει σωθεί αυτούσιο,παρακαλώ πολύ να μου παραχωρηθεί με την πρώτη ευκαιρία
Όλη η κατηγορία στη διαδικασία backup χάθηκε (δεν υπάρχει τίποτα, ούτε αυτά που είχα ποστάρει όσα πρέπει να ξέρετε για λήπτρια, δότρια, φίνα, κλπ). Ζήτησα (εδώ και 2 μήνες) και μου στάλθηκε παλιότερο backup και έχουν ανακτηθεί τα νήματα. Σε αυτά εμπεριέχεται και το βίντεο αυτό, το οποίο έχει διασωθεί αυτούσιο.

Μπλουζα