Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το οτι έχεις χάσει τα μεταμοσχευμένα μαλλιά νομίζω πως ειναι θετικό ....θα έχεις και γρήγορη φύτρωση που στο crown αργεί λίγο ...14 μερες μετα. Εχω χασει πολυ πραμα κυριως την 10η και 11η μερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Flosk επειδή είχα ρωτήσει πολλές φορές τον γιατρό μου αν χτυπήσω τι κάνω..(γιατί ήξερα ότι θα χτυπήσω) μου είχε πει ότι μετά την 3 μέρα να μην ανησυχώ..εκτός αν η πληγή είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται ράμματα..μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι πιο επικίνδυνο είναι να πάθω κάποια μόλυνση από το άγγιγμα στην περιοχή συνέχεια για να δω αν είμαι καλά..παρά από το χτύπημα κάθε αυτό..και μου είχε δώσει μια συμβουλή..καθαρά μαντιλάκια στην τσέπη μου και αν έχω φαγούρα η οτιδήποτε να μην αγγίζω ποτέ το κεφάλι μου με τα δάχτυλα μου..να το αγγίζω με το χαρτομαντιλακι..Προβολή συνημμένου 8590 Εχθες βγαινοντας απο το ταξι χτυπησα στην οροφη του. Φοραγα καπελο και αυτο το κουμπι στην κορυφη του καπελου που απο μεσα ειναι μεταλλικο μου τραυματισε ενα μικρο σημειο της μεταμοσχευμενης περιοχης. Ετρεξε αιμα και εφυγε πετσα απο το δερμα αλλα η πληγη δεν ηταν πολυ βαθια.
Πηρα τηλεφωνο τον Φιουρη και του το ειπα και μου ειπε να μην ανησυχω διοτι το τραυμα δεν ειναι βαθυ και δεν επηρεαζονται τοσο ευκολα τα μοσχευματα αλλα θα ηθελα και την γνωμη καποιων εμπειρων ή καποιων που εχουν παθει κατι αντιστοιχο ενα μηνα μετα την μεταμοσχευση τους.