Flosk, fue, 1557 grafts (crown), 10/8/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
flosk και εγω ειχα χτυπημα δυνατο πανω στο μηνα της μμ μου.. φορουσα καπελο και πηγα να περασω κατω απο μια πινακιδα.. εδωσα πολυ δυνατη κεφαλια εβγαλε και αιμα. οι φιλοι μου με ρωτουσαν εισαι καλα και εγω σκεφτομουν τα τριχοθυλακια..
φυγανε και καποιες τριχες απο τη hairline. επουλωθηκε γρηγορα και ολα μια χαρα δεν φαινεται τιποτα ουτε λειπουν τριχες..

Flosk

Well-Known Member
Καλημερα παιδια. Ανεβαζω μερικες φωτο 2 μηνες περιπου μετα την μμ. Κρανιου τοπος προς το παρον..

Flosk

Well-Known Member
image.jpg

Flosk

Well-Known Member
Οι λιγες τριχες που υπαρχουν στη μεση του crown και ειναι στο μεγεθος των υπολοιπων μαλλιων ειναι απο την 1η επεμβαση.

Flosk

Well-Known Member
Μακαρι να τελειωνα αλλα εχω να χασω και αλλα απο το middle και ισως και τα πλαινα Gkast. Αν βγουνε ομως ολα δεν θα βγω εκτος σχεδιου μαλλον.

tropheus

Well-Known Member
Φυσιολογική η εικόνα σου Flosk.
Είναι αυτή η άχαρη περίοδος αναμονής που ο χρόνος έχει παγώσει...

Flosk

Well-Known Member
I know.. Ευτυχώς αυτή τη φορά ειναι πίσω και δεν έχω την ίδια προσμονή tropheus. Ο καθρέφτης καθρέφτης όμως και οι φωτό άπειρες κάθε μέρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Να σαι καλα ρε Boukla. Ευχομαι και γω οτι καλυτερο στη δικια σου περιπτωση που ειναι απο τις πιο περιπλοκες εδω μεσα!

Flosk

Well-Known Member
Aeratos21 έχω έκφυση μέχρι τώρα αλλα δεν εχει νόημα να ανεβάσω φωτό γιατι οι τριχουλες ειναι μικρές και λεπτές και δεν θα φανεί διαφορά σε σχέση με το πριν. Έλεγα να ανεβάσω στους 4 μήνες..

Μπλουζα