Flosk, fue, 1557 grafts (crown), 10/8/2015

Flosk

Well-Known Member
image.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Μακαρι να ειναι ετσι. Ισως ειναι και μυθοι αυτα τα πραγματα. Παντως δεν προλαβα να τα χαρω. Οταν θα μακρυνουν τα κατω και δεν θα φαινεται η ουλη θα εχουν πεσει τα μμ.

Flosk

Well-Known Member
image.jpg
Εχθες βγαινοντας απο το ταξι χτυπησα στην οροφη του. Φοραγα καπελο και αυτο το κουμπι στην κορυφη του καπελου που απο μεσα ειναι μεταλλικο μου τραυματισε ενα μικρο σημειο της μεταμοσχευμενης περιοχης. Ετρεξε αιμα και εφυγε πετσα απο το δερμα αλλα η πληγη δεν ηταν πολυ βαθια.
Πηρα τηλεφωνο τον Φιουρη και του το ειπα και μου ειπε να μην ανησυχω διοτι το τραυμα δεν ειναι βαθυ και δεν επηρεαζονται τοσο ευκολα τα μοσχευματα αλλα θα ηθελα και την γνωμη καποιων εμπειρων ή καποιων που εχουν παθει κατι αντιστοιχο ενα μηνα μετα την μεταμοσχευση τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Μακάρι ρε γμτ. Φύγανε κάτι μπινελικια μιλάμε εκείνη τη στιγμή.. Δεν το πίστευα ! Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια παιδιά

gkast

Active Member
Εύχομαι να πάνε όλα καλά το χτύπημα ειναι για τα καλορίζικα ρε ,,,,μην φοβάσαι .....
Που να δεις εμένα στην καθημερινότητα μου κλείνω την πόρτα του αυτοκινήτου και το ένα πόδι το έχω έξω ....μάλλον όταν κάνω την μεταμόσχευση πρέπει να κυκλοφορο με πανοπλία ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Oσο προσεχεις δεν ξερεις.....Μπορει εως τα 35 να μην σε χει ακουμπησει μυγα στο κεφαλι και με το που κανεις μεταμοσχευση να σε κουτσουλησει και περιστερι.Ελα μικρο το κακο.Και grafts να χασες θα ειναι πολυ λιγα θα τα χρωσταει ο φιουρης.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι,το ματιαξε το παιδι.Οταν με ειδε μετα απο καιρο απο consulation θεσνικη ολο με φτυνε μην με ματιαξει.Χαχαχα
Αστα χαζα σου τον λεω εγω....χαχαχαχα

yorkifun

Active Member
Προβολή συνημμένου 8590 Εχθες βγαινοντας απο το ταξι χτυπησα στην οροφη του. Φοραγα καπελο και αυτο το κουμπι στην κορυφη του καπελου που απο μεσα ειναι μεταλλικο μου τραυματισε ενα μικρο σημειο της μεταμοσχευμενης περιοχης. Ετρεξε αιμα και εφυγε πετσα απο το δερμα αλλα η πληγη δεν ηταν πολυ βαθια.
Πηρα τηλεφωνο τον Φιουρη και του το ειπα και μου ειπε να μην ανησυχω διοτι το τραυμα δεν ειναι βαθυ και δεν επηρεαζονται τοσο ευκολα τα μοσχευματα αλλα θα ηθελα και την γνωμη καποιων εμπειρων ή καποιων που εχουν παθει κατι αντιστοιχο ενα μηνα μετα την μεταμοσχευση τους.
Flosk επειδή είχα ρωτήσει πολλές φορές τον γιατρό μου αν χτυπήσω τι κάνω..(γιατί ήξερα ότι θα χτυπήσω) μου είχε πει ότι μετά την 3 μέρα να μην ανησυχώ..εκτός αν η πληγή είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται ράμματα..μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι πιο επικίνδυνο είναι να πάθω κάποια μόλυνση από το άγγιγμα στην περιοχή συνέχεια για να δω αν είμαι καλά..παρά από το χτύπημα κάθε αυτό..και μου είχε δώσει μια συμβουλή..καθαρά μαντιλάκια στην τσέπη μου και αν έχω φαγούρα η οτιδήποτε να μην αγγίζω ποτέ το κεφάλι μου με τα δάχτυλα μου..να το αγγίζω με το χαρτομαντιλακι..

Μπλουζα