ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Χαχαχαχαχαχα έχεις ένα δίκιο και εσύ. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν prequel για το GoT όλο αυτό εδώ μέσα.

Άσχετο : Έκανα εικόνα στη θέση του δράκου τον γιατρό, στη θέση του Έρεμπορ το φόρουμ και στις θέσεις των Γκανταλφ, Θοριν και Μπιλμπο Μπάγκινς τους CVIAL, Giorgos- 3 και aerato και βλέπω το φόρουμ με άλλο μάτι πλέον :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Το άλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις? Να σου θυμίσω τον Dimitris50423?
Λέω οτι όλοι θα κρίνονται από τυχαία περιστατικά και όχι απο τα επιλεγμένα που θέλουν να σου δείξουν. Αυτό ειναι το δίκαιο για μένα. Δεν μπορεί ο ενας να σου δείχνει συνεχώς αυτά που θέλει με τις δικές του φωτογραφίες χωρίς καν πληροφορίες και ο άλλη κλινική να κρίνεται από τυχαία περιστατικά και να τους ζητάμε φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες κτλπ. Ακόμα και του dimitris50423 η παρουσίαση ήταν σε πραγματικό χρόνο και ανέβαζε σε διάφορες συνθήκες φωτογραφίες. Μόνο αν γίνει αυτό και διακοπούν οι επίσημες παρουσιάσεις θα σταματήσουν όλα αυτά, το οποίο ανέφεραν και τα άλλα μελη.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ το πιάνω,στο είπα και την άλλη φορά πως επειδή δεν είμαι τσάμπα μάγκας ,δεν θα έλεγα τπτ το οποίο θα επιφέρει πρόβλημα σε άλλον..ότι γραμμένο υπάρχει ,έχω αναφέρει ..το έχουμε κάνει κυπριακό το θέμα..ας βγει να απαντήσει ο γιατρός αν επιχείρησε να κάνει αυτό που κατηγορήθηκε η όχι,να τελειώνουμε.θεωρεις λαϊκό δικαστήριο αυτή την απλή ερώτηση.? Έχει δόλο αυτή η ερώτηση?άσε με να λέω εγώ ότι προσπαθείς να υπερασπιστείς τον γιατρό..σε πειράζω για τα Μπαν που τρώω.
Γιατι ανώνυμε αεράτε που γράφεις από την αργολική πεδιάδα δεν έχεις καμμία ευθύνη για αυτά που γράφεις και λες. Η μάλλον έχω εγώ για σένα. Και άσε τις αερολογίες για την υπεράσπιση του γιατρού. Υπεράσπιση του φόρουμ κάνω. Φυσικά και ψάχνω να βρω την λέξη, γιατί αν αυτή η λέξη είναι αποκάλυψη της συνομιλίας του γιατρού με τον Aldo είναι ποινικά κολάσιμη και με ενδιαφέρει σαν διαχειριστής. Το πιάνεις ή ακόμα?

gregkont13

Verified MM member
Η αλήθεια είναι πως ο dimitris50423 δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική και φτιάχτηκε και ολόκληρο warning ποστ για την κλινική του.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ θέλεις να σταματήσω να μιλάω για το θέμα,η να μην τολμήσει γιατρός να κάνει πάλι κάτι αντίστοιχο σε παιδιά που θέλουν να κάνουν αντικειμενική παρουσίαση..για να καταλάβω τι μου λες τώρα..
an

αν λύσει ο γιατρός απ ευθείας τις διαφορές του με τα παιδιά με τρόπο που να είναι ευχαριστημένες κ οι δύο πλευρές, χωρίς όμως το φόρουμ να το μάθει, ή έστω να λαβει τις περιβόητες απαντήσεις απο τον γιατρό, θα είσαι ικανοποιημενος ? θα σταματήσεις να μιλάς για τα θέματα αυτά ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ το πιάνω,στο είπα και την άλλη φορά πως επειδή δεν είμαι τσάμπα μάγκας ,δεν θα έλεγα τπτ το οποίο θα επιφέρει πρόβλημα σε άλλον..ότι γραμμένο υπάρχει ,έχω αναφέρει ..το έχουμε κάνει κυπριακό το θέμα..ας βγει να απαντήσει ο γιατρός αν επιχείρησε να κάνει αυτό που κατηγορήθηκε η όχι,να τελειώνουμε.θεωρεις λαϊκό δικαστήριο αυτή την απλή ερώτηση.? Έχει δόλο αυτή η ερώτηση?άσε με να λέω εγώ ότι προσπαθείς να υπερασπιστείς τον γιατρό..σε πειράζω για τα Μπαν που τρώω.

Και εγώ απαντάω. Σου είπα ο γιατρός αν θέλει να απαντήσει, ας μου στείλει pm, από μένα έχει ελευθέρας, το έγραψα.

oreo

Well-Known Member
Πάντως αν ζούσε ο μακαρίτης J.R.R Tolkien και τον φέρναμε μία βόλτα στο φόρουμ του τελευταίου εξαμήνου θα έγραφε βιβλία που θα έκαναν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών να μοιάζει νανούρισμα μπροστά τους :)
Σπάνιο αρχειακό υλικό, απο technician κατα την διάρκεια επίδειξης της τεχνικής fut παρουσία πλήθους.

Συνημμένα

• 4275ed1f-2ad9-4e36-a9bc-c9ce048f404cafd299f4ca374831bb_wta1 (1).jpg
    4275ed1f-2ad9-4e36-a9bc-c9ce048f404cafd299f4ca374831bb_wta1 (1).jpg
    164.3 KB · Προβολές: 23

obi one

Active Member
Εσύ θέλεις να σταματήσω να μιλάω για το θέμα,η να μην τολμήσει γιατρός να κάνει πάλι κάτι αντίστοιχο σε παιδιά που θέλουν να κάνουν αντικειμενική παρουσίαση..για να καταλάβω τι μου λες τώρα..
το πρώτο δεν με ενδιαφέρει,κάνε οτι καταλαβαίνεις, τα κίνητρα προσπαθω να καταλαβω για όλη αυτήν την φασαρία. Προφανώς κ όλοι θέλουμε να μην υπάρχουν τετοια περιστατικά ή αν υπάρχουν ( καθώς πρόκειται για ιατρική πράξη που εξ ορισμού έχει κάποιο ρίσκο ) να υπάρχει λύση ωστε να μείνει ικανοποιημένος ο "ασθενής" γιατί όπως έχεις σωστά πει, αυτός δίνει τα χρήματά του, τον κόπο του, κλπ κλπ.. Εγω σου απάντησα νομίζω ικανοποιητικά, αν θέλεις απάντησε κ εσύ σε αυτό που σε ρώτησα,,,

aeratos28

Just aeratos
Την καμμένη από τον πάγο αργολική πεδιάδα ,που δεν έμεινε πορτοκάλι και μανταρίνι όρθιο και οι βλαστημιες από σύσσωμο τον πληθυσμό εδώ,πάνε γόνατο.χαχαχαχααχαχαχαχ..ασχετο αλλά λέμε.!!
Γιατι ανώνυμε αεράτε που γράφεις από την αργολική πεδιάδα

Legwg James

Well-Known Member
Σπάνιο αρχειακό υλικό, απο technician κατα την διάρκεια επίδειξης της τεχνικής fut παρουσία πλήθους.
Νομίζω στη συγκεκριμένη τεχνική για να μην ζορίζεται ο γιατρός να βγάζει τα τρχθκ από μία λωρίδα δέρματος μόνο παίρνει όλο το κεφάλι μαζί να το κάνει με την ησυχία του !

aeratos28

Just aeratos
Δεν θέλω να κάνει μεροκάματο με όπως βλέπω (υπόγειους) τρόπους ,με τακτική απόκρυψης κάθε λάθους του κτλ το φόρουμ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ..τα κίνητρα τα δικά μου αυτά είναι ..τα κίνητρα ότι μπήκε εδώ και μας βλέπει όρθια 50€ το έχεις πάρει χαμπάρι? Αν θες εσύ να σε βλέπουν έτσι δικαίωμα σου ..εγώ δεν ...δεν το σηκώνει το πετσί μου από κανέναν και για κανένα θέμα..
το πρώτο δεν με ενδιαφέρει,κάνε οτι καταλαβαίνεις, τα κίνητρα προσπαθω να καταλαβω για όλη αυτήν την φασαρία. Προφανώς κ όλοι θέλουμε να μην υπάρχουν τετοια περιστατικά ή αν υπάρχουν ( καθώς πρόκειται για ιατρική πράξη που εξ ορισμού έχει κάποιο ρίσκο ) να υπάρχει λύση ωστε να μείνει ικανοποιημένος ο "ασθενής" γιατί όπως έχεις σωστά πει, αυτός δίνει τα χρήματά του, τον κόπο του, κλπ κλπ.. Εγω σου απάντησα νομίζω ικανοποιητικά, αν θέλεις απάντησε κ εσύ σε αυτό που σε ρώτησα,,,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member

αυτό που θέλουμε είναι όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, οι κλινικές να νοιάζονται για τον ασθενή και να προσπαθούν να φτιάξουν ότι γίνετε. Δεν θέλουμε οι κλινικες να νοιάζονται για κανένα φόρουμ, αλλά μονάχα για τους ασθενείς τους. Επίσης θέλουμε οι κλινικές να σπεύδουν να φτιάξουν ότι γινετε, ανέξαρτητα από τα φόρουμ, όχι να το κάνουν όταν πια έχουν ρεζιλευτεί στο φόρουμ. Το να γίνει μια συμφωνιά 1+ χρόνο μετά, επείδη πήρε διάσταση το θέμα σε ένα φόρουμ... είναι γελοίο. Η στάση της κάθε κλινικής που δεν είναι δίπλα στον ασθενή εξαρχής είναι τραγική. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα πήγαινα ποτέ σε μια τέτοια κλινική.

Το να μην πετύχει η φύτρωση κλπ κλπ μπορεί να γίνει. Το από πάνω είναι τραγικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λέω οτι όλοι θα κρίνονται από τυχαία περιστατικά και όχι απο τα επιλεγμένα που θέλουν να σου δείξουν.

Μα για αυτό έχουν μπει στα section των επισήμων για να μην μπερδεύεται κανείς. Μαζί με καμμιά διακοσαρία επαναλήψεις "μην τους δίνεται σημασία" νομίζω ότι προσφέρεται μέγιστη προειδοποίηση στον οποιονδήποτε. Δηλαδή αν τα δει στο youtube με σχόλια απενεργοποιημένα χωρίς κριτική είναι καλύτερα?

Ακόμα και του dimitris50423 η παρουσίαση ήταν σε πραγματικό χρόνο και ανέβαζε σε διάφορες συνθήκες φωτογραφίες.

Ακριβώς, για να είναι εντελώς αληθοφανής η εξαπάτηση. Από ποιά όμως μμ ,την 1η την 2η, με 2000g, με 3000g?

Μόνο αν γίνει αυτό και διακοπούν οι επίσημες παρουσιάσεις θα σταματήσουν όλα αυτά, το οποίο ανέφεραν και τα άλλα μελη.

Ήμουνα νιός και γέρασα. Πριν τον Αναστασάκη είσασταν υπόδειγμα ευπρέπειας και ευγένειας.

gregkont13

Verified MM member
Ακριβώς, για να είναι εντελώς αληθοφανής η εξαπάτηση. Από ποιά όμως μμ ,την 1η την 2η, με 2000g, με 3000g?

Δεν λέω ότι δεν το πιστέυω, αλλά γι αυτό βέβαια εμείς δεν έχουμε δει στοιχεία. Είναι κάτι παρόμοιο για πράγματα που υπονοούνται για τον Αναστ.

obi one

Active Member
Δεν θέλω να κάνει μεροκάματο με όπως βλέπω (υπόγειους) τρόπους ,με τακτική απόκρυψης κάθε λάθους του κτλ το φόρουμ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ..τα κίνητρα τα δικά μου αυτά είναι ..τα κίνητρα ότι μπήκε εδώ και μας βλέπει όρθια 50€ το έχεις πάρει χαμπάρι? Αν θες εσύ να σε βλέπουν έτσι δικαίωμα σου ..εγώ δεν ...δεν το σηκώνει το πετσί μου από κανέναν και για κανένα θέμα..
Δεν διαφωνω σε αυτό που λες,, πλούσιοι δεν είμαστε,, απλα δεν το παίρνω τόσο "πατριωτικά" κ δεν το βλέπω όπως εσύ το όλο θέμ κ επειδή δεν μου απαντάς σε μια ευθεία κ απλή ερώτηση, θα απαντήσω εγω λέγοντας οτι το να έρθουν τα παιδιά έρθουν σε συμβιβασμό κ να δοθεί λύση στο πρόβλημα τους, είναι για εμένα τουλάχιστον, το ζητούμενο κ αν σε αυτό έχει βοηθήσει-σπρωξει το φόρουμ, είναι επιτυχία,,

aeratos28

Just aeratos
Oχι τπτ άλλο,αλλά ένας λόγος που πρέπει να γράψει ο Ντοκ,είναι γτ περιμένει και ο φίλος μου ο mak39 καμία εβδομάδα τώρα με το δάχτυλο πάνω από το like ..από ανανεωση σελίδας σε ανανέωση το πάει και φως δεν βλέπει..έλα γιατρέ γράψε,αμαρτία είναι.

Disco

Well-Known Member
Μα για αυτό έχουν μπει στα section των επισήμων για να μην μπερδεύεται κανείς. Μαζί με καμμιά διακοσαρία επαναλήψεις "μην τους δίνεται σημασία" νομίζω ότι προσφέρεται μέγιστη προειδοποίηση στον οποιονδήποτε. Δηλαδή αν τα δει στο youtube με σχόλια απενεργοποιημένα χωρίς κριτική είναι καλύτερα?

Ήμουνα νιός και γέρασα. Πριν τον Αναστασάκη είσασταν υπόδειγμα ευπρέπειας και ευγένειας.
Αφού μπορεί να δει στο στο site της κλινικής δεν υπάρχει λόγος να τις βάζει και εδώ χωρίς στοιχεία μάλιστα. Α ναι, όμως θα χάσει τη συνεχόμενη διαφήμιση του στο φόρουμ έτσι.

Έχεις κάποια επίσημα στοιχεία οτι ειναι 2 μμ ; Αν ναι, μπορείς να τα παραθέσεις.

Όχι θα καθόμαστε να δεχόμαστε οτι ξεφτιλίκια κάνει η κάθε κλινική και να μη μιλάμε λες και ειμαστε χάπατα...Μίλα μου για τον Αν*στασακη που όλοι τον κατηγορούν για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του.

Τελευταία επεξεργασία:

obi one

Active Member
συ
αυτό που θέλουμε είναι όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, οι κλινικές να νοιάζονται για τον ασθενή και να προσπαθούν να φτιάξουν ότι γίνετε. Δεν θέλουμε οι κλινικες να νοιάζονται για κανένα φόρουμ, αλλά μονάχα για τους ασθενείς τους. Επίσης θέλουμε οι κλινικές να σπεύδουν να φτιάξουν ότι γινετε, ανέξαρτητα από τα φόρουμ, όχι να το κάνουν όταν πια έχουν ρεζιλευτεί στο φόρουμ. Το να γίνει μια συμφωνιά 1+ χρόνο μετά, επείδη πήρε διάσταση το θέμα σε ένα φόρουμ... είναι γελοίο. Η στάση της κάθε κλινικής που δεν είναι δίπλα στον ασθενή εξαρχής είναι τραγική. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα πήγαινα ποτέ σε μια τέτοια κλινική.

Το να μην πετύχει η φύτρωση κλπ κλπ μπορεί να γίνει. Το από πάνω είναι τραγικό.
συμφωνώ απόλυτα,, πόλυ ωραία "μίλησες",, κ συμπληρώνω οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Μακάρι η πίεση, το κράξιμο, κλπ απο το φόρουμ να σπρώξει τον γιατρό σε μια διόρθωση απο την στιγμή που δεν το κάνει απο μόνος τους ως ίσως να όφειλε. Λέω "ίσως" γιατί απο την στιγμή που δεν έχει συμβεί αυτό σε εμένα, δεν μπορω να γνωρίζω 110% τι έχει συμβεί οπότε αφήνω ένα μικρό - ελάχιστο ποσοστό κ πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι όπως παρουσιάζονται..

aeratos28

Just aeratos
Το ζήτημα ποιο είναι που δεν σου απαντάω?? Καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για διορθωτικές κτλ?είσαι σίγουρος ότι ο Άλντο η ο τζακσμιθ θέλουν να κάνουν ξανά επέμβαση στην κλινική?γτ το λες και το ξαναλες και μένεις σε αυτό και δεν ενδιαφέρεσαι για το αν έχει γίνει και σε δεύτερο άτομο αυτή η τακτική από την κλινική..γτ στον Τζακ είπε το παιδί έγιναν έτσι και πλέον ψάχνω άλλου λύσεις..
Δεν διαφωνω σε αυτό που λες,, πλούσιοι δεν είμαστε,, απλα δεν το παίρνω τόσο "πατριωτικά" κ δεν το βλέπω όπως εσύ το όλο θέμ κ επειδή δεν μου απαντάς σε μια ευθεία κ απλή ερώτηση, θα απαντήσω εγω λέγοντας οτι το να έρθουν τα παιδιά έρθουν σε συμβιβασμό κ να δοθεί λύση στο πρόβλημα τους, είναι για εμένα τουλάχιστον, το ζητούμενο κ αν σε αυτό έχει βοηθήσει-σπρωξει το φόρουμ, είναι επιτυχία,,

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα