ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gregkont13

Verified MM member
Ρε cvial,από το μυαλό μας τα βγάλαμε αυτά για τις ηλιαχτίδες? Η μιλάμε συνομοσιολογικα και ανταλλάσσουμε κρυφές πληροφορίες?το έγραψε εκεί ο aldo και έγινε θέμα..τώρα όλη αυτή η βαβούρα είναι περιττή.να βγει να πει τι έγινε ο γιατρός και να τελειώνουμε..εγώ με αυτή την στάση που κρατάει,αν ήμουν mod ,επειδή δεν σηκώνω μαγκιές οι οποίες αφήνουν σκιές για το τι έγινε,αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βολεύτηκα φουλ και συνεχίζω τρελή διαφημισαρα ,γτ αυτό γίνεται,εγώ λοιπόν ,έτσι για να βάλουν μυαλό όσοι επαγγελματίες μπουν εδώ μέσα ,για να σέβονται τον χώρο εδώ,θα του έριχνα μια μπανάρα από εδώ μέχρι τα λουτρά της Αγίας Ελένης και θα έσβηνα κάθε νήμα του ώστε να πάψει να έχει δωρεάν διαφήμιση ενώ έχει αφήσει τέτοιες υποθέσεις να αιωρούνται ..

Να διαγραφούν τα νήματα τους δεν συμφωνώ. Αλλά, συμφωνώ στο να μην επιτρέπετε να ανεβάζουν περιστατικά από δω και πέρα, αφού είναι χωρίς πληροφοριές όπως και να χει. Μπορούν να ανεβαίνουν μόνο ανεξάρτητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
Η εμπειρία μου από το φορουμ αυτά τα 5 σχεδόν έτη που είμαι μέλος είναι ότι από την μέρα που μπήκε ο Αναστ@σάκης εδώ και μύρισε κρέας σταδιακά αργά και σταθερά χάνει την ταυτότητα - γνησιότητα -"αθωότητα" του το φόρουμ ... Δεν είναι πια ευδιάκριτο ποιος είναι ο ρόλος του φόρουμ και σε αυτό υπάρχει μόνος ένας υπεύθυνος και μόνο ένας ο οποίος μπορεί να το αλλάξει ξανά αυτό ..εγώ μεταξύ μας χέστηκα ... Σε 2-3 μήνες αποχωρώ καθώς δεν θα έχω άλλο λόγο ύπαρξης αφού τελειώνει η δική μου προσφορά... Λυπάμαι τους νέους που μπαίνουν από δω και μπρος και δεν έχουν καθαρή εικόνα ... Όσο αφορά εσένα μοντ και φιλικά εντελώς να ξέρεις ότι η αξιοπιστία σου μέρα με την μέρα χάνεται με αυτά που κάνεις και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτό να Σάι σίγουρος ... Απλά εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου να το πω και στο λέω ... Πάρε το αλλιώς σε συμβουλεύω και μείνε απλά στα διαχειριστικά και τα διαιτητικά οπότε χρειαστεί ... Επίσης κόψε από την ρίζα την πηγή του κακου. Αυτά...
δε νομιζω οτι χάνεται η αξιοπιστία του cvial, το αντίθετο μάλιστα, κραταει ( ή τουλάχιστον προσπαθεί να κρατήσει ) μια όσο γίνεται ουδέτερη κ αντικειμενική στάση ενώ βάλλεται με συνεχείς ερωτήσεις μερικές εκ των οποίων είναι κ "παγιδες". Ουτε θεωρώ οτι χαθηκε η αξιοπιστία του φόρουμ επειδή ένας γιατρός αρνείται να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Κακώς ίσως, αλλα είναι δικαίωμα του νομίζω. Επίσης, όπως έχεις εσύ το θαρρος της γνώμης κ καλά φυσικα κάνεις, έτσι πρέπει να έχουν όλοι το ίδιο θάρρος κ να εκφράζουν αυτό που πιστευουν έστω κ αν αυτό δεν αρέσει..Νομίζω ΄΄οτι όλη αυτή η ιστορία με τον γιατρό είναι αυτό που λέμε "too much touble. " κ το δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απο όσο του αξίζει...

aeratos28

Just aeratos
Διαγραφή ρε..και ότι ανεβαίνει να είναι ανεξάρτητο ..έτσι να σφίξουν οι λωκοι ...να δούμε τι απίδια πιάνει ο κάθε γιατρός...είναι ένα ανεξάρτητο φόρουμ δεν γράφει το hairloss??να είναι και στην πράξη .ζωντανά περιστατικά μόνο να δούμε ποιος αξίζει να πάρει τα υπέρογκα λεφτά που ζητάνε όλοι..κριτική σε όλους και σε κάθε τι και άσε τους γιατρούς να κοπανιουντε..που τάχα μου δήθεν θέλουν να προσφέρουν και πίτσες μπλε.....ποια προσφορά?που μιλάνε?σε τπτ παιδάκια?άντε να πούμε..(δεν πάνε σε εσένα αυτά)
Να διαγραφούν τα νήματα τους δεν συμφωνώ. Αλλά, συμφωνώ στο να μην επιτρέπετε να ανεβάζουν περιστατικά από δω και πέρα, αφού είναι χωρίς πληροφοριές όπως και να χει. Μπορούν να ανεβαίνουν μόνο ανεξάρτητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το μυνημα είναι δίκη μου θέση, έκφραση και απόψεις!

Ευχαριστώ Aldo για την διευκρίνηση. Τι έγινε παλικάρια τώρα? Αντί να ζητήσατε να μας διευκρινησει ο Aldo σπεύσατε να το κάνετε θέμα, τι έχετε να πείτε τώρα? Μήπως ότι καλύτερα πρώτα να ρωτάτε πριν τοποθετηθείτε?

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εσύ μην δίνεις σημασία..και αν νομίζεις ότι είναι απλα κάποιες ερωτήσεις αυτές που δεν απαντάει,μάλλον δεν έχεις καταλάβει το έχει παιχτεί..αν ισχύει κάτι τέτοιο ,μιλάμε πως πήγε να γίνει απόκρυψη του μη καλού αποτελέσματος και ας την πω ( παραπλάνηση???) Του φόρουμ...αν είσαι οκ εσύ με αυτό,δικό σου θέμα..βεβαια μπορεί και να μην ισχύει τπτ από αυτά .για αυτό ζητάμε να βγει να πει τι και πως..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εσύ μην δίνεις σημασία..και αν νομίζεις ότι είναι απλα κάποιες ερωτήσεις αυτές που δεν απαντάει,μάλλον δεν έχεις καταλάβει το έχει παιχτεί..αν ισχύει κάτι τέτοιο ,μιλάμε πως πήγε να γίνει απόκρυψη του μη καλού αποτελέσματος και ας την πω (

Ανάθεμα και αν καταλαβα τι θες να πεις.

aeratos28

Just aeratos
Τα παλικάρια εδώ είναι..ψάχνεις να βρεις μια λέξη μου φαίνεται να βρεις δικαιολογία για τον Ντοκ..αυτό που είπε ο Άλντο αναιρεί ότι έγινε προσπάθεια από μεριά του γιατρού να πείσει τον Άλντο να αποχωρήσει από το φόρουμ και τον τρόπο δικαιολόγησης της μη καλής φυτρωσης?το άλλο το παλικάρι γτ δεν βγαίνει να ρίξει φως?ισχύει ναι η όχι?
Ευχαριστώ Aldo για την διευκρίνηση. Τι έγινε παλικάρια τώρα? Αντί να ζητήσατε να μας διευκρινησει ο Aldo και σπεύσατε να το κάνετε θέμα τι έχετε να πείτε τώρα? Μήπως ότι καλύτερα πρώτα να ρωτάτε πριν τοποθετηθείτε?

gregkont13

Verified MM member
Ευχαριστώ Aldo για την διευκρίνηση. Τι έγινε παλικάρια τώρα? Αντί να ζητήσατε να μας διευκρινησει ο Aldo και σπεύσατε να το κάνετε θέμα τι έχετε να πείτε τώρα? Μήπως ότι καλύτερα πρώτα να ρωτάτε πριν τοποθετηθείτε?

Εγώ έχω να πω πως έχουν ακουστει αρκετές εκφράσεις που δηλώνουν ότι ο γιατρός τραβάει ζόρι με το φόρουμ. Τι εννοω? Δεν ξέρω φυσικα τι ακριβώς έχει ειπωθεί σε jacksmith και aldo και ούτε θα μάθω. Όμως, είναι φανερό ότι ο γιατρός κατά κάποιον τρόπο αντιδράει στο να βγαίνουν πληροφορίες στο φόρουμ όταν κάτι δεν πάει καλά(με όσα έχουμε ακούσει που δεν μπορεί να νε όλα ψέυδη). Επίσης, θέλει πλέον να βγαίνουν κυριώς παρουσιάσεις απο τον ίδιο, με λίγες φωτος πριν και μετά, κάτι για το οποιό υπάρχει το youtube. Εδώ ζημιωμένος θα είναι έτσι. Ότι και να ποστάρει, μια ζωή τα ίδια θα γράφονται από κάτω. Με βάση όλα αυτά, δεν βλέπω τι μπορεί να προσφέρει στο φόρουμ, ειδικά αν πια δεν γράφει, ώστε έστω να μπορεί να εκτεθεί. Επίσης, εγώ δεν θα συγκρινώ με την advance κλπ πλέον. Μπορώ να συγκρινώ με τη hattingen. Όποιος θέλει ας μπει στο alopezie.de να δει πως απαντάει η hattingen αν κατι δεν παει καλα. Και ναι η hattingen ειναι πιο ακριβή, αλλά αν κρίνω τις χρεώσεις της hattingen ελβετία με τις χρεώσεις του Αναστ, ελλάδα(για FUT), η hattingen έχει καλύτερες τιμές (με βάση τα κόστη που έχει).

obi one

Active Member
k
Εσύ μην δίνεις σημασία..και αν νομίζεις ότι είναι απλα κάποιες ερωτήσεις αυτές που δεν απαντάει,μάλλον δεν έχεις καταλάβει το έχει παιχτεί..αν ισχύει κάτι τέτοιο ,μιλάμε πως πήγε να γίνει απόκρυψη του μη καλού αποτελέσματος και ας την πω ( παραπλάνηση???) Του φόρουμ...αν είσαι οκ εσύ με αυτό,δικό σου θέμα..βεβαια μπορεί και να μην ισχύει τπτ από αυτά .για αυτό ζητάμε να βγει να πει τι και πως..
καταλαβαίνω αυτο που λες κ σε εμένα δεν αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν θα τον βρίσω κιόλας. Εσυ δεν καταλαβαίνεις οτι αυτός εκτίθεται με αυτήν την τακτική ? οτι μόνος του αναιρεί το έργο του ? ΄δηλ. μόνο εσύ έχεις την γνώση και το μυαλό για να κρίνεις ? άστον να εκτιθεται, αυτός θα χάσει,,,Οταν κάτι το απαγορευεις το δίνεις αξία, κ το κάνεις συμπαθές στα μάτια των άλλων....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

F1ght3r

Well-Known Member
CVIAL Moderator όπως έγραψα, θέλεις ησυχία στο forum και ησυχία στην κεφαλί σου, ΜΟΝΟ ανεξάρτητες παρουσιάσεις και τίποτα άλλο, τόσο απλό είναι.
Η διαφήμιση να σταματήσει.

oreo

Well-Known Member
Διαγραφή ρε..και ότι ανεβαίνει να είναι ανεξάρτητο ..έτσι να σφίξουν οι λωκοι ...να δούμε τι απίδια πιάνει ο κάθε γιατρός...είναι ένα ανεξάρτητο φόρουμ δεν γράφει το hairloss??να είναι και στην πράξη .ζωντανά περιστατικά μόνο να δούμε ποιος αξίζει να πάρει τα υπέρογκα λεφτά που ζητάνε όλοι..κριτική σε όλους και σε κάθε τι και άσε τους γιατρούς να κοπανιουντε..που τάχα μου δήθεν θέλουν να προσφέρουν και πίτσες μπλε.....ποια προσφορά?που μιλάνε?σε τπτ παιδάκια?άντε να πούμε..(δεν πάνε σε εσένα αυτά)
Ποντάρω ενα 100ρικάκι , οτι όποια κλινική/γιατρός κάνει επίσημη παρουσίαση κ απαντάει ο ίδιος στα μέλη, δεν πρόκειται να βγάλει πάνω απο 5 παρουσιάσεις πριν έρθει σύρραξη. Εκτός κ αν είναι μπόμπα η εικόνα.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ,ούτε εγώ θέλω να τον βρίσω.ειπαμε..θελω όμως,να πάρω μια απάντηση για το τι έγινε και να μην βλέπω τέτοια αδιαφορία και να συνεχίζει να κάνει fishing πλέον απροκάλυπτα σε ένα φόρουμ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν..ακούγονται κάποια πράγματα σοβαρά ..ανεπίτρεπτο να μην απαντηθούν..εδώ,είναι ο εργαζόμενος αυτός και ψάχνει εργοδότες.μπορεις να το καταλάβεις??δεν είναι μαγαζί του να παίρνει αποφάσεις για το τι θα κάνει και πως..
k

καταλαβαίνω αυτο που λες κ σε εμένα δεν αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν θα τον βρίσω κιόλας. Εσυ δεν καταλαβαίνεις οτι αυτός εκτίθεται με αυτήν την τακτική ? οτι μόνος του αναιρεί το έργο του ? ΄δηλ. μόνο εσύ έχεις την γνώση και το μυαλό για να κρίνεις ? άστον να εκτιθεται, αυτός θα χάσει,,,Οταν κάτι το απαγορευεις το δίνεις αξία, κ το κάνεις συμπαθές στα μάτια των άλλων....

Disco

Well-Known Member
CVIAL Moderator όπως έγραψα, θέλεις ησυχία στο forum και ησυχία στην κεφαλί σου, ΜΟΝΟ ανεξάρτητες παρουσιάσεις και τίποτα άλλο, τόσο απλό είναι.
Η διαφήμιση να σταματήσει.

Συμφωνώ και εγώ με gregkont13,aerato, f1ght3r.. οτι η Μοναδική λύση είναι να απαγορευτεί στις κλινικές να ανεβάζουν επίσημα περιστατικά τους και να ανεβαίνουν μονο ανεξάρτητα περιστατικά μελών απο όλες τις κλινικές και οι κλινικές να μην μπαίνουν καθόλου στα ανεξάρτητα περιστατικά των μελών.
Έτσι θα επανέλθει η ισότητα, η ισορροπία και η ανεξαρτησία του ελληνικού φόρουμ και όλοι θα κρίνονται από τυχαία περιστατικά όχι από επιλεγμένα επίσημα χωρίς πληροφορίες και με δικές τους φωτογραφίες που δεν ξέρεις και τι παίζει με αυτές. Πρέπει να μπει ένα Οριστικό Τέλος στη διαφήμιση των κλινικών.

Legwg James

Well-Known Member
Πάντως αν ζούσε ο μακαρίτης J.R.R Tolkien και τον φέρναμε μία βόλτα στο φόρουμ του τελευταίου εξαμήνου θα έγραφε βιβλία που θα έκαναν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών να μοιάζει νανούρισμα μπροστά τους :)

gregkont13

Verified MM member
Πάντως αν ζούσε ο μακαρίτης J.R.R Tolkien και τον φέρναμε μία βόλτα στο φόρουμ του τελευταίου εξαμήνου θα έγραφε βιβλία που θα έκαναν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών να μοιάζει νανούρισμα μπροστά τους :)

Έχουμε τον Martin.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα παλικάρια εδώ είναι..ψάχνεις να βρεις μια λέξη μου φαίνεται να βρεις δικαιολογία για τον Ντοκ..αυτό που είπε ο Άλντο αναιρεί ότι έγινε προσπάθεια από μεριά του γιατρού να πείσει τον Άλντο να αποχωρήσει από το φόρουμ και τον τρόπο δικαιολόγησης της μη καλής φυτρωσης?το άλλο το παλικάρι γτ δεν βγαίνει να ρίξει φως?ισχύει ναι η όχι?

Γιατι ανώνυμε αεράτε που γράφεις από την αργολική πεδιάδα δεν έχεις καμμία ευθύνη για αυτά που γράφεις και λες. Η μάλλον έχω εγώ για σένα. Και άσε τις αερολογίες για την υπεράσπιση του γιατρού. Υπεράσπιση του φόρουμ κάνω. Φυσικά και ψάχνω να βρω την λέξη, γιατί αν αυτή η λέξη είναι αποκάλυψη της συνομιλίας του γιατρού με τον Aldo είναι ποινικά κολάσιμη και με ενδιαφέρει σαν διαχειριστής. Το πιάνεις ή ακόμα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ και εγώ με gregont13,aerato, f1ght3r.. οτι η Μοναδική λύση είναι να απαγορευτεί στις κλινικές να ανεβάζουν επίσημα περιστατικά τους και να ανεβαίνουν μονο ανεξάρτητα περιστατικά μελών απο όλες τις κλινικές και οι κλινικές να μην μπαίνουν καθόλου στα ανεξάρτητα περιστατικά των μελών.
Έτσι θα επανέλθει η ισότητα, η ισορροπία και η ανεξαρτησία του ελληνικού φόρουμ και όλοι θα κρίνονται από τυχαία περιστατικά όχι από επιλεγμένα επίσημα και με δικές τους φωτογραφίες που δεν ξέρεις και τι παίζει με αυτές. Πρέπει να μπει ένα Οριστικό Τέλος στη διαφήμιση των κλινικών...

Το άλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις? Να σου θυμίσω τον Dimitris50423?

obi one

Active Member
an
Αδερφέ,ούτε εγώ θέλω να τον βρίσω.ειπαμε..θελω όμως,να πάρω μια απάντηση για το τι έγινε και να μην βλέπω τέτοια αδιαφορία και να συνεχίζει να κάνει fishing πλέον απροκάλυπτα σε ένα φόρουμ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν..ακούγονται κάποια πράγματα σοβαρά ..ανεπίτρεπτο να μην απαντηθούν..εδώ,είναι ο εργαζόμενος αυτός και ψάχνει εργοδότες.μπορεις να το καταλάβεις??δεν είναι μαγαζί του να παίρνει αποφάσεις για το τι θα κάνει και πως..
αν λύσει ο γιατρός απ ευθείας τις διαφορές του με τα παιδιά με τρόπο που να είναι ευχαριστημένες κ οι δύο πλευρές, χωρίς όμως το φόρουμ να το μάθει, ή έστω να λαβει τις περιβόητες απαντήσεις απο τον γιατρό, θα είσαι ικανοποιημενος ? θα σταματήσεις να μιλάς για τα θέματα αυτά ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα