obi one
Active Member
ε
εσυ που ζητάς κ καλά κάνεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, εσύ ο ίδιος δεν απαντας σε μια απλή ερώτηση.. οκ, δικαίωμα σου, στα υπόλοιπα σου απαντώ οτι ασφαλώς κ με ενδιαφέρει να μην γίνονται αυτά, να μην υπάρχουν προβλήματα κ όλα να είναι τέλεια,, αλλα δεν είναι, τι να κάνουμε τώρα ? με στεναχωρεί γιατί μπορεί - ίσως να έχει συμβεί ήδη - να συμβεί κ σε εμένα, αλλα επίσης με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση για παιδιά. Αυτό δεν είναι σημαντικό ? εσυ προσωπικά δεν θα χαρείς αν γίνει αυτό ειδικά αν η κριτική στο φόρουμ ωθήσει σε μια τέτοια λύση ? Νομίζεις επίσης οτι ο συγκεκριμένος γιατρός είναι τόσο κακός που να μην μπορεί να δώσει λύση ? Εγω δεν το νομίζω,,,Το ζήτημα ποιο είναι που δεν σου απαντάω?? Καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για διορθωτικές κτλ?είσαι σίγουρος ότι ο Άλντο η ο τζακσμιθ θέλουν να κάνουν ξανά επέμβαση στην κλινική?γτ το λες και το ξαναλες και μένεις σε αυτό και δεν ενδιαφέρεσαι για το αν έχει γίνει και σε δεύτερο άτομο αυτή η τακτική από την κλινική..γτ στον Τζακ είπε το παιδί έγιναν έτσι και πλέον ψάχνω άλλου λύσεις..