ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

obi one

Active Member
ε
Το ζήτημα ποιο είναι που δεν σου απαντάω?? Καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για διορθωτικές κτλ?είσαι σίγουρος ότι ο Άλντο η ο τζακσμιθ θέλουν να κάνουν ξανά επέμβαση στην κλινική?γτ το λες και το ξαναλες και μένεις σε αυτό και δεν ενδιαφέρεσαι για το αν έχει γίνει και σε δεύτερο άτομο αυτή η τακτική από την κλινική..γτ στον Τζακ είπε το παιδί έγιναν έτσι και πλέον ψάχνω άλλου λύσεις..
εσυ που ζητάς κ καλά κάνεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, εσύ ο ίδιος δεν απαντας σε μια απλή ερώτηση.. οκ, δικαίωμα σου, στα υπόλοιπα σου απαντώ οτι ασφαλώς κ με ενδιαφέρει να μην γίνονται αυτά, να μην υπάρχουν προβλήματα κ όλα να είναι τέλεια,, αλλα δεν είναι, τι να κάνουμε τώρα ? με στεναχωρεί γιατί μπορεί - ίσως να έχει συμβεί ήδη - να συμβεί κ σε εμένα, αλλα επίσης με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση για παιδιά. Αυτό δεν είναι σημαντικό ? εσυ προσωπικά δεν θα χαρείς αν γίνει αυτό ειδικά αν η κριτική στο φόρουμ ωθήσει σε μια τέτοια λύση ? Νομίζεις επίσης οτι ο συγκεκριμένος γιατρός είναι τόσο κακός που να μην μπορεί να δώσει λύση ? Εγω δεν το νομίζω,,,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μα σου έχω απαντήσει ήδη,γτ λες πως δεν απαντάω ?
ε

εσυ που ζητάς κ καλά κάνεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, εσύ ο ίδιος δεν απαντας σε μια απλή ερώτηση.. οκ, δικαίωμα σου, στα υπόλοιπα σου απαντώ οτι ασφαλώς κ με ενδιαφέρει να μην γίνονται αυτά, να μην υπάρχουν προβλήματα κ όλα να είναι τέλεια,, αλλα δεν είναι, τι να κάνουμε τώρα ? με στεναχωρεί γιατί μπορεί - ίσως να έχει συμβεί ήδη - να συμβεί κ σε εμένα, αλλα επίσης με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση για παιδιά. Αυτό δεν είναι σημαντικό ? εσυ προσωπικά δεν θα χαρείς αν γίνει αυτό ειδικά αν η κριτική στο φόρουμ ωθήσει σε μια τέτοια λύση ? Νομίζεις επίσης οτι ο συγκεκριμένος γιατρός είναι τόσο κακός που να μην μπορεί να δώσει λύση ? Εγω δεν το νομίζω,,,

aeratos28

Just aeratos
Ρε αγόρι μου...καταλαβαίνεις τι σου γράφω?? Ξαναδιάβασε τα σε παρακαλώ..λες να βρεθεί λύση..σου λέω πως ο τζακσμιθ ,δεν του έχει εμπιστοσύνη πλέον να κάνει το οτιδήποτε..από ότι είπε και ο Άλντο το ίδιο..για ποιες λύσεις να δώσει ο γιατρός συνεχίζεις και λες?? Και το θέμα σου είναι αν εγώ βλέπω η όχι κακό τον Αναστασάκη?όχι,κακό άνθρωπο δεν τον βλέπω.στο λέω με ειλικρίνεια.

gregkont13

Verified MM member
ε

Τόσο κακός δεν είναι σίγουρα. Είναι ακριβός για αυτά που βλέπω, plus έχει στα μάτια μου κακό after care σε κάποιες περιπτώσεις.

Disco

Well-Known Member
ε

φίλε έχουν απαντήσει τόσο o jacksmith ότι δεν προτείνει την συγκεκριμένη κλνική σε κανέναν όσο και ο aldo επίσης οτι δεν θα έκανε δεύτερη μεταμόσχευση με την συγκκεριμένη κλινική. Τι λύση να βρουν, όταν τα ιδια τα μέλη δεν θέλουν να εμπιστευτούν πάλι την ίδια κλινική; δεν έχεις διαβάσει τι έγινε και τι γνώμη έχουν τα συγκεκριμένα μέλη για την κλινική;

vlafo

Well-Known Member
Όταν αυτά θα έπρεπε να είναι δεδομένα για το after care και για το customer satisfaction,εμείς συζητάμε πως το φόρουμ θα είναι μοχλός πίεσης προς τους γιατρούς.
Αθάνατη Ελλάδα,μετά μας φταίνε οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις.

obi one

Active Member
Τόσο κακός δεν είναι σίγουρα. Είναι ακριβός για αυτά που βλέπω, plus έχει στα μάτια μου κακό after care σε κάποιες περιπτώσεις.
συμφωνώ, κ εγω θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβός κ πάσχει στο after sales,,κ αυτές τις πληροφορίες και την άποψη, τις έλαβα κ την σχημάτισα μέσα απο το φόρουμ που σημαίνει ότι κάτι γίνετι σωστα εδώ μέσα,,,,

obi one

Active Member
Όταν αυτά θα έπρεπε να είναι δεδομένα για το after care και για το customer satisfaction,εμείς συζητάμε πως το φόρουμ θα είναι μοχλός πίεσης προς τους γιατρούς.
Αθάνατη Ελλάδα,μετά μας φταίνε οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις.
έτσι είναι όπως τα λες, απο την άλλη, αυτός δεν είναι κ ένας απο τους στόχους του φόρουμ ? η άσκηση επικοδομητικης κριτικής κ πιεσης με σκόπο την βελτίωση των υπηρεσιών ?

panos1234

Well-Known Member
Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.
Είμαστε σε ένα φόρουμ για προβλήματα της κεφαλής μας και της ΑΑ.
Εδώ μέσα καλώς ή κακώς σήμερα είναι ο μοναδικός γιατρός απευθείας που γράφει στο φόρουμ.Οχι εκπρόσωπος, απευθείας ο ίδιος.

Αντί λοιπόν να φροντίσει να έχει την άριστη εικόνα εδώ,να προσφέρει λύσεις,να παίρνει φουλ δουλειές,έχει καταφέρει όλο το φόρουμ να τον βρίζει.

Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει ένα γιατρός με ευγένεια,με απαντήσεις και με αποτελέσματα αντάξια θαυμασμού και να χρεώνει όσο θέλει.
Εκεί φαίνεται ο επαγγελματίας,να μην υπάρχει κανένας να πει το παραμικρό.

Ξέρεις ανά πάσα στιγμή πως θα πάω στον Χ γιατρό,θα πληρώσω παραπάνω,αλλά θα τον έχω δίπλα μου,είναι μάγκας και χαλάλι του!

Δυστυχώς για την ώρα γίνεται το αντίθετο, πληρώνω πολλά,δεν τον έχω δίπλα μου,τον κατηγορούν για διάφορα και κάνει το κουνέλι και η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ αφήνει αιχμές και κατηγορίες.

Εύχομαι πολύ σύντομα να αλλάξει όλο αυτό!
Το φόρουμ χρειάζεται έναν γιατρό που θα ειναι πρότυπο ανθρώπου και επιστήμονα.

vlafo

Well-Known Member
έτσι είναι όπως τα λες, απο την άλλη, αυτός δεν είναι κ ένας απο τους στόχους του φόρουμ ? η άσκηση επικοδομητικης κριτικής κ πιεσης με σκόπο την βελτίωση των υπηρεσιών ?
Ο σκοπός του φόρουμ είναι να βλέπεις ανεξάρτητα περιστατικά από όλες τις κλινικές και εκεί να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
Ο κάθε υποψήφιος.
Αλλά εδώ πρέπει να είσαι,μηχανικός,οικονομολόγος,γιατρός,νομικός και να ξέρεις τι σου γίνεται.
Σε όλα.
Η εμπειρία μου αυτό μου έχει δείξει και δεν έχω σε κανέναν εμπιστοσύνη πέρα από τον ίδιο μου τον εαυτό.
Και για αυτό δεν την έχω πατήσει.

dlazaros

Well-Known Member
Η υπόθεση είναι θέμα αρχής. Όταν επιτρέπεις την διαδραστικότητα ανώνυμων με επώνυμο ο οποίος είναι και ειδικός τότε είναι σαν να έχεις καλέσει σε μήτινγκ συμμορίας με κουκούλες ενα στέλεχος της αστυνομίας! Να εξηγήσω:
Το φόρουμ είναι αυτό που λέει, ενα μέρος συζήτησης με ειδικό θέμα για την τριχόπτωση. Σκοπός του, ενημέρωση, αξιολόγηση, συζήτηση, κριτική, προτάσεις κλπ κλπ.
Πως θα συζητήσεις τις τιμές, τις υπηρεσίες, την κουλτούρα και το ήθος όταν έχει καλέσει στην παρέα την αστυνομία που και θα σου βγαίνει πάντα απο πάνω γιατί είναι επώνυμος, είναι γιατρός, και τον έχεις ανάγκη δεν σε έχει και μπορεί να δελεάσει ανθρώπους του σίτε και κάθε σίτε με προσφορές, εκπτώσεις, "γνώσεις", "τεχνογνωσία" κλπ.
Επαναλαμβάνω, είναι ζήτημα αρχής, και οι άνθρωποι πίσω απο το σίτε πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά τι θέλουν να έχουν γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα και θέμα το οποίο μερικοί ποιό μεγάλοι και έμπειροι καταλαβαίνουν αμέσως και αρχίζουν να απομακρύνονται απο την κοινότητα.
Ή συμμετέχεις σαν επώνυμος και δέχεσαι τους κανόνες του σίτε και είσαι ίσος ανάμεσα σε ίσους ή δεν το δέχεσαι. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Αλλιώς είναι σαν να του ανήκει ο χώρος μας και κάνει οτι γουστάρει και το κάνει με ύφος...

υγ. δεν μίλαω για κάποιον συγκεκριμένο, είπα θέμα αρχής, σήμερα ένας, αύριο όλοι οι υπόλοιποι... και εμείς μόνο πελάτες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν λέω ότι δεν το πιστέυω, αλλά γι αυτό βέβαια εμείς δεν έχουμε δει στοιχεία. Είναι κάτι παρόμοιο για πράγματα που υπονοούνται για τον Αναστ.

Προφανώς και δεν έχω. Αλλά όταν κάποιος αποδειχτεί διαπλεκόμενος αμφιβάλλεις για τα πάντα αφού έχει δόλο. Για αυτό και δεν ήμουν σαφής στα της μμ του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η υπόθεση είναι θέμα αρχής. Όταν επιτρέπεις την διαδραστικότητα ανώνυμων με επώνυμο ο οποίος είναι και ειδικός τότε είναι σαν να έχεις καλέσει σε μήτινγκ συμμορίας με κουκούλες ενα στέλεχος της αστυνομίας! Να εξηγήσω:
Το φόρουμ είναι αυτό που λέει, ενα μέρος συζήτησης με ειδικό θέμα για την τριχόπτωση. Σκοπός του, ενημέρωση, αξιολόγηση, συζήτηση, κριτική, προτάσεις κλπ κλπ.
Πως θα συζητήσεις τις τιμές, τις υπηρεσίες, την κουλτούρα και το ήθος όταν έχει καλέσει στην παρέα την αστυνομία που και θα σου βγαίνει πάντα απο πάνω γιατί είναι επώνυμος, είναι γιατρός, και τον έχεις ανάγκη δεν σε έχει και μπορεί να δελεάσει ανθρώπους του σίτε και κάθε σίτε με προσφορές, εκπτώσεις, "γνώσεις", "τεχνογνωσία" κλπ.
Επαναλαμβάνω, είναι ζήτημα αρχής, και οι άνθρωποι πίσω απο το σίτε πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά τι θέλουν να έχουν γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα και θέμα το οποίο μερικοί ποιό μεγάλοι και έμπειροι καταλαβαίνουν αμέσως και αρχίζουν να απομακρύνονται απο την κοινότητα.
Ή συμμετέχεις σαν επώνυμος και δέχεσαι τους κανόνες του σίτε και είσαι ίσος ανάμεσα σε ίσους ή δεν το δέχεσαι. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Αλλιώς είναι σαν να του ανήκει ο χώρος μας και κάνει οτι γουστάρει και το κάνει με ύφος...

υγ. δεν μίλαω για κάποιον συγκεκριμένο, είπα θέμα αρχής, σήμερα ένας, αύριο όλοι οι υπόλοιποι... και εμείς μόνο πελάτες.

Όπως σε όλα τα φόρουμ του κόσμου αγαπητέ που συνυπάρχουν γιατροί κλινικές και μέλη. Τόσο απλά.

dlazaros

Well-Known Member
Όπως σε όλα τα φόρουμ του κόσμου αγαπητέ που συνυπάρχουν γιατροί κλινικές και μέλη. Τόσο απλά.
Συμφωνώ, συνυπάρχουν. Δεν είμαι σίγουρος οτι θα χρησιμοποιούσα αυτή την λέξη για να περιγράψω την συγκεκριμένη σχέση.

Kostas97

Well-Known Member
Από το φόρουμ κερδισμένος μπορει να βγει καποιος μονο αφότου το μελετήσει. Ως προς το κομμάτι αυτό θεωρω ότι έχει δώσει την κατάλληλη πληροφορία για την κλινική αναστασακη.

Όταν πρωτομπηκα στο φορουμ ήταν ο μόνος που θεωρούσα ότι θα μου έδινε αποτελεσμα στην Ελλάδα και γενικότερα εκτιμούσα την παρουσία του εδω. Σήμερα δεν θα πήγαινα στην κλινική του. Σαν εμένα πιστεύω είναι πολλοί. Εσύ @Legwg James δεν θα πήγαινες για ραντεβού να σε τσεκάρει έχοντας μια καλή γνώμη;; Τελικα πηγες ;
Αν θυμάμαι καλά όχι. Προφανως κάτι θα αλλαξε μεσα σου με την παρουσία του εδω.

Αυτό που έγινε με τον Άλντο ο καθένας το κρίνει οπως θελει. Προσωπικα το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύομαι πλήρως. Σήκωσε το γάντι και η κλινική απλα δεν ανταποκριθηκε.
Αυτό ο καθένας που διαβάζει το φόρουμ το εκλαμβάνεις οπως θελει. Εγω το εξέλαβα με τον τρόπο μου.

Αν απο το φόρουμ φτάσουμε σε σημείο τα 5 περιστατικα επίσημα του αναστασακη να τραβήξουν κόσμο εχει καλώς. Θα ήταν εκείνοι που αν δεν έμπαιναν εδω θα πήγαιναν Μεντι και Βερα κλινικ.

Ας μπούνε και οι υπόλοιποι γιατροι που έχουν εδω αποτελεσματα να μας δείξουν τα δικά τους. Μη μου πείτε εκείνοι δεν ενδιαφέρονται για το φόρουμ.... Ο ερντογαν που έφερε εκπροσωπο ειναι χαζός νομίζετε;;

Προσωπικα θεωρω πιθανότατο σεναριο πλέον όσα περιστατικα εξαφανιζονται να δέχονται πίεση από την εκάστοτε κλινική να μην παρουσιάσουν. Δεν μπορει ξαφνικά καποιος που είχε όρεξη να λέει δεν εχω 5 λεπτά να βάλω 2 φωτογραφίες.
Συμφωνώ απόλυτα ότι οι κλινικες δεν θέλουν ανεξαρτητα περιστατικα... τους χαλάνε.. @jacksmith

Giorgos-3

Well-Known Member
δε νομιζω οτι χάνεται η αξιοπιστία του cvial, το αντίθετο μάλιστα, κραταει ( ή τουλάχιστον προσπαθεί να κρατήσει ) μια όσο γίνεται ουδέτερη κ αντικειμενική στάση ενώ βάλλεται με συνεχείς ερωτήσεις μερικές εκ των οποίων είναι κ "παγιδες". Ουτε θεωρώ οτι χαθηκε η αξιοπιστία του φόρουμ επειδή ένας γιατρός αρνείται να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Κακώς ίσως, αλλα είναι δικαίωμα του νομίζω. Επίσης, όπως έχεις εσύ το θαρρος της γνώμης κ καλά φυσικα κάνεις, έτσι πρέπει να έχουν όλοι το ίδιο θάρρος κ να εκφράζουν αυτό που πιστευουν έστω κ αν αυτό δεν αρέσει..Νομίζω ΄΄οτι όλη αυτή η ιστορία με τον γιατρό είναι αυτό που λέμε "too much touble. " κ το δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απο όσο του αξίζει...
Είχα πει πριν κανένα δίμηνο σε μέλος μεταξύ άλλων σε ένα ποστ γενικά με το που μπαίνεις μέσα σ' αυτό το φόρουμ να έχεις τα μάτια σου ορθανοικτα και να βλέπεις προσεκτικά το περιβάλλον αυτού του ιστότοπου... Είναι κάτι που δεν το έκανα κ εγώ μέχρι που διάφορα πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου με έκαναν όντως να ξυπνήσω και να επιβεβαιώνονται αυτά που μου είπαν... Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω διακριτικά... Είναι κάποια πράγματα που εικάζω ότι συμβαίνουν και δεν τα ξέρουμε...

Giorgos-3

Well-Known Member
CVIAL Moderator όπως έγραψα, θέλεις ησυχία στο forum και ησυχία στην κεφαλί σου, ΜΟΝΟ ανεξάρτητες παρουσιάσεις και τίποτα άλλο, τόσο απλό είναι.
Η διαφήμιση να σταματήσει.
Θα κλάψουνε μανουλες αν επιτραπούν μόνο οι ανεξάρτητες.... Δεν θα το κάνει ποτέ αυτό

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είχα πει πριν κανένα δίμηνο σε μέλος μεταξύ άλλων σε ένα ποστ γενικά με το που μπαίνεις μέσα σ' αυτό το φόρουμ να έχεις τα μάτια σου ορθανοικτα και να βλέπεις προσεκτικά το περιβάλλον αυτού του ιστότοπου... Είναι κάτι που δεν το έκανα κ εγώ μέχρι που διάφορα πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου με έκαναν όντως να ξυπνήσω και να επιβεβαιώνονται αυτά που μου είπαν... Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω διακριτικά... Είναι κάποια πράγματα που εικάζω ότι συμβαίνουν και δεν τα ξέρουμε...

Επειδή θεωρώ ότι φοράς παντελόνια, να το πεις ανοιχτά για να πάρεις και την πρέπουσα απάντηση. Το "διακριτικό" σημαίνει λάσπη στον ανεμιστήρα και ταιριάζει μόνο σε κυράτσες κουτσομπόλες. Επίσης να μας πεις και αυτά που έφτασαν στα αυτιά σου. Ο κόσμος διακαιούται να μάθει. Και εγώ επίσης.

Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα