Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Lena!!!

New Member
Καλησπέρα σας!!!
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας, πείτε μου σας παρακαλώ σε ποιους γιατρούς έχετε κάνει ρινοπλαστικη κ διάφραγμα μαζί κ έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Ποιους μου προτείνετε;;
.Κάθε βοήθεια θα φανει πολύτιμη καθώς ζω τον τελευταίο καιρό στο εξωτερικό, αλλά θα ηθελα να κάνω την εγχείρηση στην Ελλάδα. Θα με ενδιέφερε να μου απαντήσουν κ άτομα που είχαν εμπειρία με κυριο Ι.Πετρόπουλος η κ.Λουλουδη . Οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει στο ε-μαιλ [email protected]
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Koala

New Member
Καλησπέρα εγώ έκανα ρινοπλαστικη στο Λύρα κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Καλησπερα

είμαινέα στη συζήτηση .. θέλω να ρωτήσω σχετικά με τον λιρα είναι καλός να κάνω το ακρονιρειο της μύτης με τοπική αναισθησία ;;Έχω κάνει πρόσφατα επέμβαση ρινοπλαστικη και διάφραγμα έχουν περάσει 30 μέρες από τότε και τώρα που κάπως ξεπριζεταθη η μύτη βλέπω πως το μπροστά πάλι Γέρνει δεξιά ..το είχα πει στον γιατρό και λέει πωδ ακόμα θέλει να ξεπριστει .
Εσείς τι γνώμη έχετε ;;
 

mike007

New Member
Καλησπερα

είμαινέα στη συζήτηση .. θέλω να ρωτήσω σχετικά με τον λιρα είναι καλός να κάνω το ακρονιρειο της μύτης με τοπική αναισθησία ;;Έχω κάνει πρόσφατα επέμβαση ρινοπλαστικη και διάφραγμα έχουν περάσει 30 μέρες από τότε και τώρα που κάπως ξεπριζεταθη η μύτη βλέπω πως το μπροστά πάλι Γέρνει δεξιά ..το είχα πει στον γιατρό και λέει πωδ ακόμα θέλει να ξεπριστει .
Εσείς τι γνώμη έχετε ;;
που εκανες τη ρινοπλαστικη? μας βοηθαει να ξερουμε. για τον συσκεκριμενο( Λυρα) δε ξερω κατι εγω ωστε να σε βοηθησω.. :/
 

mike007

New Member
Εγώ, έπειτα από μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, θα επιλέξω τελικά την Κυπραιου. Έκανα τον 11/2016 μια διορθωτική σε Δημόσιο Νοσοκομείο (Πανεπιστήμιακο Νοσοκομείο Ιωαννίνων) με χρήση μοσχεύματος. Στην αρχή ήταν οκ, όμως το μόσχευμα από το αυτί με τον καιρό "γύρισε" (warping) και η κατάσταση έγινε χειρότερη από πριν το 2016.
Έτσι επισκέφθηκα την κυρία Κυπραιου, η οποία μου ανέλυσε την μέθοδο που θα υιοθετήσει (χρήση μοσχεύματος από πλευρικό χονδρό). Περιμένω να προγραμματισμό της επέμβασης μετά από τις 15 Σεπτεμβρίου.. Θα σας ενημερώσω αναλυτικά..
καλημερα! τι εγινε με την εγχειρηση? ολα ΟΚ?
 

mike007

New Member
Καλησπερα ! Ακριβως το ιδιο και εγω λακκούβα στην μεση και ειναι χειροτερη απο πριν κανω το χειρουργειο για εκεινον το αποτελεσμα είναι μια χαρα και αν κατι δεν ειναξ τοσο καλο γτ τυφλος δεν ειναι το βλεπει οτι δεν ειναι ομορφη μυτη μ λεει οτι έφταιγε το μασαζ π εκανα
ολοι αυτο λενε. οταν καπως δεν εχει βγει καλο αποτελεσμα, κανε μασαζ και θα φτιαξει... ειναι δυνατον? ΜΑΣΑΖ? επιστημονες ανθρωποι?
 

E_Thess

New Member
Καλησπέρα! Έκανα επανορθωτικη στην Κυπ.. πριν σχεδόν ένα χρόνο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το περίμενα. Ούτε λειτουργικά ούτε αισθητικά.
 

mike007

New Member
Προσωπικά, έχω στρέψει το βλέμμα μου πλέον εδώ και καιρό στο εξωτερικό, ειδικά αφότου έμαθα ότι υπάρχει μία καινούρια μέθοδος ρινοπλαστικής που έχει ήδη διαδωθεί αρκετά τα τελευταία 2 χρόνια (preservation rhinoplasty) και έχει πολλά ωφέλη. Αλλά είναι πολλά τα εμπόδια, ειδικά τώρα πια με την πανδημία, και καμιά φορά κοιτάω πάλι προς Ελλάδα μεριά μπας και, αλλά δεν ξέρω.

Προς το παρόν μόνο 1 γιατρός έχω βρει να έχει υιοθετήσει αυτή την τεχνική στην Ελλάδα, ο Β. Μιχαλόπουλος. Θεωρείται από τους καταξιωμένους της Ελλάδας από ότι έχω καταλάβει, ωστόσο δεν μπορώ να βρω πρόσφατα περιστατικά ούτε καμία κριτική πουθενά, πέρα από πολύ λίγες αναφορές σε 1-2 φόρουμ (1 είναι αυτό εδώ) οπότε αν έχει κάποιος εμπειρία, ας μου στείλει μήνυμα παρακαλώ.

Επίσης, ένας άλλος γιατρός που φαίνεται αρκετά καλός και ποστάρει πολλά περιστατικά στο insta του είναι ο Ι. Πετρόπουλος. Ωστόσο, κατά 90% δείχνει μόνο προφίλ τις μύτες που φτιάχνει, που προσωπικά με ενοχλεί. Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε στην περίπτωσή μου, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να τον κοιτάξει.
ο Μιχ. οντως το site του και το fb του ανυπαρκτα...
Ο Πετρ "φαινεται" αξιολογη περιπτωση.. και χειρουργει κ Λαρισα.
 

mike007

New Member
παρατηρειται το φαινομενο πολλοι Χειρουργοι ν'ανεβαζουν φωτος απο παλιες εγχειρησεις, επειδη δεν εχουν κατι πιο νεο ν'ανεβασουν. μη πεφτετε στη λουμπα... :eek:;).
 

Niki91

New Member
Εγω εκανα στον Λουλ. πριν απο δυομιση εβδομαδες περιπου και ακομα νιωθω χαλια...Η μυτη μου βεβαια ειναι πολυ πρησμενη ακομα για να κρινω το τελικο αισθητικο αποτελεσμα αλλα ειναι σαφες πως απο τη μια πλευρα ειναι πιο μεγαλη απο την αλλη και μαλιστα πιο μεγαλη απο οτι ηταν πριν.Απο μπροστα ειναι επισης πιο μεγαλη απο πριν αλλα το τιπ ειναι πολυ πρησμενο για να πω.Απο λειτουργικης αποψης δεν αναπνεω ακομα καθολου καλα και υποτιθεται εφτιαξε το "θεοστραβο" μου διαφραγμα οπως το αποκαλεσε....υπερβολη κατ'εμε γτι ανεπνεα αρκετα καλα.Και ολα αυτα για μια απλη καμπουριτσα.Απο συμπεριφορα καλος μεν αρχικα μετα δε θελει πολλα πολλα.Ελπιζω να σε καλυψα.
Kalispera, tha mporeis na mou dwseis feedback me to apotelesma?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike007

New Member
γνωμη μου ειναι μη πολυβασιζεστε στα "ONOMATA" οσοι θελετε να κανετε τετοιες εγχειρησεις. δε ξερω ανα ειναι τοσο καλο αν εισαι ονομα.. εχουμε διαβασει κ ακουσει πολλα για "ονοματα" χειρουργων που στην ουσια πετσοκοβουν & μετα ΔΕΝ ειδα ΔΕΝ ξερω, εγω το βλεπω τελειο........
 
Τελευταία επεξεργασία:

Δόμνα

New Member
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς την ωρλ Ειρήνη Μάντζαρη; Είδα μερικές φωτογραφίες από τις επεμβάσεις που 'χει κανει και μου άρεσε γενικότερα η δουλειά της. Όποιος έχει κάποια πληροφορία για τη συγκεκριμένη ας με ενημερώσει παρακαλώ πολύ.
 

Giannis 44

New Member
[UQOTE="ariel, post: 192554, member: 21310"]
Καλησπέρα σε όλους!! Την Παρασκευή έκλεισα 5 βδομάδες μετά την επέμβαση. Η μύτη μου ήταν μεγάλη και είχε πετούσε ένα κόκαλο μπροστά. Σε εκείνο το σημείο ήταν και αρκετά χοντρή. Έκανα την επέμβαση στον Μ. στο Ιατρικό και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Η μύτη μου έχει ισιώσει τελείως μπροστά και έχει λεπτύνει πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη μια μεριά, κοντά στο σημείο που ενώνεται με το μέτωπο, έχει πεταχτεί ένα μικρό γρομπαλάκι. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να του κάνω μασάζ και θα φύγει και όντως από όταν ξεκίνησα, έχει υποχωρήσει αρκετά. Επίσης το ακρορίνιο δεν έχει ξεπρηστεί ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω απόλυτα καθαρή εικόνα. Κάθε μέρα πάντως βλέπω να μικραίνει και να λεπταίνει και άλλο η μύτη μου και είμαι πολύ χαρούμενη.

Όσο αφορά τη συνολική διαδικασία. Ήθελα από χρόνια να κάνω επέμβαση αλλά φοβόμουν πολύ, ειδικά μήπως γίνει χειρότερη μετά. Από εκεί και πέρα το βασικό μου ήταν να μην γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή που να είναι πολύ αισθητή και σίγουρα δεν ήθελα να μπω σε όλη την μετεγχειρητική διαδικασία. Ότα πήγα στον Μ. ήταν κάθετος στο ότι μετεγχειρητικά θα είμαι εντάξει σε 3-4 μέρες, το συζητήσαμε και αποφάσισα να προχωρήσω. Την Παρασκεύη 11/8 πήγα στο Ιατρικό Κέντρο το πρωί, μου έκαναν καρδιογράφημα και στις 9.30 με έβαλαν στο χειρουργείο. Ήταν όλοι πάρα πολύ άνετοι και φιλικοί και με βοήθησε πολύ όλο το κλίμα γιατί πραγματικά έτρεμα ολόκληρη από το φόβο μου. Στις 11.30 ξύπνησα στο δωμάτιο. Δεν πονούσα σχεδόν καθολου, ένιωθα απλά λίγο περίεργα. Είχα αυτοκόλλητες ταινίες στη μύτη και μια γάζα στο κάτω μέρος γιατί μάτωνε. Μελανιές καθόλου και λίιγο πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Στις 3 το μεσημέρι με άφησαν να φύγω. Να σημειώσω πως σε όλη τη διαδικασία ήμουν εντελώς μόνη μου. Εννοώ δηλαδή ότι μόνη μου πήγα στο νοσοκμείο, μόνη μου γύρισα μετά (κάτι που σαφώς δεν θα γινόταν αν είχα κάνει ολική νάρκωση). Μέχρι το απόγευμα είχε σταματήσει η αιμορραγία. Την επόμενη μέρα Σάββατο 12/8 ξύπνησα καλά απλά είχα πολλές μελανιές πλέον. Το ένα μου μάτι είχε σχεδόν κλείσει. Την Κυριακή ήταν αισθητά καλύτερα, το βράδυ άρχισα δειλά δειλά να βγαίνω και λίγο από το σπίτι. Το πιο ενοχητικό σε όλο αυτό το διάστημα ήταν ο βραδινός ύπνος που βούλωνε η μύτη και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Αφαίρεσα τις ταινίες την Τετάρτη το πρωί. Η μύτη μου ήταν πολύ πρησμένη αλλά τελικά μέρα με τη μέρα μειώνεται αισθητά.

Είμαι ικανοποιημένη και από την απόφαση και από την επιλογ΄γιατρού. Ήταν από το πρώτο ραντεβού πολύ συζητήσιμος και από την επέμβαση και μετά, καθε φορά που έχω χειαστεί κάτι με έχει καλέσει πίσω για να το συζητήσουμε και όλα. Οτιδήποτε θέλετε, με ρωτάτε.
[/QUOTE]
Γεια σου Ariel επειδή σκέφτομαι και εγώ να κάνω ρινοπλαστικη στο συγκεκριμένο γιατρό θα ήθελα να μου πεις ποσό ευχαριστημένη είσαι από το τελικό αποτέλεσμα ύστερα από όλο αυτό το διάστημα που πέρασε από την επέμβαση και αν παραμένει το ίδιο η έχεις παρατηρήσει να έχουν επέλθει αλλαγές στην πορεία... θά ήταν εύκολο να μας δώσεις μια εικόνα για το πριν και το τώρα ώστε να αντιληφθούμε την διαφορά που επέφερε η ρινοπλαστικη?
 
Τελευταία επεξεργασία:
ο Μιχ. οντως το site του και το fb του ανυπαρκτα...
Ο Πετρ "φαινεται" αξιολογη περιπτωση.. και χειρουργει κ Λαρισα.
Επειδή είναι στις επιλογές μου ο κύριος Πετροπουλος για να κάνω κι εγώ ρινοπλαστικη, θα με ενδιέφερε πολύ αν κάνατε τελικά την επέμβαση στον συγκεκριμένο γιατρό να μου πείτε εντυπώσεις. Ευχαριστώ πολύ
 
καλησπερα παιδια ψαχνω και εγω γιατρο για την ρινοπλαστικη,σκεφτομαι προς το παρον λουλουδη και πετροπουλο εχει καποιος εμπειρια απο τους συγκεκριμενους και εαν μπορει να μου στειλει σε μυνημα πραγματικες φωτογραφιες χωρις φωτοσοπ.....
 
Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι για ρινοπλαστικη στον συγκεκριμένο γιατρό θα μπορούσες να μου πεις αν την έκανες σε αυτόν και αν ναι έμεινες ευχαριστημένος ;
 
παιδιά καλησπέρα!
επιστρέφω με νεότερα. έκανα την επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. μελανιές και πρήξιμο βέβαια υπήρξαν και υπάρχουν ,αλλά σιγά σιγά υποχωρούν. δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως έγινε η μύτη μου προς το παρόν λόγω πρηξιματος, νάρθηκα κλπ αλλά ο γιατρός μου έστειλε φωτο που τράβηξε με το που τελείωσε το χειρουργείο και το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ Καλό!
Γενικά και ο γιατρός αλλά και η ομάδα του, ηταν πολυ καλοί. σου εμπνεουν εμπιστοσυνη και ειναι υπομονετικοί με όποιες ερωτήσεις και ανησυχίες εχεις. τωρα εχω μακρυ δρομο μπροστα με πλυσεις, χαπια , σπρευ κλπ αλλα πιστευω πως το αποτελεσμα θα αξιζει τον κοπο.
όποιος θέλει details, feel free to pm me.
Σε ποιον γιατρό πήγες ;
 

Athanasia98

New Member
Παιδιά γειά σας και από μένα,
Ψάχνω και εγώ για ρινοπλαστικη,καθαρα για αισθητικούς λόγους. Μένω Θεσσαλονίκη, οπότε θα ήταν πιο εύκολο να υπήρχε κάποιος καλός εδώ, αλλιώς αν ξέρετε και κάποιον Αθήνα θα το εκτιμούσα να μου στείλετε ένα μνμ.

ΕΧω ακούσει για τον Κωνσταντινίδη από μια γνωστή μου και για τον Στάμπο Ειδα και μόνη μου τον Στρεβινα και μου φάνηκε καλός αλλά δεν έχω κάποιον να μου τον προτείνει οπότε δεν ξέρω, αν θα πρέπει να τον επιλέξω. Όποιος θέλει ας μου στείλει να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!!!
 
Μπλουζα