Θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τις συγκρίσεις που γινονται μεταξυ αποτελεσματων διαφορων μέλων...πρώτα πρώτα πιστεύω πως οι συγκρίσεις είναι λάθος να γινονται...οι αξιολογήσεις είναι σωστές...οι συγκρίσεις
εμπεριέχουν πολλες
παραμέτρους επειδή
αναφέρονται σε διαφορετικά
άτομα...αν ήταν σύγκριση
μεταξύ κλωνων θα έλεγα ΝΑΙ
αλλά δεν είναι, οπότε τσαμπα
χαλαμε τις καρδιές μας και δεδομένου και του εκνευρισμού που προκαλείται πολλές φορές δε φέρνουν κανένα ουσιώδες συμπαρασμα. Επίσης
σχολιάζοντας μια άτυπη και
ανούσια κατ εμέ σύγκριση που
αιωρείται μεταξύ
Δημητρη κ cvial έχω να πω το εξής: παρόλο που καλύφθηκε ή ίδια περίπου έκταση, με τα ίδια περίπου grafts( και σχεδόν αν όχι ακριβώς ισες τρίχες), παρόλο που μιλάμε για παρόμοιο τυπο μαλλίου και αντίστοιχα άδειες περιοχές πριν τη μμ, υπάρχει ο παράγοντας ηλικία, ο παράγοντας διάμετρος ο παράγοντας οργανισμός κ εγώ δε ξέρω πόσοι άλλοι, που ίσως δε γνωρίζουμε καν...το γκολ είναι να βλέπουμε καθαρά τι κέρδισε ο καθένας χωριστά με τη μμ του και ποσό καλυτερος έγινε και όχι σε σύγκριση με κάποιον άλλο που είναι λίγο ή τελείως διαφορετική περίπτωση..
Συμφωνώ πως οι φωτό πρέπει να είναι με κοντό μαλλί και φωτεινές...Εγώ προσωπικά, εχω σκοπό να τα παίρνω κοντά, 3mm , μέχρι και τον 5ο μήνα για να δω τι πραγματικά φύτρωσε και ποσό βελτιώθηκε η κατάσταση...χωρίς να καλυπτω τα μπρος με τα πίσω κ εναλαξ...και χωρίς illusion...και μετά θα τα αφήσω να δω αν και κατά
ποσό στο 10μηνο ,θα
αλλάξει η οποία εικόνα θα
έχω στο 5-6μηνο ως γλομπος...βέβαια αυτή είναι δική μου πρόθεση και δε προκαλώ κανέναν άλλο να το κάνει, όπως πιστεύω δε θα πρεπει, άμεσα ή έμμεσα να προκαλεί κάποιος κάποιον άλλο να κόψει κοντά τα μαλλιά προκειμένου να συγκριθεί καλύτερα και επί ίσοις οροις...πιστεύω πως θα πρέπει να απλα να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα, αναφέροντας με βάση τις φωτό που ποσταρει ο καθενας, τους ενδοιασμούς μας... Θα αναφέρω το παράδειγμα του robot που είδα τη μμ του πρόσφατα κατόπιν προτροπής...ΝΑΙ πόλη καλή πυκνότητα, ΠΟΛΥ καλό αποτελεσμα, οι φωτό φωτεινές, ΑΛΛΑ το μαλλί ΜΑΛΛΟΥΡΑ 10ποντοι να το καμαρώνει το παιδι...Δεν διάβασα όμως κανένα σχόλιο του τύπου κοψε τα πιο κοντά να δούμε ποσό πυκνά μπήκαν
τα grafts! Και πολύ σωστά γτ
δε θα γίνουμε εδώ
μπαρμπέρηδες του καθενός!
Απλά αναφέρω το παράδειγμα
για να δικαιολογησω το
υπερασπιστικο ύφος του
Δήμητρη. Δε νομίζω ότι
υπέρασπιζεται τον
Β...υπερασπιζεται την
ειλικρινεια του στην
παρουσιαση του
αποτελεσματος του η οποια
εχει εμμεσως και ισως
ακουσια αμφισβητηθει σε
καποιες περιπτωσεις...Εγώ επειδή τον έχω συναντήσει από κοντά, θεωρώ ότι πέραν του αποτελέσματος( για το οποίο έχω εκφέρει θετικοτατη άποψη αλλά δεν ειμαι ειδήμων), είναι ειλικρινέστατος και επ ουδενί δε προσπαθεί να κατευθύνει άτομα προς κάποια κατεύθυνση...