Θα απαντήσω στον φίλο Boukla επί της αρχής γιατί θέτει ένα ωραίο θέμα. Όλη μου η φράση ήταν:
"
Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει)."
Styling έχει δικαίωμα να κάνει (αλλοίμονο). Άλλο όμως κάνω styling για την προσωπική μου ζωή και άλλο το φόρουμ, για αυτό έγραψα παρακάτω: "
Κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα κόψει αλλά αφού δεν το κανει και συνεχίζει και ποστάρει, αναγκαστικά και εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε τα αυτονόητα" . Αν ο Δημήτρης συμμετείχε σε μια επιστημονική έρευνα ή σε κάποια επιστημονική παρουσίαση θα του ζητούσαν οπωσδήποτε να παρουσιαστεί με κανονικό styling, κανονικό μήκος και φυσικά στο τέλος θα έδειχναν και κάποιες φώτο με το προσωπικό του styling για σύγκριση (και πως μπορείς να βελτιώσεις το αποτελεσμά σου). Αν δεν μπορούσε να το κάνει απλά δεν θα παρουσιαζόταν. Το φόρουμ όμως δεν έχει τόσο αυστηρούς κανόνες και άρα μέσω της κριτικής και του διαλόγου μπορεί κάποιος να βγάλει κάποια συμπεράσματα.
Και τέλος για να μην νομίσει κάποιος ότι τα λέω για τους άλλους και δεν τα πράττω εγώ να σας θυμίσω κάτι από το νήμα μου:
1. Βάζω φώτο της δοτριάς μου:
Προβολή συνημμένου 10313
2. O Flosk γράφει: "Cvial εχεις φοβερη πυκνοτητα στη δοτρια"
3. Αντί να πω "Ευχαριστώ flosk" και να του βάλω και ένα like γράφω: "Numbers don't lie... To είπα και στην αρχή. Έχω πολύ χοντρή τρίχα (60 μικρά), κατσαρή (αλλά όχι Lynott) και salt & pepper (δηλαδή μαύρη με άσπρες) και πολύ καλή πυκνότητα (~80 graft/cm2) στην
περιορισμένη έκτασης όμως δότρια (στο temporal έχω γύρω στο 35-40 για αυτό και το 5500 αλλιώς θα είχα 8000) και
όχι πολύ καλό λόγο hairs/graft (1.9-2.0). Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό του illusion", με λίγα λόγια προσπάθησα να εξηγήσω την εικόνα που βλέπατε για να μην παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα (για το πως μια τέτοια δότρια δίνει μόνο 5500 graft)