Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

tasos33

Well-Known Member
Δε λέει οτι μας παραπλανει ,λέει οτι μέσω ενος συνδυασμού παραγόντων ενα αποτέλεσμα χ παρουσιάζεται σαν 2χ..οι συγκεκριμένοι παράγοντες όπως χοντρή κι σπάστη τρίχα, πισω μαλλια κτλ οδηγούν το χ αποτέλεσμα σε 2χ...αυτο ειναι αποδεκτό κ δεν ειναι παραπλανητικο, παραπλανητικό θα ηταν να έριχνε και λίγο τοπικ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε παιδιά πραγματικά δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο dimitris50423 ακόμα??αλήθεια τώρα πείτε!του ζητήσετε φωτό με βρεγμένα μαλλιά,έβαλε!με στεγνά έβαλε,με τα μαλλιά επάνω,έβαλε..με τα μαλλιά κάτω έβαλε.με εξωτερικές συνθηκες και με ήλιο έβαλε..κάνε εκείνο του λέτε,κάνε το άλλο κάνε το παραλλο και αυτό και εκείνο και το άλλο και μήπως το ένα μήπως το άλλο και παρολαυτα λέτε ότι παραπλανεί??δεν τον ξέρω καν τον Δημήτρη αλλά έχω σπαστει εγώ για την πάρτυ του..νομιζω έχετε χάσει εντελώς την ουσία..όπως έχουμε πει πολλές φορές όπως ήσουν 18 χρόνων δεν γίνεσαι..εσείς με αυτά που λέτε ψάχνεται να βρείτε το παραμικρο για να πείτε ααα να,εκεί εκεί,βλέπεις???αυτό κάνετε..περιμένω λοιπόν τις ιδιες ερωτήσεις,απαιτήσεις και τέτοια ενδελεχή έρευνα που κάνετε στον δημητρη να την κάνετε σε ΟΛΟΥΣ ..γιατί αλλιώς θα είναι άδικο για τον Δημήτρη..σε όσους έχουν κάνει οπουδηποτε εντός ή εκτός Ελλάδας το τελευταίο διάστημα και αναμένουμε τις φωτό τους..θα με πείτε δικηγόρο πολλοί το ξέρω,αλλά δεν με νοιάζει..θα με ενοχλούσε για τον οποιοδήποτε και να ήταν αν του εκαναν κάτι παρομοιο

Bouklas

Well-Known Member
Δε λέει οτι μας παραπλανει ,λέει οτι μέσω ενος συνδυασμού παραγόντων ενα αποτέλεσμα χ παρουσιάζεται σαν 2χ..οι συγκεκριμένοι παράγοντες όπως χοντρή κι σπάστη τρίχα, πισω μαλλια κτλ οδηγούν το χ αποτέλεσμα σε 2χ...αυτο ειναι αποδεκτό κ δεν ειναι παραπλανητικο, παραπλανητικό θα ηταν να έριχνε και λίγο τοπικ.
Τι να πω ρε φιλε...
Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης

aeratos28

Just aeratos
γι αυτό έκανε εμφύτευση για να μπορεί να κάνει styling..μερικές φορές νομίζω ξεχειλίζει ή υπερβολή..δηλαδή τι πρέπει να κάνει το παιδί?? να τα κρατάει στον πόντο μέχρι να κλείσει χρόνος για να κάνουν ενδελεχη έρευνα ορισμένοι στο φόρουμ??ξέρετε υπάρχει και η έξω ζωή που γι αυτήν κάνουμε ότι κάνουμε για να νιώθουμε ωραία!έκανε την εμφύτευση του για να μπορεί να φτιάχνει έτσι τα μαλλιά του για να βγει μια βόλτα για καφε-ποτο και να γουσταρει..να νιώθει καλά..όπως φαντάζομαι κάνει και ο καθένας..δεν την έκανε για να τα κρατάει στον πόντο και να δέχεται τις κριτικές αν είναι παραπλανητικές ή όχι οι φωτό..λογικά γι αυτό κάνουν εμφύτευση όλοι..anyway παιδιά χαλαρωστε και να είστε αντικειμενικοί ορισμενοι

Bouklas

Well-Known Member
γι αυτό έκανε εμφύτευση για να μπορεί να κάνει styling..μερικές φορές νομίζω ξεχειλίζει ή υπερβολή..δηλαδή τι πρέπει να κάνει το παιδί?? να τα κρατάει στον πόντο μέχρι να κλείσει χρόνος για να κάνουν ενδελεχη έρευνα ορισμένοι στο φόρουμ??ξέρετε υπάρχει και η έξω ζωή που γι αυτήν κάνουμε ότι κάνουμε για να νιώθουμε ωραία!έκανε την εμφύτευση του για να μπορεί να φτιάχνει έτσι τα μαλλιά του για να βγει μια βόλτα για καφε-ποτο και να γουσταρει..να νιώθει καλά..όπως φαντάζομαι κάνει και ο καθένας..δεν την έκανε για να τα κρατάει στον πόντο και να δέχεται τις κριτικές αν είναι παραπλανητικές ή όχι οι φωτό..λογικά γι αυτό κάνουν εμφύτευση όλοι..anyway παιδιά χαλαρωστε και να είστε αντικειμενικοί ορισμενοι

Εννοείτε αυτό, βασικά πιστεύω σε ότι μήκος και να είναι τα μαλλιά το συμπέρασμα βγαίνει. Το έχω ξαναπεί ο Δημήτρης έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα βάσει του τι πλήρωσε, δεν σημαίνει όμως πως μπορεί να το έχει ο καθένας. Το καλύτερο είναι να περιμένουμε και τα αλλα παιδιά που κάνανε.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ να περιμένουμε και άλλους να δούμε..αυτό που δεν κατάλαβα που ειπες όμως όμως είναι αυτό του βάσει τι πλήρωσε.δηλαδή αν πήγαινε εξωτερικό και έδινε 7000-7500 € τι διαφορά θα είχε???

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μπορει να μην ειχε γινει και ετσι και να ηταν και χειροτερα λεμε τωρα.
Απλα εδω παιζεις με το ρισκο οπως λεμε παντα.
........αλλα ο cvial δινει βαση και σε αλλα πραματα οπως θεματα υγειινης και γενικα τροπου μεταχειρισης των ασθενων αλλα και λαθος σχεδιασμου και στρατηγικης μιας μεταμοσχευσεις που αυξανει τον κινδυνο για μια αποτυχια.

Bouklas

Well-Known Member
Συμφωνώ να περιμένουμε και άλλους να δούμε..αυτό που δεν κατάλαβα που ειπες όμως όμως είναι αυτό του βάσει τι πλήρωσε.δηλαδή αν πήγαινε εξωτερικό και έδινε 7000-7500 € τι διαφορά θα είχε???

Ήταν καραφλός, έβαλε λίγα μοσχεύματα, πλήρωσε λίγα λεφτά και πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα. Άρα πολύ καλά για ότι πλήρωσε. Και το σημαντικότερο είναι ευχαριστημένος. Δεν μπορώ ομως να τον συγκρίνω με γιατρούς του εξωτερικού διότι πιστεύω την πυκνότητα που έχει την πετυχαίνουν όλοι, φαντάζομαι και το ποσοστό φύτρωσης σε τέτοια πυκνότητα. Αν ήθελα πχ να έχω ένα αποτέλεσμα με 35 grafts ανά cm γιατί να πάω στον hasson να δώσω μια περιουσια και να μην πάω στον B ακόμα και αν πετύχει 85% φύτρωση. Λογικά σε γιατρούς του εξωτερικού πας για περισσότερα grafts, άρα καλύτερες πυκνότητες, καλύτερο αποτέλεσμα. Και φυσικά αφού μιλάμε για θέμα ποιότητας, ονόματος, είναι λογικό να σε χρεώσουν περισσότερο από τον B.

Εάν είχα μονο την αραίωση του Δημήτρη και πήγαινα στον B για 2.300 και είχα 100% φύτρωση πιστεύω δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης είναι γιατί έχει άλλη τρίχα και τα φτιάχνει διαφορετικά από ότι εγώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member

Με 7500€ στην hdc θα έβαζε 3000gts(2,5 €/gt χρεώνουν) αντί για 2300 gts που έβαλε στο Β και θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα... (Όχι πως τώρα φυσικά δεν έχει πολύ καλο αποτελέσμα). Αυτό για το οποίο νομίζω όλοι έχουμε τους ενδοιασμούς μας είναι αν θα μπορούσε και ο Β να του έχει βάλει 3000 αντί για 2300 επιτυχώς...πάντως και έξω αν πήγαινε, με τα ίδια grts, καλύτερος δε νομίζω πως θα μπορούσε να γινει. Αν ήθελε να βάλει αλλά 1000 επαναλαμβάνω, εκεί θα φαινοταν αν ο Β είναι όντως μάγκας, η αν τον έκανε μάγκα ο Δημήτρης με την ποιότητα του μαλλιού του. Ειμαι σιγουρος πως αν ο Δημητρης πηγαινε πχ hdc θα του ελεγαν 3000gts στο νερο...Ας μη ξεχνάμε όμως πως υπάρχει κ
κ ο πιλοτακης...ο οποίος
νομίζω πως και Κύπρο να
πηγαινε παραπάνω από 4500 συνολικά δε θα του έλεγαν...δεν έχω μετρήσει βέβαια το κεφάλι του πιλοτακι να ξέρω τι πυκνότητες επιδιωχτηκαν, αλλά φαντάζομαι μεγαλύτερες από τα 25-35 που μετρήσαμε στο Δημήτρη( βάση επιφάνειας κάλυψης και αριθμού gts)...

andy.k

Active member
Επιπλέον αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει υποστεί τόσο πολύ σχολιασμό και αμφισβήτηση, όχι γτ είναι καλό, όχι γτ είναι πολύ καλό, αλλά επειδή ΔΕΙΧΝΕΙ να είναι καλύτερο από αποτελέσματα αποδεδειγμενα καλων κλινικων.Και για να μη γίνομαι υπερβολικός δείχνει να είναι τουλάχιστον ισάξιο με αποτελέσματα καλων κλινικων στα οποία επιδιωχτηκαν 1,5+ φορά μεγαλύτερες πυκνοτητες...Καλά κάνουν κ επιμένουν όσοι ισχυρίζονται πως με 30-35gts/cm2 δε γίνεσαι έτσι...Μάλλον να το πω καλύτερα...ΑΝ γίνεσαι έτσι στο Β, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν πολλοί ακόμα που μπορούν να σε κάνουν έτσι...Αν έχεις τα χαρακτηριστικά της τρίχας του Δήμητρη φυσικά...και μάλιστα αν ήθελε ο Δημήτρης να γίνει ακόμα καλυτερος, θα μπορούσε να γίνει πχ 45gts/cm2, αλλά ΠΙΟ πιθανό θα ήταν να το πετύχαινε κάποιος αλλος και όχι ο Β(όχι ότι αποκλείεται αλλά δεν έχουμε δει ακόμα αν μπορεί να το πετύχει)... Ο Δημήτρης είναι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε και αισθάνεται δικαιωμένος και τυχερός που πήγε στο Β. Ή αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον ο Β θα πρέπεινα αισθάνεται τυχερός περισσότερο από το Δημήτρη...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αλλά επειδή ΔΕΙΧΝΕΙ να είναι καλύτερο από αποτελέσματα αποδεδειγμενα καλων κλινικων

Εγώ θα έλεγα ότι ΔΕΙΧΝΕΙ να είναι καλύτερο από ότι έπρεπε να είναι με βάση την πυκνοτητά του και με 100% φύτρωση (το λες βέβαια παρακάτω αλλά το ξαναγράφω για να γίνει απόλυτα κατανοητό). Δεν με ενδιαφέρουν συγκρίσεις με καλές και κακές κλινικές γιατί το πράγμα πάει αλλού και δεν χρειάζεται, το κλίμα πολώνεται.

Δεν θα ξανασχολιάσω το αποτέλεσμα του Δημήτρη, ότι είχα να πω το είπα στο προηγούμενα post μου, η επανάληψη κουράζει. Ένας που το αξιολογεί έχει πλέον υλικό για να επεξεργαστεί. Όπως είπα και παραπάνω πιο ήρεμη κουβέντα θα γίνει σε μερικούς μήνες όταν θα έχουμε και άλλα αποτελέσματα του Β. οπότε τότε (μπορεί) να ξαναπιάσουμε το θέμα του Δημήτρη και να πούμε και μερικά πράγματα παραπάνω όπως έγραψα στον Andy.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.

Θα απαντήσω στον φίλο Boukla επί της αρχής γιατί θέτει ένα ωραίο θέμα. Όλη μου η φράση ήταν:

"Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει)."
Styling έχει δικαίωμα να κάνει (αλλοίμονο). Άλλο όμως κάνω styling για την προσωπική μου ζωή και άλλο το φόρουμ, για αυτό έγραψα παρακάτω: "Κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα κόψει αλλά αφού δεν το κανει και συνεχίζει και ποστάρει, αναγκαστικά και εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε τα αυτονόητα" . Αν ο Δημήτρης συμμετείχε σε μια επιστημονική έρευνα ή σε κάποια επιστημονική παρουσίαση θα του ζητούσαν οπωσδήποτε να παρουσιαστεί με κανονικό styling, κανονικό μήκος και φυσικά στο τέλος θα έδειχναν και κάποιες φώτο με το προσωπικό του styling για σύγκριση (και πως μπορείς να βελτιώσεις το αποτελεσμά σου). Αν δεν μπορούσε να το κάνει απλά δεν θα παρουσιαζόταν. Το φόρουμ όμως δεν έχει τόσο αυστηρούς κανόνες και άρα μέσω της κριτικής και του διαλόγου μπορεί κάποιος να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Και τέλος για να μην νομίσει κάποιος ότι τα λέω για τους άλλους και δεν τα πράττω εγώ να σας θυμίσω κάτι από το νήμα μου:

1. Βάζω φώτο της δοτριάς μου:
forum2.jpg

2. O Flosk γράφει: "Cvial εχεις φοβερη πυκνοτητα στη δοτρια"

3. Αντί να πω "Ευχαριστώ flosk" και να του βάλω και ένα like γράφω: "Numbers don't lie... To είπα και στην αρχή. Έχω πολύ χοντρή τρίχα (60 μικρά), κατσαρή (αλλά όχι Lynott) και salt & pepper (δηλαδή μαύρη με άσπρες) και πολύ καλή πυκνότητα (~80 graft/cm2) στην περιορισμένη έκτασης όμως δότρια (στο temporal έχω γύρω στο 35-40 για αυτό και το 5500 αλλιώς θα είχα 8000) και όχι πολύ καλό λόγο hairs/graft (1.9-2.0). Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό του illusion", με λίγα λόγια προσπάθησα να εξηγήσω την εικόνα που βλέπατε για να μην παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα (για το πως μια τέτοια δότρια δίνει μόνο 5500 graft)

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Τι να πω και εδώ, πιό πολύ χρόνο δείχνει το βίντεο πως του πλένουν το μαλλί, παρά πως του σχεδιάζουν την hairline. Αν δε σχεδιάζουν με αυτό τον τρόπο τις hairline (και δεν υπάρχει και άλλη διαδικασία που έχει κοπεί στο βίντεο - που δεν νομίζω) χωρίς ελέγχους συμμετρίας σε 2 άξονες, πλήρη σχεδιασμό της καμπύλης για να την καταλάβει ο πελάτης, κλπ νομίζω ότι απέχουν πολύ από αυτά που έχω δει στο εξωτερικό. Επίσης ο σχεδιασμός της περιοχής από όπου κάνεις το harvesting ειδικά στην FUE καλό είναι να γίνεται με μαλλί και να επιβεβαιώνεται και μετά (αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια).

dh1.jpg

Πάντως εδώ μάσκες φοράγαν (διαφημιστικό μεν αλλά έτσι είναι το σώστο, ακόμα και στην διαφήμιση τα πρωτόκολλα πρέπει να τηρούνται)

tasos33

Well-Known Member
η προχειροτητα σχεδιασμου στην hairline που εφαρμοζουν στον ασθενη επιβεβαιωνεται οχι μονο απο το βιντεο αυτο αλλα και στην πραξη απο την περιπτωση px του kwstakis που εχει κανει δυο μμ στην dhi τελεταιως

Stripar

Established Member
Τι να πω και εδώ, πιό πολύ χρόνο δείχνει το βίντεο πως του πλένουν το μαλλί, παρά πως του σχεδιάζουν την hairline. Αν δε σχεδιάζουν με αυτό τον τρόπο τις hairline (και δεν υπάρχει και άλλη διαδικασία που έχει κοπεί στο βίντεο - που δεν νομίζω) χωρίς ελέγχους συμμετρίας σε 2 άξονες, πλήρη σχεδιασμό της καμπύλης για να την καταλάβει ο πελάτης, κλπ νομίζω ότι απέχουν πολύ από αυτά που έχω δει στο εξωτερικό. Επίσης ο σχεδιασμός της περιοχής από όπου κάνεις το harvesting ειδικά στην FUE καλό είναι να γίνεται με μαλλί και να επιβεβαιώνεται και μετά (αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια).

Προβολή συνημμένου 10317

Πάντως εδώ μάσκες φοράγαν (διαφημιστικό μεν αλλά έτσι είναι το σώστο, ακόμα και στην διαφήμιση τα πρωτόκολλα πρέπει να τηρούνται)

Πρίν λίγο είδα και εγώ την ανάρτηση του John και ήθελα να σχολιάσω ακριβώς τα ίδια Cvial !!!...με πρόλαβες :)

Ήθελα μόνο να προσθέσω ότι όταν τα πράγματα ΔΕΝ γίνονται με πλήρους ελέγχους συμμετρίας κ.λπ. όπως γίνονται στις σοβαρές κλινικές του εξωτερικού
είναι εύλογο η Hairline-κροταφική περιοχή (η δεξιά ) να ξεφεύγει ασύμετρα προς τα πάνω ακόμα και άν κλίνει το κεφάλι του προς αυτήν την κατέυθυνση όπως μαρτυρεί το παραπάνω video...:D
Υπόψην ότι ο γιατρός πατάει πάνω σε αυτόν τον σχεδιασμό και υλοποιεί την μτχ , λάθος ο σχεδιασμός , λάθος και η υλοποίηση αυτής !.
(Άπειρα τα παραδείγματα στο forum με λάθος και ασύμετρους σχεδιασμούς)

Τέλος να αναφέρω κάτι που δέν αναφέρθηκε πρίν:

EINAI ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΛΙΝΙΚΉ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ
(στο παραπάνω video η κοπέλα που κούρευε και έπλενε τον ασθενή)
ΝΑ ΈΧΕΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΝΙΚΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!...

Bouklas

Well-Known Member
Θα απαντήσω στον φίλο Boukla επί της αρχής γιατί θέτει ένα ωραίο θέμα. Όλη μου η φράση ήταν:

"Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει)."
Styling έχει δικαίωμα να κάνει (αλλοίμονο). Άλλο όμως κάνω styling για την προσωπική μου ζωή και άλλο το φόρουμ, για αυτό έγραψα παρακάτω: "Κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα κόψει αλλά αφού δεν το κανει και συνεχίζει και ποστάρει, αναγκαστικά και εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε τα αυτονόητα" . Αν ο Δημήτρης συμμετείχε σε μια επιστημονική έρευνα ή σε κάποια επιστημονική παρουσίαση θα του ζητούσαν οπωσδήποτε να παρουσιαστεί με κανονικό styling, κανονικό μήκος και φυσικά στο τέλος θα έδειχναν και κάποιες φώτο με το προσωπικό του styling για σύγκριση (και πως μπορείς να βελτιώσεις το αποτελεσμά σου). Αν δεν μπορούσε να το κάνει απλά δεν θα παρουσιαζόταν. Το φόρουμ όμως δεν έχει τόσο αυστηρούς κανόνες και άρα μέσω της κριτικής και του διαλόγου μπορεί κάποιος να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Και τέλος για να μην νομίσει κάποιος ότι τα λέω για τους άλλους και δεν τα πράττω εγώ να σας θυμίσω κάτι από το νήμα μου:

1. Βάζω φώτο της δοτριάς μου:
Προβολή συνημμένου 10313

2. O Flosk γράφει: "Cvial εχεις φοβερη πυκνοτητα στη δοτρια"

3. Αντί να πω "Ευχαριστώ flosk" και να του βάλω και ένα like γράφω: "Numbers don't lie... To είπα και στην αρχή. Έχω πολύ χοντρή τρίχα (60 μικρά), κατσαρή (αλλά όχι Lynott) και salt & pepper (δηλαδή μαύρη με άσπρες) και πολύ καλή πυκνότητα (~80 graft/cm2) στην περιορισμένη έκτασης όμως δότρια (στο temporal έχω γύρω στο 35-40 για αυτό και το 5500 αλλιώς θα είχα 8000) και όχι πολύ καλό λόγο hairs/graft (1.9-2.0). Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό του illusion", με λίγα λόγια προσπάθησα να εξηγήσω την εικόνα που βλέπατε για να μην παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα (για το πως μια τέτοια δότρια δίνει μόνο 5500 graft)

Βασικά η πρόταση σου ξεκίναγε έτσι: "Πυκνότητα 30-35graft/cm2 ακόμα και με 100% φύτρωση δεν δίνει το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φώτο. Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει)."

Εννοείτε δεν εννοώ το styling στην έξω ζωή του. Με τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ ισα ισα πιστεύω τα ίδια πάνω κάτω και με το μήκος του μαλλιου δεν έχω τόσο θέμα.

Μπλουζα