Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

Hope

Active Member
Τι να λέμε, είναι θεός! Θυμάμαι όταν είχα πάει για consultation είχε στην reception 2 συν την βοηθό του που με υποδέχτηκε. Επίσης λόγω του ότι στεγάζετε και η γυναίκα του (δερματολόγος-κοσμητική δερματολογία) στο ίδιο κέντρο η αναμονή ήταν γεμάτη από milf όπως επίσης και πιτσιρίκες που πήγαιναν για τα botox και τις αποτριχώσεις τους αντίστοιχα (μισή ώρα που περίμενα πέρασα super :eek:. Πήρα "θέμα" και για το σπίτι...).

Ο Βεκρής προσπαθεί να χαλαρώσει τον καταναλωτή και δώσει την διάσταση της άνετης διαδικασίας με τον δικό του τρόπο. Για αυτούς που δεν ξέρουν φυσικά... Πιστεύω όμως (για να μην τον αδικούμε) ότι σίγουρα δεν είναι έτσι τα χειρουργεία του.

Προσωπικά οι συγκεκριμένες φωτο δεν θα αποτελούσαν κατασταλτικό παράγοντα για την επιλογή μου. Ίσως αυτή η αίσθηση του χιούμορ σε συνδυασμό όμως με άρτια επιστημονική ενημέρωση να με έκαναν να τον επιλέξω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι φωτό αυτές είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό και όχι της κλινικής σωστά ;
Αν ναι ,δεν νομίζω ότι είναι σχετικές με το θέμα.
Δεν το λέω κακοπροαίρετα για να μην παρεξηγηθώ , αλλά αν αρχίσουμε να ανεβάζουμε και πράγματα από την προσωπική τους ζωή χάνουμε το νόημα.

Akisk, νομίζω ότι έχεις δίκιο. Ξεκινήσαμε από μια πλάκα αλλά νομίζω ότι ξεχείλωσε και πρέπει να την σταματήσουμε εδώ (ως προς την δημοσίευση προσωπικών φώτο). Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι γελάσαμε πολύ και συμφωνώ με τον Τάσο ότι δεν τον προσβάλαμε, δεν συναρτήσαμε τις κελεμπίες με τις ιατρικές του ικανότητες, απλά πάνω στην ροή της συζήτησης για "χαρέμια" κλπ μας προέκυψαν οι φώτο σαν "supportive arguments". Mikegad, από τις φώτο που έβαλες εγώ θα κράταγα σίγουρα το 007 που εξάλλου είναι και ένας τρόπος που βλέπει την διαφήμιση της κλινικής του. Προσωπικές φώτο που δεν δεν δένουν έμμεσα ή άμεσα με την κλινική καλό είναι να της αποφεύγουμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιστεύω όμως (για να μην τον αδικούμε) ότι σίγουρα δεν είναι έτσι τα χειρουργεία του

Εγώ ειλικρινά hope δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα αυτό. Το χιούμορ στην ζωή είναι πολύ καλό και σίγουρα οι φώτο με κελεμπίες κλπ ούτε εμένα θα με απέτρεπαν αν έβλεπα επαγγελματισμό. Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω πειστεί ότι τα χειρουργεία του δεν είναι έτσι και μέχρι στιγμής βλέπω (και από μαρτυρίες μελών) πολλά κενά ουσίας. Επίσης λαμβάνοντας υπόψιν και την Ελληνική νοοτροπία της έτσι και αλλιώς χαλαρότητας στην αυστηρή εφαρμογή πρωτοκόλλων και το μέγα πλήθος νέων κοριτσιών και της υπερβολικής οικειότητας του γιατρού μαζί τους γίνομαι διπλά επιφυλακτικός.

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω οταν ειχα συναντησει τον Β**ρη απο κοντα στην κλινικη ηταν πολυ σοβαρος και με εκανε να τον εμπιστευθω οταν μιλησαμε. Μετα την επεμβαση που ειδα καποιες φωτο δικες του γελασα και φυσικα ουτε για μενα θα ηταν αυτο αποτρεπτικος παραγοντας. Το μονο που με ενδιεφερε ηταν να παει οσο το δυνατον καλυτερα η μμ μου.
Ο Β**ρης απο οτι εχω δει ειναι μελος της ISHRS δεν νομιζω να μην τηρει το πρωτοκολλο των μμ.
εδω ειναι ο συνδεσμος για οσους δεν γνωριζουν τι ειναι η ISHRS
http://www.ishrs.org/

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Β**ρης απο οτι εχω δει ειναι μελος της ISHRS δεν νομιζω να μην τηρει το πρωτοκολλο των μμ.

Προφανώς και ειναι καλό να ανήκεις εκει (πολλοί top δεν ειναι) αλλα η ISHRS ειναι ένας χαλαρός οργανισμός χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Δεν ειναι Michelin guide που κανει απροειδοποιητους και μυστικούς ελέγχους στα εστιατόρια για να δει αν αξίζουν τα αστέρια που έχουν. Υπό αυτο το πρισμα δεν μου λέει τίποτα ως εγγύηση για την ευλαβική τήρηση των πρωτοκόλλων. Προτιμώ τις μαρτυρίες αυτού του φόρουμ.

Η εγγραφή σε τέτοια επαγγελματικά associations (για όσους ξέρουν) ειναι μικρής σημασίας. Απο την απλή πλευρά το να είσαι keynote lecturer ή στο πάνελ ημερίδων που διοργανώνουν αυτοί οι οργανισμοί λέει αρκετά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Εγώ παντως- και το κοβω εδω- ΑΝ (μακάρι) μείνω ικανοποιημένος από την πρώτη μμ όταν και εφόσον χρειάστει να ξαναπαω θα πάω ντυμένος άραβας...Δε την γλυτώνει την καζουρα ο τύπος...Άλλωστε η αραβοκαπελαρα είναι χαλαρή πολύ και κατάλληλη για κάλυψη μετά το χειρουργείο... Θα περάσω κ απαρατήρητος(!!!) στο κεφαλι τουλαχιστον μέχρι να πάω
στο αμάξι για να φύγω...θα πάρω και μια ντουζίνα ρολεξαρες να μοιρασω στα κορίτσια...

tasos33

Well-Known Member
η υπερβολική οικειότητα με το αφεντικό δε Μοθ αρεσει και εμένα, εμπειρικά και μονο οπου το συνάντησα αυτο η δουλειά δεν πήγαινε και τοσο μπροστά, ειναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας βασικά. Απο κει και πέρα οι φωτο την πισίνα κτλ σαφώς και δεν αποτελούν κριτήριο επιλογής αλλα θεωρώ απαράδεκτο εστω και για ενα δευτερόλεπτο να έχω το καλυπτο στομα της κάθε Αντωνίας πανω απο το τρυπημενο κεφάλι μου σε οποιαδήποτε κλινικη οχι μονο του βεκρη μια και απο κει προερχονται οι φωτο και για να μην αρχίσουν κάποιοι να λένε συζητάμε τον βεκρη εδω και οχι την kord οι καποιες κλινικές αλλες γιατι προσπαθούμε να διαπιστώσουμε κατα ποσο επαγγελματίας ειναι και τι δυνατότητες έχει σαν κλινική και που μπορεί να φτασει για το καλό μας

dimitris50423

Well-Known Member
andy θα ερθω και εγω αν πας να σπασουμε πλακα. χαχα..
cvial ελεγκτικους μηχανισμους μπορει να μην εχει αλλα οσοι ειναι μελη παρακολουθουν ολες τις εξελιξεις πρεπει να παρευρισκονται σε συνεδρια και να κανουν ομιλιες.. ειναι κατι που μπορει να σου δωσει καποια στανταρτς για ενα ιατρο.

the ISHRS is dedicated to achieving excellence in patient outcomes by promoting the highest standards of medical practice, medical ethics, and research in the medical hair restoration industry. The ISHRS also provides continuing medical education to physicians specializing in hair transplant surgery and is committed to delivering the latest information on medical and surgical treatments to consumers suffering from hair loss, and most commonly from androgenetic alopecia.

φυσικα και οι μαρτυριες του φορουμ και τα πραγματικα αποτελεσματα μεταμοσχευσεων ειναι το ιδιο χρησιμα για ολους εμας.. τι να το κανουμε να ειναι καποιος ιατρος μελος εκει και να μη το εχει..

ο lorenzo πρεπει να διαγραφηκε απο τον ISHRS γνωριζεις το λογο? εχω διαβασει οτι μεχρι το 2013 ηταν μελος. αλλα στην αναζητηση ιατρων στον ISHRS δεν υπαρχει.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ο ishrs δεν ειναι οργανισμος που καποιος θα μπει κατοπιν εξετασεων..οποιοσδηποτε γιατρος πληρωνοντας τη συνδρομη του, αποκτα την ιδιοτητα μελους, ως μελος εχει τη δυνατοτητα να παρακολουθει τις εξελιξεις του τομεα, να συμμετεχει σε εκδηλωσεις του οργανισμου,καθως και να εχει προβολη μεσω του site ishrs, τα μελη δεν ειναι ολα ισα, αλλα εχουν κατηγοριες και αυτα ξεκινωντας απο friendly member εως τον προεδρο. Σε καθε περιπτωση το να ειναι ενας γιατρος μελος ειναι πολυ καλο, εφοσον, φυσικα, ενημερωνεται και παρακολουθει τις εξελιξεις στο χωρο,απο την αλλη δεν αποτελει εγγυηση επιτυχιας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι πολυ σωστή η παρατηρηση σου Τάσο, για αυτο και γω εβαλα τις συγκεκριμένες φωτο (οι οποίες για να είμαστε σοβαροί προφανώς δεν ειναι αποδείξεις αλλα ενδείξεις). Πρεπει να τα δουμε όλα συνδυαστικά (οικειότητα, ελλείψεις, τάση για lifestyle). Και φυσικά δεν αποτρέπουμε κανέναν να μην πάει (ο καθένας κάνει ότι θέλει), απλα προβληματισμό εκφράζουμε έτσι ώστε ο καθένας που θα πάει εκεί να κάνει καλύτερη έρευνα και να προσέχει.

dimitris50423

Well-Known Member
απλα δεν ξερω παιδια αν ειναι σωστο να υπαρχουν οι φωτο που εχει στο facebook αναρτημενες και εδω μεσα.. δεν λεω οτι δεν ειναι νομιμο αλλα δεν το βρισκω σωστο γενικα για κανεναν.
αλλο αυτες που εχει στη σελιδα της κλινικης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ρε παιδιά γτ δε του τα λέμε να δούμε τι θα κάνει? Εγώ προσωπικά πάντως όταν πάω να κάνουν εκτίμηση του αποτελέσματος θα του το πω...δε παίζει...και ας κάνει ότι νομίζει...έχω απορία να δω κ τι θα απαντούσε σε μια τέτοια παρατήρηση άλλωστε!!!

andy.k

Active member
απλα δεν ξερω παιδια αν ειναι σωστο να υπαρχουν οι φωτο που εχει στο facebook αναρτημενες και εδω μεσα.. δεν λεω οτι δεν ειναι νομιμο αλλα δεν το βρισκω σωστο γενικα για κανεναν.
αλλο αυτες που εχει στη σελιδα της κλινικης.

Καλά Μήτσο δε νομίζω ότι μπήκαν οι φωτό για διαφημιστικούς λόγους. Προ φανως χαρην χαβαλε μπήκαν,και οντως εγώ έχω λιώσει στο γέλιο...πρέπει από χθες να έχουν βγει κ 200 τρίχες extra από το τόσο κέφι...

dimitris50423

Well-Known Member
Καλά Μήτσο δε νομίζω ότι μπήκαν οι φωτό για διαφημιστικούς λόγους. Προ φανως χαρην χαβαλε μπήκαν,και οντως εγώ έχω λιώσει στο γέλιο...πρέπει από χθες να έχουν βγει κ 200 τρίχες extra από το τόσο κέφι...

εννοειτε οτι μπηκαν για χαβαλε.. και εγω ελιωσα πολλες δεν τις ειχα δει.. κανε του μια ερωτηση andy να μας φυγει και η απορια για ολα αυτα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
andy θα ερθω και εγω αν πας να σπασουμε πλακα. χαχα..
cvial ελεγκτικους μηχανισμους μπορει να μην εχει αλλα οσοι ειναι μελη παρακολουθουν ολες τις εξελιξεις πρεπει να παρευρισκονται σε συνεδρια και να κανουν ομιλιες.. ειναι κατι που μπορει να σου δωσει καποια στανταρτς για ενα ιατρο.

the ISHRS is dedicated to achieving excellence in patient outcomes by promoting the highest standards of medical practice, medical ethics, and research in the medical hair restoration industry. The ISHRS also provides continuing medical education to physicians specializing in hair transplant surgery and is committed to delivering the latest information on medical and surgical treatments to consumers suffering from hair loss, and most commonly from androgenetic alopecia.

φυσικα και οι μαρτυριες του φορουμ και τα πραγματικα αποτελεσματα μεταμοσχευσεων ειναι το ιδιο χρησιμα για ολους εμας.. τι να το κανουμε να ειναι καποιος ιατρος μελος εκει και να μη το εχει..

ο lorenzo πρεπει να διαγραφηκε απο τον ISHRS γνωριζεις το λογο? εχω διαβασει οτι μεχρι το 2013 ηταν μελος. αλλα στην αναζητηση ιατρων στον ISHRS δεν υπαρχει.

Προφανώς Δημήτρη δεν ξέρεις πως λειτουργούν αυτά τα associations, επειδή εγω ξέρω γιατι είμαι γραμμένος σε αρκετά αλλά έχω μιλήσει και σε μερικά (στον δικό μου κλάδο) δεν "διαγράφεσαι" απλα επιλέγεις να μην συμμετέχεις και να πληρώνεις την συνδρομή σου ή οχι. Επίσης τα περισσότερα απο αυτα (όπως το ISHRS) λειτουργούν για την προώθηση του κλάδου γενικότερα και δεν έχουν καμμία σχέση με αξιολογήσεις κλπ ούτε σημαίνουν και πολλά για την επάρκεια κάθε γιατρού, πολλες φορές δε η εγγραφή έχει να κάνει με την ανάγκη εκπροσωπήσης μιας γεωγραφικής περιοχής. Για να μην μιλήσω για "φτιάξιμο" βιογραφικού με πολλά extensions πίσω απο το MD.

Ο Lorenzo (όπως και άλλοι top) λόγω φόρτου δουλειάς δεν ασχολείται με πολλά τέτοια. Ούτε επίσης συμμετέχει στα ξένα φόρουμ. Αν ψάξεις θα τον δεις σαν προσκεκλημένο ομιλητή η συντονιστή παρουσιάσεων ή επικεφαλή πάνελ μαζι με Cole, κλπ σε διάφορα συνέδρια που οργανώνουν τέτοια associations.

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Akisk, νομίζω ότι έχεις δίκιο. Ξεκινήσαμε από μια πλάκα αλλά νομίζω ότι ξεχείλωσε και πρέπει να την σταματήσουμε εδώ (ως προς την δημοσίευση προσωπικών φώτο). Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι γελάσαμε πολύ και συμφωνώ με τον Τάσο ότι δεν τον προσβάλαμε, δεν συναρτήσαμε τις κελεμπίες με τις ιατρικές του ικανότητες, απλά πάνω στην ροή της συζήτησης για "χαρέμια" κλπ μας προέκυψαν οι φώτο σαν "supportive arguments". Mikegad, από τις φώτο που έβαλες εγώ θα κράταγα σίγουρα το 007 που εξάλλου είναι και ένας τρόπος που βλέπει την διαφήμιση της κλινικής του. Προσωπικές φώτο που δεν δεν δένουν έμμεσα ή άμεσα με την κλινική καλό είναι να της αποφεύγουμε.
Εντάξει CVIAL θα αφήσω μόνο τον 007.
Πάντως σε καμία περίπτωση οι φώτο που ανέβασα δεν είχαν κάποια προσβλητική πρόθεση ,ίσα ίσα να δείξω πως έχει χιούμορ ο άνθρωπος ήθελα...άσε που με τέτοια μεταμφίεση δεν είμαι και σίγουρος πως είναι αυτός :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε παιδιά γτ δε του τα λέμε να δούμε τι θα κάνει? Εγώ προσωπικά πάντως όταν πάω να κάνουν εκτίμηση του αποτελέσματος θα του το πω...δε παίζει...και ας κάνει ότι νομίζει...έχω απορία να δω κ τι θα απαντούσε σε μια τέτοια παρατήρηση άλλωστε!!!

Σωστή τοποθέτηση, και αυτη ειναι και η αξία της συζήτησης εδώ αντί πολλες φορές να προσπαθούμε να τον δικαιολογούμε. Οι υποψήφιοί πελάτες να του τονίζουν με άποψη το τι θεωρούν σφάλμα ή παράλειψη έτσι ώστε να βελτιωθεί και να διορθώσει όποια κακώς κείμενα υπάρχουν.

dimitris50423

Well-Known Member
Προφανώς Δημήτρη δεν ξέρεις πως λειτουργούν αυτά τα association, επειδή εγω ξέρω γιατι είμαι γραμμένος σε αρκετά αλλά έχω μιλήσει και σε μερικά (στον δικό μου κλάδο) δεν "διαγράφεσαι" απλα επιλέγεις να μην συμμετέχεις και να πληρώνεις την συνδρομή σου ή οχι. Επίσης τα περισσότερα απο αυτα (όπως το ISHRS) λειτουργούν για την προώθηση του κλάδου γενικότερα και δεν έχουν καμμία σχέση με αξιολογήσεις κλπ ούτε σημαίνουν και πολλά για την επάρκεια κάθε γιατρού

ok.. απλα μου εκανε εντυπωση οταν τον εψαξα και δεν τον βρηκα μεσα.. και μετα ειδα οτι μεχρι το 2013 ηταν..

Tasmania

Active Member
Απο ιατρικους οργανισμους σε διαγραφουν απο μελος μονο αν σου καταλαγηστεί πειθαρχικο,αστικό ή ποινικό αδίκημα. Αμα δεν πληρωνεις την ετησια συνδρομη απλα δεν εισαι γραμμενος. Μιλωντας για βιογραφικα (μιας και μιλαμε για επεμβασεις γενικοτερα) καντε μια ερευνα τοσο σε ιατρους οσο και σε βοηθους (ιατρους,νοσηλευτες) αν ειναι γραμμενοι στους αντιστοιχους συλλογους και ερευνα βιογραφικων. O a priori αδιαπραγματευτος κανονας ειναι οτι στις επεμβασεις συμμετεχουν ιατροι,νοσηλευτες. Καθε παρεκλιση συνιστα παραπτωμα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Γέλασα πάρα πολύ με το συγκεκριμένο ποστ. Ήταν και κωμικό αλλά και τραγικό. Για να παραθέτω την δική μου εμπειρία, εκει που πήγα ήταν όλα προβλεπόμενα (οχι ποδονάρια για επισκέπτες κτλ όμως όπως σε Ραχάλ και Ερντογάν) υπήρχαν όμως στιγμές παλαιότερα απο άλλους που άκουσα πως το πρωτόκολλο δεν ειχε τηρηθεί αυστηρά και είχαν χαλαρώσει κανόνες. Εγώ του τα είπα χύμα τότε του γιατρού και πως υπήρξαν παράπονα κτλ. Απο όσο γνωρίζω, εδώ και πάρα πολύ καιρό τα έχει βελτιώσει όλα όπως πρέπει. Τώρα για το συγκεκριμένο θέμα, καλα τι περίμενε κανείς στα καφενεία της Ελλάδας? Κάτι περισσότερο? Τουλάχιστον ειναι φθηνός, αν έχουν και τα άλλα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν εκει το αποτέλεσμα του Δημήτρη όπως μας το παρουσιάζει φωτογραφικά, τουλάχιστον δεν θα λέμε πως ζημιώθηκαν. Εγώ δεν κολλάω στην διαδικασία, αλλά στο αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι results oriented σίγουρα, αυτο ειναι που μετράει. Όμως εγω ακόμη δεν έχω πειστεί για την Ελλάδα. Δημήτρη φιλικά στο λέω, δείχνεις κάπως υπερπροστατευτικός για τον γιατρο σου, το ίδια όμως είχα κάνει και εγώ όταν τον κατηγορούσαν παλιά. Τότε που παρουσίαζα την δική μου μμ, πολλάκις είχα κατηγορηθεί πως διαφημίζω τον γιατρό, και εμμέσως σίγουρα το έκανα, όμως δεν παρουσίασα ποτέ κάτι ψεύτικο. Μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα ήταν όσοι με είδαν απο κοντά και μου είπαν πως απο κοντά δείχνω καλύτερος απο τις φωτογραφίες. Και προσφάτως, που τυχαία με πέτυχε στην εργασία μου ο gkast, και μου είπε... φίλε τώρα καταλαβαίνω γιατι έλεγες καλά λόγια για τον Μιχάλη με τέτοια δουλειά που σου έκανε. Όμως κατάλαβα πως ήμουν λάθος γιατι απο τον υπερβολικό μου ενθουσιασμό, είχα γίνει οπαδός. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός και προσγειωμένος. Πάντως στο παρελθόν, με λιγότερο ενθουσιασμο στα γραφόμενα μου είχα φάει μπαν. Πλέον υπάρχει τεράστιος οπαδισμός εδω μέσα που απο την διαχείριση περνάει απαρατήρητος.

Μπλουζα