Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

tasos33

Well-Known Member
Κλείνω μτμ στο συνονόματο την δευτερα, χωρίς πλάκα τι ωραία μ@υν@κι@ ειναι αυτά, ειδικα η φωτο στη πισίνα σουπερ...όσοι πηγατε στον β γνωρίζετε αν με έξτρα χρέωση προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες? Αν εκανα εκεί πάντως με όλες αυτές γύρω μου θα χα θέμα σοβαρό και χαλαρά θα πιάνα και κανα ποπουδακι...να υποθέσω οτι μέσα απο τις ρόμπες θα ειναι γυμνά τα κορίτσια εεε εεε.
Johnjonh ΑΣΕ την Ταϋλάνδη ρε συ στο βεκρή να πας και χώσε κ καμια τριχα στο crown...με ένα σμπαρο δυο τριγωνια τι δυο πεντε εξι έχει εκεί...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Κλείνω μτμ στο συνονόματο την δευτερα, χωρίς πλάκα τι ωραία μ@υν@κι@ ειναι αυτά, ειδικα η φωτο στη πισίνα σουπερ...όσοι πηγατε στον β γνωρίζετε αν με έξτρα χρέωση προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες? Αν εκανα εκεί πάντως με όλες αυτές γύρω μου θα χα θέμα σοβαρό και χαλαρά θα πιάνα και κανα ποπουδακι...να υποθέσω οτι μέσα απο τις ρόμπες θα ειναι γυμνά τα κορίτσια εεε εεε.
Johnjonh ΑΣΕ την Ταϋλάνδη ρε συ στο βεκρή να πας και χώσε κ καμια τριχα στο crown...με ένα σμπαρο δυο τριγωνια τι δυο πεντε εξι έχει εκεί...

tasos33

Well-Known Member
Πέραν της πλάκας τωρα ακόμα κ για διαφημιστικούς λόγους τον εξοπλισμό τον φοράς στο ακέραιο γιατι αν κάτσει το μικροβιακι στη καραφλα εκείνη τη στιγμη στο 8μηνο θα αναρωτιέται που πήγαν τα grafts

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πέραν της πλάκας τωρα ακόμα κ για διαφημιστικούς λόγους τον εξοπλισμό τον φοράς στο ακέραιο γιατι αν κάτσει το μικροβιακι στη καραφλα εκείνη τη στιγμη στο 8μηνο θα αναρωτιέται που πήγαν τα grafts

Και καλα το καλοκαίρι, το χειμώνα που θερίζουν οι ιωσουλές;

tasos33

Well-Known Member
651b8eb348eb970e99d9d03041c4681c.jpg

Να και το γυαλί

011578cd5728c728c74277c45c78f933.jpg

Και με το "προσωπικό", ο φραπές πάντως παίζει παντού...

Sent from my iPhone using Tapatalk
651b8eb348eb970e99d9d03041c4681c.jpg

Να και το γυαλί

011578cd5728c728c74277c45c78f933.jpg

Και με το "προσωπικό", ο φραπές πάντως παίζει παντού...

Sent from my iPhone using Tapatalk
χαχα χαχα ρε δεν υπάρχει ο άνθρωπος ειδικά σαν άραβας ....έχω λιώσει στο γέλιο το βλέπω κ δεν το πιστεύω...Αμπντούλαστασιος μπεχρην

mikegad

Well-Known Member
χαχα χαχα ρε δεν υπάρχει ο άνθρωπος ειδικά σαν άραβας ....έχω λιώσει στο γέλιο το βλέπω κ δεν το πιστεύω...Αμπντούλαστασιος μπεχρην
και που να δεις και αλλες που έχει βάλει στο facebook
δεν παλεύται...
5.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

akisk

New Member
Οι φωτό αυτές είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό και όχι της κλινικής σωστά ;
Αν ναι ,δεν νομίζω ότι είναι σχετικές με το θέμα.
Δεν το λέω κακοπροαίρετα για να μην παρεξηγηθώ , αλλά αν αρχίσουμε να ανεβάζουμε και πράγματα από την προσωπική τους ζωή χάνουμε το νόημα.

mikegad

Well-Known Member
Οι φωτό αυτές είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό και όχι της κλινικής σωστά ;
Αν ναι ,δεν νομίζω ότι είναι σχετικές με το θέμα.
Δεν το λέω κακοπροαίρετα για να μην παρεξηγηθώ , αλλά αν αρχίσουμε να ανεβάζουμε και πράγματα από την προσωπική τους ζωή χάνουμε το νόημα.
ναι δεν ειναι της κλινικής αυτές
ενταξει μωρέ που και που λίγη πλάκα χρειάζεται ,άλλωστε το ίδιο κάνει και ο γιατρός φαντάζομαι

*τις εκανα μικροτερες να μην τρωνε και πολυ χωρο

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Από την στιγμη που τις εκθέτει δημοσίως δεν ειναι κακό να τις σχολισζουμε άλλωστε δεν είπαμε και κατι κακό χιούμορ κάνουμε..πάντως και ο β φυτεμένος ειναι και πρέπει να ρίχνει και καραφλοσκονη σε καποιες στιγμές..μάλιστα το αριστερό πλαϊνό του έχει υποχωρήσει πολύ πισω

andy.k

Active member
Τελικά ο Τάσος είναι πολύ μπροστά , τι φραπεδες τι κελεμπιες, τι jamesbondιλικια...μαλλια βαζει, ολα τα κανει...Ο τύπος μαλλον έχει έρθει από το μέλλον παίδες και παίζει μαζί μας...Γατάκια lorenzoi και λοιποί, τρεμετε...:eek:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω αρχισα να γουσταρω τον τυπο πρεπει να παω Ταιλανδη μαζι του να τα κανουμε ολα πουτ@ν@ θα τον παω bangkok σε κατι δικους μου γιατρους στον dr.blowjob
http://bjbarbangkok.com/

John_HDC

ρε παιδια οσοι εχετε facebook σας πεταει η διαφιμηση της d*i μεσα? ειναι χορηγουμενη καθε μερα και πεταγονται και στο facebook τωρα...αν διαβασετε σχολια απο ασχετους θα πεθανετε στο γελιο.....

John_HDC

pool & graft party θελω με βεκρη!!!!

John_HDC

εγω παντος κυπρο δεν θυμαμε πολλα.αν ξαναπαω στα κοντα με ενα φιλο που θελει να κανει θα κατασκοπευσω.
Εχω φωτος πολλες ομως απο το δωματιο που εμενα..πιο καθαρο και απο χειρουργειο.αν θελετε βαζω φωτος.

dimitris50423

Well-Known Member
ρε παιδια οσοι εχετε facebook σας πεταει η διαφιμηση της d*i μεσα? ειναι χορηγουμενη καθε μερα και πεταγονται και στο facebook τωρα...αν διαβασετε σχολια απο ασχετους θα πεθανετε στο γελιο.....
Εμενα μου πετουσε καθε μερα διαφημηση της d*i το βαρεθηκα καιπατησα να μη το βλεπω. Δεν ξερω γιατι το εβλεπα συνεχεια. Οι φωτο του βεκρη σουπερ. Ειχα δει καποιες αλλα οχι ολες..

John_HDC

το βλεπεις συνεχεια γιατι ειναι πληρωμενη διαφημιση χορηγουμενη απο την κλινικη.
Το εχω κανει και εγω σε σελιδα που ειχα κανει.Πχ βαζεις 10 ευρω απο καρτα στο fb και σε ανεβαζει τα Like στην σελιδα και στην πασαρει στα μουτρα για ενα χρονικο διαστημα οσο πληρωνεις τοσο πιο πολλα likes και διαφημιση πεφτει.

Μπλουζα