Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
fue req9.jpg
Και αυτός "ξένος" μάλλον και businessman :) Σποτακια πρέπει να έχει σίγουρα, ειδικό προβολέα με μπράτσο που να κατεβαίνει χαμηλά μάλλον όχι. Εντύπωση πάντως μου προκαλεί ότι κυκλοφορούν φώτο με ακάλυπτα πρόσωπα ασθενών. Μάλλον επειδή είναι "ξένοι" (ή όχι?). Πάντως η μάσκα στα κορίτσια πρέπει να προκαλεί αλλεργία. Btw, το σωστό είναι ο ασθενής να φοράει ΟΛΟΣΩΜΗ χειρουργική ρόμπα μιας χρήσης (λεπτομέρεια βέβαια, εδώ δεν υπάρχουν μάσκες στα κορίτσια....)
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Σε εμενα στην εξαγωγη και ο βεκρης και η Αντωνια που μου εκαναν την επεμβαση φορουσαν το κυαλι που λεει ο andy που κρυβει εντελως τα ματια. Ο βεκρης φορουσε στο κεφαλι ενα μαντηλι με σχεδια και η κοπελα χειρουργικο καπελο. Γαντια εννοειτε και οι 2 που τα αλλαζαν συχνα. Τελος μασκες στο στομα δεν φορουσαν. στην εισαγωγη δεν ειχαν το κυαλι αλλα κατι σαν μεγεθυντικο φακο. Οι φωτογραφιες δεν αντιπροσωπευουν νομιζω το πως γινεται η διαδικασια. Ισως να τις εβγαλαν ετσι για να δειξουν οτι εχουν ωραια κοριτσια :p
 

dimitris50423

Well-Known Member
Επισης μας δινουν να φορεσουμε ολους καπελακι και ποδια οπως και ποδοναρια σαν να μπαινεις για χειρουργειο κανονικο. Εχω φωτογραφιες δικες μου πριν μπω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι φωτογραφιες δεν αντιπροσωπευουν νομιζω το πως γινεται η διαδικασια. Ισως να τις εβγαλαν ετσι για να δειξουν οτι εχουν ωραια κοριτσια :p

Δημήτρη, επειδή σε παρακολουθώ εδώ και καιρό, νομίζω έφτασε η ώρα να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Δεν ξέρω γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι για τον Β. (με επιχειρήματα) αναλαμβάνεις σε χρόνο ρεκόρ την υπερασπισή του με μια "αγωνία" να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν. Ούτε ο ίδιος να ήσουν. Δεν εκφράζεις ούτε μια αμφιβολία, δεν καταδικάζεις κάποια κακώς κείμενα, το ελάχιστο που κάποιος αντικειμενικός κριτής θα έκανε. Προφανώς έχεις τους δικού σου λόγους που μόνο εσύ τους ξέρεις και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω ούτε εικασίες, ούτε τον ντετέκτιβ. Αλλά σε παρακαλώ μην υποτιμάς για ακόμα μια φορά την νοημοσύνη μας. Νισάφι πιά. Εγώ βλέπω 3 φώτο με 3 διαφορετικούς ασθενείς και δεν βλέπω λούπα ή φακό στην εισαγωγή. Μάσκες δεν βλέπω, καπέλα δεν βλέπω, φώτα δεν βλέπω και μιλάμε για φώτο εν ώρα χειρουργείου ποσταρισμένη από την ίδια κλινική. Δεν θεωρώ την δική σου μαρτυρία αξιόπιστη, όποια και αν είναι αυτή, με βάση την εικόνα σου εδώ εκτός και αν ποστάρεις φώτο από την μμ σου (όπως έκανα εγώ) που να δούμε την "κοπελα" που έκανε την μμ να φορά γυαλιά μεγένθυσης. Τον Andy που έχει δείξει αντικειμενικότητα, λέγοντας και τα θετικά και τα αρνητικά τον λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
cvial μην αγχωνεσαι φιλε μου.. εγω λεω τι εγινε στη δικη μου μμ.. και σου βαζω φωτογραφιες. εφοσον δεν συνεβη σε εμενα αυτο που γραφεις πιο πανω ποιος ο λογος να μη στο γραψω.. εχουν κανει και αλλοι 4-5 μεχρι τωρα αν δεν κανω λαθος ας γραψουν τι ειδαν στις δικες τους μμ..
αν η διαδικασια γινεται κατα κορον οπως φαινεται στις φωτο που εβαλες φυσικα και ειναι λαθος. ας μας ενημερωσουν και οι υπολοιποι που εκαναν βεκρη τι ειδαν.
επισης και εγω με επιχειρηματα σου μιλαω. και ετυχε να εχω και φωτο δικη μου για αυτο στην εβαλα..
ξαναλεω αν σε καποιον εγινε με τον τροπο που περιγραφεις στην αρχη ειναι λαθος ειναι προφανες αυτο δεν χρειαζεται να το πω.
φωτογραφιες απο την επεμβαση μου οχι δεν εχω cvial δεν το προχωρησα τοσο οπως εσυ γιατι δεν με ενδιεφερε.
στην εξαγωγη ειχαν το κυαλι και στην εισαγωγη ειχαν αυτο το γυαλακι λουπα το λενε?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αλλο αγανάκτηση αλλο άγχος, αντικειμενική πληροφόρηση ζητάω γιατί μερικές φορές δεν μου αρέσει να υποτιμάται η νοημοσύνη μου. Ο Andy έχει πει την αποψή του για την λούπα. Νομίζω είναι σαφέστατο.

Γ) Στην τοποθέτηση ΟΝΤΩΣ δε φορούσε τπτ, αλλά έχω την
εντύπωση ότι πριν ξεκινήσει ήπιε
ένα ρόφημα με μαγικό ζωμό για
super vision...τι να σου κάνει ο
φακός...?

αν η διαδικασια γινεται κατα κορον οπως φαινεται στις φωτο που εβαλες φυσικα και ειναι λαθος. ας μας ενημερωσουν και οι υπολοιποι που εκαναν βεκρη τι ειδαν.

Επίσης σε επίπεδο επαγγελματισμού της κλινικής, τέτοιες φώτο η μη τι άλλο δεν προωθούν την σωστή επαγγελματική ιατρική πρακτική. Δείχνουν ερασιτεχνισμό και πολύ lifestyle.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Τις εικονες που ανεβασε ο CVIAL οντως πρεπει να τις κρίνουμε αντικειμενικά με αλληλοσεβασμο μεταξυ μας και κυριως με σεβασμο στη νοημοσυνη μας. Προσωπικα δεν προκειται να παρω ξεκαθαρη θεση λογω ηθικου ζητηματος (εξαλλου το εχω ξαναπει και στο νημα μου, δεν προκειται με κανεναν τροπο ειτε να προτεινω ειτε να αποτρεψω ανεπιφυλακτα καποιον απο το να κανει μ/μ σε οποιαδηποτε κλινικη). Ειναι δικαιωμα του καθενος να διαβαζει να κρινει τί ειναι πρεπον για αυτον. Μπορω ομως να σχολιασω τις φωτο : προκειται οντως για φωτο απο χειρουργειο, δεν ειναι δλδ φωτο για διαφημιση της κλινικης (αν ηταν ετσι θεωρω οτι τα μετρα τηρησης των guidelines ενος χειρουργειου θα ηταν boost για να προβληθεί η σοβαροτητα και τηρησης επι των αρχων). Προσωπικα με προβληματισε περισσοτερο η απουσια εχεμυθειας στα προσωπα των ασθενων που τα παρουσιαζαν απροκαλυπτα (ισως να εδωσαν τη συναινεση τους). Οπως επισης με προβληματισαν τα τσεκ ιν στο φεισμπουκ εν ωρα χειρουργειου απο τα κοριτσια. Οντως εχει ξενους επισκεπτες η κλινικη (ειδα εναν Ινδο, εναν απο Αυστρια στα ποστ της κλινικης), αυτο ειναι εξαιρετικα καλο για τη χωρα μας (ιατρικος τουρισμος) και θεωρω οτι οι γνωσεις και η φιλοξενεια του λαου μας μπορουν να θεσουν την Ελλαδα στο χαρτη του ιατρικου τουρισμου. Χρειαζεται βεβαια η τηρηση με ευλαβεια των guidelines , για να μην αδικουμε πρωτα τους εαυτους μας και ειδικοτερα τους ασθενεις (ελληνες ή ξενους) που σκανε τα χιλιάρικα τους και εναποθετουν τις ελπιδες τους για μια καλυτερη ψυχικη υγεια στο ιατρο&βοηθους του. Θα μιλησω γενικοτερα και οχι για τις φωτο στο τί χρειαζεται και γιατι (!!) η μασκα, το σκουφακι,οι λουπες και επαρκης χειρουργικος φωτισμος. Καταρχην, λουπες και μικροχειρουργικη πανε μαζι ειναι ζευγαρι ερωτευμενων. Χωρις τις λουπες ειναι αδυνατον να διαχειριστεις με λεπτομερια την χειρουργικη περιοχη ιδιως οταν μιλαμε για διαχειριση ιστων μικροτατης ορατοτητας στο γυμνο ματι. Μασκα χρειαζεται για προστασια του ασθενους και των ιατρων-βοηθων πρωτον για αποτροπη μεταδοσης ασθενειων που μεταδιδονται απο λιποσταγονιδια του αερα (απο την αδηλη αναπνοη μας ή φτερνισμα ή βηξιμο), ποσο μαλλον για προστασια του ασθενους μη τυχον και αποικισθει η χειρουργικη περιοχη με μικροβια. Το σκουφακι το φορανε για να μην πεφτουν τριχες, πιτυριδα, ιδρωτας ειτε και νεκρωθεν κυτταρα του δερματος στη χειρουργικη επιφανεια. Τελος, καλος φωτισμος ειναι must ακομα και στην πιο απλη χειρουργικη πραξη για προφανης λογους πληρους ορατοτητας (φωτισμος δωματιου ή/και εξωτερικος φωτισμος απο τον ηλιο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αρκετο).
 

dimitris50423

Well-Known Member
ενταξει ρε cvial σε εμενα φορουσε τι να κανουμε. εγω γραφω το τι ειδα εγω εκει μεσα. επισης βραχιονα με ψυχρο φως δεν ειχε για να σου απαντησω σε ολα. ας αφησουμε και αλλα παιδια που εκαναν εκει να γραψουν για την εμπειρια τους.
το κλιμα στο φορουμ ειναι λιγο εχθρικο για καποιον που σκεφτεται να ξεκινησει την παρουσιαση της μμ για αυτο και καποιοι δεν την ξεκινανε καν.. οι καποιοι κλειδωνουν τα νηματα τους (valandis). o pilotaki εγραψε οτι αγχωνεται και σκεφτεται σοβαρα να μην ξαναγραψει.
αν θελουμε να εχουμε feedback πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο με τυς καινουριους του φορουμ
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ενταξει ρε cvial σε εμενα φορουσε τι να κανουμε. εγω γραφω το τι ειδα εγω εκει μεσα. ας αφησουμε και αλλα παιδια που εκαναν εκει να γραψουν για την εμπειρια τους.
το κλιμα στο φορουμ ειναι λιγο εχθρικο για καποιον που σκεφτεται να ξεκινησει την παρουσιαση της μμ για αυτο και καποιοι δεν την ξεκινανε καν.. οι καποιοι κλειδωνουν τα νηματα τους (valandis). o pilotaki εγραψε οτι αγχωνεται και σκεφτεται σοβαρα να μην ξαναγραψει.
αν θελουμε να εχουμε feedback πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο με τυς καινουριους του φορουμ

Εννοείται ότι ο καθένας πρέπει να γράψει με πλήρη ειλικρίνεια (αν θέλει να βοηθήσει τους άλλους) και αντικειμενικότητα τις απόψεις του. Μην το θέτεις το θέμα πάλι με όρους "χαλαρότητας" και "εχθρικότητας", αποπροσανατολίζεσαι και αποπροοσανατολίζεις τους άλλους από την ουσία. Το αν κλειδώνουν κάποιοι ή όχι τα νηματά τους ή σκέφτονται σοβαρά να ξαναγράψουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να "καταπίνουμε" το οτιδήποτε η να μην λέμε την τεκμηριωμένη αποψή μας. Αν υπάρχει αντίρρηση ευχαρίστως να τεθεί με αποδείξεις και επιχειρήματα, θα γίνει ένας φιλικός διάλογος και θα ωφεληθούν αυτοί που μας διαβάζουν αλλα και οι ίδιοι. Εξάλλου όπως έχεις παρατηρήσει ούτε βρίζω ούτε φτάνω στα άκρα και εννίοτε όταν υπάρχει διάθεση για επικοδομητικό διάλογο παραδέχομαι και αν κάπου έσφαλα (temples Laoiroso λόγω κακής φώτο). Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει φόρουμ καλύτερα να συνεχίσουμε στο facebook...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
για του λογου το αληθες


screen capture

Και μιας και έβαλες την φωτο να την σχολιάσω: το σκουφάκι σε σένα δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αφού θα κανείς μμ, τα "κορίτσια" έπρεπε να το φοράνε.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

andy.k

Active member
Λοιπόν για να κάνω μια διόρθωση, ή κοπέλα που έκανε σε εμένα ειμαι 100% βεβαιος πως δε φορουσε το "κυαλι" που ειχε κατα την εξαγωγη, ομως δεν είμαι 100% βέβαιος πως δεν φορούσε κάτι άλλο...και για να μη βγάλουμε άκυρο το Δημήτρη σε αυτά που λέει...όταν έφτασε η ώρα να βάλει τα τελευταία περισσεύουν ένα 200 μπροστά, κάτι φόραγε σίγουρα...Ζητώ συγνώμη cvial που ίσως ποσταρα ανακριβείς πληροφορίες, αλλά ή αλήθεια είναι πως βλέποντας και το βίντεο που έχεις ποσταρει εσύ,στο τελευταιο σταδιο της τοποθετησης η κοπελα φοραγε κατι αντιστοιχο με αυτο που φοραγε την ώρα που κεντουσε ο
λορενζο. Σορρυ απλά μπερδευτικα γτ 100% δεν φορούσε το κυαλι...Όμως και πάλι δε λέω πως το φόραγε τον άλλο φακό καθ όλη την τοποθέτηση...ίσως να το έβαλε μόνο στο τέλος γτ στην αρχη που ξαπλωσα δε θυμαμαι να φοραγε κατι...στο τελος ζητησα λίγο νερό να πιω και έτσι το
αντελήφθην...Αν το έβαλε με το που ξαπλωσα και το φόραγε συνέχεια, αν το έβαλε μόνο στα τελευταία grafts που ζοριστικε γτ έψαχνε τα κενά καλύτερα(πάλι καλά που δε πετάξανε τα περισσευουμενα να λέω- άλλου ίσως να το κάνανε κιολας), θα σας γελασω...Σορρυ
και πάλι για την ανακριβεια στο
προηγούμενο μύνημα...Ας κρατήσουμε ότι απλά φόραγε κυαλι στην εξαγωγή...
 

andy.k

Active member
Επίσης θα συμφώνησε με το Δημήτρη ότι κάποιες φωτό τραβήχτηκαν υπό χαλαρό καθεστως- αυτή με τον εφημερίδατο...για να νιώθει οικειότητα ο κόσμος κλπ ίσως...θα μπορούσε να πει κανείς "Μα καλά, βάζουν φωτό από την τοποθέτηση και δείχνουν κοπέλες χωρίς μάσκες, χωρίς φακούς, χωρίς καπέλα γάντια καοδε ξέρω κ γω τι άλλο...διαφημίζονται έτσι...ποιοςθα τους επέλεγε?"

Νομίζει κανεις εδώ μέσα ότι κάποιος που δε μπαίνει στο φόρουμ η δεν είναι γιατρός, θα δώσει βαρύτητα σε τέτοια πράγματα??? Με τίποτα όμως...θα πάει καρφωτος, ιδίως αν έχει 5-6 καλά αποτελέσματα...οπότε άποψη μου? ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ...Ας χάσουν και 2-3 πελάτες σα τον cvial ή τον stripar, τόσοι άλλοι υπάρχουν...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μακάρι Andy, γιατι στην δικη σου περιπτωση με πύκνωση οχι απλώς ειναι επιβεβλημένο απαιτείται δια ροπάλου.

´Εχεις δίκιο οτι το γενικό κοινό μπορει και να του αρέσει το όλο setup με ωραίες γυναίκες, κλπ. Εδώ μέσα όμως είμαστε (ευτυχώς ή δυστυχως) ειδικό κοινό οφείλουμε να τα ψάχνουμε και να τα διυλίζουμε...ιδιαιτερα τα σημαντικα


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

LARIOISO

Member
εμενα σκουφακι φορουσε μονο η βοηθος... και η γιατρος που εκανε τη μμ φορουσε κυαλια σε ολη τη διαδηκασια αλλα χωρις σκουφακι , δεν υπηρχε καποιο αλλο φως απο πανω... γαντια φορουσαν και δυο.
 

akisk

New Member
Σε αλλες φαινονται πιο οργανωμενοι ,οπως για παραδειγμα στην φωτο εξωφυλλου στο FB. Τωρα γιατι σε αλλες εμφανιζονται πιο χυμα...αγνωστο.
11236546_981318498607087_7275171830353317896_n.jpg

Προβολή συνημμένου 10278
Σε αυτη την φωτογραφια η κοπελα στα δεξια με το ενα χερι δουλευει καλυτερα?
 

Συνημμένα

  • κουλοχερι.jpg
    κουλοχερι.jpg
    73.4 KB · Προβολές: 114
Μπλουζα