Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

aeratos28

Just aeratos
επίσης θα δείτε στο βίντεο όσοι μπείτε στο youtube ότι οι κοπέλες,τι περίεργο?? δεν φοράνε ούτε μάσκες,ούτε τίποτα όταν βάζουν στα pen τα grafts.!το λέω διότι εδώ που είδαμε φωτό να μην φοράνε έπεσε Κράξιμο τύπου ότι πληρώνει παίρνεις κτλ..!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Aerate δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω κάνεις αυτό ακριβώς που περιγράφεις

σαν κάτι δημοσιογράφους που απομονώνουν μια λέξη και αλλάζουν το συμπέρασμα..

Και μάλιστα βάζεις όλα τα πράγματα στο ίδιο σακί!.

Στο μακρεσκελές μήνυμά μου που έκανες reply , η αναφορά μου εστιάζεται στο ότι :
Θα πρέπει σε όλα τα στάδια μιας μτχ το παραιατρικό προσωπικό και όχι μόνο να φοράει γάντια & να μήν έχουν μανικιούρ...καθώς και ποιοί οι λόγοι που συντρέχουν
άν δέν ακολουθείται ο NO1 κανόνας ιατρική πράξης.
Καθότι η μτχ αποσχολεί τα χέρια και κυρίως τα ακροδάκτυλα ενός γιατρού , νοσηλευτή , placcer , για αυτό και επαναδημοσιέυσα την φωτογραφία του cvial , για να τονίσω πόσο τραγικό είναι να ασκείς πίεση στα ακροδάκτυλα με μανικούρ (όπου θα σκίζεται το γάντι) σε διάφορα στάδια της μτχ και βάση του φωτογραφικού υλικού που ήταν διαθέσιμο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί γενικεύεις τόσο μα τόσο πολύ...

aeratos28

Just aeratos
παιδιά συγγνώμη ζητάω για την έκφραση..δεν είχα σκοπό να θιξω κάποιον..καθαρά χιούμορ είχε ή έκφραση αυτή..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
παιδιά συγγνώμη ζητάω για την έκφραση..δεν είχα σκοπό να θιξω κάποιον..καθαρά χιούμορ είχε ή έκφραση αυτή..

Αεράτε πρέπει να έχεις πρόβλημα στον γραπτό λόγο, γιατί αυτό ήταν "χοντρό" υπονοούμενο, πάντως δεκτή η συγγνώμη σου και δεν το συνεχίζω.

aeratos28

Just aeratos
σόρυ stripar αλλά εγώ δεν απομόνωσαν κάτι..καθαρά για την φωτό Μίλησα και τίποτα άλλο..όσο για το θέμα δημοσιογράφος κτλ είπα στο προηγούμενο μνμ μου πως το εννοουσα

aeratos28

Just aeratos
ο γραπτός λόγος παρεξηγητε το έχουμε πει ρε παιδιά εννοείται..αν πίναμε ποτό και το συζητούσαμε τώρα και στο έλεγα απλά θα γελαγαμε..είμαι σίγουρος.!:)

aeratos28

Just aeratos
γιατί ρε πλάκα θα είχε..!!!χαχαχα κανείς δεν θα κοιταγε στα μάτια κανέναν..όλοι στα μαλλιά για ώρες θα κοιταζομασταν..κανείς δεν θα θυμόταν το πρόσωπο του άλλου μετά..χαχαχαχαχαχα:p:D

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
η αμηχανη στιγμη που γνωρισα το Νικολα Νικ δωσαμε χειραψια και με κοιτουσε στα μαλλια....καθολου διακριτικος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αυτό που έγραψα πιο πάνω για τις κοπέλες στο βιντεακι του lorenzo δεν το σχολείασε κανείς..ότι δεν φοράνε τίποτα άλλο εκτός από γάντια.πως το βλέπετε?

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα ..το έβαλε μετά από παρότρυνση μου ο cvial..από εκεί είναι ή φωτό που είχε ανεβάσει και είπα πως καλύτερα θα ήταν όλο το βιντεο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
επίσης θα δείτε στο βίντεο όσοι μπείτε στο youtube ότι οι κοπέλες,τι περίεργο?? δεν φοράνε ούτε μάσκες,ούτε τίποτα όταν βάζουν στα pen τα grafts.!το λέω διότι εδώ που είδαμε φωτό να μην φοράνε έπεσε Κράξιμο τύπου ότι πληρώνει παίρνεις κτλ..!

Με πρόλαβες αυτό έγραφα, γιατί έγραφα και στον Andy. Φοράνε σκουφάκια (αυτές στο Pen) και όχι μάσκα. Θεωρώ ότι υποχρεωτικά αυτός που είναι πάνω από το κεφάλι σου (γιατί εκεί είναι η ανοιχτή πληγή που κινδυνεύει με μόλυνση) πρέπει να φοράει τα πάντα. Για να είμαι δίκαιος όμως θα γράψω ένα email στον ίδιο και θα κοινοποιήσω αυτούσια την απάντηση για να μας λυθεί και η απορία. Συνήθως μου απαντάει σε 1-2 μέρες.

aeratos28

Just aeratos
ναι ο γιατρός οκ.φοράει τα πάντα.για τις κοπέλες λέω που βάζουν τα grafts..εδώ τις κραζαμε τις κοπέλες που έκαναν το ίδιο στις φωτό..ότι μπορεί να πέσει κάτι πάνω στα grafts κτλ..δεν έχει ουσία να του στείλεις e mail..σίγουρα κάτι θα απαντήσει δικαιολογητικά..όπως και στον βεκρή αν στείλει κάποιος κάπως θα το δικαιολογήσει ότι και καλά ήταν μόνο για την φωτό κτλ..!;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι ο γιατρός οκ.φοράει τα πάντα.για τις κοπέλες λέω που βάζουν τα grafts..εδώ τις κραζαμε τις κοπέλες που έκαναν το ίδιο στις φωτό..ότι μπορεί να πέσει κάτι πάνω στα grafts κτλ..δεν έχει ουσία να του στείλεις e mail..σίγουρα κάτι θα απαντήσει δικαιολογητικά..όπως και στον νεκρή αν στείλει κάποιος κάπως θα το δικαιολογήσει ότι και καλά ήταν μόνο για την φωτό κτλ..!;)

Και εμείς τι είμαστε εδώ, να μασάμε ότι μας λένε? Έχουμε κρίση για να αξιολογήσουμε την απάντηση μια χαρά, το email ήδη έφυγε...

aeratos28

Just aeratos
εγώ αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι υπάρχει παρά πολύ αυστηροτητα σε ότι και αν δούμε εγχώριο ..και το ξευτιλιζουμε αμέσως..ενώ εδώ δεν βλέπω και ιδιαίτερη αντίδραση..βέβαια cvial οφείλω να πω για σένα ότι είσαι πολύ σωστός και κανεις την καλύτερη κριτική με την αντίδραση σου..δεν εμεινες απλα στα λογια και σε Κράξιμο όπως όλοι πολύ απλόχερα κάνουν ειδικά στις ελληνικές εταιρίες,αλλά ζητάς απλά από τον ΙΔΙΟ τον γιατρό εξήγηση..μπράβο είσαι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ..τώρα ότι και αν σου πει ο επιστήμονας εμένα δεν με καλύπτει..διότι ή εικόνα είναι αυτή..δεν λέω ότι δουλεύει έτσι,δεν κραζω,απλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι και χειρουργείο καρδιάς εν τέλη.μπορείς να δουλέψεις λίγο χαλαρότερα από ότι πιστεύουν ορισμενοι

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα