@LostUser, δεν κάνεις απλές σκέψεις απλά θέλεις να καταλήξεις με σκόρπιες σκέψεις εκεί που θες, βάζεις και εσύ πολύ συναίσθημα, όπως και μερικοί άλλοι, και καταλήγεις με λογικά άλματα σε συμπεράσματα χωρίς προφανώς να έχεις διαβάσει τα ουσιώδη από τα 663 post που έχω κάνει μέχρι τώρα. Οπότε να σου τα συνοψίσω:
Δεν μας τα λες καλά συνάδελφε μηχανικέ...Μια χαρά λογικότατα άλματα κάνω και κράτα τα συμπεράσματα σου για σένα,όπως κρατώ και γω τα δικά μου για την σχέση σου με τον Lorenzo.
1. Δεν απορρίπτονται οι μμ στην Ελλάδα, το αντίθετο μάλιστα, είναι μια επιλογή για όσους δεν έχουν άλλες δυνατότητες. Εμείς που γράφουμε μόνο στον τομέα των μμ (όπως εγώ) έχουμε καθήκον να επισημάνουμε ποιες είναι οι δυνατότητές των Ελληνικών κλινικών με επιχειρήματα. Ουδέποτε είπα μην πάτε στον Β. ή στην D*I, απλά είπα πριν να πάτε να ξέρετε τι να περιμένετε, να ενημερωθείτε και αν πάτε συνειδητοποιημένα (όπως ας πούμε ο Piros) έχετε κάνει μια τίμια επιλογή (με βάση τα οικονομικά σας), αφού έχετε σταθμίσει όλες τις παραμέτρους εκ των προτέρω.
Για τον έναν λες ότι χαλβαδιάζει μόνο με γκομενάκια και είναι ασόβαρος και για τον άλλον προσάπτεις τα χίλια μύρια, άρα τι ακριβώς κάνεις? Βάζεις σε black list τις ελληνικές κλινικές. Συγκρίνεις τα στανταρ του γιατρού σου και τα δικα σου με όλες τις άλλες κλινικές βγάζοντας τες σκάρτες,γιατί δεν έπιασαν ΚΑΠΟΙΑ standards που ΔΕΝ τα εχουν ολοι και στην τελική ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα έχουν όλοι. (βλέπε ανάλυση παρακάτω)
Τέλος τι σχέση έχουν τα δίδακτρα με το Harvard και το John Hopkins ή το Yale ή το ΜΙΤ και τις τιμές του Lorenzo? Και τι σχέση έχει το κατά κεφαλή Ισπανίας - Ελλάδας? Έχεις χάσει την ουσία και η ουσία είναι απλή: Νόμος προσφοράς και ζήτησης. Ψάξτο και θα το καταλάβεις.
Μάλλον δεν είσαι τόσο ψαγμένος εσύ φίλτατε

Ενημερώσου λοιπόν για τις τιμές των δικηγόρων απόφοιτων του Harvard και αποφοίτων του κάθε τριτοκλασσάτου πανεπιστημίου.Όταν πέσεις από τα σύννεφα θα μαστε εδώ να σε πιάσουμε.
2 καλοι δικηγόροι,ένας από Harvard και ένας από τριτοκλασσάτο πανεπιστήμιο μπορούν να κερδίσουν την ίδια υπόθεση...Βεβαίως.Απλά ο ένας πλήρωσε μισό μύριο+ για να σπουδάσει κ ο άλλος κάτι χιλιάρικα.Η αμοιβή τους θα ναι ανάλογη.
Και αν και πάλι δεν με πιάνεις,θα στο φέρω ακόμη πιο στα μέτρα σου. Ένα τοπογραφικό ή πχ μια στατική μελέτη για ένα σπίτι,όπως σαφώς γνωρίζεις, έχει ένα πάνω-κάτω συγκεκριμένο εύρος αμοιβής στην Ελλάδα.
Ε λοιπόν το ποσό αυτό διαφέρει δραματικά από χώρα σε χώρα.Ίδια δουλειά δεν γίνεται...?
Όσο για τον νόμο περί προσφοράς και ζήτησης δεν θέλω να σε ειρωνευτώ γιατί κρατάς πάντοτε κόσμιο ύφος και το σέβομαι. Μάθε και συ λοιπόν ότι το επιχείρημα σου αυτό είναι πέρα για πέρα άκυρο. Πλαστικοί χειρουργοί υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο και καλοί.Δηλαδή επειδή δεν αναφέρθηκε πχ το όνομα κάποιου Γάλλου ή Γερμανού,οι Γάλλοι και οι Γερμανοί μένουν με μέτρια αποτελέσματα ε? Μάλλον όχι.Μια χαρά πλεονάζουσα προσφορά υπάρχει,απλά δεν την γνωρίζετε κύριοι.
4. Φυσικά και μπορεί να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με φθηνότερο γιατρό. Συμβαίνει συχνά. Με μια προϋπόθεση: ότι θα δουλέψουν με τις ίδιες παραμέτρους (π.χ πυκνότητες). Αν νομίζεις ότι τα 35g είναι ίδια με τα 55g δεν μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, και αν το νομίζεις (ή στο έχουν "πουλήσει" έτσι) είναι αφέλεια.
Εγώ δέχομαι πως δεν έχω ψαχτεί με τις ΜΜ,και ας υποθέσουμε πως δεν ξέρω τι κάνει έναν χειρουργό καλύτερο από έναν άλλο.Οκ μέχρι εδώ?
Ξαναγυρνάω στο αρχικό μου επιχείρημα.ΔΕΝ είναι καρδιά! ΔΕΝ είναι σπονδυλική στήλη,ΔΕΝ είναι ανεύρυσμα for fucking shake! Που είτε το πέτυχε είτε καταστράφηκες!! Είναι ένα αποτέλεσμα Υ-Π-Ο-Κ-Ε-Ι-Μ-Ε-Ν-Ι-Κ-O! Τζάμπα κάθεστε και αναλώνεστε σε μετρήσεις επί των μετρήσεων και ατέρμονες αναλύσεις κ συζητήσεις! Για μένα όποιος πλήρωσε κάποια grafts,του έβαλαν όλα όσα συμφωνήθηκαν και όχι λιγότερα σαφώς,και είναι ευχαριστημένος αισθητικά=ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΜ. Τέλος,δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
Κάτι τελευταίο και από μένα,CVIAL δεν πάει μόνο σε σένα.Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το χαμόγελο μου γιατί με πρόλαβαν και το έγραψαν πριν. Ας βάλουμε ένα τέλος πια στην τρομολαγνία για τα μικρόβια και τις μολύνσεις.Όποιος πια είναι τόσο φοβισμένος, εάν δεν θέλει να ρισκάρει,5 μέρες augmentin παιδιά και καθαρίσατε.1-2 πριν την εγχείρηση και 2-3 μετά

Και το κεφάλι σας ήσυχο!!
Φοράνε σκουφάκια (αυτές στο Pen) και όχι μάσκα. Θεωρώ ότι υποχρεωτικά αυτός που είναι πάνω από το κεφάλι σου (γιατί εκεί είναι η ανοιχτή πληγή που κινδυνεύει με μόλυνση) πρέπει να φοράει τα πάντα. Για να είμαι δίκαιος όμως θα γράψω ένα email στον ίδιο και θα κοινοποιήσω αυτούσια την απάντηση για να μας λυθεί και η απορία. Συνήθως μου απαντάει σε 1-2 μέρες.
Συγγνώμη αλλά έχω μάθει να αμφισβητώ (δικαίως όπως έχει κατά 99% αποδειχθεί) τους γιατρούς και τις απόψεις τους. Όσο πιο πολύ ασχολούμαι με την βιοιατρική τεχνολογία η άποψη μου αυτή ενισχύεται.Δεν μου λέει και πολλά η γνώμη του κάθε γιατρού πάνω στο θέμα
Θα θελα πραγματικά να σας δω στην υπόλοιπη ζωή σας.Τηρουμένων των αναλογιών σας,κάθε επίσκεψη στον οδοντίατρο θα πρέπει να την σχεδιάζετε μήνες,και θα έπρεπε να είχατε τρελαθεί από την αγωνία για ενδεχόμενη μόλυνση(ναι είναι πολύ πιθανότερη από την ΜΜ).
Καλά δεν συζητώ για κανονική εγχείρηση

Σχεδιασμός 20-25 χρόνια πριν και σε περιβάλλον πλήρως αποστειρωμένο όπως εκεί που φτιάχνουν τα waffers για τους επεξεργαστές

Ηρεμία ρε παιδιά...
PS.Bonus pic για τα παλικάρια που ανησυχούν