Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σου έχω τη λύση...κ το κεφαλακι σου εξασφαλισμένο..Για το πρήξιμο του κκάτω βεβαίως δεν έχω λύση...Δεν άκουσα κανέναν να λέει "σιδεροκέφαλος", σε εμπόλεμη ζώνη τοποθετήθηκα![]()
Kαλη σταδιοδρομια cvial!!!!!Καλή αρχή και καλό κουράγιο στον νέο Mod, @CVIAL![]()
Oχι και υποδεκανεας ρε τζονυ....τι το θες το τσατσοσημο;Για μας κανα παρασημο εστω και υποδεκανεας ρε παιδια δε παιζει?
Τζαμπα γραφουμε 5 χρονια νομιζω ουστττττ!!!
Καλή αρχή σου εύχομαι CVIAL ...Δεν άκουσα κανέναν να λέει "σιδεροκέφαλος", σε εμπόλεμη ζώνη τοποθετήθηκα![]()
Να διευκρινήσω ότι σε συννενόηση με τον admin θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τον τομέα των ΜΜ.
ειναι η απαντηση μου στον τιτλο κ την εισαγωγη του νηματοςkwstaki που κολαει αυτό με το νήμα?? το διαβάσες καθόλου ή έτσι λες και εσύ τα δικά σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν ο γιατροσ δεν ειναι μαστορας τι να τoν κανω το ωραιο κ προσεγμενο περιβαλλον με τον καταλληλο εξοπλισμο?
χαχα..το μαστορας μεταφορικα το πα τζον..παρεπιμπτοντως παρεμφερη ειδικοτητα με τον πατερα σ εχω..χαχαο μπαμπας μου παντως ειναι απο τους καλυτερους μαστορες...ηταν εργοδηγος μηχανολογος.
Ειναι απλο..καθε κλινικη πρεπει να τηρει τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα υγιεινής, διαθέτοντας αυτόνομη αίθουσα αποστείρωσης και εσωτερικό κύκλο απολύμανσης των εργαλείων και των μηχανημάτων της...