Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν ξέρω τι λέει ο Βεκρής, πάντως νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να γνωρίζεις ότι όπου κάτι ματώνει, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και φλεγμονής (η μόλυνση δε, αφορά και τον ίδιο τον γιατρό αν ο ασθενής είναι ήδη μολυσμένος από κάτι το οποίο μεταδίδεται με το αίμα που μπορεί κάλλιστα να μεταφερθεί στο στόμα, αν δεν φοράς μάσκα, ή από τα μάτια, αν δεν φοράς προστατευτικά γυαλιά, μεγεθυντικά ή μη). Και για όσους έχουν κάνει μμ (ασχέτως FUE ή FUT) ξέρουν ότι η διαδικασία ενέχει αίμα. Και πως του ήρθε να πει ότι στην FUE δεν κόβεται δέρμα!!!! και βέβαια κόβεται (δέρμα και όχι μόνο επιδερμίδα) και μάλιστα, όπως μου είχε πει ο Αναστασάκης σε επίσκεψη που είχα κάνει στο ιατρείο του, αν αθροίσει κάποιος τις τομές (κοπή δέρματος) της FUE και τις συγκρίνει με αυτές του στριπ θα δει ότι το εμβαδόν της τομής (αθροιστικά) είναι μεγαλύτερο στην FUE από ότι στην στριπ. Το καλό με την FUE είναι ότι οι τομές είναι διεσπαρμένες και άρα δεν αφήνουν ορατό σημάδι και επειδή επίσης είναι μικρές δεν πειράζουν τα νεύρα της περιοχής του κεφαλιού.
Ισχυουν τα ιδια. Δεν εχω κατι να προσθεσω σε κατι πασιφανες ... @CVIAL ωραιο το αρθρο το εκανα save να το εχω!!2 πρωτοκολλα υπαρχουν (για σηπτικο και ασηπτο χειρουργειο).... οποιαδηποτε παρεκλιση θεωρειται εκπτωση επί της διαδικασιας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά, έβαλα ίσως ένα από τα πιό δόκιμα άρθρα για το θέμα της υγιεινής που συζητάμε και δεν σχολιάζει κάνεις?
Να αρχίσω εγώ. Που είσαι Stripar?
Προβολή συνημμένου 10358
Προβολή συνημμένου 10359
Να συνοψίσω: Τεχνητά νύχια επιβαρύνουν τις πιθανότητες μόλυνσεις όπως και το ξύρισμα. Προφανώς ξύρισμα και λούσιμο μετά με τεχνητά νύχια δεν ενδεικνυται. Το ενδεδειγμένο είναι μηχανή αμέσως πρίν την επέμβαση.
παραιτουμαι,με περασε στην στροφη επανωΚαλη αρχη!!! Καλα ξεπερασε τα like και τον kapa τον εφαγε λαχανο.
Kapa παραιτησουκαι μενα με φαγε την θεση γαμοτο στα Like
![]()