Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
απο αυτα ομως ολα που γραφει ο cvial και τα δει ο γιατρος που πιστευω στανταρ θα τα δει η τα βλεπει θα βλελτιωση πολλα πραγματα πιστευω εαν θελει να φτιαξει ενα καλο ονομα στην ελληνικη αγορα.
Αμα εχει μερακι ο γιατρος και ειναι λιγο εξυπνος απο δω και περα μπορει να πετυχει πολλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

συνφωνω με τον dance.και εγω ξεφευγω πολλες φορες και φενομαι σαν οπαδος πραμα λαθος γιατι κανουμε τις κλινικες μαγκες τζαμπα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν κολλάω στην διαδικασία, αλλά στο αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι results oriented σίγουρα, αυτο ειναι που μετράει.

Εγώ δεν κάνω καμμία έκπτωση. Πρέπει να πεισθώ και για την διαδικασία και θέλω και να δω και πάρα πολλά αποτελέσματα. Η πείρα μου λέει ότι όταν η διαδικασία δεν είναι σωστή οι πιθανότητες να αυξηθεί το failure rate είναι σχεδόν βεβαιότητα και προσωπικά δεν θέλω να ενταχθώ σε αυτή την κατηγορία (σε θέματα υγείας). Το έχω ξαναπεί: ακόμα και 10 τρομερά αποτελέσματα να δώ αν τα πρωτόκολλα δεν εφαρμόζονται δεν πάω γιατί σε μερικούς θα κάτσει η στραβή, και τότε "αντέ γειά"

dimitris50423

Well-Known Member
H μονη διαφημιση που μπορει να προκυψει μεσα απο την παρουσιαση της μμ μου ειναι μονο μεσω των φωτογραφιων και του αποτελεσματος που πηρα. και εμενα με ειδαν ατομα απο το φορουμ και θα με δουν και αλλα για να εκφρασουν τη γνωμη τους για το αποτελεσμα μου πως ειναι απο κοντα. μπηκα στο φορουμ απο τη 10η μερα της μμ μου χωρις να εχω ιδεα για το αν θα φυτρωσει εστω και μια τριχα στο κεφαλι μου..
θα μπορουσα να ειχα θαψει την κλινικη του βεκρη αν δεν ειχα παει καλα και να μην πατουσε κανεις. οτι φωτογραφια μου ζητηθηκε παντα την εβαζα..
θα μπορουσα να εχω ξενερωσει πολλες φορες που παρολο εβαζα πεντακαθαρες φωτο υπηρχαν αμφιβολιες και μη ικανοποιηση απο καποιους..
οπως και να εχει θα εχουμε ολοι καλυτερη εικονα μολις περασουν μερικοι μηνες και δουμε το αποτελεσμα των αλλων παιδιων

John_HDC

Βρηκα το Fb του βεκρη εχει παει και μαλαισια καλα λεω εγω για ταιλανδη ειμαστε μαζι...στο επομενο trip μου θα τον κανω προταση να παμε μαζι.πιστευω να κερασει και τιποτα.
ζωαρα κανει ολο ταξιδακια ειναι...ζηλευω θα ανοιξω κλινικη με υπευθηνο cvial,stripar και βοηθο μοσχευματων poseidona.φωτογραφο aeratos και οι υπολοιποι βοηθοι ταιλανδεζες πιτα το καταστημα
Η HDC εχει φιλιπινεζες και ο John_John dermathai clinic θα εχει ταιλανδεζες.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όμως εγω ακόμη δεν έχω πειστεί για την Ελλάδα

Ούτε εγώ σε καμμία περίπτωση (αν και θα το ήθελα πάρα πολύ, δεν έχω καμμία ξενομανία μου αρέσει απλώς η αριστεία και δεν καταλαβαίνω γιατί να υστερούμε?). Τα έχω γράψει, τα έχω πει, τα έχω αναλύσει. Όταν κάποια στιγμή "καταλαγιάσουν" τα πάθη και γίνει μια συζήτηση και ανάλυση χωρίς συναισθηματισμούς, όλοι θα καταλάβουμε πολλά.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H μονη διαφημιση που μπορει να προκυψει μεσα απο την παρουσιαση της μμ μου ειναι μονο μεσω των φωτογραφιων και του αποτελεσματος που πηρα. και εμενα με ειδαν ατομα απο το φορουμ και θα με δουν και αλλα για να εκφρασουν τη γνωμη τους για το αποτελεσμα μου πως ειναι απο κοντα. μπηκα στο φορουμ απο τη 10η μερα της μμ μου χωρις να εχω ιδεα για το αν θα φυτρωσει εστω και μια τριχα στο κεφαλι μου..
θα μπορουσα να ειχα θαψει την κλινικη του βεκρη αν δεν ειχα παει καλα και να μην πατουσε κανεις. οτι φωτογραφια μου ζητηθηκε παντα την εβαζα..
θα μπορουσα να εχω ξενερωσει πολλες φορες που παρολο εβαζα πεντακαθαρες φωτο υπηρχαν αμφιβολιες και μη ικανοποιηση απο καποιους..
οπως και να εχει θα εχουμε ολοι καλυτερη εικονα μολις περασουν μερικοι μηνες και δουμε το αποτελεσμα των αλλων παιδιων

Δημήτρη, επειδή έχουμε αρχίσει και κάνουμε μια καλή συζήτηση εδώ και δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα, θα σε παρακαλούσα όποτε έχεις καιρό να βάλεις τις φώτο που σου ζήτησε ο Tasmania. Πραγματικά θα υποστήριζα το αποτελεσμά σου στο σύνολο του (όχι την φύτρωση που έχω πει πολλάκις ότι φαίνεται ότι είναι πολύ καλή) αν τα φερνε η τύχη και τα είχες σχετικά κοντα (3-4cm) και όλα πίσω ή σε έβλεπα από κοντά. Μην το παίρνεις προσωπικά, αυτή είναι η αποψή μου, την έχω τεκμηριώσει με επιχειρήματα και δέχομαι και αντεπιχειρήματα με ουσία και προπαντώς με νηφάλιο και ήρεμο τρόπο.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Dance όντως ο δικαιολογημένος ενθουσιασμός σου σε είχε κανει να φαίνεσαι οχι απλα υπέρμαχος αλλα πλασιέ του γιατρού, στην πορεία το δθορθωσεςς και κράταγες περισσοτερο τα προσχήματα και τις αποστασεις , τωρα βέβαια εχει επέλθει η ισορροπια.Το ίδιο συμβαίνει κ με τον δημητρη,δείχνει σαν προστάτης τπυ βεκρη και σε καποιες αναρτήσεις ειναι σαν να σφάζεται για πάρτυ του..διακριτικά παντα..αλλα τον καταλαβαίνω ειναι ο ενθουσοασμος , αργότερα θα ισορροπησει κ ο Μήτσος..

John_HDC

οποισδηποτε μπορει να ειναι πλασιε αλλα να κανει τιμια την δουλεια του δεν μας πηραζει.
Αλλα συνηθως οι πλασιε εχουν το λεγην το μπλα μπλα του απατεωνακου γιαυτο ειμαστε καχυποπτοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οποισδηποτε μπορει να ειναι πλασιε αλλα να κανει τιμια την δουλεια του δεν μας πηραζει.
Αλλα συνηθως οι πλασιε εχουν το λεγην το μπλα μπλα του απατεωνακου γιαυτο ειμαστε καχυποπτοι.

Όταν δηλώνει ότι είναι πλασιέ και εκπροσωπεί τον γιατρό κανένα πρόβλημα, μπορώ να πω ότι προσφέρει και έργο γιατί μεταφέρει και τις απαιτήσεις των πελατών στην κλινική, άρα υπάρχει κατευθείαν επικοινωνία και πιθανότητα για customer service.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δημήτρη, επειδή έχουμε αρχίσει και κάνουμε μια καλή συζήτηση εδώ και δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα, εγώ θα σε παρακαλούσα όποτε έχεις καιρό να βάλεις τις φώτο που σου ζήτησε ο Tasmania

οι φωτογραφιες ειναι ηδη ετοιμες και θα τις ανεβασω.. εγω ειμαι ενθουσιασμενος απο το αποτελεσμα μου γιατι αλλαξε ολοκληρωτικα η εικονα μου. πανω σε αυτα που ειδα γραμμενα εγραψα και το τι ειδα εγω. υπαρχουν και αλλοι που πηγαν στην κλινικη μελλοντικα θα εχουμε μια καλυτερη εικονα για το τι αποτελεσματα μπορει να δωσει η κλινικη..
απο εμενα καλη συνεχεια στη συζητηση cvial θα γραφω πλεον πιο αραια γιατι δεν γουσταρω να με πει κανεις προμοτορα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εγω ειμαι ενθουσιασμενος απο το αποτελεσμα μου γιατι αλλαξε ολοκληρωτικα η εικονα μου

Είναι προσωπική σου επιτυχία και μακάρι όλοι μας να αισθανθούμε έτσι, είτε πάμε στον Lorenzo είτε στην ΒΚ. Αυτή είναι η ουσία για τον εαυτό μας αλλά ένα μικρό μέρος της ουσίας για το φόρουμ. Εδώ κάθε περίπτωση κρίνεται (ή έπρεπε να κρίνεται) σαν ένα πολύ μικρό δείγμα, ένα λιθαράκι για να αξιολογήσουε μια κλινική και πρέπει πάντα να κοιτάμε και τις λεπτομέρειες γιατί ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

θα γραφω πλεον πιο αραια γιατι δεν γουσταρω να με πει κανεις προμοτορα.

Δεν χρειάζεται να γράφεις αραιά για να μην σε πουν προμοτορα, απλά αλλαγή τρόπου γραφής χρειάζεται γράφοντας τα συν και πλην αλά Andy. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα τόνιζα (γιατί έχει αξία να το κάνεις εσύ) και στα νέα μελή ή στα παιδία που πάνε για μμ στον Β. γιατί, πέραν της φύτρωσης ίσως, δεν πρέπει να περιμένουν (οι πιο πολλοί) ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σαν το δικό σου. Με επιχειρήματα. Θα τους κάνεις πολύ καλό.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη να συνεχίζεις να γραφείς και ακόμα πιο πολλά, ουδείς σε είπε προμοτορα η κατι άλλο....εσένα ο β. σου έφτιαξε την εικόνα και σε συνδυασμό με καποιες αλλες παραμέτρους είχες ενα αξιοπρεστατο αποτελέσματα και αυτομάτως τον βλέπεις 'ντοκτορά' μεγαλο, αυτο θα το παθαίναμε όλοι μας στη θέση σου δεν ειναι κακό, ακόμα και πλασιέ να εισαι παλι κακό δεν ειναι αντιθέτως αν υπαρχουν εδω μέσα τεκμηριωμένες απόψεις πλασιέ τοτε θα ακούγονται οι φωνές μας στις κλινικές με καλύτερα αποτελέσματα για ολους μας...αυτή τη στιγμη θεωρώ πως ο β. Ειναι δε θέση να δώσει καλύτερα αποτελεσματα στην Ελλάδα γιαυτό τον συζητάμε και τον αναλύουμε και αν λαβει υπόψην κάποια πράματα τοτε θα κανει άλματα μεγαλα και θα εχουμε καλα αποτελεσματα με οικονομικες τιμες σε συγκριση με το εξωτερικο, αλλα πολύ φοβαμαι πως με τα σταριλικια θα πάρουν τα μυαλά του αέρα και θα βολευευτει στην μετριοτητα , εύχομαι να διαψευστω οικτρα

andy.k

Active member
Θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τις συγκρίσεις που γινονται μεταξυ αποτελεσματων διαφορων μέλων...πρώτα πρώτα πιστεύω πως οι συγκρίσεις είναι λάθος να γινονται...οι αξιολογήσεις είναι σωστές...οι συγκρίσεις
εμπεριέχουν πολλες
παραμέτρους επειδή
αναφέρονται σε διαφορετικά
άτομα...αν ήταν σύγκριση
μεταξύ κλωνων θα έλεγα ΝΑΙ
αλλά δεν είναι, οπότε τσαμπα
χαλαμε τις καρδιές μας και δεδομένου και του εκνευρισμού που προκαλείται πολλές φορές δε φέρνουν κανένα ουσιώδες συμπαρασμα. Επίσης
σχολιάζοντας μια άτυπη και
ανούσια κατ εμέ σύγκριση που
αιωρείται μεταξύ
Δημητρη κ cvial έχω να πω το εξής: παρόλο που καλύφθηκε ή ίδια περίπου έκταση, με τα ίδια περίπου grafts( και σχεδόν αν όχι ακριβώς ισες τρίχες), παρόλο που μιλάμε για παρόμοιο τυπο μαλλίου και αντίστοιχα άδειες περιοχές πριν τη μμ, υπάρχει ο παράγοντας ηλικία, ο παράγοντας διάμετρος ο παράγοντας οργανισμός κ εγώ δε ξέρω πόσοι άλλοι, που ίσως δε γνωρίζουμε καν...το γκολ είναι να βλέπουμε καθαρά τι κέρδισε ο καθένας χωριστά με τη μμ του και ποσό καλυτερος έγινε και όχι σε σύγκριση με κάποιον άλλο που είναι λίγο ή τελείως διαφορετική περίπτωση..
Συμφωνώ πως οι φωτό πρέπει να είναι με κοντό μαλλί και φωτεινές...Εγώ προσωπικά, εχω σκοπό να τα παίρνω κοντά, 3mm , μέχρι και τον 5ο μήνα για να δω τι πραγματικά φύτρωσε και ποσό βελτιώθηκε η κατάσταση...χωρίς να καλυπτω τα μπρος με τα πίσω κ εναλαξ...και χωρίς illusion...και μετά θα τα αφήσω να δω αν και κατά
ποσό στο 10μηνο ,θα
αλλάξει η οποία εικόνα θα
έχω στο 5-6μηνο ως γλομπος...βέβαια αυτή είναι δική μου πρόθεση και δε προκαλώ κανέναν άλλο να το κάνει, όπως πιστεύω δε θα πρεπει, άμεσα ή έμμεσα να προκαλεί κάποιος κάποιον άλλο να κόψει κοντά τα μαλλιά προκειμένου να συγκριθεί καλύτερα και επί ίσοις οροις...πιστεύω πως θα πρέπει να απλα να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα, αναφέροντας με βάση τις φωτό που ποσταρει ο καθενας, τους ενδοιασμούς μας... Θα αναφέρω το παράδειγμα του robot που είδα τη μμ του πρόσφατα κατόπιν προτροπής...ΝΑΙ πόλη καλή πυκνότητα, ΠΟΛΥ καλό αποτελεσμα, οι φωτό φωτεινές, ΑΛΛΑ το μαλλί ΜΑΛΛΟΥΡΑ 10ποντοι να το καμαρώνει το παιδι...Δεν διάβασα όμως κανένα σχόλιο του τύπου κοψε τα πιο κοντά να δούμε ποσό πυκνά μπήκαν
τα grafts! Και πολύ σωστά γτ
δε θα γίνουμε εδώ
μπαρμπέρηδες του καθενός!
Απλά αναφέρω το παράδειγμα
για να δικαιολογησω το
υπερασπιστικο ύφος του
Δήμητρη. Δε νομίζω ότι
υπέρασπιζεται τον
Β...υπερασπιζεται την
ειλικρινεια του στην
παρουσιαση του
αποτελεσματος του η οποια
εχει εμμεσως και ισως
ακουσια αμφισβητηθει σε
καποιες περιπτωσεις...Εγώ επειδή τον έχω συναντήσει από κοντά, θεωρώ ότι πέραν του αποτελέσματος( για το οποίο έχω εκφέρει θετικοτατη άποψη αλλά δεν ειμαι ειδήμων), είναι ειλικρινέστατος και επ ουδενί δε προσπαθεί να κατευθύνει άτομα προς κάποια κατεύθυνση...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μια άτυπη και
ανούσια κατ εμέ σύγκριση που
αιωρείται μεταξύ
Δημητρη κ cvial έχω να πω το εξής: παρόλο που καλύφθηκε ή ίδια περίπου έκταση, με τα ίδια περίπου grafts( και σχεδόν αν όχι ακριβώς ισες τρίχες)

Παρόλο που προσπάθησα πολλές φορές να την αποφύγω (την σύγκριση) λέγοντας ότι είναι λάθος γιατί περισσότερο αποπροσανατολίζει παρά προσφερει, δυστυχώς από μεριδα του φόρουμ υπήρξε επιμονή ίσως λόγω της φώτο με την δότρια που έβαλα (για την οποία όμως δεν είχα τέτοια πρόθεση, θα μπορούσα να βάλω κάποια άλλη απλά την δικιά μου μπορούσα να την φωτογραφίσω όπως θα μου ζητιόταν και επειδή μας είχαν πάρει περίπου τον ίδιο αριθμό graft με τα ίδια χαρακτηριστικά).

Στην λήπτρια Andy κάνεις λάθος. Η δικιά μου περιοχή είναι πολύ μικρότερη από αυτή του Δημήτρη, εγώ είμαι γύρω στα 50-55cm2, o Δημήτρης είναι αρκετά παραπάνω όπως έχω αναλύσει και αυτό κάνει την περιπτωσή του είναι ακόμα πιο παράδοξη.

Θα τα πω δωρικά και χωρίς περιστροφές. Ο Δημήτρης ήταν το πρώτο παράδειγμα του Β., ο οποίος είναι φθηνός και άρα είναι επιλογή για πολύ κόσμο. Λόγω του πως "φαίνεται" (ο Δημήτρης), και όχι επειδή έχει καλή φύτρωση, έχει πάει στον Β. η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ή μη που επισκέφθηκαν το φόρουμ (και περισσότερο οι έχοντες λίγες γνώσεις από μμ) και είδαν το παραδειγμά του . Ως εκ τούτου έχει τεράστια σημασία η ανάλυση του αποτελέσματός του και νομίζω αυτό είναι εύκολα αντιληπτό. Άρα καλά κάνουμε και ασχολούμαστε με τις παραμέτρους της μμ του (όχι με τον ίδιο προσωπικά) περισσότερο από όλους τους άλλους.

Πυκνότητα 30-35graft/cm2 ακόμα και με 100% φύτρωση δεν δίνει το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φώτο. Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει). Κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα κόψει αλλά αφού δεν το κανει και συνεχίζει και ποστάρει, αναγκαστικά και εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε τα αυτονόητα για να μην παρασύρονται αυτοί που τον βλέπουν. Άλλη πρόθεση, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω.

Και κάτι τελευταίο: Δεν με απασχολεί αν κάποιο λάθος γίνεται σκόπιμα ή όχι (εγώ λέω ότι δεν γίνεται σκόπιμα), με απασχολεί ότι είναι λάθος.

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
CVIνηματαst: 159269 είπε:
Παρόλο που προσπάθησα πολλές φορές να την αποφύγω (την σύγκριση) λέγοντας ότι είναι μαλλιλ γιατί περισσότερο αποπροσανατολίζει παρά προσφερει, δυστυχώς αγινειριδα του φόρουμ υπήρξε επιμονή ίσως λόγω της φώτο με τημονοτρια που έβαλα (για την οποία όμως δεν είχα τέτοια πρόθεση, θα μπορούσα να βάλω κάποια άλλη απλά την δικιά μου μπορούσα να την φωτογραφίσω όπως θα μου ζητιόταν και επειδή μας είχαν πάρει περίπου τον ίδιο αριθμό graft με τα ίδια χαρακτηριστικά).

Στην λήπτρια Andy κάνεις λάθος. Η δικιά μου περιοχή είναι πολύ μικρότερη από αυτή του Δημήτρη, εγώ είμαι γύρω στα 50-55cm2, o Δημήτρης είναι αρκετά παραπάνω όπως έχω αναλύσει και αυτό κάνει την περιπτωσή του είναι ακόμα πιο παράδοξη.

Θα τα πω δωρικά και χωρίς περιστροφές. Ο Δημήτρης ήταν το πρώτο παράδειγμα του Β., ο οποίος είναι φθηνός και άρα είναι επιλογή για πολύ κόσμο. Λόγω του πως "φαίνεται" (ο Δημήτρης), και όχι επειδή έχει καλή φύτρωση, έχει πάει στον Β. η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ή μη που επισκέφθηκαν το φόρουμ (και περισσότερο οι έχοντες λίγες γνώσεις από μμ) και είδαν το παραδειγμά του . Ως εκ τούτου έχει τεράστια σημασία η ανάλυση του αποτελέσματός του και νομίζω αυτό είναι εύκολα αντιληπτό. Άρα καλά κάνουμε και ασχολούμαστε με τις παραμέτρους της μμ του (όχι με τον ίδιο προσωπικά) περισσότερο από όλους τους άλλους.

Πυκνότητα 30-35graft/cm2 ακόμα και με 100% φύτρωση δεν δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φώτο. Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης (και δικαιωμά του να το κάνει). Κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα κόψει αλλά αφού δεν το κανει και συνεχίζει και ποστάρει, αναγκαστικά και εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε τα αυτονόητα για να μην παρασύρονται αυτοί που τον βλέπουν. Άλλη πρόθεση, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω.

Και κάτι τελευταίο: Δεν με απασχολεί αν κάποιο λάθος γίνεται σκόπιμα ή όχι (εγώ λέω ότι δεν γίνεται σκόπιμα), με απασχολεί ότι είναι λάθος.
Επ ουδενί δεν υπονοησα ούτε
στο ελάχιστο κάποια πρόθεση
εκ μέρους σου cvial...δεκτά
όσα ειπες. Συμφωνώ απόλυτα.
Απλά αναφέρω για ποιους
λόγους θα μπορούσε ο
Δημήτρης να εκλάβει ως
επίθεση τον ενδελεχή
σχολιασμό που γίνεται στη μμ
του...επιπλέον το ότι ο Δημήτρης παρουσιάζει το αποτέλεσμα του με αυτό το styling δεν είναι απαραίτητα λάθος...δλδ δε σημαίνει ότι με αυτό το styling απαραιτητα ΔΕ θα γίνει κάποιος έτσι αν βάλει αντίστοιχα grafts σε
αντίστοιχη επιφάνεια...
Μπορεί κ να γινει
μπορεί και να μη γίνει...ότι με 3 πόντους μαλλί δε θα έχει αυτή την κάλυψη ΝΑΙ είναι βέβαιο...αλλά επαναλαμβάνω, σε αντίστοιχα νηματα, με αντίστοιχα αποτελέσματα σε άλλους γιατρούς ουδέποτε σχολιάστηκε/υπονοηθηκε οτι το ατίθασο styling- μακρύ μαλλι κρύβει κατι. Απλά σχολιάστηκε ποσό εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα...ωστόσο δε διαφωνω μαζί σου ότι πρέπει να ξετιναχθεί ο Β, να αναλυθούν όλες οι παράμετροι...επιπλέον να πω ότι το αποτέλεσμα του Δημητρη, ακόμα και στο 3-4ο μήνα, με 3-4 πόντους μαλλί, για τετοια πυκνότητα 30-35(που σίγουρα δε την είχε πιάσει από τότε) είναι πολύ καλό...απο όσο δείχνουν οι φωτό που έχει βάλει από το διάστημα εκεινο...καμια σχέση με τώρα αλλά και πιο κοντό μαλλί είχε τότε κ δεν είχε ολοκληρωθεί ή φυτρωση του 100%...

aeratos28

Just aeratos
Βρηκα το Fb του βεκρη εχει παει και μαλαισια καλα λεω εγω για ταιλανδη ειμαστε μαζι...στο επομενο trip μου θα τον κανω προταση να παμε μαζι.πιστευω να κερασει και τιποτα.
ζωαρα κανει ολο ταξιδακια ειναι...ζηλευω θα ανοιξω κλινικη με υπευθηνο cvial,stripar και βοηθο μοσχευματων poseidona.φωτογραφο aeratos και οι υπολοιποι βοηθοι ταιλανδεζες πιτα το καταστημα
Η HDC εχει φιλιπινεζες και ο John_John dermathai clinic θα εχει ταιλανδεζες.

χαχαχαχαχαχα είσαι ωραίος!!! έλιωσα.! john να ξέρεις δεν εγγυομαι καλές φωτό με τόσα ταϊλανδέζικα πιπινακια μαζί..από το πολύ καβαλημα θα τρέμουν χέρια πόδια,κουνημενες θα βγαίνουν οι φωτό..!! χαχαχα:p:D

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επ ουδενί δεν υπονοησα ούτε
στο ελάχιστο κάποια πρόθεση
εκ μέρους σου cvial...δεκτά
όσα ειπες. Συμφωνώ απόλυτα.
Απλά αναφέρω για ποιους
λόγους θα μπορούσε ο
Δημήτρης να εκλάβει ως
επίθεση τον ενδελεχή
σχολιασμό που γίνεται στη μμ
του...επιπλέον το ότι ο Δημήτρης παρουσιάζει το αποτέλεσμα του με αυτό το styling δεν είναι απαραίτητα λάθος...δλδ δε σημαίνει ότι με αυτό το styling απαραιτητα ΔΕ θα γίνει κάποιος έτσι αν βάλει αντίστοιχα grafts σε
αντίστοιχη επιφάνεια...
Μπορεί κ να γινει
μπορεί και να μη γίνει...ότι με 3 πόντους μαλλί δε θα έχει αυτή την κάλυψη ΝΑΙ είναι βέβαιο...αλλά επαναλαμβάνω, σε αντίστοιχα νηματα, με αντίστοιχα αποτελέσματα σε άλλους γιατρούς ουδέποτε σχολιάστηκε/υπονοηθηκε οτι το ατίθασο styling- μακρύ μαλλι κρύβει κατι. Απλά σχολιάστηκε ποσό εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα...ωστόσο δε διαφωνω μαζί σου ότι πρέπει να ξετιναχθεί ο Β, να αναλυθούν όλες οι παράμετροι...επιπλέον να πω ότι το αποτέλεσμα του Δημητρη, ακόμα και στο 3-4ο μήνα, με 3-4 πόντους μαλλί, για τετοια πυκνότητα 30-35(που σίγουρα δε την είχε πιάσει από τότε) είναι πολύ καλό...απο όσο δείχνουν οι φωτό που έχει βάλει από το διάστημα εκεινο...καμια σχέση με τώρα αλλά και πιο κοντό μαλλί είχε τότε κ δεν είχε ολοκληρωθεί ή φυτρωση του 100%...

Επειδή ακόμα τα "πάθη" είναι μεγάλα, σε μερικούς μήνες πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε μια ήρεμη συζήτηση για να σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ με τον όρο styling (δεν είναι μόνο το μήκος μαλλιού). Αν υπάρχουν και άλλα παραδείγματα τύπου Δημήτρη εννοείται και πρέπει να επισημαίνονται, απλά ασχολήθηκα πολύ με το δικό του (που δεν παίρνει και λίγο χρόνο όπως καταλαβαίνεις) λόγω της εποχιακού, επιδημικού φαινομένου Β.

Στο τελευταίο που γράφεις έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο συνδυασμός της καλής φύτρωσης (που είναι δεδομένη) με μίνο και υπερβολική δόση βιοτίνης (που δεν μπουστάρει αλλά δίνει μήκος στις τρίχες που έχουν βγει) στον 3ο-4ο μήνα παρουσίαζε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ότι έπρεπε. Βάλε μέσα το σπαστό μαλλί, το ασπρό-μαυρό, και την χοντρή τρίχα και αμέσως έχεις μια προδιάθεση στο "γενικό" κοινό ότι κάτι σπουδαίο γεννιέται, που στους επόμενους μήνες διογκώθηκε με το styling. Αν προσθέσουμε την καλή τιμή και το όνειρο πολλών να λύσουν το πρόβλημά τους εδώ χωρίς ταξίδια έξω, έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για αυτό που ζούμε και έχει ανεβάσει τον υδράργυρο στα ύψη δημιουργώντας τόσες αντιμαχίες.

Όλα αυτά δεν ειναι απαραιτήτως κακά, για τον ίδιο θα έλεγα είναι ιδεατά, αλλά δυστυχώς δεν ενδείκνυνται για παρουσιάσεις παρά μόνο σε πεπειραμένα μέλη που καταλαβαίνουν και έχουν γνώσεις. Οι άπειροι ξεγελιούνται και αυτό δεν είναι σωστό, είναι τα "ψιλά" γράμματα όταν σου παρουσιάζουν ένα ιδανικό deal.

Τελευταία επεξεργασία:

Bouklas

Well-Known Member
ακόμα και με 100% φύτρωση δεν δίνει το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φώτο. Αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα του styling που κάνει ο Δημήτρης
Άρα λες ότι ο Δημήτρης ηθελημένα ή άθελα μας παραπλανεί.

(και δικαιωμά του να το κάνει)
Όχι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.

Μπλουζα