Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο εξοπλισμός, τα ψυγεία, ο κλιματισμός, η καθαριότητα και το προσωπικό ήταν όλα 10/10Εμένα ένα πράγμα με απασχολεί πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ εκεί. Ο εξοπλισμός (κρεβάτια, ψυγεία, φώτα κλπ) ήταν of high standard? Ήταν δηλαδή ο Λορέντζο «σαν το σπίτι του»?
Εμένα ένα πράγμα με απασχολεί πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ εκεί. Ο εξοπλισμός (κρεβάτια, ψυγεία, φώτα κλπ) ήταν of high standard? Ήταν δηλαδή ο Λορέντζο «σαν το σπίτι του»?
Ψυγείο samsung ψυγείο καταψύκτης με εξαιρετική οθόνη ρύθμισης θερμοκρασίας.Εμένα ένα πράγμα με απασχολεί πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ εκεί. Ο εξοπλισμός (κρεβάτια, ψυγεία, φώτα κλπ) ήταν of high standard? Ήταν δηλαδή ο Λορέντζο «σαν το σπίτι του»?
Ξενοδοχείο 5 star ακούγεται!Ψυγείο samsung ψυγείο καταψύκτης με εξαιρετική οθόνη ρύθμισης θερμοκρασίας.
Φωτισμός οροφής με 4 led προβολείς ψυχρού λευκού χρώματος
Φωτισμος κρεβατιού με 10 led λάμπες που σε τυφλώνουν.
Και το καλύτερο ..
Κρεβάτι που δεν θες να σηκωθείς...
Σατανά!!!Εμένα ένα πράγμα με απασχολεί πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ εκεί. Ο εξοπλισμός (κρεβάτια, ψυγεία, φώτα κλπ) ήταν of high standard? Ήταν δηλαδή ο Λορέντζο «σαν το σπίτι του»?
Μοντ θα τον σπάσω; Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη;;; Ω ρε γλέντιααα !!!Είναι ο μεγαλύτερος λόγος που έχω δει σε όλα τα περιστατικά του Λορένζο στην Ελλάδα.
Τρέλα μιλάμε !!! Μπράβο!!! @CVIAL εσύ δεν έφερες τη Ρεάλ στην Αθήνα, έφερες κ το νεο μπερναμπέου μαζί !!!Ο εξοπλισμός, τα ψυγεία, ο κλιματισμός, η καθαριότητα και το προσωπικό ήταν όλα 10/10
Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι πιο αξιοπρεπές απ' αυτό πανελλαδικά
Θες να τα στήσουμε; Θα ανοίξουμε beef για τις δοτριες μας τωραΜοντ θα τον σπάσω; Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη;;; Ω ρε γλέντιααα !!!
Ναι μέσα!!Θες να τα στήσουμε; Θα ανοίξουμε beef για τις δοτριες μας τωρα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι εννοείς;Οκ το βρήκα αδερφέ εδώ είσαι![]()
Το νήμα σου έψαχνα να βρώ φώτο πρίν την ΜΜ και βρήκα μετά την δημοσίευση του νήματος σου.Τι εννοείς;
Α α οκ φίλεΤο νήμα σου έψαχνα να βρώ φώτο πρίν την ΜΜ και βρήκα μετά την δημοσίευση του νήματος σου.