Rev1608
Active Member
Eυχαριστω φιλος. Δυσκολο το καλοκαιρι για μεταμοσχευση αλλα απαλευτη ολη η ζωη χωρις μαλλιΚαλή επιτυχία αδερφέ. Δύσκολο το καλοκαίρι για μεταμόσχευση..
Eυχαριστω φιλος. Δυσκολο το καλοκαιρι για μεταμοσχευση αλλα απαλευτη ολη η ζωη χωρις μαλλιΚαλή επιτυχία αδερφέ. Δύσκολο το καλοκαίρι για μεταμόσχευση..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω πολυ. Η αληθεια ειναι πως οι αγωγες ως τωρα με εχουν παει πολυ καλα. Το μονο που μετανιωνω ειναι που εκοψα την φινα για 2-3 χρονια στην ηλικια των 25 26 και με πηγε πολυ πισω. Αν δεν το ειχα κανει μπορει να μην χρειαζομουν ΜΜ τωρα η να ηθελα πολυ λιγοτερα graft.Καλή επιτυχία!!
Σχετικα με την φωτογραφια πριν και μετα την φιναστεριδη στα 2 χρονια, σου εδωσε τεραστιο boost στις μπροστινες ζωνες και στο hairline και σε κρατησε σε αψογη κατασταση μεχρι να κανεις μεταμοσχευση.
Το βλεπω συχνα, ενω συχνα διαβαζουμε για τις θεραπειες δουλευουν στο crown και στα μπροστα κανε πλανο μεταμοσχευσης. Ακομα και οδηγιες του kirkland (μινοξιδιλη) λεει να το βαζεις στο crown.
Ο ορός δεν νομίζω να πειράζει αλλά εμπιστεύομαι τα λόγια του γιατρού σου.Εγω προσωπικά έριχνα για 10 μέρες τουλάχιστον.Μου ειπε ο Λορενζο μετα την τριτη μερα να ελατωσσω εκτος αν εχω ακραια φαγουρα
Το θεωρώ εύκολο καθώς η περιποίηση του δλδ λούσιμο πρωί βράδυ ορός καπέλο κτλ συνδυάζονται καλύτερα το καλοκαίρι.Καλή επιτυχία αδερφέ. Δύσκολο το καλοκαίρι για μεταμόσχευση..
H αληθεια ειναι πως δεν ειναι ιδιαιτερα κακη περιοδος για μενα καθως το επαγγελμα μου εχει εποχικοτητα και μου επιτρεπει να ειμαι οσες ωρες θελω στο σπιτι. Απο αποψη διακοπων, βολτας θαλασσας κτλ θα βαλω απλα ενα καπελο και τελειωνει εκει η ιστορια. Θα ηθελα Φλεβαρη αλλα με τον Λορενζο στην Ελλαδα σαν επιλογη δεν ειναι να διαπραγματευεσαι και πολυ το ποτε το θελειςΤο θεωρώ εύκολο καθώς η περιποίηση του δλδ λούσιμο πρωί βράδυ ορός καπέλο κτλ συνδυάζονται καλύτερα το καλοκαίρι.