Σε πάει πολύ καλά για 3ο
Rev1608 Active Member Σήμερα στις 4:09 μετά μεσημβρίας #102 CVIAL είπε: Αυτό δεν είναι μικρή φύτρωση, είναι πολύ καλή φύτρωση για 3 μηνο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ευχαριστώ @CVIAL . Aν και νομίζω πως έχει δώσει και η οραλ μινοξ πολύ που δεν είχα ξαναπάρει. Θα τα δούμε και με τον Λορένζο αν γίνει το cons
CVIAL είπε: Αυτό δεν είναι μικρή φύτρωση, είναι πολύ καλή φύτρωση για 3 μηνο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ευχαριστώ @CVIAL . Aν και νομίζω πως έχει δώσει και η οραλ μινοξ πολύ που δεν είχα ξαναπάρει. Θα τα δούμε και με τον Λορένζο αν γίνει το cons
ch7.panos Well-Known Member Σήμερα στις 5:55 μετά μεσημβρίας #103 CVIAL είπε: Αυτό δεν είναι μικρή φύτρωση, είναι πολύ καλή φύτρωση για 3 μηνο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Αυτό ήθελα κι εγώ να πω… ούτε εγώ δεν είχα τόση φύτρωση που στον 4ο είχα γεμίσει…
CVIAL είπε: Αυτό δεν είναι μικρή φύτρωση, είναι πολύ καλή φύτρωση για 3 μηνο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Αυτό ήθελα κι εγώ να πω… ούτε εγώ δεν είχα τόση φύτρωση που στον 4ο είχα γεμίσει…
giwrgos athina Active Member Σήμερα στις 9:05 μετά μεσημβρίας #104 Οντως δεν την λες και μικρή φυτρώσει αυτή.Παει.πολυ καλά.