σελίδα 6 και reference post #139 μόνο εδώ κάποια από αυτά απευθύνονται και σε εμένα. Αν ψάξουμε όλο το φόρουμ για όλα τα (κατά τα λεγόμενα σου τρολάκια) θα γεμίσουμε βιβλίο μεγαλύτερο από τα δικά σου......
Σιγουρα, απεθυνονται στο πως ΦΕΡΕΣΑΙ
και παντα μιλαω για συμπεριφορες, οπως καφριλα, μισαλλοδοξια, θρασυδειλια, τοξικοτητα, κομπλεξισμό ρητορικη μισους και συμπεριφορα οχλου.
Δεν εχω πει κανεναν βλακα, μ@λ@κ@, χοντρο, αμόρφωτο γενικα (ιατρικα το γραφω ΟΛΗ την ωρα, γιατι δεν ειναι βρισια, ειναι FACT και καποιος πρεπει να σας το θυμιζει γιατι καποιοι αποφοιτοι γυμνασιου ή λυκειου νομιζουν οτι εγιναν καθηγητες ιατρικής επειση σας εμαθε 5 πραγματα ο
@CVIAL και την ψωνισαν...)
Εχω πει ομως ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ολους οσους πισω απο τοι μονιτορ κανουν τους μαγκες, βγαζουν διαγνωσεις, λασπολογουν εμενα (και οποιονδηποτε βασικα) συκοφαντουν και προσπαθουν να μου προκαλεσουν επαγγελματικη βλαβη πληττοντας την εικονα μου.
Αυτα τα ατομα, φερονται ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ, ΑΝΑΝΔΡΑ και ΓΕΛΟΙΑ.
Αυτα δεν ειναι βρισιες, ειναι ΑΠΟΤΟΚΑ συμπεριφορων, ειναι συμπεριφορες που ΔΙΑΛΕΞΑΝ να εχουν στο μονιτορ και απο κοντα μονο με την "προστασια" του
@CVIAL πλησιασαν την κλινικη μου οταν ηταν εδω ο Χοσε.
Αλλη μια τερμα αναδρη συμπεριφορα:
τη μια μερα βριζεις τον Αναστασακη, την αλλη ερχεσαι στην κλινικη του ομως επειδη την παραχωρει σε ενα ιατρο που προτιμας, και αφου κανεις την δουλεια σου, ξαναβριζεις στην πρωτη ευκαιρια τον Αναστασακη.
Και αυτος ο τυπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ???
Ενας αντρας ειτε δεν θα ερχοταν απο λογους αρχης, ειτε θα ερχοταν να συστηθει, να πει "ευχαριστω που με βοηθας δινοντας τον χωρο σου να βρεθω με μαλλια, και οτι ειπαμε, νερο και αλατι"
Π@π@ρι@.
Ανθρωπακια.
Βρισια φιλε μου ειναι να σε πω απατεωνα, χωρις αποδειξεις.
να σε πω κοντο, λες και φταις
να σε πω "σφιχτη", λες και ειναι ντροπη να εισαι γυμνασμενος
να προσπαθω να σε θιξω γιαν σε βλαψω
Το να σε πω LOSER οταν ΦΕΡΕΣΑΙ σαν LOSER, δλδ, καθεσαι στην κερκιδα στο γηπεδο, μασκοφορος, και βριζεις τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη, που εχει βαλει καποια εκατονταδες γκολ σε βιντεο (ελπιζω να καταλαβεις την αλληγορια) και στα δειχνει ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ενω μονο απο μεγαλους παικτες του εξωτερικου βλεπεις που και που κανενα!) και εσυ απο την κερκιδα να τον βριζεις ΟΧΙ γιατι δεν σου αρεσουν τα γκολ, αλλα γιατι εκανε λαθος η συνεργατιδα του ή αλλες τετοιες γελοιοτητες, ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?? (οχι εσυ!)
Loser γελοιος εισαι!
Και σε πει loser απο το γηπεδο μεσα , πεταγονται και τα υπολοιπα loserakia να σε στηριξουν ως ΟΧΛΟΣ!
Αστειο!
Αλλα ξερεις τι ΔΕΝ ειδα ΠΟΤΕ:
ΕΝΑΝ να κατεβει στο γηπεδο να τα πει απο κοντα, οπως σας εχει ζητησει ο ποδοσφαιριστης.
ΟΛΟΙ μαγκες στην κερκιδα, με μασκες, κρυμμενοι μεσα στο οχλο.
Κανε το λιγο εικονα εσυ που μαλλον εχεις παει και γηπεδο.