#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

bobby

Well-Known Member
Ρε φιλε, ΕΓΩ δεν σου ειπα οτι με εβρισες
ΕΣΥ ειπες οτι βριζω και ΕΓΩ περιμενω τα σκρινσοτσ.
Ρε σεις, κοιτατε τι γραφετε καποιοι! :))
σελίδα 6 και reference post #139 μόνο εδώ κάποια από αυτά απευθύνονται και σε εμένα. Αν ψάξουμε όλο το φόρουμ για όλα τα (κατά τα λεγόμενα σου τρολάκια) θα γεμίσουμε βιβλίο μεγαλύτερο από τα δικά σου......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν νομιζω οτι ξερεις τι ειναι ειρωνεια.
Σου απαντησα απολυτα σοβαρα.

Μαλλον μπερδευεις, οπως και αλλοι, την ειρωνεια, τον χλεαυσμό, τον σαρκασμο, την βρισια με την ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
Απανταω ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ καποιες φορες και ειρωνικα άλλες.
ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ

Και αντιθετα με εσενα ΑΝΩΝΥΜΕ φιλε που μπορει οποτε θες να φυγεις και κανενα προβλημα δεν θα εχεις γιατι κανεις δεν ξςερει ποιος εισαι, εγω που αναγαστικα ειμαι επωνυμος και επαγγελματιας, οταν μπαινει ο καθε ψυχακιας και με την καλυψη της ανωνυμιας προσπαθει να μου προκαλεσει με συκοφαντιες και λασπη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ!
Αυτα θα πρεπε να τα καταλαβαινεις απο μονος σου.

Και ναι, πολλοι εχουν ζητησει να μην ειμαι εδω και δεν εχω κανενα προβλημα να μην ειμαι εδω, με τον ορο που ζητησα.

Μαζεψε λοιπον τους υπολοιπους ανωνυμους haters, συμφωνηστε να ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ μαζι μου, και δεσμευομαι να μην ξαναγραψω τιποτα και ποτε εδω μεσα!
Δεν θα βρούμε άκρη τελικά! hater σημαίνει να δημιουργεί κάποιος κλίμα μίσους εναντίον σας! Νομίζω ότι εσείς ο ίδιος προκαλείτε τέτοιες συμπεριφορές!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
σελίδα 6 και reference post #139 μόνο εδώ κάποια από αυτά απευθύνονται και σε εμένα. Αν ψάξουμε όλο το φόρουμ για όλα τα (κατά τα λεγόμενα σου τρολάκια) θα γεμίσουμε βιβλίο μεγαλύτερο από τα δικά σου......

Σιγουρα, απεθυνονται στο πως ΦΕΡΕΣΑΙ
και παντα μιλαω για συμπεριφορες, οπως καφριλα, μισαλλοδοξια, θρασυδειλια, τοξικοτητα, κομπλεξισμό ρητορικη μισους και συμπεριφορα οχλου.

Δεν εχω πει κανεναν βλακα, μ@λ@κ@, χοντρο, αμόρφωτο γενικα (ιατρικα το γραφω ΟΛΗ την ωρα, γιατι δεν ειναι βρισια, ειναι FACT και καποιος πρεπει να σας το θυμιζει γιατι καποιοι αποφοιτοι γυμνασιου ή λυκειου νομιζουν οτι εγιναν καθηγητες ιατρικής επειση σας εμαθε 5 πραγματα ο @CVIAL και την ψωνισαν...)

Εχω πει ομως ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ολους οσους πισω απο τοι μονιτορ κανουν τους μαγκες, βγαζουν διαγνωσεις, λασπολογουν εμενα (και οποιονδηποτε βασικα) συκοφαντουν και προσπαθουν να μου προκαλεσουν επαγγελματικη βλαβη πληττοντας την εικονα μου.

Αυτα τα ατομα, φερονται ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ, ΑΝΑΝΔΡΑ και ΓΕΛΟΙΑ.
Αυτα δεν ειναι βρισιες, ειναι ΑΠΟΤΟΚΑ συμπεριφορων, ειναι συμπεριφορες που ΔΙΑΛΕΞΑΝ να εχουν στο μονιτορ και απο κοντα μονο με την "προστασια" του @CVIAL πλησιασαν την κλινικη μου οταν ηταν εδω ο Χοσε.
Αλλη μια τερμα αναδρη συμπεριφορα:
τη μια μερα βριζεις τον Αναστασακη, την αλλη ερχεσαι στην κλινικη του ομως επειδη την παραχωρει σε ενα ιατρο που προτιμας, και αφου κανεις την δουλεια σου, ξαναβριζεις στην πρωτη ευκαιρια τον Αναστασακη.
Και αυτος ο τυπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ???
Ενας αντρας ειτε δεν θα ερχοταν απο λογους αρχης, ειτε θα ερχοταν να συστηθει, να πει "ευχαριστω που με βοηθας δινοντας τον χωρο σου να βρεθω με μαλλια, και οτι ειπαμε, νερο και αλατι"
Π@π@ρι@.
Ανθρωπακια.

Βρισια φιλε μου ειναι να σε πω απατεωνα, χωρις αποδειξεις.
να σε πω κοντο, λες και φταις
να σε πω "σφιχτη", λες και ειναι ντροπη να εισαι γυμνασμενος
να προσπαθω να σε θιξω γιαν σε βλαψω

Το να σε πω LOSER οταν ΦΕΡΕΣΑΙ σαν LOSER, δλδ, καθεσαι στην κερκιδα στο γηπεδο, μασκοφορος, και βριζεις τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη, που εχει βαλει καποια εκατονταδες γκολ σε βιντεο (ελπιζω να καταλαβεις την αλληγορια) και στα δειχνει ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ενω μονο απο μεγαλους παικτες του εξωτερικου βλεπεις που και που κανενα!) και εσυ απο την κερκιδα να τον βριζεις ΟΧΙ γιατι δεν σου αρεσουν τα γκολ, αλλα γιατι εκανε λαθος η συνεργατιδα του ή αλλες τετοιες γελοιοτητες, ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?? (οχι εσυ!)
Loser γελοιος εισαι!

Και σε πει loser απο το γηπεδο μεσα , πεταγονται και τα υπολοιπα loserakia να σε στηριξουν ως ΟΧΛΟΣ!
Αστειο!
Αλλα ξερεις τι ΔΕΝ ειδα ΠΟΤΕ:
ΕΝΑΝ να κατεβει στο γηπεδο να τα πει απο κοντα, οπως σας εχει ζητησει ο ποδοσφαιριστης.
ΟΛΟΙ μαγκες στην κερκιδα, με μασκες, κρυμμενοι μεσα στο οχλο.

Κανε το λιγο εικονα εσυ που μαλλον εχεις παει και γηπεδο.

aeratos28

Just aeratos
Τι καφενεία και πράσινα άλογα? Τι πέρασες την πόλη την οποία κατοικώ και είναι υπερήφανη για εμένα?? Ποιες συνεντεύξεις και χαζομάρες ? Εδώ στο φόρουμ έγιναν όλα αυτά δημόσια ,και δεν έγιναν ούτε μέσω συνέντευξης στην κλινική σου ούτε σε καφενεία και διάφορα άλλα τετοια ..με πες χωριάτη ? Σκρινσοτ οι ειρωνίες όλες αυτές ,και ξεπερνάω όλα αυτά προς χάρη των απαντήσεων σου για τα περιστατικά aldo και jacksmith που είπαν πως προσπαθησες να σταματήσεις τις παρουσιάσεις τους επειδή δεν είχαν καλά αποτελέσματα ,να απαντήσεις αν ισχύει η όχι..εδώ τα είπαν αυτά ,όχι σε συνεντεύξεις ...
Και να μας κάνεις κριτική στα ανεξάρτητα περιστατικά που ανέβασε ο Πάνος και δείχνει ένα ένα τι προβλήματα έχουν που σε αυτά εσύ λες πως βγάζουν μάτια τα καλά αποτελέσματα ...τεκμηρίωσε τη θέση σου.ολα τα άλλα ,είναι σωβρακολογιες περί καφενείων ..
Σου εχω πει 100 γ@μ@μ@ν@ες φορες: Ελα να μου παρεις συνεντευξη ειτε στην κλινική ειτε να ερθω ΕΓΩ στο καφενειο της πολης σου!
ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, να ρωτας τις ασημαντες βλ@κειες σου και να παιρνεις επιτοπου απαντηση και να σε κανω φυλλο και φτερο συκοφαντη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

Αλλα, να κατσω ΕΓΩ να σου γραφω "απολογια" Σπυρακο ΕΣΕΝΑ, δεν παιζει.
κανε τον μαγκας στους μαναβηδες, αλλα οχι σε εμενα που ουτε σε βλεπω.
Μαγκας εισαι ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ.

Για αυτο και σε χω προκαλεσει ΤΟΣΕΣ φορες να κανουμε ΟΤΙ συζητηση θες απο κοντα, ακομα και σπιτι σου, και εχει κλ@σει μαλλι.

aeratos28

Just aeratos
Όταν ο cvial έκανε εγγραφή στο φόρουμ ,οι περισσότεροι από εμάς έτρεχαν ήδη και έκαναν consultation με ονόματα hasson and wong,rahal κτλ κτλ..τα νομίσματα τα δικά σου και οι θεωρίες σου περί μαθησης,ας μείνουν για τα δικά σου αφηγήματα και μόνο ..
Απαντά στα απλά ερωτήματα και άσε τις θεωρίες ..ισχύουν η όχι οι δημόσιες αυτές κατηγορίες στο φόρουμ,των πελατών σου Aldo και Jacksmith??
Θα απαντήσεις ναι η όχι,στα περιστατικα τα ανεξαρτητα τα οποία ένα προς ένα ο Πάνος έδειξε ο τα προβληματα σε δοτριες και ληπτριες ?? Άσε τα ποιος έμαθε σε ποιον και τι εδώ μέσα..και εσύ less is more ήσουν και στριπαρες έλα Γιώργη έκανες πριν..αναβαθμίστηκες λόγω του φόρουμ και επιμελώς δεν αναφέρεσαι καν σε αυτό..
γιατι καποιοι αποφοιτοι γυμνασιου ή λυκειου νομιζουν οτι εγιναν καθηγητες ιατρικής επειση σας εμαθε 5 πραγματα ο @CVIAL και την ψωνισαν...)

aeratos28

Just aeratos
Τι έχω κάνει εγώ Κωτσίμπα?μην μπερδευεσαι..σε εμένα μιλάς ,όχι σε κανένα παιδάκι..σου έχω κάνει δημόσια πρόταση να μου κάνεις μήνυση και να πάμε δικαστικώς.. και αυτόματα να διαγράφεις από το φορουμ με το που κάνεις τη μήνυση ,και κάθε ποστ σου και νήμα που κάνεις για διαφήμιση και μόνο με σκοπό το κέρδος σου..το ποιος κάνει την κότα το αφήνω στα μέλη του φόρουμ...
Απαντα λοιπόν για aldo και jacksmith που σε κατηγόρησαν για προσπάθεια απόκρυψης περιστατικων επειδή δεν πήγαν καλά ..ισχύει η όχι?? Απλή ερώτηση είναι δεν απαντάς ..
Και δώσε απαντήσεις και για τα ανεξάρτητα που ο Πάνος κατεδειξε τα προβλήματα στις δοτριες και ληπτριες που εσύ τα παρουσιάζεις ως περιστατικά που βγάζουν μάτια.
Για αυτο και σε χω προκαλεσει ΤΟΣΕΣ φορες να κανουμε ΟΤΙ συζητηση θες απο κοντα, ακομα και σπιτι σου, και εχει κλ@σει μαλλι

DjF

Active Member
Ο influencer "μόνο το βίντεο μετράει" αλλα χωρίς ανοικτα τα σχόλια, νομιζει ότι είναι τσιφλίκι του το φόρουμ να πουλάει παπατζες όπως στο μαγαζί του, revivogen, lllt και σια. Συνεχίζει να μην απαντάει στις κατηγορίες των ίδιων των πελάτων του. Ελλάς το μεγαλείο σου. Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος και σου ζητάνε και τα ρέστα. "Less is more" και πράσινα άλογα...

LoverBoy

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν έχει καταλάβει γιατί δεν έχει απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις-κατηγορίες καθώς έτσι θα μπορούσε να είχε λήξει το θέμα και να μην έχει γίνει εδώ του Φώσκολου!

aeratos28

Just aeratos
Τι εννοείς κανείς δεν έχει καταλάβει το γιατί δεν απαντάει?? .
Πιο απλό,δεν γίνεται .
Γιατί χαλάει το αφήγημα του μόνο το βίντεο μετράει,χαλάει το αφήγημα των τρομερών ικανοτήτων του και τότε που έγιναν τα περιστατικά αυτά όλο το φόρουμ έλεγε πως οι τιμές ,δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .με τα ανεξάρτητα περιστατικά αυτά,φάνηκε ότι όντως ,αυτά που λέγονταν στο φόρουμ περί τιμών και υπηρεσιών,αποδεικνύονταν βάση αυτών των αποτελεσματων...
Και χειροτερεύει το θέμα με τις δηλώσεις κιόλας των ασθενών Aldo και Jacksmith ότι έγινε προσπάθεια να αποκρυπτουν από το φόρουμ όλα αυτά λόγω μέτριων αποτελεσμάτων ..αυτό ρωτάμε αν ισχύει η όχι ..δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν απαντάει? .εδώ δεν απαντάει για τα περιστατικά τα άλλα τα ανεξάρτητα που έβαλε ο Πάνος επειδή είπε ο γιατρός πως είναι φοβερά αποτελέσματα .ένα ένα τα κατέδειξε τα λάθη σε αυτά τα περιστατικά και ούτε εκεί κουβέντα. Αν είχαν απαντηθεί εξαρχής όλα αυτά εδώ δημόσια,όπως έγιναν δημόσια από τους πελάτες του όλα αυτά τα γεγονότα ,δεν θα υπήρχε συνέχεια ποτέ ..αλλά αφού κοιτάει μόνο το οικονομικό όφελος του και τπτ άλλο αγνοώντας καθε κανόνα εδώ ,θα γίνονται οι ερωτήσεις αυτές μέχρι να πεθάνει ο Χαιλαντερ.....
Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν έχει καταλάβει γιατί δεν έχει απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις-κατηγορίες καθώς έτσι θα μπορούσε να είχε λήξει το θέμα και να μην έχει γίνει εδώ του Φώσκολου!

gregkont13

Verified MM member
Η συμπεριφορα καποιων δειχνει ΤΕΡΜΑ αμορφωσια και ελλειψη καλλιεργειας. Χουλιγκανισμός γηπεδου.
ΠΟΤΕ ρε ΨΕΥΤΗ δεν εχω γραψει ΤΙΠΟΤΑ για γονεις, περαν οτι Αν ηξεραν τι γραφουν τα παιδια τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ κρυμμενοι πισω απο ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ!!! Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι οι γονεις ολονων των χουλοιγκαν εδω μεσα ειναι ΠΙΟ παλληκαρια αποτα βλασταρια τους!

Τωρα, ΕΣΥ , ο ανωνυμος cyber-χουλιγκαν, να λες σε ΕΜΕΝΑ οτι δεν εχω ντροπη που γραφω με ΚΟΣΤΟΣ εναντι σε 10 κομπλεξικα τρολακια-haters που την εχουν δει γνωστες και "δικαστες" ενω εσυ τρολακι κρυβεσαι σαν κοτα πισω απο το μονιρτορ, ειναι πιο γελοιο και απο σενα.

Ξαναγραφω, φταιει ο @CVIAL που επιτρεπει επιθεσεις ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ (σε εμενα βασικα, γιατι καποια μελη τα προστατευει μια χαρα!), υπονοούμενα, λασπη και τοξικοτητα αντι να επιτρεπει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ κριτική ΧΩΡΙΣ τα παραπανω.
Εχει και αυτος τους λογους του φαινεται...
Δεν αξίζεις απαντήσεις. Βράσε και άλλο στο ζουμί σου :) μια ζωή εδώ μέσα είσαι να βρίζεις τα μέλη. Μάλλον για να σ αρέσει τόσο εδώ, όσα λες για τα μέλη ισχύουν και για σένα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos1234

Well-Known Member
Γιατρέ καλή χρονιά....συνέχισε να μας προσφέρεις γέλιο όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Όπως βλέπεις δεν είμαστε 5-10 αλλά η πλειοψηφία του φόρουμ!

Είσαι ένας κακομαθημένος αλαζόνας και μέτριος γιατρός που δεν θα γίνεις ποτέ άνθρωπος... πάρτο χαμπάρι όσο είναι νωρίς μπας και αλλάξεις στα 50φευγα σου!

Το φόρουμ σε φιλοξενεί, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και μάθε να σέβεσαι ένα ξένο σπίτι που μπαίνεις μέσα....έλα μαζέψου ακόμα δεν μπήκε ο χρόνος που μου ήρθες και καυλ@@@@νος.

Και κόψε τους χαρακτηρισμούς.... γιατρός πράμα

Tetrakis

Well-Known Member
Γιατρέ καλή χρονιά....συνέχισε να μας προσφέρεις γέλιο όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Όπως βλέπεις δεν είμαστε 5-10 αλλά η πλειοψηφία του φόρουμ!

Είσαι ένας κακομαθημένος αλαζόνας και μέτριος γιατρός που δεν θα γίνεις ποτέ άνθρωπος... πάρτο χαμπάρι όσο είναι νωρίς μπας και αλλάξεις στα 50φευγα σου!

Το φόρουμ σε φιλοξενεί, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και μάθε να σέβεσαι ένα ξένο σπίτι που μπαίνεις μέσα....έλα μαζέψου ακόμα δεν μπήκε ο χρόνος που μου ήρθες και καυλ@@@@νος.

Και κόψε τους χαρακτηρισμούς.... γιατρός πράμα
Θα σε πλακώσει φίλε!!!! Μην τον πεις κοντό και σφιχτή. Θεωρούνται αθυροστομίες…

Μπλουζα