Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

giwrgos athina

Active Member
Αφου ολοι το θεωρειται αδυνατον να υπαρχει φλεγμονη τοτε τι εφταιξε και το παιδι εχασε τα μεταμοσχευμενα μαλλια ενω βγηκαν?ωφειλεται σε λαθος του γιατρου ισως?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
ρε παιδιά δεν γίνεται να χάθηκαν τόσα μοσχεύματα χωρίς λόγο........
κτ τα ριξε....... ίσως να μην έχω τώρα.... αλλά κτ τα ριξε και δν είναι ιδέα μ γτ εμένα βγήκανε πυκνά και μετά χαθήκανε ειδικά hairline ήτνα πιο πυκνη

athenian

Well-Known Member
Μπορεί να μην τα δέχτηκε ο οργανισμός σου κρητικέ. Γιατροί δεν είμαστε αλλά η φλεγμονή φαίνεται και αν δεν φαίνεται θα έπρεπε να πονάς όταν ακουμπάς το κεφάλι ή κάτι τέτοιο. Εσύ ήσουν οκ ?

Εμείς πάντως κρητικέ είμαστε μαζί σου φίλε. Μην μασάς και θα βρεθεί άκρη.

Flosk

Well-Known Member
Και γω Krhtikos21 πιστευω οτι ειναι μετρια η φυτρωση σου αλλα σε καμια περιπτωση δραμα ωστε να τα βαφεις μαυρα.. Συμφωνω με Dance πως δεν ειμαστε γιατροι για να βγαζουμε πορισματα αλλα αν υπηρχει θεμα φλεγμονης θα επρεπε να ελεγχεται (εφοσον δεν ειναι χρονοβορο) απο τις κλινικες αλλιως θα επρεπε μαζι με τις εξετασεις που μας ζητανε για ηπατητιδες και Hiv να ζητανε και αυτες προτου κλεισουμε ημερομηνιες και ταξιδεψουμε.. Μιλαμε για χειρουργειο, πολλα λεφτα και κοστος ψυχολογικο τεραστιο!!! Οπως και να εχει το κεφαλι σου ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πριν και απο πολλων ατυχων εδω μεσα που δεν εχουν δυνατοτητα για επεμβασεις σαν και σενα και αφου ο γιατρος σε στηριζει οπως και μεις προσπαθησε να το ξεπερασεις οσο πιο γρηγορα και να δεις τι θα κανεις απο δω και περα. Εχεις την αμεριστη υποστηριξη μας!!!

geroksouras

Active Member
οτι ειπε ο φιλος flosk
σου ξαναεγραψα να μην προτρεχεις,και να εχεις υπομονη
θα βρεθει η αιτια και η λυση.και οσο για την σπαταλη grafts μην
τρελενεσαι.εδω εγω nw6,5 και θα φτασω να βγαλω 5-6000
οκ μπορει να εχεις μια εξτρα ταλαιπωρια μτχσης που δεν θα την ειχες
στο προγραμμα αλλα μπορει ρε παιδι μου κατα την διαρκεια να σου κανουνε
και μασαζ με αιθερια ελαια ημιγυμνες καλονες η ξερω εγω να παιξετε strip ποκερ..
οπως και να χει πρωτα βρισκεις την αιτια 100% και μετα βλεπεις

danceworld_2001

Well-Known Member
Ποιά ειναι η γνώμη σου εσένα φίλε τροφέα που είσαι ο εμπειρότερος του φόρουμ. Τελικά τι συνέβη στον κρητικό? Φταίει πιστεύεις ο γιατρός του, ο ίδιος έκανε λάθος, ή ειναι κάτι έξω απο τον έλεγχο και των δυο?

tropheus είπε:
krhtikos21 είπε:
... θα κάνω και βιοψία αλλά κατά 90% είναι φλεγμονή ...

Εγώ λοιπόν θα ποντάρω στο υπόλοιπο 10% δηλαδή στο ότι "δεν έχεις φλεγμονή" όπως άλλωστε σου είπα και από κοντά.

krhtikos21

Member
εγώ αυτο που φοβάμαι είναι να μην χάσω άλλα.γτ έχασα σταδιακά τους προηγούμενους μήνες παααρα πολλά σιγά σιγά κια σχετικά ομοιόμορφα πραγμα που και αυτό με βάζει σε σκέψεις να τα χάσω ομοιόμορφα

danceworld_2001

Well-Known Member
Παιδιά ειλικρινά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί. Ο γιατρός του είπε πως υπάρχει πιθανότητα φλεγμονής, αν και δεν έχει το κλασικό πατερν. Θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα προσεκτικά. Ο κρητικός θα πάει σε δερματολόγους, μίλησε ήδη με αρκετούς και όλοι του λένε πως δεν έχει φλεγμονή γιατί αν είχε θα τα έχανε όλα. Αν θέλει μπορεί να κάνει βιοψία, πράγμα δύσκολο και επίπονο και ενδέχεται να υπήρχε η φλεγμονή, να ειναι λανθάνουσα πάλι και να μην την δείξει. Θεραπεία μπορεί να κάνει προληπτικά με την ελπίδα να ξαναβγούν τα μαλλιά. Δεν έχασε άλλωστε μοσχεύματα, αυτά επέζησαν, φύτρωσαν, και τώρα τρίχες απλά έχασε, το μόσχευμα ειναι μέσα και ίσως αναζοπυρωθεί ξανά. Θα κάνει και consultation με όλους τους μεγαλογιατρούς του εξωτερικού, θα τον βοηθήσω να του γράψω τα κείμενα να τα στείλουμε μαζί. Άκρη θα βρεθεί σίγουρα. Τεράστιας σημασίας ειναι και οτι δέχθηκε λευκή επιταγή με απεριόριστη και αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη σε repair ή Money refund απο τον γιατρό. Λίγοι το κάνουν, και το δέχθηκε αβασάνιστα είτε φταίει είτε οχι, για κακά τα ψέματα, ακόμη δεν μπορεί να αποδειχτεί ποιός φταίει, αν και τα στοιχεια συνηγορούν οτι απο την στιγμή που είχε στο 6μηνο ολοκληρωμένη φύτρωση, ιατρικό λάθος δεν υπήρξε. Μικρή σημασία όμως έχει γιατί υποστήριξη έχει απο παντού σε μια πραγματικά σπάνια και ιδιάζουσα περίπτωση χωρίς ιατρικό προηγούμενο. Όποιος έχει άλλα στοιχεία ας τα παρουσιάσει με την κατάλληλη τεκμηρίωση.

Τέλος, για κάποιους που λένε πως πρέπει η εξέταση φλεγμονής να γίνει πριν το χειρουργείο και να το απαιτούν οι γιατροί, εδώ ρώτησα τον γιατρό παλιά και μου είπε πως κανείς δεν το κάνει, ειναι δύσκολη και επίπονη εξέταση και κόψιμο σάρκας, ράψιμο, βιοψία, και δύσκολα ανιχνεύσιμη η φλεγμονη και δύσκολα ιάσιμη. Οπότε ειναι στην κρίση του ασθενή αν θέλει να την κάνει προληπτικά μιας και η πιθανότητα να την έχεις ειναι 1 στο 1.000.000.

Εγώ έβγαλα τις καθαρότερες δυνατές φωτογραφίες τον κρητικό που δεν κρύβουν τίποτα. Και ήταν στην χειρότερη δυνατή φάση ο ίδιος, με μαλλί ακούρευτο, λαδωμένο, ενα χάλι που έκανε το σύνολο να φαίνεται 2 φορές χειρότερο. Εχει όμως χάσει λόγω μη θεραπείας πολλά μαμά μαλλιά, και ίσως το 50% των μεταμοσχευμένων. Εγω νομίζω δεν εχει φλεγμονή, κάποια άλλη δερματοπάθεια ίσως + ψυχοσωματικά συμπτώματα. Ειναι ευαίσθητο παιδί και ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όλη την ώρα κοίταζε το κεφάλι του μέχρι και στο κινητό στην οθόνη ενώ μιλάγαμε, του έχει γίνει εμμονή μέχρι αηδίας. Δεν αποκλείω ενα συνδυασμό κάποιας δερματοπάθεις μαζί με ψυχικό παράγοντα, αλλά και πάλι γιατρός δεν ειμαι. Τα μοσχεύματα ειναι πανω του, ας βάλει του ειπα regain + κορτιζίνη μπορεί να τα αναζοπυρώσει, έχει μεγάλες πιθανότητες με κορτιζόνη να επανέλθει, του το είπε και ο γιατρός. Ηρέμησε φίλε κρητικέ, κάνε άμεσα θεραπεία, δώσε χρόνο και βλέπεις τι θα κάνεις. Έχει την στήριξη και υποστήριξη όλων μας, όμως πάνω απο όλα ηρέμησε γιατι δεν βοηθάς με τον πανικό και το άγχος τον οργανισμό σου και την ψυχολογία σου να υποστηρίξουν το όποιο πρόβλημα. Λύση θα βρεθεί είμαι σίγουρος, όλα ειναι υπερ σου.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Τέλος, για κάποιους που λένε πως πρέπει η εξέταση φλεγμονής να γίνει πριν το χειρουργείο και να το απαιτούν οι γιατροί, εδώ ρώτησα τον γιατρό παλιά και μου είπε πως κανείς δεν το κάνει, ειναι δύσκολη και επίπονη εξέταση και κόψιμο σάρκας, ράψιμο, βιοψία, και δύσκολα ανιχνεύσιμη η φλεγμονη και δύσκολα ιάσιμη. Οπότε ειναι στην κρίση του ασθενή αν θέλει να την κάνει προληπτικά μιας και η πιθανότητα να την έχεις ειναι 1 στο 1.000.000.
Αν είναι για ένας στο 1.000.000 τότε πάω πάσο, πρέπει να είσαι πάρα πολύ άτυχος.
Κρητικέ από την στιγμή που ο γιατρός σου έδωσε τέτοιες λύσεις πρέπει να αισθάνεσαι καλύτερα γιατί 1) ακόμα και αν πάρεις πίσω τα χρήματα σου σίγουρα μένεις με ένα αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από ότι ήσουν πριν κανεις μεταμόσχευση και 2) θα σου κάνει δωρεάν το repair είτε φταίει είτε όχι. Όλα είναι υπέρ σου φιλε, προσπάθησε πλέον να δεις μπροστά τι θα γίνει μη μένεις στο τώρα, έχεις ήδη λύσεις για να διορθωθεί το πράγμα και να είσαι ξανά χαρούμενος.

gkast

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Ποιά ειναι η γνώμη σου εσένα φίλε τροφέα που είσαι ο εμπειρότερος του φόρουμ. Τελικά τι συνέβη στον κρητικό? Φταίει πιστεύεις ο γιατρός του, ο ίδιος έκανε λάθος, ή ειναι κάτι έξω απο τον έλεγχο και των δυο?

tropheus είπε:
krhtikos21 είπε:

Εγώ λοιπόν θα ποντάρω στο υπόλοιπο 10% δηλαδή στο ότι "δεν έχεις φλεγμονή" όπως άλλωστε σου είπα και από κοντά.
Λες να βάλει κορτιζόνη με μινιξυδιλη εαν έχει φλεγμωνη θα έπρεπε να έιχε πάρει φωτια το κεφάλη του οταν μιλάμε για φλεγμωνή μιλάμε για ένα είδος θυλακίτηδα σμηγματόρια .
Το να έχουν τραυματιστέι οι θύλακες γιατι δεν το αναφέρεις ......
Αλλα επικαλεις το τροφέα να δώσει απάντηση.....

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε Κρητικε τι θεραπεια κανεις?Αν δεν κανω λαθος εισαι 23 ..ετσι δεν ειναι.Λοιπον υπαρχει περιπτωση να εχεις παθει αυτο που ισως επαθα κ εγω.Εγω σταματησα τις θεραπειες κ εχασα λιγο και αυτο φανηκε απο τον 3ο -4ο μηνα κ μετα.Το εχεις σκεφτει αυτο.Ισως παιζει κ αυτο λιγο ρολο.Και εγω το θεωρω απιθανο να υπαρχει-υπηρχε φλεγμονη.Παντως το τελευταιο 6μηνο υπαρχουν αρκετα μετρια αποτελεσματα απο Κυπρο.Τυχαιο κ αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
φιλε Κρητικε τι θεραπεια κανεις?Αν δεν κανω λαθος εισαι 23 ..ετσι δεν ειναι.Λοιπον υπαρχει περιπτωση να εχεις παθει αυτο που ισως επαθα κ εγω.Εγω σταματησα τις θεραπειες κ εχασα λιγο και αυτο φανηκε απο τον 3ο -4ο μηνα κ μετα.Το εχεις σκεφτει αυτο.Ισως παιζει κ αυτο λιγο ρολο.Και εγω το θεωρω απιθανο να υπαρχει-υπηρχε φλεγμονη.Παντως το τελευταιο 6μηνο υπαρχουν αρκετα μετρια αποτελεσματα απο Κυπρο.Τυχαιο κ αυτο?

Το τελευταιο τι το ήθελες .....ο καθένας έχει μάτια και κρίνει το θέμα μας δεν είναι σε αυτη την φαΣη εαν στην κύπρο κάνουν σωστα την δουλέια τους η όxi το θέμα μας έιναι πια συμβουλή πρέπει να του δώσουμε σε ένα παιδί 23ετών που είναι ψυχολογικά ράκος
Τα άλλα τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια....

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε δυστυχως ολοι εδω μεσα ειμαστε πανω κατω σε καθημερινη ψυχοπλακωση.Απλα μου αρεσει να λεγονται αληθειες.Και εγω θα μπορουσα να πω οτι η DHI ειναι θεοι.Δεν το ειπα ομως παρολο που μου την εκαναν δωρεαν.Απο εκει κ περα ειδα καποια πραγματα τα οποια εμενα μου αρεσαν στον τροπο λειτουργιας κ θα τους εμπιστευτω ξανα.Εχω δει βεβαια αλλες 2 κλινικες στην Ελλαδα απο διαφορους γνωστους κ φιλους κ συγκρινα με αυτες.Στην Κυπρο ειχαμε ως προτεινος καλα αποτελεσμα,δεν ειχε βγει καποιος ποτε να πει κατι το αρνητικο.Τωρα εννοειται οτι θα κριθουν κ αυτοι και ας θελουν καποιοι ακομα κ τωρα να τους δικαιολογησουν.

elmajiko

Member
Εγω παντως θα κοιτουσα τη θετική πλευρά παρα θα ημουν ψυχολογικο ράκος.

Αν θελει παιρνει πίσω ολα του τα χρήματά ή κανει δωρεαν repair....Οτι και να διαλεξει θα ειναι κερδισμένος.

Και ερωτω υπαρχει καλυτερη ανυιμετωπιση απο αυτην εφοσον προκειται για επεμβατικη διαδικασία και το λάθος δεν χρεώνεται στη "παρούσα" φάση στο γιατρό.

Υπηρξε φυτρωση η οποια δεν σταθεροποιηθηκε αλλα αναλαμβανει το πληρες κοστος αυτής.

Καλη δυναμη στη συνέχεια φιλε κρητικε.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν αναφέρω τίποτα γιατι δεν ειμαι γιατρός, πέραν όσων είπε ο γιατρός. Και αυτό παίζει που λες, όμως αναρωτιέμαι, αν είχαν τραυματιστεί πως φύτρωσαν? Επικαλούμε τον τροφέα γιατί ξέρει τα περισσότερα εδώ μέσα και κάνει ήδη σίγουρη πρόβλεψη όπως λέει. Εκτιμώ και σέβομαι την γνώμη του και ας μην ειναι γιατρός.

gkast είπε:
danceworld_2001 είπε:

tropheus είπε:
krhtikos21 είπε:

Λες να βάλει κορτιζόνη με μινιξυδιλη εαν έχει φλεγμωνη θα έπρεπε να έιχε πάρει φωτια το κεφάλη του οταν μιλάμε για φλεγμωνή μιλάμε για ένα είδος θυλακίτηδα σμηγματόρια .
Το να έχουν τραυματιστέι οι θύλακες γιατι δεν το αναφέρεις ......
Αλλα επικαλεις το τροφέα να δώσει απάντηση.....

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε δυστυχως ολοι εδω μεσα ειμαστε πανω κατω σε καθημερινη ψυχοπλακωση.Απλα μου αρεσει να λεγονται αληθειες.Και εγω θα μπορουσα να πω οτι η D*I ειναι θεοι.Δεν το ειπα ομως παρολο που μου την εκαναν δωρεαν.Απο εκει κ περα ειδα καποια πραγματα τα οποια εμενα μου αρεσαν στον τροπο λειτουργιας κ θα τους εμπιστευτω ξανα.Εχω δει βεβαια αλλες 2 κλινικες στην Ελλαδα απο διαφορους γνωστους κ φιλους κ συγκρινα με αυτες.Στην Κυπρο ειχαμε ως προτεινος καλα αποτελεσμα,δεν ειχε βγει καποιος ποτε να πει κατι το αρνητικο.Τωρα εννοειται οτι θα κριθουν κ αυτοι και ας θελουν καποιοι ακομα κ τωρα να τους δικαιολογησουν.

Φιλε MIKE σου έχει κάνει ήδη εδώ και μέρες ο Dance μια ερώτηση αλλα δεν την έχεις απαντήσει ακόμα. Την ίδια ήθελα να γράψω και εγώ για αυτό λοιπόν την κάνω αντιγραφή επικόλληση όπως είναι στο άλλο νήμα.

"Για ποιά αποτελέσματα Κυπριακών κλινικών λές μέτρια (πλύν του κρητικού)? Και ποιά αποτελέσματα ορίζεις καλά εδώ μέσα απο Ελλάδα."

athenian

Well-Known Member
Δλδ ντανς εσύ που τον ειδες ο κρητικός έχει θυλακες εκεί που έχουν πέσει τα μμ και απλά είναι ατροφικα ή δεν υπάρχει τίποτα και είναι σαν να μην μπήκαν πότε?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
elmajiko είπε:
Εγω παντως θα κοιτουσα τη θετική πλευρά παρα θα ημουν ψυχολογικο ράκος.

Αν θελει παιρνει πίσω ολα του τα χρήματά ή κανει δωρεαν repair....Οτι και να διαλεξει θα ειναι κερδισμένος.

Και ερωτω υπαρχει καλυτερη ανυιμετωπιση απο αυτην εφοσον προκειται για επεμβατικη διαδικασία και το λάθος δεν χρεώνεται στη "παρούσα" φάση στο γιατρό.

Υπηρξε φυτρωση η οποια δεν σταθεροποιηθηκε αλλα αναλαμβανει το πληρες κοστος αυτής.

Καλη δυναμη στη συνέχεια φιλε κρητικε.
Συμφωνω.Αν του ειπε ο γιατρος Repair,δεν θελει σκεψη.Περιεργο αυτο που λεει ο φιλος παντως οτι ηταν τουμπανο μεχρι τον 6 μηνα,μηπως εχασε μαμα τριχες.Αδυνατον να ειχαν φυτρωσει κ να χαθηκαν.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε ρώτησα και σε άλλο νήμα αλλά δεν απάντησες, ποιά ειναι τα μέτρια, φυσικά υπάρχουν απο Κύπρο μέτρια, και όχι μόνο, και κακά όπως του κρητικού, και απο Καναδά υπάρχουν κτλ κτλ. Αλλά πες μου αυτα τα τελευταία που ειναι μέτρια για να καταλάβω τι εννοείς. Βλέπω εναν υπερτονισμό απο μέρους σου για μετρια περιστατικα τελευταια απο κυπρο και απο την άλλη μεριά σχόλια του τύπου η d** τα σπάει σε φυσικότητα και προβληματίζομαι. Παράλληλα νομίζω πρέπει να σταματήσει η ανούσια σύγκριση κλινικών και να εστιάσουμε στο πρόβλημα του κρητικού. Μην του χαλάμε άλλο το νήμα με μακακιες και κακίες.

ΜΙΚΕΣ είπε:

Αυτό φαίνεται μόνο με μεγενθυτικό φακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Ειναι πάντως ποιο άδειος και σε περιοχές με μεταμοσχευμένα μαλλιά σε σχέση με φωτο που μας έδειξε στο 6μηνο, αλλά εξίσου άδειος και σε μαμά μαλλιά, λες και είχε μαζική τριχόπτωση παντου.

athenian είπε:
Δλδ ντανς εσύ που τον ειδες ο κρητικός έχει θυλακες εκεί που έχουν πέσει τα μμ και απλά είναι ατροφικα ή δεν υπάρχει τίποτα και είναι σαν να μην μπήκαν πότε?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε το ιδιο κανεις κ εσυ ομως με τις Κυπριακες κ ειναι λαθος.Δεν υπαρχουν κακιες εννοειται.Οσο για ποια ειναι μετρια τα εχεις δει τα νηματα κ καθε μερα σε αυτα γραφουμε.Οσο για την DHI τα εχω πει κ τα θετικα κ τα αρνητικα.Μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.Εγω διαφωνω σε καθε μετριο αποτελεσμα απο οπου κ αν προερχεται γιατι πραγματικα τα λεφτα που δινει καποιος για 1 μεταμοσχευση ειναι παρα πολλα αλλα κ το ψυχολογικο κομματι ακομα πιο μεγαλο.

Μπλουζα