giwrgos athina
Active Member
Αφου ολοι το θεωρειται αδυνατον να υπαρχει φλεγμονη τοτε τι εφταιξε και το παιδι εχασε τα μεταμοσχευμενα μαλλια ενω βγηκαν?ωφειλεται σε λαθος του γιατρου ισως?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:krhtikos21 είπε:... θα κάνω και βιοψία αλλά κατά 90% είναι φλεγμονή ...
Εγώ λοιπόν θα ποντάρω στο υπόλοιπο 10% δηλαδή στο ότι "δεν έχεις φλεγμονή" όπως άλλωστε σου είπα και από κοντά.
Αν είναι για ένας στο 1.000.000 τότε πάω πάσο, πρέπει να είσαι πάρα πολύ άτυχος.danceworld_2001 είπε:Τέλος, για κάποιους που λένε πως πρέπει η εξέταση φλεγμονής να γίνει πριν το χειρουργείο και να το απαιτούν οι γιατροί, εδώ ρώτησα τον γιατρό παλιά και μου είπε πως κανείς δεν το κάνει, ειναι δύσκολη και επίπονη εξέταση και κόψιμο σάρκας, ράψιμο, βιοψία, και δύσκολα ανιχνεύσιμη η φλεγμονη και δύσκολα ιάσιμη. Οπότε ειναι στην κρίση του ασθενή αν θέλει να την κάνει προληπτικά μιας και η πιθανότητα να την έχεις ειναι 1 στο 1.000.000.
danceworld_2001 είπε:Ποιά ειναι η γνώμη σου εσένα φίλε τροφέα που είσαι ο εμπειρότερος του φόρουμ. Τελικά τι συνέβη στον κρητικό? Φταίει πιστεύεις ο γιατρός του, ο ίδιος έκανε λάθος, ή ειναι κάτι έξω απο τον έλεγχο και των δυο?
Λες να βάλει κορτιζόνη με μινιξυδιλη εαν έχει φλεγμωνη θα έπρεπε να έιχε πάρει φωτια το κεφάλη του οταν μιλάμε για φλεγμωνή μιλάμε για ένα είδος θυλακίτηδα σμηγματόρια .tropheus είπε:krhtikos21 είπε:... θα κάνω και βιοψία αλλά κατά 90% είναι φλεγμονή ...
Εγώ λοιπόν θα ποντάρω στο υπόλοιπο 10% δηλαδή στο ότι "δεν έχεις φλεγμονή" όπως άλλωστε σου είπα και από κοντά.
Το να έχουν τραυματιστέι οι θύλακες γιατι δεν το αναφέρεις ......
Αλλα επικαλεις το τροφέα να δώσει απάντηση.....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΜΙΚΕΣ είπε:φιλε Κρητικε τι θεραπεια κανεις?Αν δεν κανω λαθος εισαι 23 ..ετσι δεν ειναι.Λοιπον υπαρχει περιπτωση να εχεις παθει αυτο που ισως επαθα κ εγω.Εγω σταματησα τις θεραπειες κ εχασα λιγο και αυτο φανηκε απο τον 3ο -4ο μηνα κ μετα.Το εχεις σκεφτει αυτο.Ισως παιζει κ αυτο λιγο ρολο.Και εγω το θεωρω απιθανο να υπαρχει-υπηρχε φλεγμονη.Παντως το τελευταιο 6μηνο υπαρχουν αρκετα μετρια αποτελεσματα απο Κυπρο.Τυχαιο κ αυτο?
gkast είπε:danceworld_2001 είπε:Ποιά ειναι η γνώμη σου εσένα φίλε τροφέα που είσαι ο εμπειρότερος του φόρουμ. Τελικά τι συνέβη στον κρητικό? Φταίει πιστεύεις ο γιατρός του, ο ίδιος έκανε λάθος, ή ειναι κάτι έξω απο τον έλεγχο και των δυο?
Λες να βάλει κορτιζόνη με μινιξυδιλη εαν έχει φλεγμωνη θα έπρεπε να έιχε πάρει φωτια το κεφάλη του οταν μιλάμε για φλεγμωνή μιλάμε για ένα είδος θυλακίτηδα σμηγματόρια .tropheus είπε:krhtikos21 είπε:... θα κάνω και βιοψία αλλά κατά 90% είναι φλεγμονή ...
Το να έχουν τραυματιστέι οι θύλακες γιατι δεν το αναφέρεις ......
Αλλα επικαλεις το τροφέα να δώσει απάντηση.....
ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε δυστυχως ολοι εδω μεσα ειμαστε πανω κατω σε καθημερινη ψυχοπλακωση.Απλα μου αρεσει να λεγονται αληθειες.Και εγω θα μπορουσα να πω οτι η D*I ειναι θεοι.Δεν το ειπα ομως παρολο που μου την εκαναν δωρεαν.Απο εκει κ περα ειδα καποια πραγματα τα οποια εμενα μου αρεσαν στον τροπο λειτουργιας κ θα τους εμπιστευτω ξανα.Εχω δει βεβαια αλλες 2 κλινικες στην Ελλαδα απο διαφορους γνωστους κ φιλους κ συγκρινα με αυτες.Στην Κυπρο ειχαμε ως προτεινος καλα αποτελεσμα,δεν ειχε βγει καποιος ποτε να πει κατι το αρνητικο.Τωρα εννοειται οτι θα κριθουν κ αυτοι και ας θελουν καποιοι ακομα κ τωρα να τους δικαιολογησουν.
Συμφωνω.Αν του ειπε ο γιατρος Repair,δεν θελει σκεψη.Περιεργο αυτο που λεει ο φιλος παντως οτι ηταν τουμπανο μεχρι τον 6 μηνα,μηπως εχασε μαμα τριχες.Αδυνατον να ειχαν φυτρωσει κ να χαθηκαν.elmajiko είπε:Εγω παντως θα κοιτουσα τη θετική πλευρά παρα θα ημουν ψυχολογικο ράκος.
Αν θελει παιρνει πίσω ολα του τα χρήματά ή κανει δωρεαν repair....Οτι και να διαλεξει θα ειναι κερδισμένος.
Και ερωτω υπαρχει καλυτερη ανυιμετωπιση απο αυτην εφοσον προκειται για επεμβατικη διαδικασία και το λάθος δεν χρεώνεται στη "παρούσα" φάση στο γιατρό.
Υπηρξε φυτρωση η οποια δεν σταθεροποιηθηκε αλλα αναλαμβανει το πληρες κοστος αυτής.
Καλη δυναμη στη συνέχεια φιλε κρητικε.
ΜΙΚΕΣ είπε:φιλε Κρητικε τι θεραπεια κανεις?Αν δεν κανω λαθος εισαι 23 ..ετσι δεν ειναι.Λοιπον υπαρχει περιπτωση να εχεις παθει αυτο που ισως επαθα κ εγω.Εγω σταματησα τις θεραπειες κ εχασα λιγο και αυτο φανηκε απο τον 3ο -4ο μηνα κ μετα.Το εχεις σκεφτει αυτο.Ισως παιζει κ αυτο λιγο ρολο.Και εγω το θεωρω απιθανο να υπαρχει-υπηρχε φλεγμονη.Παντως το τελευταιο 6μηνο υπαρχουν αρκετα μετρια αποτελεσματα απο Κυπρο.Τυχαιο κ αυτο?
athenian είπε:Δλδ ντανς εσύ που τον ειδες ο κρητικός έχει θυλακες εκεί που έχουν πέσει τα μμ και απλά είναι ατροφικα ή δεν υπάρχει τίποτα και είναι σαν να μην μπήκαν πότε?