Kardinalios , injertocapilar (Lorenzo), fue, 2901 grafts

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
John , στις φωτό που εβαλες μόλις πριν αυτή με τον εξωτερικό φωτισμό είναι υπό σκιάν σωστά ;

Ναι άλλα μην νομίζεις ότι στον ήλιο θα έδειχνε χειρότερο,ίσως και καλύτερο να γινόταν.
Πλέον στους 14 μήνες όπου και να βγω φώτο φαίνομαι σχεδόν τούμπανο πίσω με λίγα λόγια για την έκταση αραίωσης με 2840 grafts στο Crown πήρα ένα καλό αποτέλεσμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Να φαινόταν καλύτερο στον ήλιο από δύσκολο έως αδύνατο. Ακόμα και κεφάλια χωρίς καμία αραίωση είναι see-through υπό τον ήλιο (με λεπτή τρίχα ή/και κοντό μαλλί )
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και φαντασου, φιλε John, να εβγαζες και μια τριτη φωτογραφια...οχι απλα εξω στο μπαλκονι...αλλά στον ηλιο και υπο διαφορετικη κατευθυνση των ακτινων του ηλιου!!!
Στην πρωτη φαινεσαι πολυ καλος...στη δευτερη φαινεσαι αραιος...στην τριτη θα φαινοσουν ισως ακομη φαλακρος.

Αυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω...οτι δηλαδη, καλως ή κακως, οι περισσοτερες φωτογραφιες που ανεβαινουν στο forum, απο την πλειονοτητα των μελων, ειναι συγκαλυπτικες και οχι αποκαλυπτικες. Οι υποψηφιοι νεοι για μεταμοσχευση οφειλουν να το γνωριζουν αυτο και εμεις (ως ουδετεροι παρατηρητες) να τους το επισημαινουμε καθε φορα.

Όσο για τον ήλιο απάντησα παραπάνω,ίσως να δείχνει κάποιες φόρες και καλύτερο το αποτέλεσμα η το ίδιο.
Παίζει ρόλο και η φωτογραφική φυσικά.
Το καλύτερο παιδιά είναι να βλέπουμε τον άλλον από κοντά και δόξα το θεό αρκετά μέλη με έχουν δει από κοντά,μέλη που πήγαν και σε άλλες κλινικές και πίνουμε και καφέ και μου στέλνουν τα αποτελέσματα τους.
 
  • Like
Reactions: spi

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Να φαινόταν καλύτερο στον ήλιο από δύσκολο έως αδύνατο. Ακόμα και κεφάλια χωρίς καμία αραίωση είναι see-through υπό τον ήλιο (με λεπτή τρίχα ή/και κοντό μαλλί )

Μην είσαι απόλυτος,έχω βγάλει χιλιάδες φωτογραφίες.
Πάρε μια με ήλιο και μια με σκιά. Η πρώτη είναι στην σκιά.
4 χρόνια μετά την πρώτη μου μεταμόσχευση.

Page1.jpg
 
  • Like
Reactions: spi

tol

Well-Known Member
Μάλιστα.Ζησαμε τις κόντρες βεκρης vs ξένες κλινικές.Μετα πήγαμε στον κυπριακό εμφύλιο.Ενδιαμεσα βάλαμε και την dhi και λίγο από Γκούρα.Τωρα θα ζήσουμε ισπανοτουρκικη κόντρα.Καλη συνέχεια καρδινάλιε.
Μην το βλεπεις ετσι, φιλε κουμπαρε. Δεν προκειται για ισπανοτουρκικη κοντρα.

Δεν ξερω αν ο Πανος, επειδη εκανε την τελευταια μμ στον Ερντογαν, το βλεπει ετσι.

Προσωπικα, ως κατα κορον κριτης και κατηγορος της DHI, οφειλω να ειμαι εξισου αντικειμενικος και απεναντι σε κλινικες του εξωτερικου (κυπριακες, τουρκικες, ισπανικες).

Θεωρεις οτι ειναι σωστο να μην επισημαινονται καποια αντικειμενικα δεδομενα που συγκαλυπτομενα αλλοιωνουν την πραγματικοτητα;

Πριν απο το χθεσινο μου ποσταρισμα (μετα απο εκτενη ερευνα της περιπτωσης του Καρδιναλιου), νομιζεις οτι ειχαν δοθει ολα τα αντικειμενικα στοιχεια της υποθεσης και επομενως τα συμπερασματα ηταν ασφαλη;

Ποσα απο τα μελη γνωριζαν οτι ο φιλος Καρδιναλιος ειχε κανει αλλη μια μμ των 1600 grafts; Ποσοι γνωριζαν την υπαρξη της φωτογραφιας του Καρδιναλιου που ανεβασα εναν χρονο πριν τη μμ. Μιας φωτογραφιας ανεπηρεαστης απο την πιθανοτατη ευεργετικη επιδραση της ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ που μολις εκεινη την εποχη ξεκινησε.

Αλλωστε, φιλε Κουμπαρε, αν διαβασεις λιγο πιο πανω, ο ιδιος ο Καρδιναλιος παραδεχθηκε οτι ο κ. Λορεντζο, οταν τον ειδε πριν τη μμ, παραδεχθηκε οτι η θεραπεια ηδη αποδιδει και η κατασταση του μαλλιου εχει βελτιωθει.

Επομενως, θεωρεις οτι επρεπε να αποσιωποιηθουν αυτα τα δεδομενα; Οτι επρεπε τα νεα μελη να νομιζουν οτι ο φιλος Καρδιναλιος ηταν φαλακρος και αυτοματως εγινε "Μπεζος";

Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Καρδιναλιος ειχε ηδη αρκετο μαλλι, οτι εδω και ενα χρονο υποστηριζεται απο ισχυρη θεραπεια ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ.

Και για να βοηθήσω λίγο :

Πώς έδειχνα με τις ίδιες συνθήκες ( βρεγμένο μαλλί κλπ ) pre-op :
Προβολή συνημμένου 25018

Και πως δείχνω τώρα 4 μήνες και 25 μέρες περίπου post-op :
Προβολή συνημμένου 25019
Επισης, φιλε Καρδιναλιε, πρεπει να επισημανθει και κατι ακομα που εμεις, οι χρηστες ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ, το γνωριζουμε καλα.

Η εικονα που ανεβασες πριν απο τη μεταμοσχευση, ειναι εικονα μαλλιου με θεραπεια λιγοτερο απο ενα χρονο. Ποιος αποκλειει (ισα κι ισα ειναι το πιο πιθανο κατα την προσωπικη μου αποψη) μετα τον Δεκεμβριο που εγινε η μμ, η ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ να εξακολουθησε να εχει ευεργετικη επιδραση, να αυξησε ακομη περισσοτερο το μπουσταρισμα και σε συνδυασμο με την εξαιρετικη δουλεια του κ. Λορεντζο να δινει τωρα αυτο το αποτελεσμα;

Προσωπικες, καλοπροαιρετες παρατηρησεις. Καλη μερα σε ολους σας!
 

nucky

Active Member
John o η γωνία και η ένταση του ηλιακού φωτός δικαιολογούν απόλυτα την μικρή αλλά υπαρκτή διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες. Άλλο ο ήλιος του πρωινου ή του απογεύματος που χτυπάει απ το παράθυρο και άλλο ο ήλιος του μεσημεριού στο Σύνταγμα που θα λεγε κι ο Καρδινάλιος:)
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
John o η γωνία και η ένταση του ηλιακού φωτός δικαιολογούν απόλυτα την μικρή αλλά υπαρκτή διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες. Άλλο ο ήλιος του πρωινου ή του απογεύματος που χτυπάει απ το παράθυρο και άλλο ο ήλιος του μεσημεριού στο Σύνταγμα που θα λεγε κι ο Καρδινάλιος:)

Όπως και να έχει από κοντά είναι το καλύτερο να βλέπουμε κάποιον.
Κάποιες φορές από κοντά συμβαίνει να φαίνεται και καλύτερος από τις φώτο.
 
  • Like
Reactions: spi

nucky

Active Member
Συμφωνώ 100% για το από κοντά . Και μόνο που από κοντά το κεφάλι είναι 3D αρκεί να κάνει διαφορά. Αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε μία είναι η λύση . Πάρα πολλές φωτογραφίες υπό όσο το δυνατόν περισσότερους συνδυασμούς φωτισμού και γωνίας. Και μια καλή συνήθεια που πρέπει να αποκτήσουν τα μέλη είναι βίντεο με χτένισμα
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Όπως και να έχει η μεταμόσχευση σε μια αξιοπρεπής κλινική διορθώνει αισθητά την εικόνα σου προς το καλύτερο και σε ανεβάζει ψυχολογικά αλλά πότε δεν σε κάνει τέλειο.
Όλοι μας γνωρίζουμε σε βάθος χρόνου ότι οι περισσότεροι χρειαζόμαστε έως 3 μεταμοσχευσεις για να συμμαζευτουμαι άλλα και πάλι τέλειοι δεν θα γίνουμε.
Πρέπει να έχουμε συνείδηση στο τι θα περιμένουμε σε μια μεταμόσχευση & νορμάλ προσδοκίες ανάλογος με τις παραμέτρους φυσικά και τα χαρακτηριστικα του καθενός.
Το φόρουμ και όχι μόνο δίνει αρκετά στοιχειά για να κάνεις το καλύτερο για το ευατο σου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλό είναι να κατεβάσουμε τους τόνους. Σίγουρα οι φώτο του Καρδιναλίου μετά την μμ δεν είναι καλές (πιο πολύ σε ευκρίνεια) αλλά για ένα έμπειρο μάτι σε συνδυασμό με τα νούμερα που μας είπε δείχνουν την εικόνα η οποία είναι πολύ καλή για τον μήνα που είναι. Αν ήταν να μπω στην "συνεφοσιολογία" θα συμφωνούσα με τον Tol ότι ασυνείδητα υπάρχει μια τάση στους περισσότερους που έχουν κάνει μμ να ποστάρουν μάλλον κολακευτικές φώτο για ψυχολογικούς λόγους και καμμιά φορά να αδικούν και τον εαυτό τους.

Ακόμα όμως και η φώτο της οποίας αύξησε την φωτεινότητα ο Πανος (και που ζήτησα από τον Kardinalio να την κατεβάσει γιατί δεν άντεχε σε κριτική σε φόρουμ παρά σε site φθηνής κλινικής) δείχνει ότι πάει πολύ καλά. Στους 4.5 μήνες με τρίχα 48μ(!) (ίδε Salonikiοs) και wet look τι περιμέναμε να δούμε?

Η επόμενη φώτο που είναι σαφώς καλύτερη από φωτισμό με στεγνό μαλλί πάλι αν της αυξήσεις την φωτεινότητα θα υπερτονίσει τα κενάκια που έτσι και αλλιώς φαίνονται (όπως είπα και σε σχολιό μου) κάτι που είναι επίσης πολύ φυσιολογικό. Αν θεωρήσουμε ότι στους 4.5 μήνες έχει 50% φύτρωση είναι πρακτικά στο 50% του 6.3, δηλαδή κοντα 3.2 σε σχέση με το 5.4 που θέλει να φτάσει. Η εικόνα του για τέοιο νούμερο είναι εξαιρετική.

Αν θες την γνώμη μου Καρδιναλιε δεν χρειάζεται να ανακατεύεις βρεγμένα κεφάλια προσπαθώντας να βρεις την χαμένη ρίζα. Δεν έχει πρακτική αξία. Αυτό που ενδιαφέρει στις μμ είναι να δεις ένα κεφάλι όπως είναι στην καθημερινότητα του και έτσι να κρίνεις την κάλυψη και την φυσικότητα. Όπως ακριβώς έκανε ο Aris Rokos. Κάνε το χτένισμα που σου αρέσει και πάρε φώτο απο διάφορες οπτικές γωνίες με καλή ευκρίνεια (όχι θολές) για να φανούν και οι λεπτομέρειες. Έχω ξαναπεί ότι οι καλύτερες φωτο είναι σε εξωτερικό ηλιόλουστο χώρο όχι όμως με τον ήλιο πάνω στο κεφάλι γιατί έτσι "καίγονται" τα λευκά και δεν υπάρχει καλή αντίθεση.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Για να συγκρινεις μια μμ πριν μετα, πρεπει να δειχνεις κ πανομοιότυπες φωτο πριν μετα.

Στο πριν εδειξες τερμα φωτεινες κ καθαρες φωτο με πολυ κοντο μαλλι που ΔΕΝ κολακευει καθολου κ αδυνατίζει -ξεγυμνωνει/μειωνει ενα αποτελεσμα,
Και στο μετα δειχνεις φωτο με μεγαλυτερο μηκος μαλλιου που παρεχει ψευδοκαλυψη η αλλιως illusion of density.
Σε σκοτάδια... η οταν εχει φως το αφηνεις να πεφτει επανω στην ψευδοκαλυψη κ οχι μεσα στο μαλλι κ στην ριζα των τριχων κ το δερμα ωστε να φανει πραγματικα η πυκνοτητα π εχεις.
Προσπαθεις κ βαζεις τερμα κολακευτικες φωτο χωρις να δειχνεις τι πραγματικά συμβαινει στο κεφαλι κ παρουσιάζεις μονο την ψευδοκαλυψη ΜΗΝ αναφεροντας πως ακομα εισαι αρκετα αδυνατος στην πυκνοτητα... αποπροσανατολιζεις κ ξεγελας με λιγα λογια. Κυρίως αυτους που ειναι νεοι κ δεν γνωρίζουν πολλα απο μμ.

Σου ζητηθηκε φωτο με βρεγμενα κ ανεβαζεις αυτην εδω...
Προβολή συνημμένου 25014

Μεσα στα σκοτάδια....φοβούμενος να δειξεις τι πραγματικά συμβαινει οταν βρεχεις το μαλλι κ μειώνεται η ψευδοκαλυψη που σου παρεχει το στεγνο μαλλι. Ποσο ευκολα φαινεται ο φοβος σου κ η διαθεση σου να ΜΗΝ δειξεις αυτο που πραγματικα συμβαινει, αλλα κατι πολυ καλυτερο.

Σε αυτη τη σκοτεινη σου φωτο αυξησα λιγο την
Φωτεινοτητα (μπορειτε ολοι να το κανετε απλα απ το κινητο σας) και ουψ αποκαλυψη... αμεσως φαινεται καθαροτερα η αληθεια κ η πραγματικη πυκνοτητα...οσο αυτο ειναι δυνατο βεβαια απ αυτη τη σκοτεινη φωτο...και φαινεται μονο στα δεξια γιατι εισαι κ αριστερά ετσι αδειος απλα.φροντισες τεχνηέντως να μην μπει καθολου φως εκει κ δεν μπορω να το αναδειξω εκει παρα μονο δεξια που μπηκε λιγο, σου ξεφυγε ισως.
Προβολή συνημμένου 25015

Εγω δεν ειμαι χθεσινος,
εχω μεταμοσχευμενα μαλλια εδω κ 11 χρονια κ τα εχω δει κατω απ οποιεσδηποτε συνθηκες κατω απο οποιεσδηποτε καταστασεις κ δεν με ξεγελας.
Μπορεις να ξεγελας με αυτα π κανεις καποια ατομα αλλα οχι ολους.

H διαφορα ειναι εμφανης με το που ανεβασα λιγο την φωτιενοτητα σε μια θεοσκοτεινη φωτο,
φαντασου να τραβηξεις μια φωτεινη φωτο εξ αρχης που να μπαινει καθαρο φως μεσα σοτ μαλλι πως θα αλλαξουν τα πραγματα κ η γνωμη των απαιδευτων στις μεταμοσχευσεις που τωρα εχουν ξεγελαστει....

Εχεις πολυ πιο αδύναμο κ αραιο αποτελεσμα σε σχεση με αυτο που παρουσιαζεις Αλλα δεν ειναι κακο αυτο γιατι εισαι μολις στους 4.5.μηνες ειναι νορμαλ να μην εισαι πολυ πυκνος ακομα,
Το κακο ειναι οτι δεν το δειχνεις κ δεν το αναφερεις κ το παρουσιαζεις σαν κατι πολυ καλυτερο.

Έχεις τον cvial να προσπαθει να το μαζεψει κ εισαι τυχερός γιατι αλλοι δεν τον ειχαν.....

Κ αλλα ατομα ανεβασαν ειλικρινεις σοβαρες κ καθαρες φωτο κ μαλιστα κριθηκαν για το αποτελεσμα τους αρκετα απο πολλους γιατι απ τις καθαρές τους φωτο φαινονταν κ οι αδυναμίες τους που εσυ πασχιζεις να κρύψεις κ πλεκεις το εγκωμιο του δήθεν καταπληκτικου αποτελέσματος ηδη....ενω απεχεις ακομα πολυ μακρυα απ το να φτασεις σε αυτο....

Δεν εχεις δειξει καν την δοτρια σου
Και δεν εχω δει σε οσες φωτο του μετα που ανέβασες ουτε εναν θυλακα.
Δε μπορω να διακρίνω μια ριζα τριχας. Δειχνεις μονο μια απο ψηλα ψευδοκαλυψη,
κ το τι γινεται μεσα στο δερμα κ στις ριζες των τριχων δε φαινεται επ ουδενι.

Εχεις 250~ μονα θυλακια κ ακούω κάποιους να μιλανε για φυσικοτητα την στιγμή που δεν μπορει να φανει καν τι θυλακια εχεις μπροστα στο χτισιμο μονα διπλα τριπλα ? Αστεια πραγματα.....
Ειναι καλος ο γιατρος σου
Αλλα ακομα κι εγω εχω περιεργεια πως χειριστηκε τα τοσα λογα μονοθυλακια...να ριξεις φως δηλαδη μεσα στις ριζες κ το δερμα του μαλλιου για να φανουν οι θυλακες με.καθαρη αναλυση....αλλα που....

Για να αναλυσετε τα δεδομενα πρεπει πρωτα να δειξεις κατα την εξελιξη την πραγματικη εικονα του μεσα μαλλιου σου...
Αυτη την εικονα αναλυουν οχι της ψευδοκαλυψης που ριχνεις το μαλλι στεγνο στο πλαι κ κρυβεις τα κενα με το μηκος του.

Μπορεις να βρεξεις το μαλλι κ να ανεβασεις μια φωτο σαν αυτην εδω ??
Να δειχνεις τι γινεται μεσα με το μαλλι ορθιο κ να αφήσεις να μπει το φως μεσα στο δερμα κ τις ριζες ??
Να το ανακατεψεις ?? Καντο δεν ειναι κακο. Και ανεβασε πολλες οχι μια... να φανει απο πολλες οπτικές το μαλλι οχι μονο μια την πιο κολακευτικη κ ανούσια συναμα.
Προβολή συνημμένου 25016

Τεσλοσπαντων δεν θα κανω αλλο σχολιο...
Ηταν το τελευταιο στο νημα αυτο.
Τα συννεφα δεν εφυγαν τελικα κ το μονο π εκανα ηταν να ανεβάσω λιγο την φωτεινοτητα στις "συννεφιασμενες σου φωτο" ...
Καλη συνεχεια στην ομορφη παρουσίαση!!
Να σχολιάζεις και εδώ και γενικά να λες την άποψη σου ...είναι πολύ καλό να ακούγονται εμπεριστατωμένες απόψεις όπως εσένα και του cvial και ειδικά όταν διαφωνούν κάπου....υπάρχει δημιουργικός αντίλογος και μας ανοίγουν τα μάτια (σ αυτούς που θέλουν τουλάχιστον να μην εθελοτυφλουν..)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kardinalios

Well-Known Member
Ο,τι μου ζητήθηκε από τα μέλη του φόρουμ το ανέβασα . Δυστυχώς με το κινητό που έχω και μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες . Στο 5μηνο θα απευθυνθώ στο κουμπάρο μου να με φωτογραφίσει με την dslr . Δέχομαι την καλοπροαίρετη κριτική . Δεν δέχομαι τους αφορισμούς και τις κατηγορίες για σκευωρίες και τις θεωρίες συνωμοσίας . Υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που με έχουν κατηγορήσει για πονηρους σκοπούς πίσω από αυτά που παρουσιάζω ενώ οι ίδιοι έχουν πονηρούς σκοπούς σε αυτά που γράφουν . Εμένα αρκετοί με έχουν γνωρίσει από κοντά στο consultation και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν εκπροσωπώ κανέναν και ότι δεν έχω κανένα κέρδος από όλο αυτό .
Αν κάποιοι έχουν κέρδος με το να υποβαθμίζουν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε ένα δημόσιο διάλογο τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την παρουσίαση . Εγώ δεν θέλω να κάνω διαφήμιση και εδώ που τα λέμε η κλινική που με ανέλαβε δεν το έχει και ανάγκη .
Ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα που έχουν κάνει στον Lorenzo την ίδια περίοδο με εμένα . Και οι 4 μου είπαν ότι δεν θα παρουσιάσουν λόγω αυτών των λίγων που έχοντας ιδιοτελείς σκοπούς χαλάνε τις παρουσιάσεις μελών που έχουν κάνει μ.μ σε κλινικές που δεν είναι της αρεσκείας τους . Είναι συγκεκριμένη η τακτική τους . Λάθος μου που μπήκα και εγώ σε αυτή τη διαδικασία . Το έκανα με την καλή μου καρδιά για να ανταποδώσω την βοήθεια που μου προσέφερε το φόρουμ και βρέθηκα κατηγορούμενος για ο,τι μπορεί να κατεβάσει το ανθρώπινο μυαλό .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Αφού μπήκα σε αυτή τη διαδικασία να παρουσιάσω για το καλό της κοινότητας , θα πω στον κουμπάρο μου που έχει ψηφιακή μηχανή dslr και ασχολείται με φωτογραφίες όταν βρεθούμε να με τραβήξει εκείνος .
Δεν θέλω να υπάρχουν σκιές . Δεν με ενδιαφέρει να κάνω διαφήμιση για τον γιατρό αλλά με ενδιαφέρει ένας νέος άνθρωπος να δει ότι μπορεί να παλέψει την καράφλα .
Τουλάχιστον εγω στα δικά μου μάτια είμαι τρομερά ευχαριστημένος μέχρι τώρα και έχει αλλάξει η ψυχολογία μου .
Τώρα αν το αποτέλεσμα είναι καλό η πολύ καλό η σούπερ ας το κρίνει ο καθένας .
Μέχρι τότε δεν θα ανεβάσω τίποτα άλλο .
Καλή συνέχεια σε όλους .
Καρδινάλιε δεν χρειάζεται να πάρεις καμιά άλλη κάμερα και τίποτα το ιδιαίτερο ούτε να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για μια φωτογραφία όπως λέει ο Τζον ότι δεν είσαι έμπειρος σε φωτός ...τι πάει να πει αυτό; Ούτε κ εγώ είμαι ...αλλά πόσο δύσκολο είναι να βγεις στον ήλιο κ να βάλεις το κινητό πάνω απ' το κεφάλι σου κ να τραβήξεις μια δυο φωτός ;( Σε παραπέμπω στον νήμα μου με τις πιο πρόσφατες π.χ. που την έβγαλα και βρεγμεμος γιατί ήμουν θάλασσα..).. μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και αναλύουμε ...απλές φωτός στην φώς της ημέρας αρκούν να έχουμε εικόνα ...
Υγ: επειδή διάβασα προσεκτικά τα σχόλια όλων δεν βλέπω κανέναν να σε κατηγόρησε για οτιδήποτε πονηρό πέραν του ότι σαν άνθρωπος με τις ανασφάλειες σου (όπως όλοι μας ) διστάζεις να δείξεις αποκαλυπτικές φωτός....και να σου πω και κάτι ; Δεν βρίσκω το νόημα ...σίγουρα θα πας σούπερ γιατί έχεις όλα τα φόντα και το μόνο που χρειάζεται είναι να χεις υπομονή λίγο ακόμα ...
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως μετά και την τελευταία απάντηση του @Panos1982 καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του δεν είναι αυτος που παρουσιάζει . Είχα δει την παρουσίαση της μεταμόσχευσης του σε ξένο φόρουμ και τα βίντεο που είχε ανεβάσει στο youtube σχετικά με αυτήν τα οποία τα είχε ποσταρει και ο Erdogan . Αναρωτιομουν γιατί ένας ασθενής , ένας καθημερινός άνθρωπος ενώ έκανε την μ.μ και δόξα το θεό πήγαν όλα καλά να δείχνει τέτοιο ζήλο να την παρουσιάσει όχι σε ένα μέσο αλλά σε πολλά και διάφορα διαφημιζοντας το αποτέλεσμα του . Πώς αυτός ο άνθρωπος έχει τόσο χρόνο και τόση όρεξη να τα κάνει αυτά και τι κίνητρο έχει .
Όπως είπα και παραπάνω έκανα ένα λάθος με την σκοτεινή φωτογραφία . Αυτή είχα και αυτή ανέβασα . Ανέβασα αμέσως από κάτω φωτεινή κατω από τον ήλιο και δεν είμαι καν στους 5 μήνες ακόμα . Ωστόσο κάποιοι επιμενουν να ζητάνε περίεργα πράγματα , ενώ εγώ δεν διαφημίζω τον Lorenzo . Απλά δείχνω το κεφάλι μου όπως είναι . Όταν θα βγάλω λοιπόν φωτογραφίες 5μηνου θα βρέξω και τα μαλλιά μου και θα ανεβάσω την φωτογραφία . Πείτε μου όλοι εσείς οι "καχυποπτοι" τι άλλο θέλετε να κάνω έτσι ώστε να φανεί αυτό που θέλετε και εγώ θα το κάνω .
Αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι ο ρόλος κάποιων εδώ μέσα είναι διαφορετικός από αυτόν που δηλώνουν .
@CVIAL σε παρακαλώ εγώ ξέρεις καλά ότι δεν είμαι εκπρόσωπος καμίας κλινικής . Αν οι εκπρόσωποι , φίλοι εξαρτημένοι κλπ έχουν θέμα με την παρουσίαση μου εγώ την σταματάω εδώ , δεν θα καθομαι κάθε μέρα να απαντάω σε θεωρίες συνωμοσίας .
Την προηγούμενη φορά θα έκανα διορθωτικη μέσα στο εξάμηνο και μέσα στο lockdown του κορονοιου θα πήγαινα στην Ισπανία για να διορθώσει ο Jose το αποτέλεσμα και να ανεβασω φωτογραφίες στο φόρουμ . Τώρα μου ζητάνε να βρέξω το μαλλί μου και να το ανεβάσω χτενισμενο το μισό μπροστά και το μισό πίσω . Απίστευτα πράγματα .
Έβρεξα τα μαλλιά με πολύ νερό και τα χτενισα όλα πίσω . Η φωτογραφία είναι με φλας . Ο,τι πιο ξεγυμνωτικο μπορώ να ανεβάσω δηλαδή . Το φως πέφτει πάνω στα βρεγμένα μαλλιά . Είμαι στους 4,5 μήνες ακόμα !!!!

Καρδινάλιε θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις ως προς τoν Panos1982 και τον ρόλο του. Το ότι έκανε ένα βίντεο και ασχολήθηκε δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί απλά να είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει, όπως εξάλλου είμαι και εγώ. Ο Panos1982 έχει μια πολύ καλή κριτική σκέψη και ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του σε κάποια θέματα ο διάλογος και αντίλογος είναι πάντα επικοδομητικός. Είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις σε αυτό το φόρουμ.

Θεωρώ επίσης ότι κακώς ελέχθει ότι είχες πρόθεση να κάνεις διορθωτική κλπ για να κοροιδέψεις το φόρουμ. Ήταν υπερβολική αντίδραση στο κακό ξεκίνημα της παρουσιάσης που κάνεις. Όπως και να έχει καλό είναι να σταματήσουμε αυτές τις βαριές κουβέντες. Δεν υπάρχει κανένας Ισπανο-Τουρκικός πόλεμος, ούτε κόντρα ούτε θεωρίες συνομωσίας. Τα πράγματα είναι απλούστερα και πιο ανθρώπινα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kardinalios

Well-Known Member
Καρδινάλιε θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις ως προς τoν Panos1982 και τον ρόλο του. Το ότι έκανε ένα βίντεο και ασχολήθηκε δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί απλά να είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει, όπως εξάλλου είμαι και εγώ. Ο Panos1982 έχει μια πολύ καλή κριτική σκέψη και ακόμα αν διαφωνώ μαζί του σε κάποια θέματα ο διάλογος και αντίλογος είναι πάντα επικοδομητικός. Είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις σε αυτό το φόρουμ.

Θεωρώ επίσης ότι κακώς ελέχθει ότι είχες πρόθεση να κάνεις διορθωτική κλπ για να κοροιδέψεις το φόρουμ. Ήταν υπερβολική αντίδραση. Όπως και να έχει καλό είναι να σταματήσουμε αυτές τις βαριές κουβέντες. Δεν υπάρχει κανένας Ισπανο-Τουρκικός πόλεμος, ούτε κόντρα ούτε θεωρίες συνομωσίες. Τα πράγματα είναι πιο απλούστερα και πιο ανθρώπινα.
Η επίθεση που έγινε στο πρόσωπο μου ήταν αναίτια και χωρίς επιχειρήματα . Σε παραπέμπω στα post σε αυτό το νήμα για να καταλάβεις . Ψάχνοντας λίγο τα κίνητρα της βρήκα αυτά που είπα και τα παρουσίασα . Γεγονότα ανέφερα που μου φάνηκαν περίεργα . Δεν έχω κατηγορήσει τον Πάνο για το οτιδήποτε αντίθετα αυτός με έχει κατηγορήσει για πολλά και έχει γράψει πολύ βαριά πράγματα για το πρόσωπο μου .
Προφανώς και δεν υπάρχει κανένας πολεμος . Ο Erdo είναι κορυφαίος γιατρός όπως είναι και ο Lorenzo . Εγώ δεν εκπροσωπώ κανένα στρατόπεδο . Και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία . Όμως το να αναφέρουν όλα αυτά για εμένα το θεωρώ άδικο και ήταν λογικό να αντιδράσω .
 

kardinalios

Well-Known Member
Και ανεβάζω και πάλι . Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με ένα πολύ καλό κινητό με την κύρια κάμερα σε μπαλκόνι το οποίο φαίνεται από πίσω στους 4,5 μήνες . Ο ήλιος είναι διάχυτος όπως βλέπεται , βρίσκομαι σε μέρος χωρίς σκιά .
Τι άλλο θέλει το φόρουμ για να ικανοποιηθεί ;
Να μου εξηγήσει να το ανεβάσω .
5_IMG-03638ee5b0bd4eebe0ecc1fbf9290d62-V__01.jpg
3_IMG-74d2d41a0a9109946f46ca00b360b7f3-V__01.jpg
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η επίθεση που έγινε στο πρόσωπο μου ήταν αναίτια και χωρίς επιχειρήματα . Σε παραπέμπω στα post σε αυτό το νήμα για να καταλάβεις . Ψάχνοντας λίγο τα κίνητρα της βρήκα αυτά που είπα και τα παρουσίασα . Γεγονότα ανέφερα που μου φάνηκαν περίεργα . Δεν έχω κατηγορήσει τον Πάνο για το οτιδήποτε αντίθετα αυτός με έχει κατηγορήσει για πολλά και έχει γράψει πολύ βαριά πράγματα για το πρόσωπο μου .
Προφανώς και δεν υπάρχει κανένας πολεμος . Ο Erdo είναι κορυφαίος γιατρός όπως είναι και ο Lorenzo . Εγώ δεν εκπροσωπώ κανένα στρατόπεδο . Και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία . Όμως το να αναφέρουν όλα αυτά για εμένα το θεωρώ άδικο και ήταν λογικό να αντιδράσω .

Κατανοώ το post σου σαν αντίδρασή στις υπερβολές που ελέχθησαν. Είναι όμως λάθος να απαντάμε στις υπερβολές με υπερβολές. Θα σε παρακαλέσω και εσένα αλλά και τον Panos1982 να σταματήσουμε εδώ.
 

kardinalios

Well-Known Member
Κατανοώ το post σου σαν αντίδρασή στις υπερβολές που ελέχθησαν. Είναι όμως λάθος να απαντάμε στις υπερβολές με υπερβολές. Θα σε παρακαλέσω και εσένα αλλά και τον Panos1982 να σταματήσουμε εδώ.
Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω . Έχουμε το ίδιο πρόβλημα και τουλάχιστον εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν εδώ μέσα .
 

vlafo

Well-Known Member
Είναι προφανές το που πάει η τελική εικόνα του Kardinaliou όταν είναι ήδη έτσι στους 4 μήνες.Κανείς δεν είπε ότι έχει ήδη εξωπραγματικό αποτέλεσμα αλλά πιθανότατα για εκεί πάει με βάση την υπάρχουσα εικόνα του.Απο την άλλη πρέπει και οι υπάρχουσες φώτο να είναι καθαρές και ευκρινείς.Αλλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η τελική του εικόνα που θα δείξει σε μερικούς μήνες.
Το γεγονός όμως αυτό δεν αναιρεί πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνδυασμός θεραπείας και πρώτης μμ όπως πολύ σωστά παρέθεσε ο tol και που έπρεπε να έχουνε παρατεθεί εν συντομία για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων.
Το excelaki θα μας δώσει την πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε.
Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν ακόμα υποθέσουμε ότι δεν θα πάνε τα πράγματα ιδανικά που το απεύχομαι τι θα συμβεί?
Θα αποδείξουμε ότι ο Lorenzo που είναι μαζί με άλλους 2-3 οι τοπ παγκοσμίως πως απέτυχε?Ναι μπορεί να συμβεί.Και λοιπόν?
Περιμένουμε το κακό αποτέλεσμα για να αρχίσουμε να πυροβολούμε?Πάμε από την αντίστροφη πλευρά τώρα.
Τον ΓΕΩΡΓΊΟΥ που όλοι λένε πόσο καλός γιατρός είναι ( με τα λάθη του και τις αδυναμίες του )γιατί κανείς δεν εκθειάζει το αποτέλεσμα του tasmania που είναι από τα κορυφαία?Γιατί το συγκεκριμένο παράδειγμα περνάει έτσι στα ρηχά?
Αυτό που θέλω να πω συνοψίζοντας είναι ότι πιο πολύ στεκομάστε στο αρνητικό Η προσπαθούμε να το παρουσιάσουμε αρνητικό για να αποδείξουμε κάτι το οποίο δεν έχει λογική.
Μηδενισμός ρίσκου δεν υπάρχει για κανέναν ελαχιστοποίηση ναι.Οποιος δεχτεί τις βασικές αρχές μιας "επένδυσης" όπως είναι η μμ θα το χαρεί και θα το απολαύσει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τον ΓΕΩΡΓΊΟΥ που όλοι λένε πόσο καλός γιατρός είναι ( με τα λάθη του και τις αδυναμίες του )γιατί κανείς δεν εκθειάζει το αποτέλεσμα του tasmania που είναι από τα κορυφαία?Γιατί το συγκεκριμένο παράδειγμα περνάει έτσι στα ρηχά?

Η μεταμόσχευση του Tasmania δεν είναι η πρώτη.
Έχεις διαβάσει,έχεις δει το αποτέλεσμα τις πρώτης μεταμοσχευσης?Σύνολο έχει τοποθέτηση περίπου 6000 μοσχεύματα.
Τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη μεταμόσχευση και είχε γίνει στουπί λόγο και των χαρακτηριστικων του και τις καλής τρίχας με συνδυασμό φίνας.
Τον έχω δει από κοντά παλιότερα στην πρώτη μμ δεν φαινόταν δέρμα άλλα το έκανε σε μικρή ηλικία 27 ετών & φαίνεται στα επόμενα 4 χρονιά του πήγε επιθετικά και ούτε η φίνα δεν βοήθησε.
 
  • Like
Reactions: spi
Μπλουζα