Kardinalios , injertocapilar (Lorenzo), fue, 2901 grafts

gregkont13

Verified MM member
Μην το βλεπεις ετσι, φιλε κουμπαρε. Δεν προκειται για ισπανοτουρκικη κοντρα.

Δεν ξερω αν ο Πανος, επειδη εκανε την τελευταια μμ στον Ερντογαν, το βλεπει ετσι.

Προσωπικα, ως κατα κορον κριτης και κατηγορος της DHI, οφειλω να ειμαι εξισου αντικειμενικος και απεναντι σε κλινικες του εξωτερικου (κυπριακες, τουρκικες, ισπανικες).

Θεωρεις οτι ειναι σωστο να μην επισημαινονται καποια αντικειμενικα δεδομενα που συγκαλυπτομενα αλλοιωνουν την πραγματικοτητα;

Πριν απο το χθεσινο μου ποσταρισμα (μετα απο εκτενη ερευνα της περιπτωσης του Καρδιναλιου), νομιζεις οτι ειχαν δοθει ολα τα αντικειμενικα στοιχεια της υποθεσης και επομενως τα συμπερασματα ηταν ασφαλη;

Ποσα απο τα μελη γνωριζαν οτι ο φιλος Καρδιναλιος ειχε κανει αλλη μια μμ των 1600 grafts; Ποσοι γνωριζαν την υπαρξη της φωτογραφιας του Καρδιναλιου που ανεβασα εναν χρονο πριν τη μμ. Μιας φωτογραφιας ανεπηρεαστης απο την πιθανοτατη ευεργετικη επιδραση της ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ που μολις εκεινη την εποχη ξεκινησε.

Αλλωστε, φιλε Κουμπαρε, αν διαβασεις λιγο πιο πανω, ο ιδιος ο Καρδιναλιος παραδεχθηκε οτι ο κ. Λορεντζο, οταν τον ειδε πριν τη μμ, παραδεχθηκε οτι η θεραπεια ηδη αποδιδει και η κατασταση του μαλλιου εχει βελτιωθει.

Επομενως, θεωρεις οτι επρεπε να αποσιωποιηθουν αυτα τα δεδομενα; Οτι επρεπε τα νεα μελη να νομιζουν οτι ο φιλος Καρδιναλιος ηταν φαλακρος και αυτοματως εγινε "Μπεζος";

Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Καρδιναλιος ειχε ηδη αρκετο μαλλι, οτι εδω και ενα χρονο υποστηριζεται απο ισχυρη θεραπεια ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ.


Επισης, φιλε Καρδιναλιε, πρεπει να επισημανθει και κατι ακομα που εμεις, οι χρηστες ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ, το γνωριζουμε καλα.

Η εικονα που ανεβασες πριν απο τη μεταμοσχευση, ειναι εικονα μαλλιου με θεραπεια λιγοτερο απο ενα χρονο. Ποιος αποκλειει (ισα κι ισα ειναι το πιο πιθανο κατα την προσωπικη μου αποψη) μετα τον Δεκεμβριο που εγινε η μμ, η ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ να εξακολουθησε να εχει ευεργετικη επιδραση, να αυξησε ακομη περισσοτερο το μπουσταρισμα και σε συνδυασμο με την εξαιρετικη δουλεια του κ. Λορεντζο να δινει τωρα αυτο το αποτελεσμα;

Προσωπικες, καλοπροαιρετες παρατηρησεις. Καλη μερα σε ολους σας!

φιλε Τολ, ο πανος στο νημα του εχει κανει αναρτηση αναλυτικη που αποθαρρύνει τους παντες να πανε στον ερντο Λογω κακων αποτελεσματων τελευταια. Να σου πω οτι εγω ειχα κλεισει στον ερντο και ειχα δωσει προκαταβολη και μετα απο αυτα που ειπε ο πανος το εψαξα και οντως βρηκα στο hairrestoration Network παρουσιασεις απο χρηστες με μετρια αποτελεσματα. ο λογος που ο πανος με ειχε αποθαρρυνει ηταν ενω στη παλια κλινικη ο ερντο ειχε μικρο αριθμο, σχετικα χειρουργιων, στη νεα ειχε περιπου 10. Ολα αυτα ο πανος τα χει γραψει στο φορουμ αναλυτικα στο νημα του που ειναι του ερντο. Και ποτε δεν του εκανε προμοσιον.

τα λεω ολα αυτα οχι σε σενα προσωπικα. Δεν ειπες εσυ τιποτα αλλωστε. Απλα το λεω σαν Αποδειξη Οτι οσοι μιλανε για ισπανοτουρκικες κοντρες απλως λενε σαχλαμαρες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η μεταμόσχευση του Tasmania δεν είναι η πρώτη.
Έχεις διαβάσει,έχεις δει το αποτέλεσμα τις πρώτης μεταμοσχευσης?Σύνολο έχει τοποθέτηση περίπου 6000 μοσχεύματα.
Φυσικά και το έχω δει.
Το ξέρω ότι έχει κάνει δύο μμ.Και τι συνάγεται από αυτό?
Έκανε 2 πολύ επιτυχημένες μμ γιατί αυτές ήταν οι ανάγκες του με άριστο αποτέλεσμα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φυσικά και το έχω δει.
Το ξέρω ότι έχει κάνει δύο μμ.Και τι συνάγεται από αυτό?
Έκανε 2 πολύ επιτυχημένες μμ γιατί αυτές ήταν οι ανάγκες του με άριστο αποτέλεσμα.

Ότι κάποια νέα μέλη & ειδικά νεαρής ηλικίας δεν καταλαβαίνουν την επιθετικοτητα τις τριχόπτωσης και νομίζουν ότι θα σωθούν με φίνα.
Θεωρώ αν σου πάει επιθετικά δεν σε σώζει καμιά θεραπεία και αυτό αποδεικνύεται από τον Tasmania που δεν πίστευα να φτάσει σε αυτό το σημείο λόγο και ότι τον έχω δει από κοντά.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Για να συγκρινεις μια μμ πριν μετα, πρεπει να δειχνεις κ πανομοιότυπες φωτο πριν μετα.

Στο πριν εδειξες τερμα φωτεινες κ καθαρες φωτο με πολυ κοντο μαλλι που ΔΕΝ κολακευει καθολου κ αδυνατίζει -ξεγυμνωνει/μειωνει ενα αποτελεσμα,
Και στο μετα δειχνεις φωτο με μεγαλυτερο μηκος μαλλιου που παρεχει ψευδοκαλυψη η αλλιως illusion of density.
Σε σκοτάδια... η οταν εχει φως το αφηνεις να πεφτει επανω στην ψευδοκαλυψη κ οχι μεσα στο μαλλι κ στην ριζα των τριχων κ το δερμα ωστε να φανει πραγματικα η πυκνοτητα π εχεις.
Προσπαθεις κ βαζεις τερμα κολακευτικες φωτο χωρις να δειχνεις τι πραγματικά συμβαινει στο κεφαλι κ παρουσιάζεις μονο την ψευδοκαλυψη ΜΗΝ αναφεροντας πως ακομα εισαι αρκετα αδυνατος στην πυκνοτητα... αποπροσανατολιζεις κ ξεγελας με λιγα λογια. Κυρίως αυτους που ειναι νεοι κ δεν γνωρίζουν πολλα απο μμ.

Σου ζητηθηκε φωτο με βρεγμενα κ ανεβαζεις αυτην εδω...
Προβολή συνημμένου 25014

Μεσα στα σκοτάδια....φοβούμενος να δειξεις τι πραγματικά συμβαινει οταν βρεχεις το μαλλι κ μειώνεται η ψευδοκαλυψη που σου παρεχει το στεγνο μαλλι. Ποσο ευκολα φαινεται ο φοβος σου κ η διαθεση σου να ΜΗΝ δειξεις αυτο που πραγματικα συμβαινει, αλλα κατι πολυ καλυτερο.

Σε αυτη τη σκοτεινη σου φωτο αυξησα λιγο την
Φωτεινοτητα (μπορειτε ολοι να το κανετε απλα απ το κινητο σας) και ουψ αποκαλυψη... αμεσως φαινεται καθαροτερα η αληθεια κ η πραγματικη πυκνοτητα...οσο αυτο ειναι δυνατο βεβαια απ αυτη τη σκοτεινη φωτο...και φαινεται μονο στα δεξια γιατι εισαι κ αριστερά ετσι αδειος απλα.φροντισες τεχνηέντως να μην μπει καθολου φως εκει κ δεν μπορω να το αναδειξω εκει παρα μονο δεξια που μπηκε λιγο, σου ξεφυγε ισως.
Προβολή συνημμένου 25015

Εγω δεν ειμαι χθεσινος,
εχω μεταμοσχευμενα μαλλια εδω κ 11 χρονια κ τα εχω δει κατω απ οποιεσδηποτε συνθηκες κατω απο οποιεσδηποτε καταστασεις κ δεν με ξεγελας.
Μπορεις να ξεγελας με αυτα π κανεις καποια ατομα αλλα οχι ολους.

H διαφορα ειναι εμφανης με το που ανεβασα λιγο την φωτιενοτητα σε μια θεοσκοτεινη φωτο,
φαντασου να τραβηξεις μια φωτεινη φωτο εξ αρχης που να μπαινει καθαρο φως μεσα σοτ μαλλι πως θα αλλαξουν τα πραγματα κ η γνωμη των απαιδευτων στις μεταμοσχευσεις που τωρα εχουν ξεγελαστει....

Εχεις πολυ πιο αδύναμο κ αραιο αποτελεσμα σε σχεση με αυτο που παρουσιαζεις Αλλα δεν ειναι κακο αυτο γιατι εισαι μολις στους 4.5.μηνες ειναι νορμαλ να μην εισαι πολυ πυκνος ακομα,
Το κακο ειναι οτι δεν το δειχνεις κ δεν το αναφερεις κ το παρουσιαζεις σαν κατι πολυ καλυτερο.

Έχεις τον cvial να προσπαθει να το μαζεψει κ εισαι τυχερός γιατι αλλοι δεν τον ειχαν.....

Κ αλλα ατομα ανεβασαν ειλικρινεις σοβαρες κ καθαρες φωτο κ μαλιστα κριθηκαν για το αποτελεσμα τους αρκετα απο πολλους γιατι απ τις καθαρές τους φωτο φαινονταν κ οι αδυναμίες τους που εσυ πασχιζεις να κρύψεις κ πλεκεις το εγκωμιο του δήθεν καταπληκτικου αποτελέσματος ηδη....ενω απεχεις ακομα πολυ μακρυα απ το να φτασεις σε αυτο....

Δεν εχεις δειξει καν την δοτρια σου
Και δεν εχω δει σε οσες φωτο του μετα που ανέβασες ουτε εναν θυλακα.
Δε μπορω να διακρίνω μια ριζα τριχας. Δειχνεις μονο μια απο ψηλα ψευδοκαλυψη,
κ το τι γινεται μεσα στο δερμα κ στις ριζες των τριχων δε φαινεται επ ουδενι.

Εχεις 250~ μονα θυλακια κ ακούω κάποιους να μιλανε για φυσικοτητα την στιγμή που δεν μπορει να φανει καν τι θυλακια εχεις μπροστα στο χτισιμο μονα διπλα τριπλα ? Αστεια πραγματα.....
Ειναι καλος ο γιατρος σου
Αλλα ακομα κι εγω εχω περιεργεια πως χειριστηκε τα τοσα λογα μονοθυλακια...να ριξεις φως δηλαδη μεσα στις ριζες κ το δερμα του μαλλιου για να φανουν οι θυλακες με.καθαρη αναλυση....αλλα που....

Για να αναλυσετε τα δεδομενα πρεπει πρωτα να δειξεις κατα την εξελιξη την πραγματικη εικονα του μεσα μαλλιου σου...
Αυτη την εικονα αναλυουν οχι της ψευδοκαλυψης που ριχνεις το μαλλι στεγνο στο πλαι κ κρυβεις τα κενα με το μηκος του.

Μπορεις να βρεξεις το μαλλι κ να ανεβασεις μια φωτο σαν αυτην εδω ??
Να δειχνεις τι γινεται μεσα με το μαλλι ορθιο κ να αφήσεις να μπει το φως μεσα στο δερμα κ τις ριζες ??
Να το ανακατεψεις ?? Καντο δεν ειναι κακο. Και ανεβασε πολλες οχι μια... να φανει απο πολλες οπτικές το μαλλι οχι μονο μια την πιο κολακευτικη κ ανούσια συναμα.
Προβολή συνημμένου 25016

Τεσλοσπαντων δεν θα κανω αλλο σχολιο...
Ηταν το τελευταιο στο νημα αυτο.
Τα συννεφα δεν εφυγαν τελικα κ το μονο π εκανα ηταν να ανεβάσω λιγο την φωτεινοτητα στις "συννεφιασμενες σου φωτο" ...
Καλη συνεχεια στην ομορφη παρουσίαση!!

Όταν κρίνονται αυστηρά αποτελέσματα μμ των 2500€ ένα παραπάνω πρέπει να γίνονται λεπτομερεις παρουσιάσεις αποτελεσμάτων 12000+ €. Τα ποστ του Πάνου είναι πάντα ουσιώδη.
Το αποτέλεσμα σου kardinalie θα πάει σούπερ δεν το αμφισβητώ αυτό. Ήδη είσαι σε πολύ καλό επίπεδο.
Απλά αν δεν μιλούσαμε κάποιοι η παρουσίαση θα έμενε στις πρώτες 4-5 φωτογραφίες σου.
Ακόμη για το διάστημα που βρίσκεσαι πρέπει να δούμε δοτρια σε εξωτερικό χωρο, hairline σε κοντινή φωτό με χτενισμένα τα μαλλιά πάνω (όχι βρεγμένα) και πανοραμική σε εξωτερικό χώρο. Με αυτά θα φανεί δοτρια hairline και κάλυψη σε ήλιο. Και να υπάρχουν κάποια κενά τώρα σε 2-3 μήνες δεν θα έχεις κανένα αλλά έτσι θα φανεί η εξέλιξη του αποτελέσματος. Αν μέναμε στις 3 πρώτες φωτογραφίες σου και οι φωτό του 8μηνου θα έμοιαζαν ίδιες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Ότι κάποια νέα μέλη & ειδικά νεαρής ηλικίας δεν καταλαβαίνουν την επιθετικοτητα τις τριχόπτωσης και νομίζουν ότι θα σωθούν με φίνα.
Θεωρώ αν σου πάει επιθετικά δεν σε σώζει καμιά θεραπεία και αυτό αποδεικνύεται από τον Tasmania που δεν πίστευα να φτάσει σε αυτό το σημείο λόγο και ότι τον έχω δει από κοντά.
Η φίνα σε σώζει John.Ειτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Επιθετικότητα σε πολύ ακραίο βαθμό μέσα σε ένα 6μηνο στα 30 μου χάνοντας τα μισά μαλλιά και επανάκτηση το 80% πάλι άμεσα μου έδωσε.Και αν δεν έκανα το λάθος αλλά συνειδητά να την κόψω στα 40 μου τώρα θα ήμουν nw 1-2 και όχι 3.
Αν το πρόβλημα το πιάσεις νωρίς θα το λύσεις κιόλας.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η φίνα σε σώζει John.Ειτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Επιθετικότητα σε πολύ ακραίο βαθμό μέσα σε ένα 6μηνο στα 30 μου χάνοντας τα μισά μαλλιά και επανάκτηση το 80% πάλι άμεσα μου έδωσε.Και αν δεν έκανα το λάθος αλλά συνειδητά να την κόψω στα 40 μου τώρα θα ήμουν nw 1-2 και όχι 3.
Αν το πρόβλημα το πιάσεις νωρίς θα το λύσεις κιόλας.

Δεν είναι αν μας αρέσει η όχι και εγώ έπαιρνα 2012-2015 και δεν είδα διαφορά άλλα όταν βλέπω 18 έως 25 ετών με ολοκληρωμένο 6Nw σχηματισμό να αδειάζει επιθετικά μέσα σε 2 χρόνια θεωρώ ότι δεν σώζει.Για τους περισσοτερους νεαρούς μιλάω με μεγάλο βαθμό αραίωσης πάντα διότι περίπτωση με περίπτωση διαφέρει.

Η κλινική που συνεργάζομαι συνιστά κάποιες φορές φίνα άλλα στους περισσότερους δεν το αναφέρει καν,πότε δεν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό κάποιον να ξεκινήσει αντιθέτως με τους μεγάλο γιατρούς για να είναι καλυμμένοι στο τελικό τους αποτέλεσμα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν ήταν έτσι ο Tasmania θα είχε σωθεί και δεν θα χρειαζόταν δεύτερη μεταμόσχευση λόγο φίνας.
 

vlafo

Well-Known Member
Δεν είναι αν μας αρέσει η όχι και εγώ έπαιρνα 2012-2015 και δεν είδα διαφορά άλλα όταν βλέπω 18 έως 25 ετών με ολοκληρωμένο 6Nw σχηματισμό να αδειάζει επιθετικά μέσα σε 2 χρόνια θεωρώ ότι δεν σώζει.Για τους περισσοτερους νεαρούς μιλάω με μεγάλο βαθμό αραίωσης πάντα διότι περίπτωση με περίπτωση διαφέρει.

Η κλινική που συνεργάζομαι συνιστά κάποιες φορές φίνα άλλα στους περισσότερους δεν το αναφέρει καν,πότε δεν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό κάποιον να ξεκινήσει αντιθέτως με τους μεγάλο γιατρούς για να είναι καλυμμένοι στο τελικό τους αποτέλεσμα.
Τέτοιες περιπτώσεις που ανέφερες σε τέτοιες ηλικίες με τόσο επιθετική τριχόπτωση ναι,αν και σίγουρα θα τους φρέναρε αν την ξεκίναγαν πολύ νωρίς.
Η HDC ναι δεν σε υποχρεώνει να πάρεις αλλά πρέπει να σε ενημερώσει για τις πιθα
νές μέλλοντικές επιπτώσεις.
Οι μεγαλογιατροί και αυτοί δεν σε υποχρεώνουνε αλλά μόνο σε περιπτώσεις που είναι επιτακτική ανάγκη να πάρεις.
Αυτή είναι και η μεγάλη παρερμηνεία.
Αν παίρνεις ακόμα καλύτερα για αυτούς γιατί αναδεικνύεις ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα τους.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τέτοιες περιπτώσεις που ανέφερες σε τέτοιες ηλικίες με τόσο επιθετική τριχόπτωση ναι,αν και σίγουρα θα τους φρέναρε αν την ξεκίναγαν πολύ νωρίς.
Η HDC ναι δεν σε υποχρεώνει να πάρεις αλλά πρέπει να σε ενημερώσει για τις πιθα
νές μέλλοντικές επιπτώσεις.
Οι μεγαλογιατροί και αυτοί δεν σε υποχρεώνουνε αλλά μόνο σε περιπτώσεις που είναι επιτακτική ανάγκη να πάρεις.
Αυτή είναι και η μεγάλη παρερμηνεία.
Αν παίρνεις ακόμα καλύτερα για αυτούς γιατί αναδεικνύεις ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα τους.

Πάλι πιστεύω να τους φρέναρε για κάνα 2 χρόνια και χωρίς μεγάλη επανεκφυση,τονίζω για τις μεγάλες βαθμίδες αραίωσης και όχι nw2 με 3.
Η HDC σε ενημερώνει και ειδικά από τότε που μπήκα συνεργάτης έχουν αλλάξει αρκετά πράματα.
5 στα 10 άτομα για να μην βάλω παραπάνω τα απορρίπτουμε για μεταμόσχευση και είναι και πολλά μέλη από εδώ μέσα.
Πιέζω να γίνονται πιο λεπτομερής μετρήσεις δότριας και για καλό τις κλινικής αλλά και των υποψηφίων.
 

tasos33

Well-Known Member
Ολη αυτή η ένταση και ανάλυση για ένα αποτέλεσμα που βρίσκεται στους 4.5 μήνες. Ημαρτον. Αναλύσεις επί αναλύσεων για αναλυθεί τι? Να έβαζε αυτές τις φωτό στο 12μηνο να πούμε έχει δολο και μας δουλεύει.

Στους 4.5 μήνες και κενά θα έχει και τα μονοτριχα στην hairline μπορεί να μην έχουν βγει και τα διτριχα να είναι πιο εμφανη και η δοτρια μπορεί να έχει λίγο σοκ Λος και πάει λέγοντας.
 

kardinalios

Well-Known Member
Τα μαλλιά είναι βρεγμένα αμέσως μετα το ντουζ . Είμαι κάτω από έντονο φως δωματίου και στην κάμερα έχω βαλει φλας . Εγώ κάτι πιο "ξεγυμνωτικο " δεν μπορώ να τραβήξω . Αυτή είναι η πραγματικότητα . Τα υπόλοιπα στο 5μηνο.
IMG_20200524_213831__01.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καρδινάλιε δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και μην τρελαίνεσαι. Δεν έχεις καλό κινητό και οι φώτο βγαίνουν θολές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε καταλάβει, όπως σωστά παρατηρεί ο vlafo, που βρίσκεσαι. Βρες με το καλό κανένα καινούργιο iphone, τράβα στο 5μηνο κάποιες καλές έξω ή μέσα και πόσταρε. Οι προηγούμενες 2 ήταν καλές.
 

kardinalios

Well-Known Member
Καρδινάλιε δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και μην τρελαίνεσαι. Δεν έχεις καλό κινητό και οι φώτο βγαίνουν θολές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε καταλάβει, όπως σωστά παρατηρεί ο vlafo, που βρίσκεσαι. Βρες με το καλό κανένα καινούργιο iphone, τράβα στο 5μηνο κάποιες καλές έξω ή μέσα και πόσταρε. Οι προηγούμενες 2 ήταν καλές.
@CVIAL όλα τα λεφτά πήγαν στον Lorenzo . Έγινε και το lockdown και μείναμε πίσω τεχνολογικά . Θα βρω κανέναν φίλο μου αφανα με καλό κινητό και θα βγάλω . Καλή συνέχεια σε όλους .
 
  • Like
Reactions: tol

vlafo

Well-Known Member
Kardinalie μπορείς να βάλεις μια φώτο στην ίδια λήψη πως ήσουνα πριν την εγχείριση?
Έιλικρινά δεν εχω καταλάβει πως ήσουνα
Το θέλω για να συγκρίνω την εικόνα και να καταλάβω.Και στο ίδιο περίπου μήκος τα μαλλιά.
Το πριν σημαίνει 1μήνας πχ και περισσότερο.
Ευχαριστώ.
 
  • Like
Reactions: spi

nucky

Active Member
CVIAL said : Αν θες την γνώμη μου Καρδιναλιε δεν χρειάζεται να ανακατεύεις βρεγμένα κεφάλια προσπαθώντας να βρεις την χαμένη ρίζα. Δεν έχει πρακτική αξία. Αυτό που ενδιαφέρει στις μμ είναι να δεις ένα κεφάλι όπως είναι στην καθημερινότητα του και έτσι να κρίνεις την κάλυψη και την φυσικότητα.

Εμένα πάντως με ενδιαφέρει και το κεφάλι στην καθημερινότητα φτιαγμένο με όλο του το ιλουζιον αλλά και με βρεγμένα μαλλιά και ανακατεμένα και πάνω και κάτω και δίπλα . Αλλιώς, αν μας ενδιαφέρει μόνο το κεφάλι στην καθημερινότητα να μπαίνουν και φωτογραφίες με τοπικ.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί σε ενδιαφέρει με βρεγμένα και ανακατεμένα για να δεις τη ρίζα?
 

nucky

Active Member
Εννοώ οτι με ενδιαφέρει να δω το μαλλί όχι φτιαγμένο , χτενισμένο έξυπνα για να καλύπτει τις ατέλειες (μόνο) . Θέλω να το δω και ¨γυμνό¨ για να κρίνω μια μμ , την κάλυψη , την πυκνότητα , τη φυσικότητα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εννοώ οτι με ενδιαφέρει να δω το μαλλί όχι φτιαγμένο , χτενισμένο έξυπνα για να καλύπτει τις ατέλειες (μόνο) . Θέλω να το δω και ¨γυμνό¨ για να κρίνω μια μμ , την κάλυψη , την πυκνότητα , τη φυσικότητα.

Νucky έχεις κάνει 3 μεταμοσχευσεις διάβασα πολύ παλαιότερα. Σκέφτεσαι να ξανά κάνεις? Τι nw είσαι τώρα?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν βγαίνεις από μπάνιο με μαλλί ανακατεμένο η εικόνα σου δεν περνάει προς τα έξω. Η φυσικότητα και η κάλυψη έχουν σημασία στην καθημερινότητα χτενίζοντας τα μαλλιά σου (χωρίς προφανώς τοπικ) με διάφορους τρόπους και επιλέγοντας αυτόν που σου αρέσει και όχι αυτόν που σου δίνει την καλύτερη κάλυψη με συμβιβασμούς που δεν σε ικανοποιουν. Με αυτόν τον τρόπο είσαι και εσύ ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπεις αλλά και ικανοποιημένος από την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Εκεί κρίνεται η επιτυχία μιας μμ. Τα άλλα είναι θεωρία.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα