Και συ που ξέρεις αν την έχει πάρει η όχι?
BouklasWell-Known Member
Αλάνια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον του προβλήματος μου, μέχρι και τώρα καμια απάντηση από τον γιατρό.

Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σας, όταν έχουν περάσει 3 χρόνια υπομονής και τώρα σχεδόν 1 μηνας για μια απλή απάντηση είναι πολύ άσχημο.
Adriano, μηνυτήρια αναφορά, και αυτό θα έχει ως κατάληξη? Κάποτε σε ένα δικαστήριο να δείχνω στον εισαγγελία πως εδώ είχαν μπει τρίχες?

Εγώ θέλω μια απάντηση στο πρόβλημα μου (γίνετε-δεν γίνετε), μετά ξέρω πως θα το διαχειριστώ.
28 Απριλίου 2016
Τα ποιο πανω ειναι copy paste τα λογια του Boukla στο θεμα της μεταμοσχευσης του..
απ οτι βλεπεις φιλε Τassos για 3 ολοκληρα χρονια μετα την μεταμοσχευση του ο Bouklas περιμενε μια απαντηση στο προβλημα της μεταμοσχευσης του αφου η φυτρωση δεν πηγε καλα.
Τωρα για την hdc εχω χασει εμπιστοσυνη επισης γιατι οπως βλεπουμε απο την εκτιμηση του λορενθο απο μονο φωτογραφιες της δοτριας του φιλου Salonikiou λεει δεν επρεπε να προχωρησουν σε μεταμοσχευση και για καποιο λογο προχωρησαν μεγαλο λαθος!..
αν αυτα τα 2 περιστατικα τα βλεπουν καποιοι αθωα θα πρεπει να το ξανασκεφτουν!
Η μεταμοσχευση απο οσα διαβαζω στο φορουμ απο καποια εμπειρα μελη και διαβασμενα τα οποια ευχαριστω χρηζει τουλαχιστον
.ακριβης διαγνωσης που να μην αφηνει περιθωρια λαθους.
.ακριβης καταμετρηση και εκτιμηση των τρυχοθυλακιων σε καταλληλοτητα ποσοτητα-ποιοτητα(γιατι δεν ειναι ολα καταλληλα πχ σε 1cm2) και ακριβης σχεδιασμου πλανου διαχειρησης της δοτριας-ληπτριας η οποια θα πρεπει να αξιολογηθει απο εμπειρο και με ικανοτητες γιατρο...υπαρχουν βεβαια και αλλα πολλα σημαντικα που σιγα σιγα μαθαινω.