Η συμπεριφορα ολα καλα δεν ειχα καποιο θεμα,οτι ρωτας ακομη και στη μεταμοσχευση μεσα σου απαντανε οι γιατροι.Ανετα θα νιωσεις αυτο μη σε απασχολει.
Εκει εκατσα 7 μερες,ειχα παει με τον πατερα μου ιουλιο.
Βγηκα εξω μονο το βραδακι 2 φορες μεσα στην βδομαδα για καφε-φαι αλλα εκανε υπερβολικη ζεστη και προτιμουσα σπιτι.
Το κακο ηταν 2-3 μερες πριν παω κυπρο καηκε η οθονη του λαπτοπ μου και δεν ειχα κατι να ασχοληθω γιατι εχει και wi fi μεσα.
Tα δωματια super.εγω ημουν στο μεγαλο γιατι ειχα κ τον πατερα μου.Σπιτι κανονικο κ καθαρο.
Φαι τρωγαμε απο ενα μαγειριο γωνιακο καθημερινος διπλα στην κλινικη που εχει.
Απο πιτσιρικας δεν ειχα ποτε θεμα με τα κοριτσια.μετα πιαστηκα με σχεση ετων και απο κει και περα αρχισε να αδειαζει το κεφαλι παραλληλα με την σχεση οπου διεκοπη πριν 2,30 χρονια περιπου.
Αυτα τα 2,30 χρονια ημουν σαν αορατος να σε πω την αληθεια.
Την ψυχολογια μου την αλαξε σιγουρα και τα κοριτσια που δουλευαμε μαζι γιατι το επαγγελμα μου ειχε να κανει με γυναικες πρωσοπικο δεν το πιστευαν ποσο αλαξα και με ομορφηνε και με μικροεδειξε αυτο το πραμα.
Εδω και μερικους μηνες βλεπω θεαματικη συμπεριφορα το πως με κοιτουν τωρα και πως πριν,βεβαια πριν εβαζα και τοππικ αλλα ημουν και σχεδον φαλακρος μπροστα οποτε φενοταν λιγο εως πολυ χαλια.
Μπηκα παλι στο παιχνιδι του φλερτ με αυτοπεποίθηση κ θυμηθηκα τον παλιο μου εαυτο και αρχισα να ξαναβγαζω ακρη.
πολλοι με κανουν ολοι 27 ετων ενω φτανω τα 35.
Αν κανω και το crown μετα θα φυσαω.