HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παιδες HELP ME οποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο χαπι Φινας.
Πηγε ο πατερας μου στον ουρολογο και proscar λεει δεν ξαναγραφει και του γραψε 2 κουτια FINAR 5MG ΠΟΥ εχει 30 χαπια μεσα και τιμη φαρμακειου 14 ευρω.
Σημερα ηδη μου τα κοτσαρε πρωινιατικα τα 2 κουτια.
Ειναι στρογγυλο χαπακι και κοβετε πιο ευκολα στα τεσσερα.
Τι λετε?Θα εχει την ιδια αποτελεσματικοτητα με το proscar?
Να τα αρχισω η να τα κανω περα?
Τα 2 κουτια φτανουν για εξαμηνη χρηση.


Ειναι γενοσημο το χαπι η οχι?
 

Συνημμένα

  • DSC07524.JPG
    DSC07524.JPG
    106.3 KB · Προβολές: 592

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Για τόσα λίγα λεφτά δεν αξίζει φίλε. Πέτα το ή χάρισε το. Μην ρισκάρεις τώρα χωρίς λόγο με γεννοσημα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μηπως δεν ειναι γενοσημο?Γιατι μολις ειδα εδω οτι κυκλοφορει πανω απο 2 χρονια
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1329.html
 

Gio

New Member
Φίλε john_john, τα γενόσημα κυκλοφορούν στην αγορά πάρα πολλά χρόνια, απλά τώρα μας τα επέβαλλαν εδώ στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν είναι το συγκεκριμένο σκεύασμα γενόσημο ή οχι, ωστόσο... proscar δεν είναι! Κάνε την σχετική έρευνα και αποφάσησε αν πρέπει να το λάβεις ή οχι. Αλλά αν αυτό το finar κάνει 14 ευρώ, και το Proscar 11 χίλιες φορές το δεύτερο!!!
 

tak7

New Member
Όντως φίλε ψαξ'το γιατί το χαπάκι εσύ θα το πάρεις!να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο;από τις τελευταίες σου δημοσιεύσεις κ σε αλλά νήματα ήθελα να σε ρωτήσω εσύ είσαι ευχαριστημένος κ ικανοποιημένος από την κίνηση που έκανες(της μ/μ) ή δεν είσαι κ τόσο σίγουρος γιατί έξω εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα σου στις φωτο κ παθαίνουμε πλάκα ενώ εσύ φαίνεσαι λίγο αβέβαιος..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το οτι η επιλογη μου ηταν H*c δεν το μετανιωσα και εαν ξανακανω παλι εκει θα παω.
Καποιοι που καναμε τα τελευταια χρονια ειμαστε απο τους τυχερους λογο το οτι παλιοτερα εδινες και λεφτα και ειχες μηδαμινο αποτελεσμα.Ειμαστε απο τους τυχερους που εστω βρηκαμε την σελιδα κατα τυχη και πηραμε και καλυτερη πληροφορηση.Ποιο παλια PAN7 με διναν την εντυπωση οτι με 3500 grafts θα γεμιζε το κεφαλι μου.
Πιστευεις εσυ οτι καποιος ειναι 100% ευχαριστημενος εδω μεσα?Οσο αφορα και τα λεφτα βεβαια ετσι?
Γιατι για να παρω το 100%αποτελεσμα που θελω ισως και να φτασω τα 15000-17000 χιλιαδες ευρω.
Ναι ωραια αλλα μετα θα πειναω και μια ζωη.
Εχω ξαναπει οτι εαν ειχα λιγο περισσοτερο πυκνωση καπου στο μεσο πανω μερος του κεφαλιου τοτε θα ημουν και περισσοτερο ευχαριστημενος.Στην hairline μου ειμαι 100% παντως.
Μην ξεχναμε οτι δεν ειχα και σχεδον καθολου μαλλι.
Αν και τα υπολοιπα μαλλια που με βαλαν στην μεση του κεφαλιου εφταναν την πυκνοτητα της hairline τοτε θα ημουν 100% ευχαριστημενος αυτο θελω να πω.Πραγμα ομως που καταλαβα οτι δεν γινεται γιατι δεν φτανουν μονο 3400 grafts για να γινει αυτο.Πιστευω να γινομαι κατανοητος.
 

tak7

New Member
Το ξέρω ρε john.απλά θέλω να καταλάβω εσύ πως αισθάνεσαι με αυτήν την κίνηση.γιατί στις φωτο φαίνεται ότι το μισό κεφάλι το έχεις γεμίσει μαλλί κ ότι μόνο στο crown έχεις πρόβλημα.που θα μπορούσες να συμβιβαστείς άνετα με αυτό εφόσον θα είχες μόνο στο crown πρόβλημα που έχουν πολλοί κ δεν κάνουν τίποτα.αλλά αν μόνο η hairline είναι τούμπανο θα θες σίγουρα λίγα περισσότερα graft στο κέντρο για να φαίνεται κ πιο φυσικό Ε;
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
φυσικο φενεται το μαλλι μου φιλε.Aν στο μελλον πετυχω να κανω και το crown σιγουρα θα δειχνω και αλλιως και θα ειμαι και πιο καλα ψυχολογικα. Γιαυτο δεν εχω συμβιβαστει με το ευατο μου ακομη.Ειναι σαν να εκανα μιση δουλεια αντε λιγο περισσοτερο.
Καλυψα το μισο κεφαλι και εχω αλλο τοσο σχεδον να καλυψω.
Σαββατο θα βρισκομαι θεσνικη στο εμπορικο.οποιο μελος θελει να με δει απο κοντα θα εχω και λαπτοπ με ολη την εξελιξη του μαλλιου μου.
Θα συναντησω και αλλο παιδι απο εδω μεσα.Στειλτε μου πρωσοπικο μυνημα οποιος θελει να ερθει.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βαζω απο διαφορες γωνιες.Οι 4 φωτο ειναι τωρα στους 12+μηνες και οι τελευταιες 2 φωτο ειναι μετα 2 μηνες απο την μεταμοσχευση στην φαση που πεφτουν τα μαλλια.
 

Συνημμένα

  • Page1.jpg
    Page1.jpg
    333 KB · Προβολές: 632

tak7

New Member
Ρε φιλαράκι είσαι πολύ καλά γιατί δεν έχεις γαματη ψυχολογία;να σε ρωτήσω στη ληπτρια έχεις λίγο κόκκινήλα στο δυμηνο η κάνω λάθος;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εφτιαξα το 70% τις ψυχολογιας οκ,τωρα βγαινω προς τα εξω με αλλον αερα απλα δεν ολοκληρωθηκε το εργο μου.Κοκκινηλα ειχα μηνες εως και 10 τωρα δεν ξερω δεν το χω παρατηρησει θα το δω και θα σε πω.
 

krhtikos21

Member
φίλε και τπτ να μην κάνεις είσαι κομπλέ άλλαξε όλο το πρόσωπο σ
:)
τα πίσω δε φαίνονται άσχημα όποτε βρει χρήματα επανέρχεσαι
 

super7

Member
εγω το θεωρω σουπερ αποτελεσμα...το πισω δεν ειναι το ιδιο με το μπροστα σε σημασια για την εμφανιση και μ ενα οικονομικο πλανο αποταμιευσης επανερχεσαι μετα απο λιγο καιρο...αλλος ανθρωπος σε σχεση με πριν.
 

to_pontiki

New Member
Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον John_John1 και να δω από κοντά τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης που έκανε.Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εκπληκτικά στη περιοχή της επέμβασης!!!Χρειάζεται φυσικά μία ακόμη για το 'ροξάκι' το οποίο είναι ακάλυπτο διότι δεν έβαλε μοσχεύματα εκεί αλλά κατά τα άλλα εγώ θεωρώ ότι άξιζε!!!Φαίνεται ικανοποιητικά πυκνό και φυσικό σε βαθμό που δεν προσέχεις καν ότι έχει πρόβλημα τριχόπτωσης αν ήδη δεν το γνωρίζεις...Οι φωτογραφίες του είναι αληθινές και απ'ότι κατάλαβα το παλικάρι είναι πολύ cool τύπος και δεν έχει πρόβλημα να συνατήσει όποιον το αμφισβητεί!!Είμαι από Θεσ/νίκη,έτυχε να ρθει,μιλήσαμε,βρεθήκαμε,τον είδα,είδα παλιές του φωτογραφίες κτλ κτλ!!!Το παλικάρι γενικά είναι θησαυρός πληροφοριών για το θέμα!!!Τον ευχαριστώ και του εύχομαι να γρήγορη τοποθέτηση μοσχευμάτων και στο ροξάκι!!!Αν κόψει τα ταξίδια ίσως τα καταφέρει ακόμα γρηγορότερα... : )
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οπως ειχα πει και στην σελιδα 25 οτι το σαββατο που μας περασε ημουν στο εμπορικο θεσνικης και οποιος ηθελε να με δει απο κοντα να μου στελνε πρωσοπικο μυνημα.
Ο φιλος ποντικι με ειχε στειλει μυνημα πρωσοπικο εδω και πανω απο ενα μηνα και με ρωτησε αν μπορει να με δει και απο κοντα.
Αφου αλλαξαμε τηλεφ και τον ειδα και μεσο skype για να τον εμπιστευτω και εγω δωσαμε ραντεβου στο Cosmos στην θεσνικη.
Στην πορεια ειδα οτι ειναι οκ ατομο και γιναμε και φιλοι στο fcb πριν τον συναντησω.
Ειχα μαζι μου το λαπτοπ με περιπου 600 φωτογραφιες απο ολους τους μηνες της πορειας της μεταμοσχευσης μου και εβλεπε οποια ηθελε αυτος.
Το παληκαρι τον ειπα εγω αν θελει να σχολιασει στο φορουμ μετα οτι και στραβο να βλεπε πανω μου ειτε αρνητικο ειτε θετικο.
Βεβαια ποτε δεν εχει ασχοληθει με φορουμ και μεταμοσχευσεις και δεν γνωριζει πραματα.
Για τα σχολια που κανει παραπανω φυσικα και κανενα παιδι δεν με εχει αμφισβητησει εδω μεσα και θα χερομουν να με βλεπε και καποιος πιο εμπειρος.
Τον ειπα οτι ειναι πολυ τυχερος που συνανταει ενα ατομο να δει απο κοντα για να του λυθουν οι αποριες χωρις καν αυτος να κουραστει να διαβαζει.
Επισης πηγα χωρις τοππικ στο ροξακι μου για να εχει μια καλυτερη εικονα και για το πισω μερος.
Δεν εχω κατι αλλο να πω απλα οταν και εγω μπορω το εχω ξαναπει ειμαι διαθεσιμος για οποιονδηποτε .
Αν και δεν κατεχω πολλα ακομη με σχεση με τα αλλα παιδια εδω μεσα πανω στην μεταμοσχευση Μενω στα λιγα λογια αλλα πολλες εικονες.
 
Μπλουζα