HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

Physio40

Member
Μπορεις να βαλεις πιο καλες φωτογραφιες να σε δουμε καλυτερα? Μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα σου και επειδη ειμαι σε φαση να προχωρησω κι εγω θελω να εχω μια καλυτερη εικονα για να αποφασισω που θα κινηθω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ξεκινα να βλεπεις απο την 12 σελιδα τις φωτογραφιες το πριν,το μετα,διαφοροι φωτισμοι και τα λοιπα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καφε με τον join λοιπον.
τον κατσαπλια τον καταλαβα απο τα 50 μετρα.
απο τις φωτο του φορουμ.
υποψιν οτι εδω εχουμε αραιωση μεγαλης εκτασης nw4v? nw5v?
και κατα συνεπεια μεγαλη περιοχη καλυψης,που σημαινει οτι δεν προκειτε για μεταμοσχευση φουλ πυκνοτητας.
σαν απλος ανθρωπος που καθεται στο ιδιο τραπεζι δεν θα καταλαβω οτι εχει κανει μμ.
σαν μεταμοσχευμενος και εγω ο ιδιος θα κοιταξω τις ριζες της τριχας,σε αυτο φταιει το λακ η το ζελε που θα εχει βαλει ο καθε ενας.εδω να τονισω οτι το μεταμοσχευμενο μαλλι χωρις προιοντα styling κερδιζει μπονους σε φυσικοτητα.
η φυσικοτητα της τριχας του join ειναι καλη και η μεταμοσχευση πετυχημενη.
αλλα επειδη εχει μεγαλη αραιωση χρειαζεται ακομη μια,και για πυκνωση και για μπιφτεκι.
αυτο βεβαια για να γινει full hair,μην φανταστειτε μαλλια 18χρονου.
στο ερωτημα αν εγω στην θεση του,με αυτην την αραιωση θα εκανα μεταμοσχευση η απαντηση ειναι ναι.
αλλα οχι strip,fue.
ο λογος ειναι επειδη καποια στιγμη μπορει να μου την βιδωνε να εχω πολυ κοντο κουρεμα.
επειδη θα ανεβαινε το κοστος θα την χωριζα στα δυο,μισα και μισα,ειναι και δυσκολες εποχες.
γενικα ειναι καλο το αποτελεσμα αλλα μην φανταστειτε μαλλι 18χρονου.
σε καμια περιπτωση περνωντας καποιος απο διπλα δεν θα καταλαβει κατι.
οπως εχω ξανα πει καποιος απο nw3 και πανω,αν το εχει παρει αποφαση να προχωρησει.
κραταω επιφυλαξη για nw2 και μεταμοσχευση

John_HDC

thanks που τα ειπαμε και απο κοντα φιλε και με κατατοπισες σε καποια πραματα...
Σημαντικο για μενα να με δει ενα εμπειρο μελος

John_HDC

Χρονια Πολλα Σε ολους Με υγεια,μια καλη δουλεια και πολλα Μαλλια παντα.
Ας ελπιζουμε Τα νεα ετη με καλυτερες τιμες και απολετεσματικοτερες επεμβασεις.

malloumpas

New Member
Φίλε σε πάω, αλλά τις φωτογραφίες σου, συγνώμη, δεν τις πιστεύω. Η πυκνότητα φαίνεται υπερβολική (για μία εμφύτευση) στο hairline. Για παράδειγμα εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4563-page-16.html . Μην το πάρεις στραβά, δε λέω ότι έχεις βάλει τοπικ, μπορεί απλά να είναι η γωνία λήψης.

Flosk

Well-Known Member
Πηγαινε ρε Malloumpa και στην προηγουμενη σελιδα του ανθρωπου, εχει αλλες 14 φωτο να δεις. Πως σου ηρθε τωρα αυτο μετα απο τοσο καιρο?

Flosk

Well-Known Member
Ρε συ ειναι μακρυνη,τραβηγμενη απο μπροστα, με χαμηλο φωτισμο και σε εσωτερικο χωρο. Αν εβλεπες κενο στο μαλλι με τετοια ληψη θα ειχε κανει μαλλον μμ στα la*se* l*ne . Εμενα η φωτο αυτη, για να σου απαντησω, μου φαινεται οκ αφου εχω δει αλλες 20 τοσες φωτο του John απο οποιαδηποτε γωνια και φωτισμο στις προηγουμενες σελιδες του νηματος του και την εξελιξη του μεσα στους μηνες που περασαν. Επισης οπως ειπες και συ ειναι συμπαθεστατος και δεν εχει δωσει ποτε κανενα δικαιωμα (οπως και ο Krhtikos21 πχ). Καποια παιδια ειναι πολυ καθαρα και φαινεται αν εχουν διαθεση να ξεγελασουν ή να παρασυρουν τα προβατα στη σφαγη.. Οπως και καποιοι καταντανε γραφικοι με τη διαφημιση, καποιοι καταγγελτικοι (εχω γινει και γω) οπως και συ λογω υποψιων αλλα στην προκειμενη νομιζω ειναι ατοπο να αμφισβητησεις τη φωτο αυτου του ανθρωπου.
Αποψη μου παντα..

malloumpas

New Member
Δεν αντιλέγω ότι είναι καλό παιδί. Αλλά θεωρώ ότι κάποιες φωτογραφίες του ίσως λόγω φωτισμού δείχνουν υπερβολικές από άποψη πυκνότητας. Αυτό.

Για τον john δεν θεωρώ ότι υπάρχει η παραμικρη περίπτωση προσπάθειας διαφήμισης κτλ. Απλά ίσως λίγο κάποιες φωτογραφίες του δείχνουν ένα πιο ''γεμάτο'' αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει πρόθεση διαφήμισης όμως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Τι να σου πω. Ας απαντησει ο John, εγω απλα ειπα τη γνωμη μου.
Δεν μου λες τωρα, εσυ εισαι ο Dimit που ειχες κανει εξωτερικο γιατι εχω μπερδευτει λιγο?

Flosk

Well-Known Member
Ναι εγω ειμαι, προσπαθω να παραποιησω σιγα σιγα το καραφλοονομα χωρις να μπερδευθει ο κοσμος.

John_HDC

Φιλε malloumpas να ξερεις κατα καποιο τροπο και εγω σε παω γιατι καποια πραματα τα λες εξω απο τα δοντια και πιστευω χρειαζεται και καποιος να το κανει αυτο.

Εαν διαβασεις προσεχτικα απο την αρχη το νημα μου θα καταλαβεις πολλα.
Μολις μετρησα τις φωτογραφιες μου μεσα στο νημα.

Ειναι συνολο 96 φωτογραφιες και πιστευω να ειμαι μοναδικος με τοσες εδω μεσα, απο διαφορους φωτισμους και γωνιες μεσα,εξω σπιτι,Ηλιος,συννεφια,αριστερα,δεξια,πανω,κατω κτλ.
Η συγκεκριμενη φωτο ειναι οντως αυτο που λεει ο flosk.

Εχω πει οτι η hairline μου ειναι super και ειμαι ευχαριστημενος,μακαρι να ηταν και πιο πισω ετσι τα μαλλια.

Με εχεις ξαναρωτησει για το τοππικ και σου εχω απαντησει.

Επισης με εχει δει και ο kapa απο κοντα οπου μπορει να σε απαντησει και αυτος και εαν δεις ουτε εχει σχολιασει ποτε στο νημα μου,μονο τωρα στη τελευταια σελιδα οπου τον ειπα εγω να σχολιασει οτι θελει δηλαδη αυτο που ειδε και πιστευει για το κεφαλι μου.
Τον εδωσα το λαπτοπ για να δει 600 φωτογραφιες μου οποια θελει αυτος.

Σιγουρα οταν κουρευω το μαλλι μου πιο κοντο δε φενεται τοσο πυκνο,ισως μετραει και αυτο λιγο.
Απο κει και περα εχει βελτιωθει κατα πολυ η εικονα μου απο πριν αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειμαι 100% ευχαριστημενος.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μπορω να εχω τον λογο επειδη εχω παει για καφε με τον john?
ευχαριστω :D
το μαλλι δεν ειναι τοσο πυκνο οσο φαινεται στις φωτο.
αλλα αυτο ισχυει σε ολες τις μεταμοσχευσεις.
αν βγαλω φωτο τον κροταφο μου,που ειναι μεταμοσχευμενος φαινεται ιδια πυκνοτητα σαν το υπολοιπο μαλλι.
ομως στην πραγματικοτητα δεν εχει ουτε την μιση.
οι φωτο και τα βιντεο αναβαθμιζουν την μεταμοσχευση.σε αυτο δεν φταιει ουτε ο john ουτε κανενας,ειναι τρικ της φωτογραφιας
η πραγματικοτητα παντα ειναι λιγο διαφορετικη.
επισης καποιος που εχει κανει και ο ιδιος μεταμοσχευση αν κατσει στο ιδιο τραπεζι θα καταλαβει.

malloumpas

New Member
Γιάννη για αυτό και εγώ μίλησα για κάποιες φωτογραφίες. Ας πούμε η συγκεκριμένη που ανέφερα θεωρώ ότι είναι πολύ ''γεμάτη''. Ξέρεις γιατι τα λέω όλα αυτά σε νήματα μεταμοσχεύσεων; Γιατί ο 20-25άρης που μπαίνει και διαβάζει, νομίζει ότι με μια μτμ θα γίνει τούμπανο και καλό είναι να γνωρίζει εκ των προτέρων το τι θα του προσφέρει μια μτμ. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον εδώ μεσα, και εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είσαι από αυτούς που πλασάρουν κλινικές.

kapa είπε:
αν βγαλω φωτο τον κροταφο μου,που ειναι μεταμοσχευμενος φαινεται ιδια πυκνοτητα σαν το υπολοιπο μαλλι.
ομως στην πραγματικοτητα δεν εχει ουτε την μιση.

Και εγώ μια από τα ίδια.

Επίσης να πω ότι πράγματι η μτμ του john είναι παρα πολύ καλή. Η μόνη μου ένσταση είναι κάποιες φωτογραφίες που ίσως καλυτερευουν το (κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό) αποτέλεσμα. Αυτό και μόνο.

John_HDC

Ναι σιγουρα γιαυτο ομως και ο νεος που θα μπει εδω μεσα πρεπει να εχει υπομονη να διαβασει προσεχτικα τι γινεται και οχι μονο να περασει με το ματι τις φωτογραφιες.
Οσο για την οπτικη γωνια που με βλεπεις απο εμπρος φενεται λες και δεν εχω καθολου προβλημα.Γιαυτο εχω βαλει και φωτογραφιες απο την πανω οψη του κεφαλιου μου.
Αν πατε στις 6μηνες φωτογραφιες μου δεν διαφερει και πολυ απο τωρα η πυκνωση που εχω..
Οποτε μπορεις να φανταστεις την πυκνωση μου απο πανω εαν πας στις προηγουμενες φωτο 6μηνου+++

Μπλουζα