HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι αυτο εννοω πιπερι.Αλλοι το λενε και κανελα,ερχετε σε πιο Γλυκο.
Κροταφους φιλε μου δε πηραξαμε καθολουετσι ημουν και πριν.Κατα ταλλα για να με δεις με στεγνο μαλλι οι φωτο μου ξεκιναν απο 12 εως 17 σελιδα και καποιες λιγες ακομη μετα.

petrospap

Active Member
ναι τις εχω δει αλλα με φανηκε σαν να σου βαλανε..ισως επειδη ηταν πολυ αραιο πριν και τωρα που πυκνωσε ολο να φαινεται ετσι

βλεπω περνεις και φινα απο κανα μηνα μετα τη μ/μ....μπορει να βοηθησε και αυτο

John_HDC

flosk ευχαριστω!!!! Και γω με τη σειρα μου σας ευχομαι ολους να μπορουμε να ζουμε λιγο με αξιοπρεπια γιατι μας καταντησαν σκ@τ@.Δε ζηταμε πολλα στη ζωη μας,Λιγο ποιοτικη ζωη θελουμε.

John_HDC

ευχαριστω παιδες!!!
Petrospap οχι στους κροταφους δε με βοηθησε η φινα για να βγουνε καποιες τριχες,ειναι το ιδιο.

John_HDC

Χαιρετω,
Σημερα εκανα μια πολυ τολμηρη κινηση που ηθελα να κανω εδω και πολυ καιρο.
Το κανα με μιση καρδια,το χερι μου ετρεμε να πω την αληθεια.
Τι?? Ε κουρεψα τα μαλλια στα 18 χιλιοστα στο πανω μερος του κεφαλιου.
Το κανα για να δω και εγω που βρισκομαι τελικα σε πυκνωτητα αλλα και να δω εαν με παει γενικα αυτο το κοντο κουρεμα.
Απο τα πλαγια μαρεσει οταν το βλεπω στο καθρεφτη αλλα απο μπροστα οχι και τοσο,αν και πιο ομοιομορφο προτιμω το παλιο και μακρυτερο μαλλι μου.
Αν μπορουσα να εχω ακομη 1 εκατοστο πιο κατω την hairline μου & να συμμαζευοντουσαν λιγο οι και οι κροταφοι δεν θα ειχα προβλημα να το αφησω κοντο.
Θα ανεβασω φωτος συντομα με κοντο,μακρυ μαλλι & πριν την μεταμοσχευση.
Υπομονη τωρα κανα μηνα μεχρι να ξαναμεγαλωσουν λιγο.

John_HDC

18 μηνες μετα την μεταμοσχευση και με κοντο μαλλι 18 χιλιοστα στα μεταμοσχευμενα μαλλια.

το μετανιωσα που τα εκοψα κοντα σημερα αλλα εβαλα τελος και στο να πειραματιστω.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    721.3 KB · Προβολές: 780

geroksouras

Active Member
μια χαρα εισαι man
το κοντό μαλλι το προτιμω, ειδικα αν καποιος εχει ωραια χαρακτηριστικα
και οχι κεφαλι αυγο σαν το δικο μου
ειναι και της μοδός
ετσι οπως σε βλεπω με 1500 θα γινεις υπερτουμπανο
αλλα και με 1000 θα πυκνωσεις πολυ

danceworld_2001

Well-Known Member
Μια χαρά εισαι Γιάννο, τρελή μεταμόρφωση, το κούρεμα αυτό που πάει περισσότεορ, σίγουρα πιο μακριά φαίνονται και πιο πυκνά, όμως απο άδειο κεφάλι είσαι θεός τώρα!!! Ίσως στο μέλλον με 1500 grafts μπίφτεκο και λίγο πύκνωση στα υφιστάμενα θα αγγίζεις τον Ρουβά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sharky

New Member
John_John1 είπε:
18 μηνες μετα την μεταμοσχευση και με κοντο μαλλι 18 χιλιοστα στα μεταμοσχευμενα μαλλια.

το μετανιωσα που τα εκοψα κοντα σημερα αλλα εβαλα τελος και στο να πειραματιστω.

Για την αραίωση που είχες είσαι μια χαρά τώρα. Εξάλλου δεν φτάνει ποτέ μια μεταμόσχευση σε μεγάλες κλίμακες. Να είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

tropheus

Well-Known Member
John_John1 είπε:

Φίλε Γιάννη, πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι ήσουν πολύ μεγάλο ΝW.

Το μαλλάκι έτσι όπως το έχεις κόψει είναι σαφέστατα καλύτερο και ομοιόμορφο από πριν. Όπως το είχες πριν το κόψεις για κάποιον που σε βλέπει πρώτη φορά του δίνεται η αίσθηση ότι κάτι θέλεις να κρύψεις ή ότι θέλεις να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις. Τώρα δείχνεις πολύ "άνετος" !!!

Επιπλέον εγώ δεν είμαι υπερ του να προχωρήσεις σε πύκνωση γιατί η πιθανότητα να έχεις shock loss είναι πολύ μεγάλη.

John_HDC

Tropheus σιγουρα με τιποτα δεν θα προχωρουσα σε πυκνωση αυτην την στιγμη γιατι φοβαμε αυτο που λες.Ακομη μια χαρα ειμαι ετσι.Το μονο που θα εκανα ειπαμε θα ηταν το crown και αν καταφερνα λιγο τους κροταφους.
Οσο για το μαλλι που πολλους σας αρεσε ετσι αποτι πριν θα σας βαλω μια φωτο απο μπροστα για να δειτε οτι δεν μαρεσει,ισως και επειδη κουρευομαι μονος και τα κουτσουρεψα λιγο.
Ισως σε καμια 15 μερες να ρθουνε πιο ενταξει πανω μου.Θα φανει στην πορεια.
Απλα πριν με το μεγαλυτερο μαλλι κατεβαζα λιγο το φρατζακι για να καλυψω τους κροταφους μου.
Τωρα ανοιξε περισσοτερο το κεφαλι μου πιστευω αλλα πριν ισως γινοταν πιο μακροστενο.
Θα βαλω και φωτος εξω στην αυλη που ειμαι με φως ημερας αλλα χωρις ηλιο γιατι ειχε συννεφια.
Ευχαριστω ολους για τα σχολια.

Dance ναι οντως το crown δεν θα εχω να ζημεψω το Ρουβα μετα.

Dionysi & Athenian thanks...

geroksoyra ok εχω τα χαρακτηριστηκα μου οκ ειναι αλλα και εχω εχω μακροστενο κεφαλι οωειδες που λενε.

athenian

Well-Known Member
Εχεις κανει ολοκληρη μμ για να εχεις μαλλι και κουρευεσε μονος σου?Πηγαινε σε ενα καλο κομμωτηριο ρε συ.

John_HDC

Χαχαχαχα το οτι εκανα μεταμοσχευση δεν σημαινει οτι τωρα ειμαι και καλα οικονομικα man.
Με δανειο την εκανα που πηρα πριν 3 χρονια περιπου.Σε 2,30 περιπου χρονια το ξεχρεωνω.
Δευτερον τα πλαγια και τα πισω τα κουρευω με την κουρευτικη μου πιο καλα και απο τον κομμωτη,
Τα πανω τα ψαλιδιζα παντα,πρωτη φορα τα κανα με την μηχανη εχθες.
Εχει μερικους μηνες που εκοψα το κομμωτηριο.
Φιλε προσπαθουμε να κοψουμε απο παντου ασε.

John_HDC

Καλημερα στα παιδια,
Αν και οπως βλεπετε δεν ασχολουμε πολυ τελευταια σας βαζω μια φωτο μετα απο 1 χρονο και 8 μηνες απο την μεταμοσχευση μου.
Η φωτο τραβηχτηκε 25 μαρτιου μεσα σε αμαξι.
Στη φωτογραφια το μαλλι ειναι με αφρο στο κεφαλι.
Συνεχιζω να περνω φινα 1/5 τωρα και fungoral 2 φορες τη βδομαδα και καθε βδομαδα επισης δαφναιλεο για 30 λεπτα.
Να στε ολοι καλα,συνεχιζω να παρακολουθω το forum απο ολα τα παιδια.

Η φινα που περνω ειναι το Finar εδω και αρκετο καιρο και να ξερετε οτι ειμαι ευχαριστημενος με λιγοτερες παρενεργειες απο proscar.

Συνημμένα

• DSC09085.JPG
    DSC09085.JPG
    185.8 KB · Προβολές: 521
Μπλουζα