HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

malloumpas

New Member
Τώρα βλέπω ότι έχεις πράγματι και πολλές φώτος από πάνω και από διαφορετικές γωνίες. Ναι έχεις δίκιο, ήμουν υπερβολικός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
malloumpas είπε:
kapa είπε:
αν βγαλω φωτο τον κροταφο μου,που ειναι μεταμοσχευμενος φαινεται ιδια πυκνοτητα σαν το υπολοιπο μαλλι.
ομως στην πραγματικοτητα δεν εχει ουτε την μιση.

Και εγώ μια από τα ίδια.

Επίσης να πω ότι πράγματι η μτμ του john είναι παρα πολύ καλή. Η μόνη μου ένσταση είναι κάποιες φωτογραφίες που ίσως καλυτερευουν το (κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό) αποτέλεσμα. Αυτό και μόνο.
ναι,καλη ειναι.
δηλαδη το ασχετο ματι δεν θα καταλαβει κατι.
αλλα αν δεν δεις καποιον live που να ειναι κοντα σε αυτο που θελεις να κανεις....
δηλαδη εγω για να κανω μεταμοσχευση πρεπει να δω καποιον live με full πυκνοτητα σε κροταφους στα 70 graft (το πολυ 80 ανα cm αν εχει ξανα κανει και πυκνωση).
απο φωτο η πυκνοτητα δεν φαινεται δυστυχως

Gio

New Member
Φίλε malloumpas, το έχω πει επανειλλημένως και θα το ξαναπώ : Καμία μεταμόσχευση δεν θα μας δώσει το μαλλί που ονειρεύομαστε, το μαλλί που είχαμε στα 17 μας. Αυτό που μπορεί να μας δώσει όμως είναι μια αξιοσημείωτη αλλαγή τόσο της εικόνας όσο και της ψυχολογίας μας. Συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί οπότε μια καλή μεταμόσχευση μαζί με μια καλή θεραπεία στην κατάλληλη ηλικία μπορούν πραγματικά να σου αλλάξουν την ζωή. Θαύματα όμως δεν γίνονται. Αν κάποιος είναι μεγάλη κλίμακα χωρίς ίχνος τρίχας στο κεφάλι του τότε εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Εκ των πραγμάτων, ακόμα και όλη την δότρια μας να χρησιμοποιούσαμε για να καλύψουμε το πάνω μέρος του κεφαλιού, πάλι δεν θα πετυχαίναμε φυσικές πυκνότητες. Είναι άτοπο επομένως να κρίνουμε κάποιον τόσο αυστηρά.
Άλλωστε το πως αντιλαμβάνεται καθένας τον όρο "πετυχημένη μεταμόσχευση" διαφέρει. Στην προκείμενη περίπτωση ωστόσο θεωρώ το αποτέλεσμα του john εντυπωσιακό και την αλλαγή εκπληκτική.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτη η φωτο μου ειναι η πιο πρωσορινη οκ?
Η hairline Μου εγινε δυνατη και δινει την αισθηση οτι και το υπολοιπο μαλλι απο πισω ειναι ακριβως ετσι.
Την Εικονα αυτη την ενισχυει βεβαια και οτι εχω και το μαλλι λιγο μακρυτερο αποτι αλλα παιδια που συνηθως ειναι κοντοκουρεμενα.
Πηγαινε στις φωτο 6μηνου τωρα για να καταλαβεις πως ειναι και απο πανω.

μπαναρατε τον malloympa?

μπαναρατε τον malloympa?

και πριν παλι....

kapa thanks ευστοχη η παρατηρηση σου.
Ετσι οπως τα λες ειναι.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    173.7 KB · Προβολές: 583
  • Befortop1.jpg
    Befortop1.jpg
    221.8 KB · Προβολές: 577

John_HDC

παιδια ξεμπαναρετε τον οκ δεν εγινε και τιποτα,αυτο τουλαχιστον πιστευω.

gkast

Active Member
Ρε παιδιά ηρεμήστε ......πρέπει να δείτε τις φώτο που βγάζει ο βέλγος στο σαιτ του και πως είναι ο ασθενης στην πραγματικότητα .
Ρε μακάρι να έχω και εγώ ένα φυσικό φραχτη μπροστά και ας είμαι πιο αραιώς πίσω και ο john έχει ενα πλεονέκτημα έχει σπαστό μαλλί.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Flosk είπε:
Για γινε πιο σαφης με τον Βελγο ρε Gkast.
Προσπαθω να το βρώ σε ποιό forum το έχω δεί η διαφορά που υπάρχει στις φώτο της εταιρίας και στις φώτο που έβγαλε ο πελάτης όχι "ηθελημένα" θέλω να πιστευω απλά σε ξεγελάει η φώτο.
Πάντος ο φίλος john ειναι μια χαρά απο καραφλός έχει μαλλια μην διυλίζουμε τον κώνωπα

John_HDC

Καλημερα φιλοι μου,
Ειχα πει στον ευατο μου να μην ξανασχοληθω και να μην ξανανεβασω φωτογραφιες μου γιατι πιστευω οτι ειχα να το δειξω το εδειξα.
Εχει περασει πλεον 1,30 χρονος απο την μεταμοσχευση μου και βαζω ακομη 3 φωτογραφιες με αρκετα βρεγμενο μαλλι και χτενισμανο κατα πισω στις 2 και 3 φωτογραφιες,μιας που δεν το ειχα ξανακανει με τοσο βρεγμενο μαλλι.
Θα προσπαθησω να βαλω ακομη λιγες με βρεγμενο οταν κουρευψω και πιο κοντο το μαλλι μου.

Και οι 3 φωτογραφιες ειναι με αρκετα βρεγμενο μαλλι και με Φλας.

Aν παρατηρησετε καλα υπαρχουν και σταγονες στα μαλλια μου.

Συνημμένα

• DSC08502.JPG
    DSC08502.JPG
    319.9 KB · Προβολές: 634
  • DSC08515.JPG
    DSC08515.JPG
    371.8 KB · Προβολές: 670
  • DSC08517.JPG
    DSC08517.JPG
    346 KB · Προβολές: 638

danceworld_2001

Well-Known Member
Τουρλα εισαι, στούπα το μαλλι, αλλος ανθρωπος με πριν. Την κουρια να φτιαξεις τωρα που λενε και οι Κυπριοι και καθαρισες!!

John_HDC

να δουμε ποτε.
δεν περισσευει μια ,την κριση μας μεσα.....
Οποτε συνεχιζω το πιπερι για το μπιφτεκι ακομη
thanks Hater!!!

petrospap

Active Member
πιπερι=τοππικ?
παντως για να εισαι ετσι με βρεγμενο μαλλι θα πρεπει να εισαι κομπλε με στεγνο (για πανω , οχι για μπιφτεκι) γιατι εμενα βρεγμενο ειναι καπως ετσι απο πανω και ισως λιγο χειροτερα αλλα στεγνο δεν φαινεται τιποτα...και κροταφους βλεπω κομπλε στους κανανε

Μπλουζα