HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

Gio

New Member
Άψογα. Η τοποθέτηση αλλά και γενικότερα ο σχεδιασμός μοιάζει πολύ με του φίλου galan. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του νήματος, αλλά θα ήθελα να μου πεις τι συνθήκες συνάντησες κύπρο, εννοώ φυσικά την συμπεριφορά, τον χώρο διαμονής και πόσες μέρες έμεινες εκεί αλλά και γενικά πως πέρασες κατα την διάρκεια της περιπέτειας σου εκεί. Α! Και βέβαια.... το σημαντικότερο : τι επίπτωση είχε στην ψυχολογία σου η μεταμόσχευση μαλλιών; Είδες διαφορά στο πως σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι (και οι γυναίκες ειδικότερα) ;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η συμπεριφορα ολα καλα δεν ειχα καποιο θεμα,οτι ρωτας ακομη και στη μεταμοσχευση μεσα σου απαντανε οι γιατροι.Ανετα θα νιωσεις αυτο μη σε απασχολει.
Εκει εκατσα 7 μερες,ειχα παει με τον πατερα μου ιουλιο.
Βγηκα εξω μονο το βραδακι 2 φορες μεσα στην βδομαδα για καφε-φαι αλλα εκανε υπερβολικη ζεστη και προτιμουσα σπιτι.
Το κακο ηταν 2-3 μερες πριν παω κυπρο καηκε η οθονη του λαπτοπ μου και δεν ειχα κατι να ασχοληθω γιατι εχει και wi fi μεσα.
Tα δωματια super.εγω ημουν στο μεγαλο γιατι ειχα κ τον πατερα μου.Σπιτι κανονικο κ καθαρο.
Φαι τρωγαμε απο ενα μαγειριο γωνιακο καθημερινος διπλα στην κλινικη που εχει.

Απο πιτσιρικας δεν ειχα ποτε θεμα με τα κοριτσια.μετα πιαστηκα με σχεση ετων και απο κει και περα αρχισε να αδειαζει το κεφαλι παραλληλα με την σχεση οπου διεκοπη πριν 2,30 χρονια περιπου.
Αυτα τα 2,30 χρονια ημουν σαν αορατος να σε πω την αληθεια.
Την ψυχολογια μου την αλαξε σιγουρα και τα κοριτσια που δουλευαμε μαζι γιατι το επαγγελμα μου ειχε να κανει με γυναικες πρωσοπικο δεν το πιστευαν ποσο αλαξα και με ομορφηνε και με μικροεδειξε αυτο το πραμα.
Εδω και μερικους μηνες βλεπω θεαματικη συμπεριφορα το πως με κοιτουν τωρα και πως πριν,βεβαια πριν εβαζα και τοππικ αλλα ημουν και σχεδον φαλακρος μπροστα οποτε φενοταν λιγο εως πολυ χαλια.
Μπηκα παλι στο παιχνιδι του φλερτ με αυτοπεποίθηση κ θυμηθηκα τον παλιο μου εαυτο και αρχισα να ξαναβγαζω ακρη.

πολλοι με κανουν ολοι 27 ετων ενω φτανω τα 35.
Αν κανω και το crown μετα θα φυσαω.

Gio

New Member
John_John1 είπε:
Η συμπεριφορα ολα καλα δεν ειχα καποιο θεμα,οτι ρωτας ακομη και στη μεταμοσχευση μεσα σου απαντανε οι γιατροι.Ανετα θα νιωσεις αυτο μη σε απασχολει.
Εκει εκατσα 7 μερες,ειχα παει με τον πατερα μου ιουλιο.
Βγηκα εξω μονο το βραδακι 2 φορες μεσα στην βδομαδα για καφε-φαι αλλα εκανε υπερβολικη ζεστη και προτιμουσα σπιτι.
Το κακο ηταν 2-3 μερες πριν παω κυπρο καηκε η οθονη του λαπτοπ μου και δεν ειχα κατι να ασχοληθω γιατι εχει και wi fi μεσα.
Tα δωματια super.εγω ημουν στο μεγαλο γιατι ειχα κ τον πατερα μου.Σπιτι κανονικο κ καθαρο.
Φαι τρωγαμε απο ενα μαγειριο γωνιακο καθημερινος διπλα στην κλινικη που εχει.

Απο πιτσιρικας δεν ειχα ποτε θεμα με τα κοριτσια.μετα πιαστηκα με σχεση ετων και απο κει και περα αρχισε να αδειαζει το κεφαλι παραλληλα με την σχεση οπου διεκοπη πριν 2,30 χρονια περιπου.
Αυτα τα 2,30 χρονια ημουν σαν αορατος να σε πω την αληθεια.
Την ψυχολογια μου την αλαξε σιγουρα και τα κοριτσια που δουλευαμε μαζι γιατι το επαγγελμα μου ειχε να κανει με γυναικες πρωσοπικο δεν το πιστευαν ποσο αλαξα και με ομορφηνε και με μικροεδειξε αυτο το πραμα.
Εδω και μερικους μηνες βλεπω θεαματικη συμπεριφορα το πως με κοιτουν τωρα και πως πριν,βεβαια πριν εβαζα και τοππικ αλλα ημουν και σχεδον φαλακρος μπροστα οποτε φενοταν λιγο εως πολυ χαλια.
Μπηκα παλι στο παιχνιδι του φλερτ με αυτοπεποίθηση κ θυμηθηκα τον παλιο μου εαυτο και αρχισα να ξαναβγαζω ακρη.

πολλοι με κανουν ολοι 27 ετων ενω φτανω τα 35.
Αν κανω και το crown μετα θα φυσαω.

Χαίρομαι για σένα john_john. Πραγματικά στο λέω, πετάει η καρδιά μου να βλέπω ανθρώπους να κερδίζουν την ζωή τους πίσω. Μακάρι να γίνω και εγώ σαν εσένα. Ήδη έχω έρθει σε επαφη τόσο με H*C όσο και D*I αλλά βρίσκομαι σε τρομερό δίλημμα για το που πρέπει να πάω. Με βάση το αποτέλεσμα της hairline σου, αφού και εγώ εκεί θα εστιάσω έπρεπε να βρίσκομαι ήδη κύπρο.. Μίλησα βέβαια και με D*Ι και τους τόνισα για τα αποτελέσματα της κύπρου και μου είπαν οτι μπορούν και εκείνοι. Τι να πω ρε γαμώτο.. κάνουν καλή δουλειά αλλά ρε γαμώτο οι hairlines που σχεδιάζουν καμία σχέση με της κύπρου. Έχω ανοίξει ενα θέμα.. με τίτλο "πυκνοτητα hairline sos" και θα χαρώ να μου πεις την άποψη σου..

John_HDC

Βαζω 2 φωτο να δουμε την δυναμη και την διαφορα που μπορει να δωσει η Hairline.
Καθως αναπολουσα φωτογραφιες απο το παρελθον επεσα πανω σε αυτην του 2008 που ειμαι σε φως ημερας και ηλικια 29.
Η απο κατω φωτογραφια ειναι φετος το καλοκαιρι του 2013 και ετων 34.
Η 2 φωτο Ειναι μεσα σε αμαξι το βραδυ με φλας.
Μεσα σε αυτα τα 5 χρονια με επεσαν πολλα περισσοτερα μαλλια.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    226.3 KB · Προβολές: 751

n094

Active Member
Elvis μουυυυυυυυ, ρε συ όλοι στη παρέα ροκαμπίλια είστε;;; χαχαχαχα σουπερ John όντως ανάλογα το χτένισμα μια δυνατή χερλαιν μπορεί να προσφέρει πολλά. Πάντως για να σου πω την αλήθεια εγώ σε εμένα προτιμώ το πιο συμμετρικό, αλλά εγώ τα χτενίζω διαφορετικά. Με λίγα λόγια αν ήμουν εσύ, θα τα μοίραζα παντού τα μοσχεύματα (δλδ και πίσω στην κορυφή) ειδικά αν δεν είχα σκοπό για μια ακόμα μμ στο καπάκι. Εκτός αν το μπιφτέκι το χειρίζεσαι με τόπικ κλπ και σου φτάνει. Αλήθεια το μπιφτέκι (όπου μπιφτέκι=crown) το αφήνεις έτσι ή βάζεις τόπικ;

John_HDC

ενταξει τα εχω συμμαζεψει λιγο απο πριν Νικο μου τα εχω πιο κοντα τα πανω και φενονται καλυτερα απο τις πριν φωτο με τα μακρυτερα που τα ειχα ακουσει τοτε.
Στο crown συνεχιζω να βαζω toppik οταν βγαινω.
Θα σε βαλω και μια πλαγιος φωτο χτενισμενα για να καταλαβεις.

Πιστευω δεν γινοταν να μοιρασω τα μοσχευματα γιατι εχω μεγαλο προβλημα και θα φενοντουσαν αραια μετα.Πρεπει να παω σε δευτερη αναγκαστικα.

John_HDC

Αthenian πανε απο την 12 εως 17 σελιδα μου και θα δεις ολες τις φωτο μου και την εξελιξη.
Αντε μην τεμπελιαζεις χαχαχαχαχα

athenian

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Αthenian πανε απο την 12 εως 17 σελιδα μου και θα δεις ολες τις φωτο μου και την εξελιξη.
Αντε μην τεμπελιαζεις χαχαχαχαχα

Τις είδα τώρα όλες. Γ@μει και δέρνει η δουλειά. Εγώ θα έκανα και μια fue πίσω και μάλιστα δεν θα έμπαινα στον κόπο και στα έξοδα για εξωτερικό γιατί το δύσκολο κομμάτι που είναι η hairline έχει γίνει άριστο. Συγχαρητήρια. :3m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tak7

New Member
μπραβο ρε John πας πολυ καλα...βαλε ρε και μια φωτο οπως ειπες απο τα πλαγια να δουμε πως φαινεται γενικα.

tak7

New Member
Τι κάνεις ρε φιλαράκι πως πάει;Ρε Γιάννη ήθελα να σε ρωτήσω..είσαι ευχαριστημένος από το πως φαίνονται από το πλάι τα μαλλιά σου ήαισθάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις κ στο midle για να φαίνεται καλά το μπροστά μέρος;

John_HDC

τι ενοεις στο Middle?στο crown εχω το προβλημα.
Κοιτα αν τα εχω πιο κοντα αποτι τα ειχα στην αρχη σε ενα συγεκριμενο υψος που τα αφηνω τωρα και λιγο toppik στο crown πιστευω βελτιωνω την εικονα απο το πλαι κατα πολυ.
Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω.
Θα βρω φωτο και θα βαλω αν εχω γιατι δεν θυμαμε.
Οταν χτενιστω οπως τα κανω θα βαλω να το δεις.

κατσε με μπερδεψες πιο μπροστο μερος να φενεται καλα?

tak7

New Member
Ελα ρε συγγνωμη αν σε μπερδεψα.1ον εννοω μεχρι ποσο πισω εβαλες τα μοσχευματα δηλαδη hairline και εκει εως τη "γεφυρα" η πηγεσ και πιο πισω εως το crown?και με το μπροστα μερος εννοω οχι μονο το hairline ρε παιδι μου που σε εσενα φυσαει εννοω ολο το κομματι που εβαλες graft η πιστευεις οτι πρεπει να βαλεις μερικα graft ακομα?ΑΑ και να σε ρωτησω toppik οταν βγαινεις βαζεις μονο στο crown?

John_HDC

Aν δεις στην 17 σελιδα θα καταλαβεις την περιοχη που καλυψα.Στο crown δεν εκανα τιποτα.
Θα θελα και στα κροταφακια μερικα grafts για να μικραινει το μεγαλο μου μετωπο αλλα την επομενη φορα εαν κανω θα εστιασω crown μονο και αν χρειαστει και λιγο στην μεση ακομη.Εξαλου λιγο αν κατεβασω το φρατζακι καλυπτεται,μπορεις να το δεις και σε μια φωτο με μπλε μπλουζα που φοραω.

Toppik βαζω οταν βγαινω μονο στο crown οταν βγαινω και καθολου στα υπολοιπα μαλλια γιατι δεν με χρειαζεται πλεον.
Τωρα εαν καθομαι σπιτι καθε μερα δεν βαζω εννοειτε και αν πεταχτω καπου πχ κανα super market φοραω το καπελακι για να μην αναγκαζομαι να βαζω τοππικ καθε τρεις και λιγο.

geroksouras

Active Member
καλησπερα και απο μενα.
το αποτελεσμα σου φαινεται αρκετα καλο
μπορεις να μου πεις εκτος απο hairline,ποσα τετραγ εκατοστα καλυψες και με τι πυκνοτητα?
ευχαριστω

John_HDC

ιδεα δεν εχω..Η τομη μου παντως ηταν 27 εκατοστα μηκος με 1 εκατοστο και 2 χιλιοστα παχος.

Μπλουζα