gregkont13
Verified MM member
άσε με, αυτά φταίνε που είμαι σε πολύ busy περίοδο.Ρούβλια , ζήτα να πληρώνεσαι σε ρούβλια![]()
άσε με, αυτά φταίνε που είμαι σε πολύ busy περίοδο.Ρούβλια , ζήτα να πληρώνεσαι σε ρούβλια![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γρηγορη υπομονη λιγο ακομα γιατι θεωρω εχει να δωσει ακομα...Χρησιμοποιεις μινοξ?
Ναι μεν μεγαλη η επιφανεια αλλα θεωρω σε βοηθαει το μηκος που αφηνεις και η τελεια αντιθεση δερματος τριχας που εχεις αλλιως θα φα;ινονταν παραπανω τα οποια κενα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ. Ήθελα να δω την πρόοδο στο forelock. Αναμονή στο 8μηνο. Καλή συνέχεια.Το μονο που βρηκα
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Για άλλα αποτελέσματα του φόρουμ δεν ξέρω να πω. Πάντως, σίγουρα είναι αλήθεια πως δεν βάζω κολακευτικές φωτό. Έχω έντονο φως πάνω από τι κεφάλι μου σε όλες. Σε ένα φυσικό φωτισμό δωματιού το κρόουν σχεδόν δεν έχει αραίωση.Πας παρά πολύ καλά και έχει και αρκετή βελτίωση ακόμη να περιμένεις.
Οι φωτό δε είναι υπόδειγμα, με φως και χωρις καμουφλάζ, αν βγάζαν ανάλογες τα
υπόλοιπα τοπ αποτελέσματα του φόρουμ θα κλαίγαν μανούλες.
Επειδή μπορεί και να συμφωνούμε για πες μου σε ποια top αναφέρεσαι.Πας παρά πολύ καλά και έχει και αρκετή βελτίωση ακόμη να περιμένεις.
Οι φωτό δε είναι υπόδειγμα, με φως και χωρις καμουφλάζ, αν βγάζαν ανάλογες τα
υπόλοιπα τοπ αποτελέσματα του φόρουμ θα κλαίγαν μανούλες.
Βασικά Γρήγορη ειλικρινά σε συμπαθώ γιατί έχω ακούσει και τα καλύτερα και από τον Πάνο αλλά οι φωτό σου ή θα είναι από πάνω τραβηγμένες ως επί το πλείστον ή κάποιες λίγες ανφας σε κλειστό χώρο όλες που δεν αρκούν...Για μένα θέλει από διαφορετικές γωνίες και με διαφορετικούς φωτισμούς εντός και εκτός...όχι κάτι τρελό αλλά βγάλε 5-6 διαφορετικές μέσα και έξω...και παίξε και λίγο με το χτένισμα...
Είναι 10 λεπτά υπόθεση...
@CVIAL θα ήθελα μια γνώμη σου για το αποτέλεσμα μου αν έχεις το χρόνο!Επειδή μπορεί και να συμφωνούμε για πες μου σε ποια top αναφέρεσαι.
Εβγαλα με μαλλι κατω και πανω σε φυσικο φως και και απεξω με πολυ φως που εχω απο μπροστα.Οκ, θα το κοιτάξω να βγάλω.