Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μεχρι να στεγνωση τελειως περιπου 2 ωρες :grandpa: :grandpa:cool11 είπε:Ποσες ωρες ειναι το βελτιστο να παραμενει πανω στο κεφαλι το revivogen?
white210 είπε:Μια ερώτηση.
Το revivo το απλώνουμε σε όλο το κεφάλι ή μόνο στα σημεία που παρατηρούμε αραίωση;
Fenimore είπε:[quote author=white210 link=topic=139.msg57500#msg57500 date=1312240327]
Μια ερώτηση.
Το revivo το απλώνουμε σε όλο το κεφάλι ή μόνο στα σημεία που παρατηρούμε αραίωση;
Fenimore είπε:[quote author=sito link=topic=139.msg56449#msg56449 date=1310487308]
σχεδον 2 χρονια χρησιμοποιούσα και ποτε δεν μου δωσαν κουπονακι... :'(
sito είπε:Ρε συ Φενι, καθομουν και χαζεβα στα εμαιλ μου και ετσι πως κοιτουσα στα εμαιλ της ρεβιβοτζεν πουθενα δεν βρηκα κουπονι εκπτωσης. Που ακριβως το λεει και με τι θεμα το στελνουν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε:@kroTAFOS διαβάζοντας και τα προηγούμενα μηνύματά σου, νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθείς πιο πολύ στην καταπολέμηση της ΣΔ
XxxxX είπε:φτανει πια με το φιδελαιο ειναι η μεγαλυτερη απ@τη μονο ζημια κανει !!!!!!ΡΕΒΙΝΟΓΚΕΝ=απ@τΗ βαλτε το στην αρχικη σελιδα κανα δυο μηνες να ξυπνησουν τα θυματα που το χουν φαει το παραμυθι>(υποψιν και γω θυμα ημουμ για 9 μηνες εχασα πολυ μαλλι λογω των ερεθισμων που προκαλεσε και πεταξα πολλες μαξιλαροθηκες και το εστειλα στον δ.....)παμε παρακατω ο επομενος!!!!
XxxxX είπε:το τι θα θεωρηθω οποιος εχει μυαλο το καταλαβαινει δεν μπορει να ειμαι βαλτος χωρις να υποστηριζω καποιο προιον .αν ημουν θα ελεγα ,μουφα το ρεβινογκεν το ταδε ειναι το καλο .εγω λεω πολυ απλα οτι απο τις υπαρχουσες θεραπειες ειναι ΟΛΕΣ χαλια και επικινδυνες καποιες απο αυτες και δεν αξιζει να ασχολουμαστε με καμια .αν βγει κατι το οποιο κανει δουλεια και δεν εχει ρισκο θα ειμαι ο πρωτος που θα το υποστηριξει .αν εσυ θες να εθελοτυφλεις δικαιωμα σου εχω μετα απο εμπειρια και αγωνα 2 χρονων κατελειξα εδω και τα πεταξα ολα πλην ενος σαπουαν που δεν θελω να πω το ονομα του μην με περασουν για αβανταδορο.!!! - (προς διαχειριστες )το μυνημα που ελαβα ειναι επιεικως απαραδεκτο με προηδοποιειτε να μην ξαναπω αυτο που εχω βιωσει ?"για ποιο λογο ?ξεκαθαριστε την θεση σας γτ ειναι υποπτη!