F.A.Q Revivogen

cool11

Well-Known Member
Απ: F.A.Q Revivogen

H χρηση του revivogen, με στοχευση στην καταπολεμηση της dht, βοηθα εμμεσως το regain να δρασει περισσοτερο, ή ειναι ασχετο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Ποσες ωρες ειναι το βελτιστο να παραμενει πανω στο κεφαλι το revivogen?

gus210

Member

Μια ερώτηση.
Το revivo το απλώνουμε σε όλο το κεφάλι ή μόνο στα σημεία που παρατηρούμε αραίωση;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

white210 είπε:
Μια ερώτηση.
Το revivo το απλώνουμε σε όλο το κεφάλι ή μόνο στα σημεία που παρατηρούμε αραίωση;

Στα σημεία που έχεις πρόβλημα κυρίως και στις κοντινές περιοχές.

gus210

Member

Fenimore είπε:
[quote author=white210 link=topic=139.msg57500#msg57500 date=1312240327]
Μια ερώτηση.

Στα σημεία που έχεις πρόβλημα κυρίως και στις κοντινές περιοχές.
[/quote]

Ευχαριστώ Fenimore :)

sito

Active Member

Fenimore είπε:
[quote author=sito link=topic=139.msg56449#msg56449 date=1310487308]
σχεδον 2 χρονια χρησιμοποιούσα και ποτε δεν μου δωσαν κουπονακι... :'(

??? , εμένα, με το που έκανα πάντα καινούρια παραγγελεία, μαζί με την επιβαιβέωση και το tracking στο email μου, ερχόταν και άλλο ένα mail με κουπονάκι-έκπτωση πάντα.
[/quote]

Ρε συ Φενι, καθομουν και χαζεβα στα εμαιλ μου και ετσι πως κοιτουσα στα εμαιλ της ρεβιβοτζεν πουθενα δεν βρηκα κουπονι εκπτωσης. Που ακριβως το λεει και με τι θεμα το στελνουν;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Ρε συ Φενι, καθομουν και χαζεβα στα εμαιλ μου και ετσι πως κοιτουσα στα εμαιλ της ρεβιβοτζεν πουθενα δεν βρηκα κουπονι εκπτωσης. Που ακριβως το λεει και με τι θεμα το στελνουν;

βρήκα ένα παλιό στο email μου, έχει τίτλο αυτό "Thank You from Advanced Skin & Hair, Inc. for Order (ο αριθμός παραγγελείας) "

και μέσα γράφει αυτά:

"Valued Advanced Skin & Hair Customer:

Thank you for your recent purchase from AdvancedSkinandHair.com.
You may use the following coupon code on your next purchase of $69.00 or more from our website, www.advancedskinandhair.com.

Simply type FTRDR in the coupon box before submitting your online order. You will receive a 5% Discount on a purchase of $69.00 or more.
Please note this coupon cannot be combined with other coupons or discounts or special offers & is valid for Returning Customers Only.

We are dedicated to satisfying our customers' needs & we do not want you to lose sight of your goal. You may contact us via e-mail at helpdesk@advancedskinandhair.com or call 888-616-4247 with any questions, comments, or concerns. Thank you for your business.

Best Regards,
Advanced Skin & Hair Customer Service "

kroTAFOS

New Member

Γεια σας παλικαρια,
τελικα επειτα απο 3 μηνες χρηση Revivogen τα αποτελεσματα ηταν αντιστροφως αναλογα των προσδοκιων μου.

το προβλημα μου βασικα ηταν ενα...η τριχοπτωση...

Εχανα μαλλακι κατα τη διαρκεια της ημερας,κατα το λουσιμο αλλα και κατα την εφαρμογη του εν λογω προιοντος με αποτελεσμα να αισθανομαι ψυχολογικα furious3...

Ηλπιζα πως μετα τους 2 μηνες θα σταματουσε το shedding και θα ισσοροπουσε λιγο η κατασταση μα ματαια.

Τωρα ειμαι σε κομβικο σημειο μιας και δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω τη θεραπεια η να σταματησω.

Ειλικρινα δεν θα ηθελα να απογοητευσω καποιον που ξεκιναει τωρα η που ειναι στη ιδια φαση με μενα ( χρονικα )

Υπαρχει καποιος που να εχει φτασει στο ιδιο σημειο με μενα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δυστυχώς το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε norw έως 2 και μάλιστα θέλει προσθήκες-π.χ 2-4 duta/fina

αποτελέσματα πρέπει να περιμένεις-ανάλογα βέβαια τι περιμένεις-μετά τον 1ο χρόνο χρήσης,με αποκορύφωση-θεωρητικά-τέλος του 2ου χρόνου οπότε και κάνεις συντήρηση της θεραπείας...

δυστυχώς οι απόψεις είναι πολύ διφορούμενες για το προϊον,
καθώς δεν αποτελεί μινο-θεραπεία αλλά συνήθως μπαίνει σε σχήμα με άλλα :grandpa:

kroTAFOS

New Member

Φιλε Σπυρο ειμαι nw2 και το πηρα με τη λογικη οτι θα δω μια διαφορα στη τριχοπτωση μου...αλλα τελικα εχασα μαλλακι.

Το θεμα μου απο δω και περα ειναι αν θα πρεπει να συνεχισω και να πιστεψω εστω και σε ενα ενισχυμενο Revivo η να πορευτω με καποιο αλλο προιον.

Διαβαζω το foroum αρκετο καιρο και δυστυχως δεν μπορω να βρω κατι ηπιο για να αντιμετωπισω την τριχοπτωση.Πιστευα πως το revivogen θα μου εδινε λυση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@kroTAFOS διαβάζοντας και τα προηγούμενα μηνύματά σου, νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθείς πιο πολύ στην καταπολέμηση της ΣΔ

kroTAFOS

New Member

Fenimore είπε:
@kroTAFOS διαβάζοντας και τα προηγούμενα μηνύματά σου, νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθείς πιο πολύ στην καταπολέμηση της ΣΔ

Εχει ηρεμησει πολυ το κεφαλι μου απο σ.μ
τουλαχιστον σε ορατο επιπεδο,δεν εχω τα συμπτωματα της...τωρα στο βαθος της επιδερμιδας δεν ξερω!

Αρα λες να συνεχισω ισως με ποιο ενισχυμενο rev?

μηπως να παω σε tricomin που λεει οτι διορθωνει κατα πολυ δερματικα προβληματα?(αν διαβασα καλα)

συμπασχοντεσ καλημερα..τον περασμενο σεπτεμβρη ξεκινησα ρεβιβο..για δυο μηνεσ περιπου υπηρχε μια μειωση..μετα τουσ δυο μηνεσ αρχισε μια τρελη πτωση..μιλαμε για χαλαρα 150 τριχεσ στο λουσιμο και αρκετεσ ακομα οταν το εβαζα...αυτο κρατησε κανα διμηνο..το επομενο τριμηνο η κατασταση σταθεροποιηθηκε σε πολυ λιγεσ τριχεσ ημερησιοσ..μαχ 50 περιπου.μολισ εκλεισα 7μηνο το σταματησα.το πασχα δηλαδη,γιατι εκανε το μαλλι εντελοσ χαλια μου μυριζε στον υπνο κτλ...εχω διακοψει εδω και κανα τριμηνο,,,αν το αρχισω παλι θα ειναι φτου και απο την αρχη?παλι σεντινγ?υπηρχε καποιοσ που το διεκοψε και το αρχισε παλι μετα?

kroTAFOS

New Member

Μονο που το διαβασα και απο σενα με επιασε πανικος.Αληθεια γιατι θες να το ξανακανεις αυτο στον εαυτο σου??? :)

Το σταματησα και ηρεμησε το κεφαλι μου!Οι τριχες που χανω πλεον ειναι οι φυσιολογικες!

Δεν το ξαναβαζω στο κεφαλακι μου ουτε γι αστειο (προσωπικη αποψη)

Πλεον ψαχνω εναλλακτικη θεραπεια.

alexXXX

Active Member

φτανει πια με το φιδελαιο ειναι η μεγαλυτερη απατη μονο ζημια κανει !!!!!!ΡΕΒΙΝΟΓΚΕΝ=ΑΠΑΤΗ βαλτε το στην αρχικη σελιδα κανα δυο μηνες να ξυπνησουν τα θυματα που το χουν φαει το παραμυθι>(υποψιν και γω θυμα ημουμ για 9 μηνες εχασα πολυ μαλλι λογω των ερεθισμων που προκαλεσε και πεταξα πολλες μαξιλαροθηκες και το εστειλα στον δ.....)παμε παρακατω ο επομενος!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
φτανει πια με το φιδελαιο ειναι η μεγαλυτερη απ@τη μονο ζημια κανει !!!!!!ΡΕΒΙΝΟΓΚΕΝ=απ@τΗ βαλτε το στην αρχικη σελιδα κανα δυο μηνες να ξυπνησουν τα θυματα που το χουν φαει το παραμυθι>(υποψιν και γω θυμα ημουμ για 9 μηνες εχασα πολυ μαλλι λογω των ερεθισμων που προκαλεσε και πεταξα πολλες μαξιλαροθηκες και το εστειλα στον δ.....)παμε παρακατω ο επομενος!!!!

Το μόνο θύμα είσαι εσύ αν δεν το έχεις καταλάβει. Αν το κεφάλι σου ερεθιζόταν με το οινόπνευμα τότε γιατί δεν τα βάζεις με όλα τα προιόντα. Έχεις γράψει άπειρες φορές γι αυτό το πράγμα, το καταλάβαμε που θες να πεις, μην το συνεχίσεις γιατί θα θεωρηθείς spammer

alexXXX

Active Member

το τι θα θεωρηθω οποιος εχει μυαλο το καταλαβαινει δεν μπορει να ειμαι βαλτος χωρις να υποστηριζω καποιο προιον .αν ημουν θα ελεγα ,μουφα το ρεβινογκεν το ταδε ειναι το καλο .εγω λεω πολυ απλα οτι απο τις υπαρχουσες θεραπειες ειναι ΟΛΕΣ χαλια και επικινδυνες καποιες απο αυτες και δεν αξιζει να ασχολουμαστε με καμια .αν βγει κατι το οποιο κανει δουλεια και δεν εχει ρισκο θα ειμαι ο πρωτος που θα το υποστηριξει .αν εσυ θες να εθελοτυφλεις δικαιωμα σου εχω μετα απο εμπειρια και αγωνα 2 χρονων κατελειξα εδω και τα πεταξα ολα πλην ενος σαπουαν που δεν θελω να πω το ονομα του μην με περασουν για αβανταδορο.!!! - (προς διαχειριστες )το μυνημα που ελαβα ειναι επιεικως απαραδεκτο με προηδοποιειτε να μην ξαναπω αυτο που εχω βιωσει ?"για ποιο λογο ?ξεκαθαριστε την θεση σας γτ ειναι υποπτη!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
το τι θα θεωρηθω οποιος εχει μυαλο το καταλαβαινει δεν μπορει να ειμαι βαλτος χωρις να υποστηριζω καποιο προιον .αν ημουν θα ελεγα ,μουφα το ρεβινογκεν το ταδε ειναι το καλο .εγω λεω πολυ απλα οτι απο τις υπαρχουσες θεραπειες ειναι ΟΛΕΣ χαλια και επικινδυνες καποιες απο αυτες και δεν αξιζει να ασχολουμαστε με καμια .αν βγει κατι το οποιο κανει δουλεια και δεν εχει ρισκο θα ειμαι ο πρωτος που θα το υποστηριξει .αν εσυ θες να εθελοτυφλεις δικαιωμα σου εχω μετα απο εμπειρια και αγωνα 2 χρονων κατελειξα εδω και τα πεταξα ολα πλην ενος σαπουαν που δεν θελω να πω το ονομα του μην με περασουν για αβανταδορο.!!! - (προς διαχειριστες )το μυνημα που ελαβα ειναι επιεικως απαραδεκτο με προηδοποιειτε να μην ξαναπω αυτο που εχω βιωσει ?"για ποιο λογο ?ξεκαθαριστε την θεση σας γτ ειναι υποπτη!

Κοίτα να δείς, δοκίμασες κάποια πράγματα, δεν σου έκαναν καλό, το ανέφερες (και πολύ καλά έκανες). Υποστηρίζεις ότι η φίνα σου έχει αφήσει ακόμα παρενέργειες και μετά την χρήση της, το ανέφερες (επίσης πολύ καλά έκανες). Στο έχω πει τόσες φορές και θα στο ξαναπώ και τώρα, αν κάτι έκανε κακό σε εσένα και δεν είχες αποτέλεσμα δεν σημένει ότι το ίδιο θα έχουν και όλοι. Εσύ την έχεις δει ο επίσημος beta tester προιόντων του φόρουμ και ότι δεν είναι καλό για σένα αρχίζεις και spammαρεις, αποθαρίνεις νέα μέλη, και κατηγορείς αλλους χωρίς να φταίνε.

Την προιδοποίησει εγώ στην έστειλα, (το κείμενο που διάβασες είναι αυτόματο από το σύστημα του φόρουμ για περιπτώσεις spamming, δεν το έγγραψε κάποιος). Η προιδοποίηση που σου έδωσα σε ποσοστό ήταν η ελάχιστη που υπήρχε (καθώς ο λογαριασμός σου ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από παλιότερες προιδοποιησεις άλλων moderators για "επιθέσεις" μελών και spamming που έκανες). Δεν σου έδωσα μεγαλύτερη προιδοποίηση ποσοστού (%) διότι αν σου έδινα τότε τα μυνήματά σου θα έπρεπε να ελέγχονταν πριν δημοσιευθούν (και πιστεύω ότι όλοι έχουν δικαίωμα να πούν την γνώμη τους, απλά να την πουν κόσμια), οπότε μην παραπονιέσε για κάτι. Είμαι υπερβολικά επιεικώς απέναντί σου αν αναλογιστούμε την συμπεριφορά σου τόσο καιρό. Μην το συνεχίσεις.

Μπλουζα